User
Pass
2FA

Hated cu The Al'dor cum pot deveni din nou macar neutral ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message824
Graid

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2014 16:41)

Votes: 2

Post Posted: 28-03-2013, 15:20:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum zice si topic-ul sunt hated cu The Al'dor... am luat un quest gresit si m-a facut hated cand eu vroiam sa primesc rep pt The Al'dor si acuma nu stiu cum sa fac reputatia inapoi sau macar sa o resetez... Ma poate ajuta cine va rog ? Un GM/PLAYER oricine.. Ms

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 28-03-2013, 22:13:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se mai poate.Daca stii povestea alegi la inceput intre aldor si scryers si din cate am inteles tu ai luat q cu scryers.

So many words untold...

0 0

Back to top
AlesianDuke

[WoW GameMaster]

(since 31-08-2017 17:17)

Votes: 125

Post Posted: 28-03-2013, 22:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parca era un quest care te putea aduce pana la neutral... atat pentru Aldor, cat si pentru Scryers... nu mai stiu numele la npc sau la quest, dar, daca nu ma insel, locatia sa era chiar sub banca Aldor; daca intri la Aldor in banca sunt niste scari unde este mailbox-ul... cobori acele scari si te scot in afara, la partea lower city, unde se spawnau la un quest niste Arakkoa... acolo ar trebui sa fie un Draenei care sa-ti dea un quest, repetitiv (nu daily) care sa te duca pana la neutral.

l.e.:
Quote:
Switching to Aldor
To change your faction from the Scryers to the Aldor to access their crafting recipes (and undo all reputation progress you have made), find Sha'nir, an Aldor in Lower City. She offers a repeatable quest for 8x Dreadfang Venom Sac. Once you are neutral with the Aldor, you may no longer receive this quest.

0 0

Back to top
Graid

[Mentally Stable]

(since 25-03-2014 16:41)

Votes: 2

Post Posted: 29-03-2013, 07:51:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, o sa incerc sper sa mearga ms de help acuma ma uit. Apai de nu pot ajunge la neutral din nou pute treaba ca imi trb neaparat tabardul.

Ms again. Appreciate the help.

EDIT: Au drop chance mai mic decat ar trebuit (trebuie 34% drop chance iar in cazul freakz-ului rate mai mare decat normal, in schimb are mai mic de 34%), am omorat peste 60 de spideri si nici un "Dreadfang Venom Sac" aici cred ca e bug, bug din pricina caruia eu nu pot sa-mi fac inapoi reputatia.. O sa raportez chestia asta la bugs. Si din npc finder de pe site zice ca are 100% dropchance si asta nici nu cred ca pica, ms de ajutor in privinta questului baieti, reputatia se poate face inapoi numa sa repara dropchance-ul la "Deadfang Venom Sac".

0 0

Back to top
AlesianDuke

[WoW GameMaster]

(since 31-08-2017 17:17)

Votes: 125

Post Posted: 29-03-2013, 09:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Graid wrote:
ok, o sa incerc sper sa mearga ms de help acuma ma uit. Apai de nu pot ajunge la neutral din nou pute treaba ca imi trb neaparat tabardul.

Ms again. Appreciate the help.

EDIT: Au drop chance mai mic decat ar trebuit (trebuie 34% drop chance iar in cazul freakz-ului rate mai mare decat normal, in schimb are mai mic de 34%), am omorat peste 60 de spideri si nici un "Dreadfang Venom Sac" aici cred ca e bug, bug din pricina caruia eu nu pot sa-mi fac inapoi reputatia.. O sa raportez chestia asta la bugs. Si din npc finder de pe site zice ca are 100% dropchance si asta nici nu cred ca pica, ms de ajutor in privinta questului baieti, reputatia se poate face inapoi numa sa repara dropchance-ul la "Deadfang Venom Sac".

Probabil este un bug la loot table... posteaza quest-ul aici, urmand modelul, si precizeaza partea cu 100% drop, dar in fapt nu pica deloc.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 04-12-2024, 12:47:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x