User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message795886
Rizwan

[Retired Moderator]

Status: Offline
(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 28-03-2013, 13:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DesstroY-gm wrote:
Rizwan wrote:
DesstroY-gm wrote:
Erai te iei de lume degeaba zic eu.
Daca mai postezi aici iti fac report.Atata timp cat nu s-au luat de el in mod direct,nu au injurat,nu au facut nimic aiurea pe forum,eu nu stiu ce cauti pe aici si ameninti lumea.

Regulament wrote:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

Citeste regulamentul.
Si pot sa postez unde vreau, i have the power of being SuperModerator.

@ Sharky - ia-ti o viata.

Dar nu vad unde-i atacul la persoana,unde-s expresiile vulgare....rugina este un cuvant des folosit si nu reflecta neaparat numele unei persoane.

Nu fii ratat, te rog. Stii foarte bine despre ce vorbim aici. Tind sa cred ca esti destul de matur si dezvoltat intelectual incat sa intelegi ca nu merge cu astfel de insinuari.

Edit:// ai citit doar prima parte a regulei aleia, citeste restu, am facut-o cu size 14.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 28-03-2013, 13:32:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

U esti cel care nu intelege dintre noi...CU POZA AIA NIMENI NU L-A ATACAT PE DOMNUL RUGINA....S-A ATACAT SINGUREL SI PT CA S-A ATACAT CA UN PUISOR DEAIA E SI ZARVA ASTA...NU CRED CA STIA NIMENI CA ASA IL CHEAMA PE EL...DACA NU SAREA DE CUR IN SUS RAMANEA UN POST NEVINOVAT.

Acum toate ca toateee

andy10 wrote:
Rugina in viata ta!
PS: No offense

Iubiiiiim rugina ! (am scris cu litera mica prin ceea ce se subintelege ca nu e un nume propriu) dar totusi noi iubim rugina...tu nu?

Ps catre domnul Erai : Nu fi* (nu nu fii)

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 28-03-2013, 13:35:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
DesstroY-gm wrote:
Rizwan wrote:
DesstroY-gm wrote:
Daca mai postezi aici iti fac report.Atata timp cat nu s-au luat de el in mod direct,nu au injurat,nu au facut nimic aiurea pe forum,eu nu stiu ce cauti pe aici si ameninti lumea.

Regulament wrote:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

Citeste regulamentul.

@ Sharky - ia-ti o viata.

Dar nu vad unde-i atacul la persoana,unde-s expresiile vulgare....rugina este un cuvant des folosit si nu reflecta neaparat numele unei persoane.

Nu fii ratat, te rog. Stii foarte bine despre ce vorbim aici. Tind sa cred ca esti destul de matur si dezvoltat intelectual incat sa intelegi ca nu merge cu astfel de insinuari.

Edit:// ai citit doar prima parte a regulei aleia, citeste restu, am facut-o cu size 14.

De cand ma faci tu pe mine ratat ? daca tot afirmi ca te duce capul ala,ca esti destul de matur si dezvoltat intelectual...comporta-te ca atare.din frazele pe care le construiesti tu...imi pari mai degraba un om cu 4 clase care fara a jigni/ameninta pe cineva nu este capabil sa se faca ascultat/inteles.Eu pe tine n-am sa te respect chiar daca fortat de imprejurari ar trebui,esti gm si atat.Nu stiu daca esti in stare sa repari un quest,daca stii ceva despre limbajul de programare sau daca stii altceva inafara sa dai warn/mute/ban si 3v3 announce.Mai devreme mi-am spus doar punctul de vedere,pentru asta n-ar fi trebuit sa ma faci ratat.daca se mai intampla ai report si gata.sper sa nu mai aud de tine.

Staff message (Rizwan):

Nu te-a facut nimeni ratat, am zis doar sa nu fi unul.

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

(since 10-07-2023 20:13)

Votes: 65

Post Posted: 28-03-2013, 13:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erai habar nu ai de ce te afli aici sau pentru ce te certi si totusi continui sa comentezi inutil si sa dai warnuri aiurea . Raspunsul tau "pot sa postez unde vreau, i have the power of being SuperModerator. " , Bravo tie ! Nu ai nimic interesant de spus si mai faci si flame ... Papa
0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 28-03-2013, 13:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
Nu te-a facut nimeni ratat, doar am zis sa nu fi unul.

Rizwan wrote:
Tind sa cred ca esti destul de matur si dezvoltat intelectual incat sa intelegi ca nu merge cu astfel de insinuari.

Ps1: Te bat propriile afirmatii.
Ps2: sa nu fii* unul (nu sa nu fi unul) , 2 greseli in 2 posturi la acelasi lucru , te cam bate romana

0 0

Back to top
Gorby

[Mentally Stable]

(since 08-09-2019 07:51)

Votes: 3

Post Posted: 28-03-2013, 14:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se merita atata agitatie pentru o shaworma?

"Cu cat omul gandeste mai putin, cu atat vorbeste mai mult."

0 0

Back to top
mnr2311

[ISANE-MAN]

(since 22-12-2016 17:18)

Votes: 49

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-03-2013, 14:29:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="Rizwan"]
DesstroY-gm wrote:

Regulament wrote:

ok ok ai dreptate din punctul tau de vedere dar si destroy are faoarte mare dreptate in cea ce a zis nu sa legat personal de numele lui si faza cu rugina a inceput dupa ts de la o gluma nu a stiut nimeni ca asta este nume lui de familie si cu faza ''Si pot sa postez unde vreau, i have the power of being SuperModerator.'' vezi s-a nu ramai fara el ca de la UN TIMP PREA ABUZATI DE GM SI M-AI ALES S-A CAUTATI CEARTA CU MEMBRI GUILDEI INL

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 28-03-2013, 14:42:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am nimic cu nimeni deoarece sunt pe dinafara si privesc din tribuna daca pot spune asa . Dar imi pun semne de intrebare de ce oare s-a sesizat Erai si nu alt gm ? pentru ca e in guilda cu Drodu si au o relatie probabil buna? De ce o tine pe a lui ? Oare ei nu stiu ca Cyad pune fel si fel de poze , unele penale(ma refer ca sunt no-sens ) iar altele in care reiese bucatareasa din el ? Ma intreb de ce oare majoritatea gm-ilor au in vocabular cuvantul RATAT si ma mai intreb daca stiu cu exact ce inseamna . Pentru ca de la shocker pana la erai sau ultimul gm de pe srv il folosesc in bajocora si in exces la adresa playerilor , care dupa parerea mea , ca esti gm ca esit player nu esti cu nimic mai presus pe un srv la care cu totii contribuim , iar pe care shockerul il patroneaza cu atata dezinvoltura .
As mai avea de spus mai multe , dar o sa ma opresc aici fiindca oricate nemultumiri , semne de intrebare am avea , tot ratati ne-am numii.

0 0

Back to top
arrowZ

[The QQ Giver]

(since 09-12-2019 05:00)

Votes: 15

Post Posted: 28-03-2013, 14:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Careva un banc bun ? -)

http://www.vine4you.com/v/5816803057991680

0 0

Back to top
Gorby

[Mentally Stable]

(since 08-09-2019 07:51)

Votes: 3

Post Posted: 28-03-2013, 15:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iisus in Rai cu Dumnezeu, deodata bate cineva la usa. Iisus se ridica, deschide usa si-l vede pe Allah in usa. Se intoarce catre Dumnezeu si striga:
- Tata, ai comandat shaorma?

"Cu cat omul gandeste mai putin, cu atat vorbeste mai mult."

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 28-03-2013, 16:19:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inafara de Sniper Ghost warrior 2/Sniper elite 2 mai stiti ceva in gen pentru pc ?

0 0

Back to top
ce85b

[Mentally Stable]

(since 15-04-2022 00:49)

Votes: 9

Post Posted: 28-03-2013, 16:37:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DesstroY-gm wrote:
Inafara de Sniper Ghost warrior 2/Sniper elite 2 mai stiti ceva in gen pentru pc ?

Erai si prietenii sai .

INL e BAZA.
Bizbizz-Logs
Armory
RIP Scarce
0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 28-03-2013, 17:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Supa : Cyad isi face caracter cu numele: ruginaliviu ( am scris legat intentionat) si spune tot felul de lucruri pe global.
Zi ca e coincidenta de nume ca nu te cred si legat de poza aceea: Fix inainte de imaginea propriuzisa scrie " PS: No Offense" pe asta tot la " Coincidente si Accidente pe forum si in wow" o bagam sau deschidem o noua categorie " Cum sa facem misto de playeri si dupa facem pe nevinovatii".
Nu este prima discutie/ primul scandal pe care il incepeti si dupa faceti pe mieii, mai ales tu Supa care mereu ai aruncat afirmatii nefondate pe care nu ai fost in stare sa le susti decat jignind in stanga si in dreapta.

@ Desstroy: ne spui noua sa nu ne mai luam de playeri tai, O facem pentru ca aparent tu nu esti in stare sa o faci si repet: "nu este prima oara".

Erai a postat aici in calitate de moderator, nu pentru am imi lua mie apararea pentru ca sunt din H K P.
V-au fost prezentate reguliile care trebuie respectate, nu conteaza ca ati donat sau ca sunteti voi pe locul 1 la concursul de "cine arunca cele mai multe acuzatii pe secunda, reguli pe care af fi trebuit sa le cititi inainte sa va faceti conturile pe forum.

Daca aveti de gand sa va luati de reputatia mea, scutiti-ma.

As vrea sa va zic: " O zi buna" dar nu meritati.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 28-03-2013, 17:24:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drodu wrote:
@Supa : Cyad isi face caracter cu numele: ruginaliviu ( am scris legat intentionat) si spune tot felul de lucruri pe global.

Asta nu stiam...stii ca eu intru mai rar dar nu credeam k e facuta intentionat...votez ban cyad !
Iar afirmatiile care le-am facut din pacate sunt adevarate...pt ca presupun ca te referi iar la testarea bossului acela de event...era mult mai fairplay din partea voastra sa ziceti adevaru...da l-am testat si aia e...luati exemplu de la deathwish...in fine nu asta e subiectu...ca deja deviez

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 28-03-2013, 18:45:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa o lasati asa.... mai ales ca mai nou tot stafu si guildele sar pe noi... -

PS : sydef gm !!!!!!!!!!!!!! - - -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 30-07-2025, 01:38:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password