User
Pass
2FA

un fel de plangere
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3337
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 27-06-2008, 22:25:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ion[km5] wrote:
evil-me a pus accentul pe astfel de lucruri. ar fi bine pt. server ca pe viitor adminii sa caste ochii mai bine la faze dastea. <fara suparare, dar postul de admin nu-i ca postul de femeie de serviciu>

In traducere adminii au obligatia sa isi asume raspunderea.
Acum eu sunt de acord cu Ion putina atentie la comenzi.Aici vorbesc din proprie experienta.Eram intro zi cu alt nume special pentru a imi fi executata comand admin_fuc*.Am cerut sa mi se dea si sa mi sa scoata dupa si am primit ban.Dar astea sunt cazuri speciale.
*Just*John* wrote:
sa dea draq daca am vazut pe vreunu sa posteze un topic ceva de genu:"admin Xulescu a facut treaba buna azi pe server!"nu frate voi sariti in capetele tuturor.topicuri de pomana.in ultimele 2 saptamani am disperat cate reclamatii s-au facut si niciuna cu folos.bafta all.

LoL si te mira? -
Ca admin am primit pe admin_page nenumarate requesturi sa ma uit pe diferiti jucatori si dupa ce le-am dat cu psay ok o sa ma uit, nu a zis nici macar unul mersi sau macar GG - .
De asta nu suport jucatorii care cer cutare si cutare de la admini de parca am fi pe statul lor de plata.

UN LUCRU SA FIE CLAR:Avem obligatia sa va ascultam plangerile dar nu suntem obligati sa "sarim" repede ca sa le indeplinim decat daca sa observat incalcarea clara a Regulamentului.

Nota:Pentru cei care vor mira de ce le dau kick/llama/gag cand acuzati cu say(fara a folosi comanda admin_page) ca un player e codat va spun de pe acum ca nu va voi raspunde la reclamatiile de pe forum.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-06-2008, 22:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea cu warn e cea mai buna.inchideti topicu pt ca e praf.nu-si are rostu.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 28-06-2008, 00:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bogdan_Florin wrote:
Ion[km5] wrote:
evil-me a pus accentul pe astfel de lucruri. ar fi bine pt. server ca pe viitor adminii sa caste ochii mai bine la faze dastea. <fara suparare, dar postul de admin nu-i ca postul de femeie de serviciu>

In traducere adminii au obligatia sa isi asume raspunderea.
Acum eu sunt de acord cu Ion putina atentie la comenzi.Aici vorbesc din proprie experienta.Eram intro zi cu alt nume special pentru a imi fi executata comand admin_fuc*.Am cerut sa mi se dea si sa mi sa scoata dupa si am primit ban.Dar astea sunt cazuri speciale.
*Just*John* wrote:
sa dea draq daca am vazut pe vreunu sa posteze un topic ceva de genu:"admin Xulescu a facut treaba buna azi pe server!"nu frate voi sariti in capetele tuturor.topicuri de pomana.in ultimele 2 saptamani am disperat cate reclamatii s-au facut si niciuna cu folos.bafta all.

LoL si te mira? -
Ca admin am primit pe admin_page nenumarate requesturi sa ma uit pe diferiti jucatori si dupa ce le-am dat cu psay ok o sa ma uit, nu a zis nici macar unul mersi sau macar GG - .
De asta nu suport jucatorii care cer cutare si cutare de la admini de parca am fi pe statul lor de plata.

UN LUCRU SA FIE CLAR:Avem obligatia sa va ascultam plangerile dar nu suntem obligati sa "sarim" repede ca sa le indeplinim decat daca sa observat incalcarea clara a Regulamentului.

Nota:Pentru cei care vor mira de ce le dau kick/llama/gag cand acuzati cu say(fara a folosi comanda admin_page) ca un player e codat va spun de pe acum ca nu va voi raspunde la reclamatiile de pe forum.

Sa-ti aduc aminte ca si tu ai incalcat regulamentul ? Pateticule ....

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 28-06-2008, 00:10:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai liq nu te mai saturi mai nene sa jignesti lumea !!!!???? daca erai fata in fata cu el nu aveai tupeu asta Dosent Matter terminate cu jignirile ca nui frumos ceea ce faci. Si mai taci ca si tu ai incalcat regulamentul si ai fost avertizat!

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 28-06-2008, 00:17:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spre deosbire de el eu nu fac "mini regulamente" eu nu scriu cu galben si nu propozitii handicapate cum scrie el . NU da reply ca numai raspund .

0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

Post Posted: 28-06-2008, 00:25:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spre deosebire de tine nu e inganfat si plin de sange incat jigneste pe toata lumea -. Dai reply la cine iti permiti -

0 0

Back to top
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2008, 00:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:

Sa-ti aduc aminte ca si tu ai incalcat regulamentul ? Pateticule ....

Scuze liquidlove dar esti un nesimtit si te bagi aiurea in seama.
Uite de ce cred eu asta:
Ce sens are cuvantul Patetic in dex
Code:
PATÉTIC, -Ã, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoþioneazã, impresioneazã, înduioºeazã; plin de emfazã, de afectare.
PATÉTIC adj. v. înduioºãtor.

Ce sens are cuvantul Patetic in mintea ta.
Code:
Demn de mila

Daca pentru tine recunoasterea si asumarea unei greseli e un lucru patetic atunci sunt mandru ca sunt patetic.
Dovada:
Shocker wrote:
Nu se face asa ceva niciodata. Sa permiti un astfel de limbaj si mai rau, sa instigi la asa ceva. Scazut la bloodguard

ai absoluta dreptate shockere sunt vinovat suta la suta chiar 110% la suta.
Dar a meritat fiecare secunda din greseala.

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 28-06-2008, 00:37:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti mai presus decat Dumnezeu, de stii ce sens are cuvantul patetic in mintea mea sa inteleg ?!

Argumenteaza asta cu scris rosu te rog, ca nu vad la ora asta.

SI da am folosit corect cuvantul " patetic " in propozitia mea, nu incerci decat sa iesi in evidentza, si te tot plangi cum ca a meritat ce ai facut. In fine nu ma cert cu tine, ca nu am timp de porcarii de astea la ora asta, doar ca urasc oamenii prefacuti, ca tine .

A si mai tii minte de ce am fost eu scazut la blood? EI aia CHIAR A MERITAT, crede-ma pe cuvant .

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 28-06-2008, 00:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

florine ai 100 % dreptate in tot ce ai postat....liq incearca si tu sa folosesti un limbaj mai normal , demn de un admin si de o persoana matura....iti faci prea multi dusmani printre colegi si s-ar putea sa ai vreodata nevoie de ei si sa ramai cu buza umflata...din propria experienta iti spun ca atata timp cat vei avea acest comportament nu-ti va fi bine....nici aici , nici in viata de zi cu zi...bafta

0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

Post Posted: 28-06-2008, 00:40:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parca nu mai dadeai reply ? vezi la mine ce scrie, alb pe negru si se vede ff clar -.
Ps: Da merita sa fi atat de inganfat?? Eu nu cred ca merita...

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 28-06-2008, 00:46:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andikule am folosit un limbaj foarte normal. Cat despre tine festere, dute si mananca o portocala. nb

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 28-06-2008, 00:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:
Andikule am folosit un limbaj foarte normal. Cat despre tine festere, dute si mananca o portocala. nb

cand am zis "normal" m-am referit la faptul ca ii ataci pe toti cu fiecare ocazie...daca observi noi doar incercam sa-ti amintim faptul ca suntem colegi si ca ar trebui sa ne respectam cat de cat,doar nu ti-am dat cu parul in cap...

0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

Post Posted: 28-06-2008, 00:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:

mia placut asta. Mai baga una dar uimestema cu ceva mai calumea gen manelist.

0 0

Back to top
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2008, 01:33:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:
Esti mai presus decat Dumnezeu, de stii ce sens are cuvantul patetic in mintea mea sa inteleg ?!

SI da am folosit corect cuvantul " patetic " in propozitia mea, nu incerci decat sa iesi in evidentza, si te tot plangi cum ca a meritat ce ai facut. In fine nu ma cert cu tine, ca nu am timp de porcarii de astea la ora asta, doar ca urasc oamenii prefacuti, ca tine .

A si mai tii minte de ce am fost eu scazut la blood? EI aia CHIAR A MERITAT, crede-ma pe cuvant .

REPLY:
liquidzor esti ingamfat,incoerent,slab pregatit(nu incult) si impertinent.
Esti mai presus decat Dumnezeu!
Code:
Nonsens; Nu poti mai perfect decat perfectiunea.

Code:
Sa inteleg ca sunt mai prejos decat tine daca nu fac ce faci tu?

SI da am folosit corect cuvantul " patetic " in propozitia mea
Code:
Corect!? Ce ai vrut sa spui folosind cuvantul patetic?

nu incerci decat sa iesi in evidentza
Code:

liquidlove18                 <==>           Bogdan_Florin
Subiecte: 133                <==>           Subiecte: 16

si te tot plangi cum ca a meritat ce ai facut
Code:
Alt nonsens.Adica am recunoscut ca am gresit pentru ca asa am vrut si ca aceea a fost placerea mea in momentul acela... dar ma plang ca a meritat ca am facut ceea ce mi-a placut?!

ca nu am timp de porcarii de astea la ora asta doar ca urasc oamenii prefacuti, ca tine .
Code:
Sa inteleg ca parerea mea personala e dovada de prefacatorie... si libertatea de exprimare e o porcarie?!

In fine nu ma cert cu tine
Code:
Acum cine e prefacutul...

A si mai tii minte de ce am fost eu scazut la blood? EI aia CHIAR A MERITAT, crede-ma pe cuvant
Code:
Nu tin minte de ce ai fost scazut la blood deoarece spre deosebire de tine eu consider ca ar trebui sa imi vad de problemele si greselile mele nu de problemele si greselile altora.

0 0

Back to top
Evil-Me

[special k]

(since 15-09-2018 20:52)

Votes: 45

Post Posted: 28-06-2008, 07:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gata dudes, terminati, va rog. inchideti topicul.

saw you crashing around the bay, never seen you act so shallow, or look so brown..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 28 June 2008 14:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 01-03-2025, 21:52:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password