User
Pass
2FA

[Rezolvat]Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message27878
crazytyky

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-04-2017 16:16)

Votes: 10

Post Posted: 21-03-2013, 10:21:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BowToTheMaster wrote:
Salut,ma numesc Alex,sunt nou aici si imi place mult potentialul acestui server,am cateva sugestii daca imi permiteti:
1.Sa se seteze armura la 100%,jocul va deveni putin mai greu si nu vei mai fi omorat usor de la distanta mare cu arme gen mac sau suzeta.
2.Sa se faca diferentierea intre arme slabe si arme mai bune:
Ex: am observat pe server: pentru a trece un lvl indiferent de arma trebuie sa omori 3 inamici.Mi se pare total neechilibrat.
Propun ca armele slabe sa necesite un numar mai mic(ex glock 2 inamici ucisi in loc de 3,la fel si pentru 2-1,etc)
Iar pentru armele bune sa se mareasca numarul de inamici ucisi pentru a trece lvl: ex: ak47 5 inamici,m4a1 5 inamici (cu aceste 2 arme e foarte usor si chiar placut ), cu toate armele cu luneta cate 4 inamici mai putin seringa(care propun 2 sau sa ramana asa cu 3).Etc,daca vreti detaliez. Aceasta schimbare va fluidiza jocul mai bine -
3. Sa se renunte la idea: daca omori un coechiper cu he sa iti scada un lvl.Pentru asta propun sa primesti he mai greu nu asa repede ca acum sau sa omori un inamic cu glock sau lama ca sa obtii una mai repede.In acest fel se echilibreaza din toate punctele de vedere.
4.Sa se introduca comenzile/pluginuri pentru admini.Ex: amx_psay(chat privat cu un jucator cand ii ceri pozele de exemplu)
amx_specafk -sa permita verificarea unui spectator daca este sau nu afk. amx_userlist- care sa afiseze userid,steamid(daca e cazul,in caz contrar sa afiseze none),ip-ul si tara de provenienta. lastmaps-sa afiseze ultimele 5 harti jucate.Nextmap - ce harta va urma. amx_maps -sa afiseze lista cu hartile disponibile pe server;sa te ajute sa poti face alegerea de harti cat mai corecta. Sunt obosit acum,daca imi mai vine vreo idee revin -
5.Sa se introduca sunete pentru uciderea de mai multi inamici fara a muri.De ex 5 jucatori ucisi fara a muri sa apara mesajul killing-spree + sunetul aferent.Maxim jucatori ucisi fara a muri sa se ajunga la godlike.Acesta idee daca va fi implementata v-a mari competitia pe server si atragerea de mai multi jucatori.Daca sunteti interesati am o lista intreaga cu astfel de sunete(dota).
Sper ca v-am fost de folos si ideile mele sa va placa:)

1. pana acum se cerea scoaterea definitiva a scutului - . scutul este bun asa cum este acum
2. jocul este setat asa pt ca asa au vrut ownerii de la inceput si e destul de ok, daca esti bun esti bun cu toate armele - daca nu ai lama
3. si asta s-a discutat de multe ori si nu o sa se schimbe ca este buna ideea cu FF. daca ai numai o grenada , cum am vazut pe alte servere, jocul v-a fi greu si plictisitor, iar cand vor fi putini jucatori v-a fi aproape imposibil pt cel care este la grenada, mai ales daca s-ar aplica si punctul 1
4. amx_psay - este,
amx_specafk - este plugin, daca un jucator sau un spectator este afk il da serverul automat, iar la spectatori ii poti da afara daca intr-un minut nu intra la joc
amx_userlist - ai amx_showip ca sa vezi ip-ul si "status" ca sa vezi steam id , si id-ul pe server in caz ca are nume asemanator si nu poti folosi numele la comanda
lastmaps - este pe say (y) /last sau /harti si le vezi pe ultimele 5 parca
nextmap - cred ca este , dar este inutila deoarece hartile oricum se voteaza la sfarsitul rundei -
amx_maps - asta nu am folosit , nu stiu daca este -
5. mi-ar place si mie sa fie sunete gen triple kill, etc.
multumim de sugestii

pt o lista a comenzilor disponibile adminilor in functie de grade vezi aici : http://forum.wow-freakz.com/Comenzile-disponibile-adminilor-t170325.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BowToTheMaster

[Mentally Stable]

(since 23-09-2017 11:06)

Votes: 3

Post Posted: 21-03-2013, 11:21:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Permite-mi sa te contrazic -

crazytyky wrote:

1. pana acum se cerea scoaterea definitiva a scutului - . scutul este bun asa cum este acum

Daca se scoate definitiv scutul,toata lumea va fi iritata.De ce?Pentru ca o sa se dea foarte repede headshot cu arme foarte slabe(chiar pe distante mari).Aceste efect este si acum pe server dar mai moderat.In plus adminii vor fi derutati,cand vede ca x da mule headuri si il suspectezi degeaba.El de fapt da asa bine in cazul scenariului cu scutul scos de tot.
Eu provin de pe alt server,unde am fost admin,dar s-a inchis,din motive nestiute.Acel server era destul de simplu,dar lumea venea atrasa ca un magnet.Crezi ca de ce le placea? Pentru ca multor jucatori de cs le place jocul clasic,fara schimbari de armura sa friendlyfire on.

crazytyky wrote:
2. jocul este setat asa pt ca asa au vrut ownerii de la inceput si e destul de ok, daca esti bun esti bun cu toate armele - daca nu ai lama

Din punctul meu de vedere este setat gresit.Paca este setat default si nimeni nu s-a complicat.Pe toate serverele de gungame o sa vezi diferentiere intre arme.Daca se introduce diversificare lumea va fi atrasa mai mult.Un exemplu clar e si in lumea reala.Te duci la un magazin unde stii ca sunt 3 mere,3cartofi,3 banane,etc acel magazin va fi vizitat de georgel fomistu si gigi penson,care va manca tot.In fine idea este ca: aproape 90% din jucatori le plac senzatia de a omora mai multi cu arma buna.

crazytyky wrote:
3. si asta s-a discutat de multe ori si nu o sa se schimbe ca este buna ideea cu FF. daca ai numai o grenada , cum am vazut pe alte servere, jocul v-a fi greu si plictisitor, iar cand vor fi putini jucatori v-a fi aproape imposibil pt cel care este la grenada, mai ales daca s-ar aplica si punctul 1

Pai aici e o arma cu 2 taisuri;poate enerva multi jucatori(cum se intampla de fapt) e server de gungame,e aproape inevitabil sa nu iti ranesti un coechipier cand arunci he,pentru ca sunt toti la gramada sau poate fi considerat funny.Pe multe harti respawn-ul este aleatoriu,deci posibilitatea de a-ti omora coechipierul este foarte mare.E normal sa fie mai greu cu he,doar este penultima arma daca se schimba vei aduce sanse fiecarui jucator:"asta e la he,mai dureaza un pic pana da,pot sa-l ajung"(creste competitia),iar in cazul de fata:"asta a ajuns la he,se da foarte repede he,nu am sanse sa-l ajung sau trebuie sa ma rog sa isi omoare un coechipier.Mie mi se intampla des ca he-ul aruncat sa se opreasca in coechipierul meu,chiar ieri mi s-a intamplat si aici,credeam ca nu se poate.Si crede-ma nu este deloc imposibil cu he mai rar.

crazytyky wrote:
amx_specafk - este plugin, daca un jucator sau un spectator este afk il da serverul automat, iar la spectatori ii poti da afara daca intr-un minut nu intra la joc
amx_maps - asta nu am folosit , nu stiu daca este -

Eu sugeram sa se introduca specafk(verificarea spectatorului daca este afk sau nu-este pluigin pt asa ceva) De ce ar fi folositor?Pentru ca am vazut multi admini care statea si scriau: amx_tsay spec la joc sau out.Este enervant sa stai sa scrii de fiecare data cand sunt spectatori noi.Pana ii deconecteaza serverul,alti 2 care vor sa intre pe server se plictisesc si pleaca.Este foarte utila aceasta functie.
amx_maps(sa afiseze hartile disponibile de pe server in ordine alfabetica) nu este,este utila si aceasta deoarece va ajuta multi admini sa aleaga hartile mai populare (in randu jucatorilor) cand se da la vot.
Sa nu uitam ca multi din cei ce se alatura pe server de gungame a jucat clasic.Ei au fost atrasi de jocul in sine.Tu daca il modifici mult ai sanse sa aibe lipici la public(putin probabil) si sanse de fail.Eu sunt venit de cateva zile pe server. Stii ce m-a atras? Faptul ca armele sunt in ordine:de la glock la lama(mai putin seringa,dar e buna si ideea de aici),ca poti trece prin coechiperii tai fara sa te incurci si faptul ca sari de 2 ori e fun:) .Astea sunt primele impresii,daca nu gaseam asta,ziceam pas.Asa ca mine putea sa gandeasca si multi altii.
Majoritatea sugestiilor sunt de pe server-ul de unde provin,dar au avut succes.Eu de acolo vin cu ce e mai bun,nu am intentia de a va strica serverul.Acolo avea un mare succes simplitatea cred,era serverul full de multe ori,mai des ca aici.
Sper ca nu am deranjat pe cineva -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
crazytyky

[Mentally Stable]

(since 15-04-2017 16:16)

Votes: 10

Post Posted: 21-03-2013, 11:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

noi suntem bucurosi de sugestii - dar inainte da un ochi pe posturile anterioare , eu nu am facut nimic altceva decat sa iti fac un rezumat la ce s-a discutat pana acum .

off topic:
poti sa te superi, dar o sa te contrazic putin - pe mine si pe multi altii tocmai asta i-a atras la acest server, faptul ca este diferit fata de multe alte servere . din toate pe care am jucat acesta a fost pe gustul meu, deaceea am ales sa raman aici

P.S. sper ca la vara cand ma intorc sa fie la fel ca acum -

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 21-03-2013, 14:33:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara nici o suparare, aici este WAR5 si precum a explicat tyky, toate aceste sugestii au mai fost mentionate in discutiile anterioare. Nu vrem sa complicam jocul, lumea joaca competitiv, plus ca eu nu prea vad rostul la "fraguri aici... Cu sunetele ramane de vazut. -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 21-03-2013, 14:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrei armura de 100% pentru a face jocul mai greu dar vrei si kiluri mai putine pentru armele slabe pentru a face jocul mai ushor.Te contrazici singur intr.un fel^^.Nu stiu sigur ce sa spun in legatura cu aceste idei.Ai "lama" pentru a trece la un nivel urmator...Iar in legatura cu sunetele,avand in vedere ca este un server cu respawn, imagineaza.ti ce ar insemna ca 3,4 jucatori care ar face cate 2,3 sau mai multe kiluri simultan...s.ar creea un mic haos.Nu o lua in nume de rau, este doar o parere,Daca ai si alte idei sunt pregatit sa le ascult:)) Te.am pupat;)

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
BowToTheMaster

[Mentally Stable]

(since 23-09-2017 11:06)

Votes: 3

Post Posted: 23-03-2013, 01:49:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alta sugestie:
Sa se implementeze ESP pentru admini atunci cand este spectator,pentru a depista foarte usor playerii care folosesc wall sau coduri aferente.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 23-03-2013, 03:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BowToTheMaster wrote:
Alta sugestie:
Sa se implementeze ESP pentru admini atunci cand este spectator,pentru a depista foarte usor playerii care folosesc wall sau coduri aferente.

A fost discutata de N ori pe N servere aceasta propunere, nu.
Este instabil, provoaca "daune" serverului indirect, nu ajuta adminii sa creasca pe nivel profesional si nu este tocmai ok.

0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

(since 21-01-2017 19:11)

Votes: 6

Post Posted: 02-04-2013, 17:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRODUCT1ON wrote:
Descriere:Cu pluginul ultimate_anticamping.amxx rezolvati marile probleme cu cei care stau la panda. El contine un detector care ne arata cat la suta campam (pandim) .Cand e albastru e bine, verde e mediu si rosu e grav prin anumita comanda slap incepe sa scada cate 5 din viata.

Download:http://www.2shared.com/file/b4ss69sE/Ultimate_AntiCamping_AMXX.html

Instalare:
1. Fisierul ultimate_anticamping.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting
2. Fisierul ultimate_anticamping.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins
3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: ultimate_anticamping.amxx

Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg):
anticamping 1 - 1 (pluginul este activat); 0 (pluginul este dezactivat)
anticamping_camptime 20 - timpul in secunde in care un jucator poate sta la panda
anticamping_healthpunish 5 - cantitatea de Hp (viata) care i se va scade jucatorului pedepsit
anticamping_meter 1 - 1 (afiseaza masuratorul de camping la toti jucatorii); 0 (ascunde masuratorul de camping)

Parerea mea este ca ar trebui pus un asemenea plugin pe server deoarece sunt multi care campeaza excesiv.

Am gasit asta pe war7, cred ca ar fi buna si la noi.

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 02-04-2013, 20:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clarish te sustin.se poate face un experiment si sa vedem daca are efecte pozitive.poate ar disparea comflictele sau injuraturile aduse celor care rup cu panda -

Last edited by 001 on 02-04-2013, 20:11:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 02-04-2013, 20:08:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
BowToTheMaster wrote:
Alta sugestie:

A fost discutata de N ori pe N servere aceasta propunere, nu.
Este instabil, provoaca "daune" serverului indirect, nu ajuta adminii sa creasca pe nivel profesional si nu este tocmai ok.

Perfect de acord : "ochiul format , codul nu-l inseala !"

0 0

Back to top
Sahadin

[Mentally Stable]

(since 26-01-2015 17:08)

Votes: 7

Post Posted: 03-04-2013, 13:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

anticamping rullz!!!!

VREM!!!!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-04-2013, 12:23:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scoateti HE-UL.
Din cauza noului update provoaca lag infernal cand ajunge cineva la HE, problema este ca doar cei cu steam intampina problema asta, deci daca vrea cineva sa testeze, trebuie sa aveti steam on.

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 15-04-2013, 14:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Scoateti HE-UL.
Din cauza noului update provoaca lag infernal cand ajunge cineva la HE, problema este ca doar cei cu steam intampina problema asta, deci daca vrea cineva sa testeze, trebuie sa aveti steam on.

Si eu am lag cand ajung la He, cu steam on.

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 15-04-2013, 16:51:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Scoateti HE-UL.

Sahadin wrote:
anticamping rullz!!!!

VREM!!!!

se vor rezolva cat de curand

0 0

Back to top
prapadita

[Mentally Stable]

(since 03-11-2014 06:41)

Votes: 2

Post Posted: 17-04-2013, 12:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cam nasol cu sunelete astea cnd iei lama te sacaie pe creier cred ca ar fi bun scoase -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 06 August 2013 08:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 30-10-2024, 05:25:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x