User
Pass
2FA

Cerere de unban/iertare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message410
Pr!etenash
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-07-2013 12:26)

Votes: 7

Post Posted: 09-04-2013, 21:37:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Telemea
IP: 79.117.236.90
Adminul care mi-a dat ban: Cabron
Motivul pentru care am primit ban: Umm... prostie, nesimtire + trolling si caterinca ieftina, nu e prima oara cand fac faze de genul, recunosc, uneori ma apuca nebunia si nu ma pot controla, in plus ratasem 1 aprilie, intelegeti voi... am fost plecat atunci si n-am apucat sa va fac o mica(sau mare) farsa. Oricum banuiesc ca n-am primit banul doar pentru faza asta, am facut multe prostii pe server(drive-by la greu, dm, LA UN EVENT TRAS IN VREO 16-17 OAMENI CU M4 -, am mai folosit si un mic... ajutor, dar asta de mult ) si imi cer scuze, promit sa nu mai persiste (chiar in halul asta).
Data la care am primit ban: 9 Aprilie 2013
Data la care a expirat ban-ul: Hmm...
Link catre reclamatie: http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-Furior-t217660.html
P.S: Nu cer neaparat unban, doar sper sa ma iertati pentru tot ce v-am facut, si sa stiti ca nu va port pica(mai ales tie AlexUnder)
Oricum, m-am distrat pe serverul asta foarte mult, si chiar daca nu iau unban, o sa-mi fie foarte dor de voi - .
P.P.S: In legatura cu "reclamatia", acolo era un screamer
Respect Cbr,

Imi place sa pescuiesc si sa mananc peste cu ceapa
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexandru P

[69]

Status: Offline
(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 09-04-2013, 22:08:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O seara placuta iti doresc.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexUnder111, 09 April 2013 20:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-02-2025, 13:17:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password