User
Pass
2FA

Review Mouse CM Storm Xornet

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message606
SoulH

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-07-2014 08:34)

Votes: 3

Post Posted: 19-04-2013, 17:53:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand vreau sa va spun ca acesta este un review realizat de catre mine(fara C+P)si este postat doar pe Freakz si pe un alt forum.

Mouseul este facut din plastic inafara gripurilor laterale care sunt facute din ceva tip de cauciuc care este foarte confortabil.Cum se poate vedea aici:
Pe rotita de scroll are mai multe "gropi" care ne asigura ca nu vom schimba arma intr-o arma pe care nu o vrem din greseala.
In partea stamga are 2 butoane care nu pot fi configurate insa ele sunt folosite pentru navigare(inainte si inapoi)

Pe partea din spate se poate observa logoul CM Storm

Iar deasupra rotitei de scroll sunt cele 2 butoane care ne lasa sa ajustam dpi-ul(500-1000-2000).

In partea de jos gasim urmatoarele:

1. Senzorul optic care poate atinge pana la 2000 DPI.

2. 2 picioruse de teflon care mentin mouseul pe suprafata pe care este folosit,dar tot odata nici nu il fac greu de miscat.

3. Si in final avem Logoul CMStorm impreuna cu logoul Xornet si mai jos avem Serial Numberul si Model Numberul.

Acum ca am acoperit partea estetica sa vedem care sunt parerile mele despre acest mouse:

• In timpul jocului mouse-ul s-a comportat excelent,cu toate ca unii se plangeau ca mouseul o ia razna,dar asta am remediat cu un update la cel mai nou firmware.
  • "Schimbatorul" de DPI merge excelent iar daca aveti si skill puteti sa spuneti adversarilor sa se fereasca.
  • Aveti un loc unde va puteti pune degetul inelar ceea ce va ajuta foarte mult fiindca la majoritatea mouse-urilor acolo se termina mouse-ul si degetul mic statea pe birou(sau oriunde a-ti fi folosit mouse-ul) si exista posibilitatea sa va incurce.
  • Firul este foarte lung ceea ce m-ar fi incurcat daca nu as fi folosit un mouse bungee.
  • Daca il folositi impreuna cu un mouse pad dedicat gamingului veti putea obtine rezultate si mai bune,insa nu recomand sub nici o forma sa folositi un mousepad dinacela imprimat,deoarece mai mult te dezavantajeaza.

Din pacate nu v-am putut aduce un gameplay deoarece calculatorul meu cam sacadeaza daca inregistrez -
Parerea mea finala este ca acest mouse este perfect pentru gamerii incepatori si chiar pentru cei mai avansati.Acest mouse merita cumparat iar daca acest review vi s-a parut interesant si vreti sa cumparati acest mouse il puteti cumpara de aici si daca vreti sa ma ajutati puteti folosi cuponul 9C79FQ29 si sa economisiti 1% din total produselor cumparate de voi(ceea ce nu inseamna mai nimic,insa ma ajutati pe mine).

Va multumesc si va astept opinile in sectiunea de comentarii!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SharinganLeX

[Account disabled]

Status: Offline
(since 23-01-2014 15:47)

Votes: 8

Post Posted: 23-04-2013, 21:26:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-am testat si eu la un prieten. La prima vedere se comporta frumos atat pentru pozitia butoanelor cat si comportamentul in-game. E un mouse care dupa parerea mea merita.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 12-03-2025, 04:28:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x