User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1496
Japka

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-07-2016 00:35)

Votes: 9

Post Posted: 24-04-2013, 12:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat
- Numele tau JAPKA
- Numele adminului reclamat :SHARK si Blue
- Harta, ora si data faptei reclamate De_cbble ->13.30
- Motivul / Regula incalcata Le e greu sa de-a explicati la playeri dc nu au voie in turn, shark stie de cat sa injure... nu-l jignesc ca nu am capu lui, blue nu mai te baga aiurea.. daca va e greu sa le explicati ceretiva la slot sa nu mai stati sa da-ti explicati la ceva ce ceretii
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola http://speedy.sh/3D6fu/New-Bitmap-Image.bmp

Sper sa ia masauri cu scaderea la amun2 pe vitor sa stie dc sunt pusi ca admini mai multe arata in log si cauta-ti in log chiar va rog

Mersi cu Drag si iubire JAPKA -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*bLuEsKy*

[Creep]

(since 28-08-2015 17:23)

Votes: 57

Post Posted: 24-04-2013, 12:51:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Le-a explicat,a zis de camp ca nu e voie! si le-a zis de vreo 6-7 ori ca nu e voie TURN!
2) TU vi cu reclamatie si ne facei admini de "JABA" nu degeaba:))
3) Daca Shark nu a stiut sa explice cum ai fi vrut tu sa-i explice omului trebuie sa iei initiativa si sa explici tu!
4) Esti stresant,esti JAPKA sau varaso?!

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 24-04-2013, 12:56:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fim seriosi, tu provoci scandalul si tot tu faci reclamatie.. Am impresia ca ti-ai propus sa fii injurat cat mai des de colegi.. Ieri eram eu si NimenideNicaieri si ai zis ceva in genul "x are coade, pun pariu ca nu ati observat, sunteti multi si degeaba", in cele din urma cel de care ziceai tu ca e codat, nu avea nimic, mai mult cand ti-a zis ca nu are nimic si te-a luat la rost ca ai mintit ai zis "si ce?".. Vezi tu? Esti numai fum.. Tu strici atmosfera si tot tu te plangi. Ieri cand tu trimiteai fumigene, tu nu ai prins nici un codat, ti-ai vazut de joc si nici macar nu ai stat sa ii faci demo sau ss "codatului" pe care il "observasei" chiar tu, Nimeni a prins 5-6 cat ai facut tu circ.. Treci si la fapte inainte sa judeci pe altii.. P.S. Ar fi bine sa creati sectiunea aia "Discutii Admini" cat mai repede ca ne facem de ras..

EDIT verificati si LOG-ul de ieri (pe la 18:30) despre ce am scris eu mai sus ca sa intelegeti ca JAPKA e pus pe scandal si vrea cu orice pret sa denigreze pe toata lumea..

Looking back..

Last edited by Mastermind on 24-04-2013, 13:02:23; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Japka

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 13:19:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

este logu si vedem cum a-ti explicat gen TERO NU E VOIE TURN si sa trezit unu sa intrebe dc nu e voie turn si sa continuat NU E VOIE TURN asta e explicatie ?? poate omu era mai tampit... si vroia sa-i explicati mai exact cum sta treaba cu turnu nu gen "e in renovari" si altele.. astept un log... de la un owner.. - nu mai discut nimic.. pana nu vad.. un log si pana nu intra... cineva sa vada despre ce e vb... nu am stat sa ma cert cu voie pe server.. discut pe forum

IN special astept raspuns de la sile.. - nu ca am ceva cu restu owneri-lor respect.. pentru totii :)

Posturi unite automat, 24-04-2013, 14:19:43

Master... sa uite in log.. sa vedem cate poze.. pe zi fac la playeri fatza de tine fatza de nimeni... si tot asa... sa vedem activitatea mea.. fatza de a ta in special... nu e prima data.. cand ma uit pe codat... si chiar are... dar nu e luat in seama.. majoritatea.. stati sa jucati de cat sa mai aruncati cate un oky.. macar.. atunci cand sunteti dead doar atat puteti face.. sa vedeti asa ceva.. dar dc sa facetii asa ceva cand stati cu oki pe alti sa le da-ti slay la 1minut din runda

PS: master nu am nimic cu tine si nu provoc cearta... doar ca am ajuns in situatia lu dutu sa ma oftic cand vad atati admini care nu-si fac treaba cum trebuie.. si mai exact nu-si fac treaba de loc..
e chestia ca incerc... sa ajut serveru cat mai mult.. si cine nu merita sa aibe admin sa nu mai aibe.. nu sa stea ca admin de "jaba" doar sa fim superiori si sa avem comenzi fatza de alti sa ne distram pe seama lor.. - cu un rocket slay slap... sunt comenzi de dat cu rost.. nu asa la distractie.. - cum aplicati majoritatea.. pe playeri

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 24-04-2013, 13:29:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Japka wrote:
este logu si vedem cum a-ti explicat gen TERO NU E VOIE TURN si sa trezit unu sa intrebe dc nu e voie turn si sa continuat NU E VOIE TURN asta e explicatie ?? poate omu era mai tampit... si vroia sa-i explicati mai exact cum sta treaba cu turnu nu gen "e in renovari" si altele.. astept un log... de la un owner.. - nu mai discut nimic.. pana nu vad.. un log si pana nu intra... cineva sa vada despre ce e vb... nu am stat sa ma cert cu voie pe server.. discut pe forum

IN special astept raspuns de la sile.. - nu ca am ceva cu restu owneri-lor respect.. pentru totii -

Posturi unite automat, 24-04-2013, 14:19:43

Master... sa uite in log.. sa vedem cate poze.. pe zi fac la playeri fatza de tine fatza de nimeni... si tot asa... sa vedem activitatea mea.. fatza de a ta in special... nu e prima data.. cand ma uit pe codat... si chiar are... dar nu e luat in seama.. majoritatea.. stati sa jucati de cat sa mai aruncati cate un oky.. macar.. atunci cand sunteti dead doar atat puteti face.. sa vedeti asa ceva.. dar dc sa facetii asa ceva cand stati cu oki pe alti sa le da-ti slay la 1minut din runda

PS: master nu am nimic cu tine si nu provoc cearta... doar ca am ajuns in situatia lu dutu sa ma oftic cand vad atati admini care nu-si fac treaba cum trebuie.. si mai exact nu-si fac treaba de loc..
e chestia ca incerc... sa ajut serveru cat mai mult.. si cine nu merita sa aibe admin sa nu mai aibe.. nu sa stea ca admin de "jaba" doar sa fim superiori si sa avem comenzi fatza de alti sa ne distram pe seama lor.. - cu un rocket slay slap... sunt comenzi de dat cu rost.. nu asa la distractie.. - cum aplicati majoritatea.. pe playeri

In 2013 ai prins 21 de codati, Nimeni a prins 117, Eu am prins 106.. Lasa fumurile si mai bine nu mai atrage atentia prin astfel de iesiri ca nu iti fac bine deloc.. Nu esti un zmeu asa cum crezi, vorbesti mai mult decat faci, nu provoci decat scandal si dai un exemplu prost de a fi admin.. Sa nu te miri daca or sa te injure si alti colegi, nu numai Shark.. o meriti.

Looking back..
0 0

Back to top
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 24-04-2013, 13:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si pe mine ma bate limba romana dar pe tine te bate grav de tot -

eramazi pe server ai luat cred ca fiecare jucator in parte si i'ai facut poze cu toate ca nu avea niciunul nimic . CU asta iti dovedesti du activitatea ? facand poze unor jucatori curati doar ca sa te lauzi ca ai facut 1000 de poze ? se pare ca tu esti cel mai DEGEABA de aici ! esti un admin de nimic care vine dupa 2 3 luni de inactivitate si se ia cu otit adminii in gura le cere socoteli la toti si tot el sare pe forum si face pe victima !

Cat despre ceeea ce s'a intamplat pe cbble intrader ti am vorbit urat pentru ca nu mai suportam bataia ta de joc ! i'am zis si ieri lu ese ca daca o siungura data ma mai jignesti cum ai facut o ieri te banez ! nu sunt bataia ta de joc si nu iti permit tie un copil de la coada vacii sa vina saa ma jigneasca pe mine !

Accept orice fel de sanctiuni ! dar sper ca JAPKA sa nu ramana asa cum este acum macar din toata reclamatia asta in care ne facem de ras toti adminii sa intelaga si el ceva si sa faca ceva in privinta lui ! sa isi schimbe comportamentul fata de colegii lui !

Last edited by SharK90 on 24-04-2013, 14:36:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 24-04-2013, 14:32:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-au ajuns toti sa comenteze prestatia altor admini pentru ca ei se cred 'usa de biserica' sau pentru ca au fost mariti au impresia ca asta le da dreptul de a critica si a subestima pe altii dar uita ca unii au responsabilitati mai prioritare decat sa intre tot timpul sa fie activ ca voi.
Sunt multe persoane care intra de 2-3x/saptamana si fac 'treaba' mai buna decat cei care se numesc activi si intra zilnic.
Imi pare rau ca nu pot fi un exemplu ca altii dar incerc sa tin pasul si sa intru cand am timp si pot, si o rugaminte ar fi ca sa se ia masuri cu adminii incompetenti de pe server care nu au o treaba cu asta si o solutionare cu ownerii, dupa cum se subintelege adminii sunt revoltati de activitatea lor si implicare.
O zi buna, salut.

l.e. : Japka, nu cred ca esti in postura de a trage la raspundere un admin cand tu gresesti si cand scrii, nu mai discut ce faci pe server.
Te-ai intors dupa o absenta lunga, ai calcat stramb din start si acum ai inceput sa te certi cu toata lumea ca sa faci uitate greselile tale, m-ai si intrebat pe server daca am ceva personal cu tine, ti-am raspuns 'nu' si ti-am explicat ce ai gresit inainte apoi ai inceput sa-mi scrii din regulament sperand ca gasesti greseli sa ma tragi la raspundere dar tu erai cel ce gresise, eu zic sa-ti vezi de treburile tale si nu mai instiga lumea la cearta.
Uita-te atent unde ai gresit si indreapta-ti greselile, nu ma refer la scris ci la fapte, bafta.

Last edited by Ganja* on 24-04-2013, 14:47:05; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Japka

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 14:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DIn cate vad... ma bate limba romana rau asta nu e nici o problema.. macar.. se intelege ce vreau sa zic.. in mare parte..

Ce-l ce jigneste in continoare esti tu... nu eu jignesc... si dc nu-mi da-i ban ?? accept banu dar sa ai dovada ca-l da-i pe motive nu asa la sanki la misto.. -

Va cade aiurea cand un admin va cere socoteala. ??? asta va este rushinea.. ca dc va cer socoteala.. din 50-100 de admin care suntem.. tocmai de voi m-am legat... si dc nu de toata lumea. ??? dar am specificat... mai exact.. -

si app copil esti tu.. - un copil fara minte..

0 0

Back to top
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 24-04-2013, 14:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista doar 5 persoane pe acest server care sunt in masura sa ne ceara socoteala pentru activitatea noastra pentru explicatiile pe care le dam jucatorilor si asa mai departe ! TU ? tu nu esti decat un simplu admin ca si restul si nu ai NICI UN drept sa ne ceri noua explicatii despre activitatea noastra si despre comportamnetul nostru fata de anumiti jucatori !

0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 24-04-2013, 15:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce dusmanii inutile au aparut pe server... god.
Iar tu Japka, parca aveai capu pe umeri frate. Esti total schimbat.

0 0

Back to top
Japka

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-04-2013, 17:53:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand vad... ca sufera atata kolka ma dispera... si dupa ce ca ei nu au dreptate tot ei comenteaza.. asa aiurea mor de oftica

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 24-04-2013, 21:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greu cu limba romana... am citit reclamatia ta Japka si din ce am inteles, totul se rezuma la fraza "mor de oftica" pe sistemul sa moara capra vecinului.
Vezi de adminatul tau daca nu esti in stare sa porti o discutie normala cu ceilalti colegi, nu inteleg ce ai vrut sa castigi prin reclamatia asta, poate ca au facut putin misto de respectivul care nu intelegea de ce nu e voie in turn, ai explicat tu mai bine.. perfect, ce mai vrei ?

Japka 2 saptamani Blood Guard.

Shark +2 avertismente pentru limbaj.

Atat va zic: terminati cu telenovelele, in special japka. Atata mancatorie si frustrari..parca sunteti la ciclu.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 25-04-2013, 08:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

~ The End ~

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ese, 25 April 2013 06:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 13-07-2025, 13:54:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x