User
Pass
2FA

Problema CS STEAM

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message1221
SirMihuuuuuuuuuuu

[Creep]

Status: Offline
(since 12-09-2013 21:37)

Votes: 9

Post Posted: 25-04-2013, 12:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , am si eu o problema cu jocul.Joc de pe steam si cand intru in joc meniul mi se vede asa , o dunga sus neagra si inca una dar nu e neagra in aprtea din stanga .Am bagat -nomsaa -nofbo si tot degeaba nu-mi merge , pe software nu mai face asa dar nu am cum sa joc pe sofware.Am reinsatalat si steam-ul din nou , am bagat 100 si 1000 de comenzi si tot degeaba..Deci cand mai puneam -nomsaa -nofbo uneori mergea cum trebuie urmatoarea zi iarasi nu mergea...Nu inteleg de ce pe soft merge si pe open gl nu merge...Nu pto juca asa , imi scade si din FPS , nu vad nici cata viata mai am nici timpul din joc..se vede aiurea..O rezolvare?Va las poza aici , mersi.

http://www.girlshare.ro/32441698.3

Inca ceva , deci daca vreau de exemplu sa dau quit din meniu trebuie sa tin sageata de la mouse un pic mai sus , altfel nu da click pe quit , la fel si in options si peste tot , daca vreau sa dau click pe undeva trebuie sa tin sageata mai sus cu vreo 2 3 cm.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SirMihuuuuuuuuuuu

[Creep]

Post Posted: 29-04-2013, 12:05:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rezolvat acea problema , am umblat pe la setari video ma rog si am rezolvat..acuma problema este cu fps..deci eu joc playzeek daca joc 2v2 merge bine ma rog si acolo sacadeaza uneori , sa zic ca am maxim 60 fps , la 5v5 nu trece de 40 fps si e si normal..si nu stiu ce sa fac , am ultimul driver de la placa video si anume ATI x1250 , procesorul e de 1.6 am 2 RAM , HDD de 100 si nu stiu ce sa mai fac.De exemplu pe PC am 512 RAM , procesor de 1.2 , placa nvidia de 64 mb si merge mai bine - si laptop-ul este de 5 ori mai bun si degeaba , vreau sa va intreb ar fi bine daca l-as duce la o curatare si sa imi instalez windows XP?Acuma am 7 am avut si vista si mergea si mai rau..Stiu ca niciodata un laptop nu va merge mai bine decat un PC la capitolul jocuri dar totusi un 60 70 fps nu se poate sa nu scoata laptop-ul asta plus ca sunt sigur ca este vreun an sau 2 chiar de cand nu a mai fost curatat.Mersi

0 0

Back to top
DaViDeNkO

[ ]

(since 27-07-2022 20:15)

Votes: 535

Post Posted: 29-04-2013, 20:53:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Curãțarea nu ajutã la performanțã, cel puțin pe mine nu. Am cam același fel de laptop, dar îmi merge perfect CS-ul, probabil la steam problema e de la nou update. Vezi dacã merge altã variantã de cs, non-steam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SirMihuuuuuuuuuuu

[Creep]

Post Posted: 30-04-2013, 09:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaViDeNkO wrote:
Curãțarea nu ajutã la performanțã, cel puțin pe mine nu. Am cam același fel de laptop, dar îmi merge perfect CS-ul, probabil la steam problema e de la nou update. Vezi dacã merge altã variantã de cs, non-steam.

Eu stiu ca ajuta si curatenie ma refer la procesor stiu ca se aduna praf mult si merge mai slowww , eu joc playzeek am nevoie sa oc DOAR de pe STEAM intelegi?Si ma gandeam ca o curatenie un windows XP in loc de 7 ar ajuta - si de asta intrebam daca e buna idea.Matusa mea cand a fost la curatrea laptopului ia scos ala un burete de praf de 2 3 cm care il aruncai pe jos si nu se rupea..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 28-07-2025, 19:38:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password