User
Pass
2FA

[Item] Gurthalak, Voice of the Deeps
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message42751
Lemnaru

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-12-2017 19:50)

Votes: 29

Post Posted: 26-04-2013, 09:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In legatura cu:

respect_dani wrote:
Corect...si spellurile alea le folosesc cel mai des; daca ai mai multe spelluri cu Physical School inseamna ca tre` sa-ti procuie mai des? (daca le-ai folosi pe toate in acelasi timp fara GCD, poate ti-ar procui mult mai des).
In concluzie procul are 2% chance; la un encounter imi scoate 100k dmg, la altu peste 1mil......deci ai putea sa te rogi inainte sa mergi la vreun raid / BG / etc. sa iti procuie mai des sau ai putea sa faci un topic / post in care sa aduci ce dovezi vrei tu, cum ca ar trebui sa iti procuie mai des (prin ce mecanisme).

End of story.

Or fi ele cele mai folosite spells dar ai cd mare de 4.5 sec pe crusader strike(asta daca nu ti-ai bagat haste si ti-ai pierdut din main stats (mastery & crit) si templar's verdict cu un GCD de 1.5 sec.. in orice caz. daca tu vrei sa-mi spui ca tu folosesti Templar's la 1 singur HP...imi e de ajuns.. daca nu il folosesti niciodata la 1 HP..si il folosesti la 3 HP fa calculul atunci sa vedem cat de "des folosit e Templar's Verdict 4.5 sec(cd per Crusader Strike) x 3 = 13.5 secunde..in astea 13.5 secunde tu folosesti de x3 ori Crusader si 1 data Templar's Verdict.

In cazul: Crusader Strike, ai dreptate..este cel mai folosit..dupa el nu este Templar's Verdict..este Judgment, Exorcism(la proc) Holy Wrath(ca filler in rotatia voastra de 4 butoane)..si Templar's Verdict este un fel de "finishing move" ... cat despre Gurthalak, Voice of Deeps, ar trebuii sa procuie si sa fie cea mai slaba pt Paladin ( daca nu sti unde sa cauti..intra pe forums de eu/us . battle.net) a.k.a Retail ...si vezi acolo cum plang toti paladinii... Cei din top procs in mod normal trebuie sa fie Uh DK & Warrior

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 26-04-2013, 09:33:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu pot sa bag mana in foc ca la retry procuie si din judgement si censure, pentru ca e imposibil sa procuie asa la pala retry.Eu ca warrior am tot phisical si + mastery de la arms din care trebuie sa procuie si niciodata nu am fost pe recount peste pala retry ca dmg dat de tentacul.De fiecare data are 500k+ dmg in plus dat de tentacul cel putin.
Nu am pala cu gurthalak ca stateam eu sa testez ca prea vezi numai zmei pe forum ca merge cum trebuie si nsh ce...o sa il pun pe bafta sa vina sa va explice cum sta treaba cu pala retry pe 4.3.4...oricum va da ala lectii la orice ora.Salut!
@Rastere te rog eu testeaza tu, cva nu e in regula akl....e ceva din care procuie si nu ar trebuii, testeaza cumva tu, ca astia nu au nici 1 2peu sa faca asta ca dupaia nu ar mai da burst de 90k.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 26-04-2013, 16:13:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu procuie din Censure, din Judgement nu am testat dar mi se pare ca trebuie(?dont kill me).
0 0

Back to top
respect_dani

[~d(-_-)b~]

(since 17-09-2019 21:22)

Votes: 47

Post Posted: 26-04-2013, 17:29:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lemnaru wrote:
In legatura cu:

respect_dani wrote:
Corect...si spellurile alea le folosesc cel mai des; daca ai mai multe spelluri cu Physical School inseamna ca tre` sa-ti procuie mai des? (daca le-ai folosi pe toate in acelasi timp fara GCD, poate ti-ar procui mult mai des).
In concluzie procul are 2% chance; la un encounter imi scoate 100k dmg, la altu peste 1mil......deci ai putea sa te rogi inainte sa mergi la vreun raid / BG / etc. sa iti procuie mai des sau ai putea sa faci un topic / post in care sa aduci ce dovezi vrei tu, cum ca ar trebui sa iti procuie mai des (prin ce mecanisme).

End of story.

Or fi ele cele mai folosite spells dar ai cd mare de 4.5 sec pe crusader strike(asta daca nu ti-ai bagat haste si ti-ai pierdut din main stats (mastery & crit) si templar's verdict cu un GCD de 1.5 sec.. in orice caz. daca tu vrei sa-mi spui ca tu folosesti Templar's la 1 singur HP...imi e de ajuns.. daca nu il folosesti niciodata la 1 HP..si il folosesti la 3 HP fa calculul atunci sa vedem cat de "des folosit e Templar's Verdict 4.5 sec(cd per Crusader Strike) x 3 = 13.5 secunde..in astea 13.5 secunde tu folosesti de x3 ori Crusader si 1 data Templar's Verdict.

Iti las aici un spec de retry sa il studiezi si sa vezi ce da haste, inafara de haste-ul dupa iteme care il ai inevitabil CLICK => (CS de 4 sec` ~)

+

bonusul t13 (2p) iti da 1HP / judgement (calculeaza si tu sa vezi cat de des dai acu TV fata de 4.0.6; sa nu mai zic de procul de la divine purpose care iti da extra free TV)

Te salut

OPUS DEI vs DragonSoul 25H SpeedRaid

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 26-04-2013, 17:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o intrebare, voi ati aplicat hotfix-ul aplicat si de blizz pentru proc chance la retri?

Apropo nu trebuie sa procuie din judgement.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3225375013 topic de qq pe oficial dupa ce au bagat hotfix -

0 0

Back to top
Seyrox
[Banned user]

Banned

(since 24-11-2018 18:47)

Votes: 201

Post Posted: 26-04-2013, 18:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Nu procuie din Censure, din Judgement nu am testat dar mi se pare ca trebuie(?dont kill me).

Vezi la Seal cum e... o avut un pala pe boss 3 tentacule in acelasi timp, la sf gur'thalak a dat 2 mil juma si la mine d-abia 1.1, nu cred ca aici e de noroc ^_^ fara aoe

0 0

Back to top
Shuki

[Legendã Vie]

(since 15-05-2020 10:06)

Votes: 12

Post Posted: 26-04-2013, 18:49:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca se va modifica ceva la sabie mi s-ar parea corect sa se faca in asa fel incat toate cele 3 clase ce o folosesc sa aibe aceeasi sansa de proc, pe blizz era nerfata rau pentru retri si nu mi se pare corect , avand in vedere ca toti am platit aceeasi suma pentru ea, am luat-o cand mergea cum merge acum, sper sa nu am surpiza sa o nerfeze si sa scot jumatate din tentacule pe boss decat scoate un warr/dk.

Play the game.
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 26-04-2013, 19:30:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am o intrebare - dar asta e normal ca poti ucide tentacol sau e bug

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 26-04-2013, 20:55:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shuki wrote:
Daca se va modifica ceva la sabie mi s-ar parea corect sa se faca in asa fel incat toate cele 3 clase ce o folosesc sa aibe aceeasi sansa de proc, pe blizz era nerfata rau pentru retri si nu mi se pare corect , avand in vedere ca toti am platit aceeasi suma pentru ea, am luat-o cand mergea cum merge acum, sper sa nu am surpiza sa o nerfeze si sa scot jumatate din tentacule pe boss decat scoate un warr/dk.

Prietene tu te auzi? vrei tratament preferential cumva? NU ESTE ARMA FOARTE BUNA PENTRU RETRY, IN NICI UN CAZ CUM MERGE PE FREAKZ!!!!...la noi toti paladini cu gurthalak au 4-5 tentacule si mereu au 15% cel putin numai de la tentacul dmg, lasa vrajeala si nu mai plange acum ca ai dat bani.Arma trebuie sa fie la fel pentru toti, tu ai pro rate mai mare din ce am citit eu aici:

"thats another week or raiding over and dragon soul cleared , a have had the gurth sword for about three weeks and was enjoying a 7-12% of overall damage done on most fights , then last week the guilds dps warrior got the sword

now last week paladins got "hotfixed" becouse the sword was procing to much and our dps was to high.... so blizzard say

now this week my sword is way underpreforming and a total waste of the dkp a blew on the sword in the guild raid and lfr i have been gettin 1-4% of overall damage per fight and some fights its not even showing on recount

but ....... and a big but the warrior is gettin a full 8-12% of overall damage dome by the sword on every single fight and thats what i was doin before the " hotfix "

so using this very simple way of looking at things as i aint some spreadsheet freak of elitst just a guy who plays from week to week have only one question ....

why is it ok for warriors to get 8-12% of overall dmage from the sword every fight and its not " overpowered " but when a paladin does 7-12% from the sword its such a huge problem that they have to lower our procrate by half and in doin so nerf our dps as from what i read trinkets and landslide have been affected ????"

Sursa: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3225375013

NU mai plangeti, ca pana acu v'ati aparat clasa toti paladini din topicul asta si cum arma asta e bis si procuie bine!!

@Zohl: nu trebuie sa procuie din judgement!!...Citeste si tu topicul asta si vezi ce faci cu proc chance ala!Ca daca ar fii sa ne luam dupa Bilo cu "nu e corect ce a facut blizz"....bine ca sunt aia prosti, au modificat ca nu au vrut paladinu in top!!

0 0

Back to top
Seyrox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-04-2013, 21:11:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shuki wrote:

In locul tau mi-as da foc in loc sa vorbesc degeaba... FRATE DACA E BUG SI ARE SANSA DUBLA DE CE NU S-AR FIXA?NUMAI LA PALADINI E BUGUL ASTA SI ERA DE PE WOTLK.Asa ca termina cu ''nu mi se pare corect sa o fixati''.

Tamaie wrote:
Shuki wrote:

Prietene tu te auzi? vrei tratament preferential cumva? NU ESTE ARMA FOARTE BUNA PENTRU RETRY, IN NICI UN CAZ CUM MERGE PE FREAKZ!!!!...la noi toti paladini cu gurthalak au 4-5 tentacule si mereu au 15% cel putin numai de la tentacul dmg, lasa vrajeala si nu mai plange acum ca ai dat bani.Arma trebuie sa fie la fel pentru toti, tu ai pro rate mai mare din ce am citit eu aici:

"thats another week or raiding over and dragon soul cleared , a have had the gurth sword for about three weeks and was enjoying a 7-12% of overall damage done on most fights , then last week the guilds dps warrior got the sword

now last week paladins got "hotfixed" becouse the sword was procing to much and our dps was to high.... so blizzard say

now this week my sword is way underpreforming and a total waste of the dkp a blew on the sword in the guild raid and lfr i have been gettin 1-4% of overall damage per fight and some fights its not even showing on recount

but ....... and a big but the warrior is gettin a full 8-12% of overall damage dome by the sword on every single fight and thats what i was doin before the " hotfix "

so using this very simple way of looking at things as i aint some spreadsheet freak of elitst just a guy who plays from week to week have only one question ....

why is it ok for warriors to get 8-12% of overall dmage from the sword every fight and its not " overpowered " but when a paladin does 7-12% from the sword its such a huge problem that they have to lower our procrate by half and in doin so nerf our dps as from what i read trinkets and landslide have been affected ????"

NU mai plangeti, ca pana acu v'ati aparat clasa toti paladini din topicul asta si cum arma asta e bis si procuie bine!!

@Zohl: nu trebuie sa procuie din judgement!!...Citeste si tu topicul asta si vezi ce faci cu proc chance ala!Ca daca ar fii sa ne luam dupa Bilo cu "nu e corect ce a facut blizz"....bine ca sunt aia prosti, au modificat ca nu au vrut paladinu in top!!

Si da ai dreptate cu fixul, dar nu ca nu e cea mai buna arma pt retri, fiecare joaca cu ce vrea.

0 0

Back to top
Lemnaru

[Mentally Stable]

(since 16-12-2017 19:50)

Votes: 29

Post Posted: 26-04-2013, 21:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shuki wrote:

Nu vrei sa dea la Ret Paladin 10% chance to proc, sa faca arma pt warrior si dk sa fie: cannot equip swords

Atata timp cat Staff-ul WoW Freakz, a spus: serverul va fi BLIZZLIKE....atunci asa sa fie !

Voi incepe sa caut paladini "cu cap" care sa ma ajute in gasirea sursei care influenteaza asa de mult paladinii in dmg, burst & other things.

LE: cred ca va fi destul de greu pt ca niciunu dintre paladini nu vor sa fie under-tank dps

P.S. cand am zis 10% chance to proc for Rpala...eram ironic, poate nu sti.

Last edited by Lemnaru on 26-04-2013, 23:48:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
respect_dani

[~d(-_-)b~]

(since 17-09-2019 21:22)

Votes: 47

Post Posted: 26-04-2013, 23:41:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2% chance pt` toata lumea din melee attacks........go la somn -

OPUS DEI vs DragonSoul 25H SpeedRaid

0 0

Back to top
Seyrox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-04-2013, 00:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

respect_dani wrote:
2% chance pt` toata lumea din melee attacks........go la somn -

Nu e aplicat fixul pt seal la pala si au sansa de 4% ^_^ .

0 0

Back to top
Shuki

[Legendã Vie]

(since 15-05-2020 10:06)

Votes: 12

Post Posted: 27-04-2013, 02:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disperatilor, vad ca nu ati inteles nimic din ce am zis, voi vreti ca, mai mult decat sa fie acelasi proc pentru toti, la paladin retri sa fie aproape nul, ca asa se plang aia pe forumurile la blizz?
Eu am zis clar ca ar fi normal ca toti sa aibe aceeasi sansa de proc, si la sf unui fight nu unu sa aiba 10 mil si unu 1 mil dmg din gurthalak, acum evident, tine si de "sansa" (proc chance) .

Si ghici ce , eu paladinu fara cap, am stat cu zohl aprox 2 ore noaptea asta si dupa teste si cautari pe youtube/google/etc am constatat ca:

-SoR/SoC se stackeaza gresit (de aici si damage-ul mare la aoe la pala retri) .
-Gurthalak procuie din Judgement. (da gmii inca nu stiau de asta si nu erau sigur daca e judgement sau seal sau censure, am stat si am spamat judgement cu mai multe tipuri de seal sa ne dam seama de unde e buba daca e censure sau judgement, si e judgementu nu censure
-Gurthalak nu procuie de la seal (ar fi iesit 10000 de tentacule in cazu asta).

Lucrurile de mai sus i le-a inaintat lui Shockeru pe PM pentru a fi reparate.

Cei care se plang sunteti voi, nu eu sau alti pala retri.
Daca tot vreti totu blizzlike, sa se bage si nerfu la DS ca pe blizz, sa mearga si hitu la tentacul ca pe blizz, la pala retri nu trebuie sa dea nici 1 miss fiindca avem spell hit cap, la warrior si dk nu cred ca e asa.

And so on.

Ce nu mi se pare corect e ca dupa ce donezi o arma, daca ar fi sa ne luam dupa forumurile blizz, sa nu te mai poti folosi de ea. Suntem pe freakz si mi s-ar parea corect ca macar armele donate sa fie balansate pe toate clasele ce le folosesc. Nu ca si cand staffu legendar ar face de 2 ori mai mult proc pe magi decat pe warlock sau alta clasa (sigur o sa inceapa discutii si pe tema asta), a fost un exemplu.
Ma astept iar la reply-uri inteligente gen "du-te si da-ti foc, prietene tu te auzi?" , eu macar am ajutat cum am spus mai sus in rezolvarea unor probleme ce avantajau paladinu retri (si implicit main char-ul meu) , apreciati asta (sau plangeti in continuare).

Play the game.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-04-2013, 07:16:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Shuki wrote:

Zohlomg wrote:

Shuki wrote:
Disperatilor, vad ca nu ati inteles nimic din ce am zis, voi vreti ca, mai mult decat sa fie acelasi proc pentru toti, la paladin retri sa fie aproape nul, ca asa se plang aia pe forumurile la blizz?
Eu am zis clar ca ar fi normal ca toti sa aibe aceeasi sansa de proc, si la sf unui fight nu unu sa aiba 10 mil si unu 1 mil dmg din gurthalak, acum evident, tine si de "sansa" (proc chance) .

Si ghici ce , eu paladinu fara cap, am stat cu zohl aprox 2 ore noaptea asta si dupa teste si cautari pe youtube/google/etc am constatat ca:

-SoR/SoC se stackeaza gresit (de aici si damage-ul mare la aoe la pala retri) .
-Gurthalak procuie din Judgement. (da gmii inca nu stiau de asta si nu erau sigur daca e judgement sau seal sau censure, am stat si am spamat judgement cu mai multe tipuri de seal sa ne dam seama de unde e buba daca e censure sau judgement, si e judgementu nu censure
-Gurthalak nu procuie de la seal (ar fi iesit 10000 de tentacule in cazu asta).

Lucrurile de mai sus i le-a inaintat lui Shockeru pe PM pentru a fi reparate.

Cei care se plang sunteti voi, nu eu sau alti pala retri.
Daca tot vreti totu blizzlike, sa se bage si nerfu la DS ca pe blizz, sa mearga si hitu la tentacul ca pe blizz, la pala retri nu trebuie sa dea nici 1 miss fiindca avem spell hit cap, la warrior si dk nu cred ca e asa.

And so on.

Ce nu mi se pare corect e ca dupa ce donezi o arma, daca ar fi sa ne luam dupa forumurile blizz, sa nu te mai poti folosi de ea. Suntem pe freakz si mi s-ar parea corect ca macar armele donate sa fie balansate pe toate clasele ce le folosesc. Nu ca si cand staffu legendar ar face de 2 ori mai mult proc pe magi decat pe warlock sau alta clasa (sigur o sa inceapa discutii si pe tema asta), a fost un exemplu.
Ma astept iar la reply-uri inteligente gen "du-te si da-ti foc, prietene tu te auzi?" , eu macar am ajutat cum am spus mai sus in rezolvarea unor probleme ce avantajau paladinu retri (si implicit main char-ul meu) , apreciati asta (sau plangeti in continuare).

Ok. Va bate graj jocu @Tamaie si marele boss al dps-ului non-exploiter Bilo.
http://www.wowhead.com/forums&&topic=107792/are-judgements-considered-melee-or-spell
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1840304628
http://www.wowhead.com/forums&&topic=113490/judgements-a-melee-attack-but

Judgement nu e spell e considerat melee attack si asta o stie orice newb care incepe sa joace ca nu ia reflect si este afectat de ap nu de sp si acest mecanic fix e de pe wotlk.
SoR se stackeaza bine pentru ca nu mai are un anumit numar de atacuri pe care trebuie sa le dea pe target si nu mai ataca doar 4 targeturi.
Gurthalak trebuie sa procuie din judgement.
In pvp nimeni nu plange ca waru procuie 3 tentacule pe tine din nimic cu wirlwind si mori ca popa in cruce.
Pe blizz a fost un exploit la censure ceea ce la noi n-a fost niciodata. Same shit si la seal switch, asa ca nu mai aberati.
Si nu iti mai apara atat clasa ca devine jenant si ma face sa vomit. Macar daca ai spune ca la dk de abia procuie, care e cel mai afiliat la aceasta arma.
Si ca sa-ti zic ceva draga tamaie, eu am fost primul care am cerut nerfarea unor buguri/exploituri de inca pe 4.0.6 care nu sunt la confirmed pentru ca e o decizie grea, chit ca totul e logic si au raspuns 3 care au jucat clasa aia pe retail.
E adevarat ca palacu e last ca chance in one-target attacks pentru ca el si dk nu prea au melee atacks, paladinul cel putin are 3 one target si 1 aoe. Dar posturile acelea sunt pentru a arata ca paladinul One-target full mastery n-are aproape nicio sansa sa spawneze atatea tentacule. Daca iti dai refill din gear cu haste/dadeai crestea sansa(cel putin asta poate sa-mi dea dreptate cineva, pentru ca am pierdut un pariu pentru asta). Majoritatea topic-urilor se plangeau de ce retii scot atat de putine tentacule one target, in aoe warr-ul si paladinul sunt regii tentaculelor pentru ca, palacul n-are unu numar limitat pe care poate sa-l atace si are acel divine storm, care daca joci la haste, ai cd mic si e spamabil.
Si cu asta am spus tot, astept birjaria de la notre damme sa sara pe mine.
Iti mai zic o data tamaie pentru ultima oara sa-ti intre bine in cap. De pe 4.3 paladinul nu mai e clasa la burst, sa stackezi full mastery pentru ca dai un burst sa moara capra vecinului si dupa 35 de secunde de ia toata lumea. De aceea e de preferat sa joci haste&crit(e aceeasi chestie ca hand of light, numai ca dai cu 500-1mil mai mult)+sustain items, not use items.

@Zohl : in caz ca vezi mai repede pe forum
http://us.battle.net/wow/en/game/patch-notes/3-2-0
Zeii de pe Blizzard, Titanii titanilor wrote:
Judgements: Some of these attacks were considered ranged and some melee. They are all now considered melee attacks that can’t be dodged, parried or blocked.

@Bilo: -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 12-01-2025, 10:00:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x