User
Pass
2FA

Cerere Primar
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message19890
awesome1

[Maniac]

Status: Offline
(since 14-02-2018 01:04)

Votes: 35

Post Posted: 31-03-2013, 11:26:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Emanuel
Level: 2aproape 3
Ce vei face pentru oras?: pai multe , eventuri , as redeschide piata freakz , net de la RCS-RDS in toate zonele , canalizare , semne de circulatie , as ajuta playerii , si multe aletele
VOTATI Emanuel pentru o viata mai buna -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FuQ.
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 10:46)

Votes: 3

Post Posted: 31-03-2013, 11:36:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : Fuq
Level : 2 momentan
Ce voi face?: Cu mine ca primar ..

Eu fuq , tin sa va anunt ca mi-am depus candidatura pentru functia de primar al oraselului nostru Freakz , pentru inceput primele mele idei pentru buna functionare a orasului sunt acestea :

* NU o sa va mai fie frica sa mergeti pe drum , voi angaja paznici in locurile principale a le orasului si anume pentru a sti ca sunteti in siguranta si niciun smecheras nu va fi seful vostru ! :
- Gun Shop Los Santos
- Gungame
- Billboard
- Banca
- Ferma

* Incepatorii NU vor mai fi bataia de joc a celor mai smecheri ( cei ce vor ataca playerii de lvl 1 - 3 aiurea vor fi amendati ! )

* NU vor mai fi masini parcate aiurea care sa blocheze circulatia voastra !

* Eventuri cu premii mai mari !

* Bani gratis pentru neajutorati din fondurile acumulate de primarie pentru cei de lvl 1 - 3 ( 350k pe saptamana )

* Mai putina munca .. mai multa rasplata ( cresterea salariilor )

* Activitate sporita din partea politistilor / medicilor / pompierilor pentru o siguranta cat mai sporita!

* Taxe mai mici !

* Voi pune PUNCT abuzurilor unor bugetari ai statului freakz ( politisit / ng / fbi / firemen / medics ) si prin aceasta promisiune NU se v-a mai da mita!

Eu fuq , candidat la functia de primar al micului orasel freakz , NU voi ameninta / ataca sau jigni in orice fel contra-candidatii mei prin actiuni non-fp !

Un vot pentru fuq = un vot pentru mai bine , un vot pentru freakz , un vot pentru siguranta !

Un vot va rog !

Last edited by FuQ. on 31-03-2013, 12:27:14; edited 6 times in total
0 0

Back to top
Andrei.xD

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 18:07)

Votes: 35

Post Posted: 31-03-2013, 12:03:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: sTk.baZZoka
Level: 2
Ce vei face pentru oras?: Voi incerca sa-l fac cat mai pasnic si bun.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
FiredUP

[Mentally Stable]

(since 28-03-2014 17:33)

Votes: 5

Post Posted: 31-03-2013, 12:19:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Dr.Dre
Level: 2
Ce vei face pentru oras?:Pai in primul rand voi legaliza piata de pe plaja unde dealerii de arme si de droguri isi vor putea vinde marfa fara ca PD sa le dea /frisk. As organiza mai multe eventuri maraton si multe altele.Voi organiza si petreceri pe banii primariei la Casina si la Jizzi Club.Playerii care vor avea bani multi si level mare nu isi vor bate joc de cei cu lvl 1-2-3,toti vor avea drepturi egale.
votati Dr.Dre primar

CLICK
0 0

Back to top
SteFFz99

[The Global Elite]

(since 25-12-2021 10:49)

Votes: 27

Post Posted: 31-03-2013, 14:05:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: SteFF
Level: 2-3
Ce vei face pentru oras?: Voi face ordine, liniste, o sa-l fac un oras linistit, nimeni nu te va lua peste picior, nimeni nu te va trage pe sfoara. Voi elibera strazile de pveh-urile nefolosite (si dveh-uri desigur), voi construi o autostrada suspendata peste LS,SF si LV! Voi popula toate orasele, voi aduce pe lume 3/4 event-uri noi pline de distractie, voi organiza petreceri la fiecare sfarsit de saptamana !

l]
0 0

Back to top
Pr!etenash
[Banned user]

Banned

(since 28-07-2013 12:26)

Votes: 7

Post Posted: 31-03-2013, 16:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Telemea
Level: 3

Lista completa cu o parte din ce voi face pentru oras

Dragi cetateni,

Intr-o lume unde spaga si coruptia se simte ca la ea acasa, unde hotii si smecheri sunt conducatori, nu politicieni cinstiti si civilazi, Intr-o asemenea lume se afla acum San Andreasul pe care il stim, Eu, Telemea cu toate ca am doar nivelul 3 ,va promit urmatoarele beneficii:

Taxe extrem de mici, acestea ajungand indirect tot la Dumneavoastra.
O reforma a serviciilor care acum nu se diferentiaza de ganguri.
Cele mai ieftine utilitati.
O casa nationalizata, pentru toata lumea, complet GRATUIT.
Eventuri din banii Primariei.
Servicii la pret minim.
O conducere responsabila.
Un prezent si un viitor cat mai bune posibil.
Un nivel de trai ridicat pentru TOATA LUMEA!

Acestea fiind spuse, le urez mult succes contracandidatilor si celor care vor vota

Tineti minte: Votandu-ma nu imi faceti mie un serviciu, va faceti un serviciu Dumneavoastra si copiilor vostri, votati Telemea pentru un viittor infloritor!

Imi place sa pescuiesc si sa mananc peste cu ceapa
0 0

Back to top
FuQ.
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 10:46)

Post Posted: 31-03-2013, 17:55:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scoateti-ma din cursa ca nu mai doresc sa particip . multumesc de intelegere

Un vot va rog !

0 0

Back to top
Damask1noS

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 11:17)

Post Posted: 31-03-2013, 18:14:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: DamaskinoS
Level: 2-3
Ce vei face pentru oras?:
- Voi legaliza drogurile usoare si prostitutia pentru o viata mai buna -
- O sa maresc pensiile si salariile !
- Nu vom avea someri, fiecare user nou o sa primeasca ajutor social !

0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 25-04-2013, 21:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti-va cererile cat mai interesante,avand o candidatura cat mai atragatoare,faceti-va campanie,si pana maine (adica pe data de 26/04/2012 ora 16:00) aveti tot timpul sa va depuneti candidatura.Dupa inchidem topicul si dam drumul la voturi.Mult noroc in noua campanie!
0 0

Back to top
Krieg

[inMyh3ad.]

(since 26-06-2016 11:54)

Votes: 64

Post Posted: 25-04-2013, 21:29:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Krieg
Level: 16
Ce vei face pentru oras?: Doar votati-ma si o sa va demonstrez ca nu ati facut o alegere gresita.

Last edited by Krieg on 26-04-2013, 15:12:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 25-04-2013, 21:49:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: BonJovi4EveR
Level: 13
Ce vei face pentru oras?: In primul rand, politica sa fie oprita la usa de la intrare, primarul si consilierii sa fie apolitici in interiorul primariei, nu facem diferente, discriminari sau alte tipuri de intimidare asupra cetateanului.
In al doilea rand trebuie o schimbare a atitudinii intre cetatean si angajatul primariei, respectiv primarul, atunci cand ai o problema de rezolvat sa mergi cu incredere la primarie, sa stii ca esti primit cu amabilitate, cetateanul este cel care ii face agenda primarului si colaboratoriilor sai. Ca sa nu o mai lungesc cu speech-uri plictisitoare, am sa prezint intr-o lista foarte scurta ambitiile mele pentru o noua candidatura la primarie:

• Voi incerca pe cat posibil sa desfiintez cersitul.
  • In mod fictiv, voi crea noi locuri de munca in cadrul primariei, prin aducerea la viata a unor factiuni, le voi implica tot mai mult in diverse proiecte.
  • Organizarea unor festivitati periodice in timpul liber pentru populatie.
  • Reducerea totala a taxelor si impozitelor.
  • O sumedenie de beneficii financiare (desigur, in limita alocarii permise) , premieri si concursuri pentru liderii factiuniilor, membrii acestora si nu in ultimul rand civiliilor si o posibila ocupatie pentru cei cu blacklist ca sa le treaca timpul mai usor.

Imi doresc o candidatura linistita, le urez bafta contracandidatiilor, imi doresc sa am sprijinul d-voastra si totodata sa va sprijin pe d-voastra, fie ca cel mai bun sa castige.

0 0

Back to top
inimadeleu

[Global Owner]

(since 17-05-2013 19:24)

Post Posted: 26-04-2013, 12:16:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: ragerest
Level: 5 (aproape 6)
Ce vei face pentru oras?:

În primul rând aº vrea sã anunþ cã, în cazul în care voi fi ales primar, declar solemn cã voi renunþa la orice scop de înavuþire proprie ºi îmi voi dedica în totalitate timpul ºi puterea de lucru în favoarea primãriei ºi a oraºului Freakz, pentru o dezvoltare rapidã ºi cât mai armonioasã.
Aºa cum spune ºi un vechi proverb: “Dumnezeu îþi dã, dar nu-þi bagã ºi-n traistã”, vã voi oferi pe cât posibil cât mai multe locuri de muncã si diverse activitãþi cu care vã veþi putea asigura un trai mai bun, precum:
- Înfiinþarea sau reînfiinþarea anumitor facþiuni
- Mai multe locuri de muncã în cadrul primãriei, dar ºi a facþiunilor deja existente.
- Noi joburi cum ar fi TOW CAR COMPANY, astfel vom putea rezolva ºi problema vehiculelor lãsate în mijlocul strãzii.
- Voi reduce cât mai mult impozitele si taxele statale ºi voi înfiinþa o nouã bancã, de unde cetãþenii nevoiaºi, dar cu idei mãreþe vor putea sã împrumute bani în cel mai scurt timp ºi cu o dobândã micã.
- Voi repopula ºi voi inaugura locuri de recreere(ex. cazino, club, teren de sport, salã de pariuri) unde fiecare cetãþean se va putea destinde în voie, în liniºte ºi siguranþã.
- Voi creea noi evenimente, premieri ºi decernãri pentru fiecare categorie de player, fie el civil, poliþist sau gangster.
- Voi creea un nou sistem medical care sã aducã mai multe beneficii bolnavilor, în schimbul unor taxe cât mai mici.
- De asemenea voi inaugura un cabinet de consiliere, unde vom dezbate eventualele nemulþumirile ºi/sau sugestii ale cetãþenilor.
Acestea sunt doar câteva dintre þintele mele. Menþionez cã fiecare idee a fost gânditã înainte ºi are la bazã un sistem bine elaborat, astfel ca va putea fi aplicatã imediat, în cazul în care voi câºtiga mandatul.

Un ultim lucru pe care vã rog sã îl faceþi înainte de a vota este sã gândiþi raþional ºi sã fiþi obiectivi în privinþa alegerii noului primarm þinând cont de campania fiecãruia.
Þin sã le urez succes tuturor celorlalþi candidaþi ºi sper ca indiferent de rezultat sã putem colabora în viitor!

0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 26-04-2013, 21:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In acest sezon electoral avem urmatorii candidati :

Krieg.
BonJovi4EveR

Puteti incepe sa votati,la sectiunea votare primar de aici : http://forum.wow-freakz.com/Votare-Primar-t62937-150.html

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 26 April 2013 19:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

The time now is 06-02-2025, 15:15:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x