User
Pass
2FA

Cerere unban nam parinti
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2110
enable.?!

[Account disabled]

Status: Offline
(since 01-05-2013 17:30)

Votes: 14

Post Posted: 28-04-2013, 19:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Informatii despre ban
Nume: nam parinti
IP: 109.96.133.34
Motiv: Mucles.
Durata banului: 100 minute.
Admin: Freakz * ese
Ora si data: 19:06:27, 28 April 2013
Harta: de_aztec

Nu ma invata sa joc cantar straik !!!! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MonSterKiLL

[AddicteD! ]

(since 10-03-2017 18:45)

Votes: 56

Post Posted: 28-04-2013, 19:43:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu faci cerere admin si joci cu alte nick -uri ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
enable.?!

[Account disabled]

Post Posted: 28-04-2013, 20:05:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MonSterKiLL wrote:
Tu faci cerere admin si joci cu alte nick -uri ?

Pai ce mai conteaza ?
Dupa voi, daca eu as fi admin as darama serverul, s-ar rupe pamantul in 2 si ar exploda luna .
Si daca indeplinesc conditiile voi dati contra, votati in turma, voteaza primu contra, hop si voi.
P.S: mai am admin pe un sv populat si cunoscut din o alta comunitate si nu s-a crapat pamantul.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 28-04-2013, 20:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai facut cerere admin,trebuia sa sti ca nu se joaca cu alte nick-uri si nu faci cerere unban,daca ai primit ban de la owner 100 minute pentru ca l-ai enervat...

Nu voteaza in turma,daca a votat primul contra si mai 3 dupa el,au ei motivele lor
Poate nu le convine nu te comporti pe server si pe forum

De exemplu uite cum reactionezi la un ban de 100 minute
Tu vrei admin si intri cu alte nick-uri si enervezi ownerii
Si vrei sa spui ca meriti admin si ca ai admin pe un server populat
Zi-mi un server pe care vrei sa iau admin si dupa o zi pe acel server,eu am admin

Acesta ii War3
Nu e orice server,nu se dau admine pe redirecte sau pe bani
Aici se dau admine pe activitate,comportament si experienta....

EDIT:

Fiecare admin care ti-a dat CONTRA a avut un motiv
Aceasta cerere poate nu o sa fie acceptat,peste 2 saptamani faci alta cerere
Dar in cele 2 saptamani,demonstreaza ca nu esti un copil si ca te duce capul

Cum faci asta?

Nu mai intra cu alte nick-uri si nu mai stresa ownerii si apoi tot tu faci cerere unban....

Eu zic ca nu conteaza varsta...Deci nu varsta ii problema,ci comportamentul si modul de gandire

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
enable.?!

[Account disabled]

Post Posted: 28-04-2013, 20:41:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ce te bagi ?
Eu am tacut mereu la tot ce nu era corect dar asa nu se mai poate. Eu nu ma plang pt ban.

Eu daca zic ceva pe sv sar adminii pe mine, iar daca zice un owner sau altcnv. toti "hahaha, ce gluma buna" etc.
Ma mir cum nu ati sarit pe mine ca am facut topicul cu la multi ani de florii ..
Sa va spun cum sta treaba ? Gamazytto nu avea lista de codati si a luat admin si acum nu il vezi deloc pe sv. Voi ziceti ca vreti sa vedeti iplicare ... chestii, tresti
Pazuzu are vreo 2 pagini de codati si are champion, dc? pt ca il cheama pazuzu si a avut admin pe war4 si deh ... eu sunt la a 4-a pagina de codati si nu sunt pregatit, este ?

Hai adminilor, sariti pe mine ca uni dintre voi numai la asta va pricepeti.

0 0

Back to top
*bLuEsKy*

[Creep]

(since 28-08-2015 17:23)

Votes: 57

Post Posted: 28-04-2013, 20:54:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul ese ti l-a dat si cred ca el stie cel mai bine ed ce l-ai primit,o sa vina in curand cu o explicatie,daca vrea:))

Poti sa ai si 100 de pagini,daca nu stii sa deosebesti un codat de skill:D experienta o capeti pe parcurs.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 28-04-2013, 21:35:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate acesti admini,de care zici tu ca nu sunt activi,au vorbit cu ownerii si le-a zis ca nu o sa fie la fel de activ

Nu inteleg ce treaba ai tu,cum a luat ala admin,sau ca ala a luat pentru ca a fost admin pe war4
A fost un admin bun pe war4 si a luat admin pentru experienta lui
Tu inca nu ai primit admin si deja incepi cu scandaluri ca de ce ala a luat admin si nu are codati

Eu am 2 pagini de codati
Intr-o saptamana daca vreau fac 5 pagini
Si ce??
Din toti codatii tai postati in lista aia,cred ca doar jumatate sunt banati

Tu nu ai dreptul sa glumesti cu acesti admini,vechi in aceasta comunitate,deoarece tu nu ii cunosti
Ownerii poate ii cunosc personal pe catva admini si de aia fac glume si rad si la tine nu rade nimeni,deoarece poate glumele care el spui,sunt glume pentru copii....majoritatea adminilor au peste 18 ani si logic ca nu rad la glumele tale ....

Tu cu aceasta cererea ai demonstrat de ce nu meriti admin pe acest server.....

Eu joc pe acest server de 4 ani si ceva si nu imi permit sa glumesc cu anumiti admini
Glumesc doar cu catva....

Oricum nu am chef in seara asta de scandal sa ma cer,oricum nu am admin,dar nu m-am putut abtine cand am vazut ca deschizi acest topic si comentezi ca de ce ala a primit admin si eu nu
De ce aia rad la glumele ownerilor si cele pe care le spun eu comenteaza

Tu singur ai aratat de ce nu meriti admin,prin comportamentul tau si prin modul de gandire
Poti sa fi copil si sa gandesti ca un adult,dar tu tot ca un copil gandesti

0 0

Back to top
Ahileeee

[k|A]

(since 28-02-2016 19:30)

Votes: 7

Post Posted: 28-04-2013, 21:53:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danger ce jucator exemplu te-ai facut acuma 2 luni injurai de mama focului pe server + ca o fost cazuri cand ai injurat si admini ... lasa vrajeliile astea.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 29-04-2013, 09:19:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da am injurat si admini si am fost pedepsit

Jumatate de an am avut ban,deoarece l-am injurat pe ovidiuu si mi-am cerut scuze
Si acuma 2 luni cand injuram pe server,ii injuram pe codati,chiar daca dupa primeam gag/ban

eu nu am venit cu cerere admin si apoi cu cerere unban si reclamatii ca de ce ala are admin si eu nu
Oricum acesta ii ultimul meu post

0 0

Back to top
enable.?!

[Account disabled]

Post Posted: 29-04-2013, 09:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Oricum asta ii ultimul meu post" ( suferinta ) Chiar crezi ca ma intereseaza pe mine ca asta e ultimul tau post ? Zbori !

"Comportamentul tau"
Ei bine prietene, inafara de mastermind, nimeni nu a observat ca m-am schimbat. Voi traiti in trecut oameni buni !!!
Am mai facut eu glume proaste ? M-am mai certat eu cu vreun admin ? Am mai comentat aiurea ? M-am mai bagat aiurea intr-un topic care nu avea nicio legatura cu mine ?
Hai, de ce va dati inlaturi adminilor ? De ce nu raspundeti ?

DangeR, eu nu ma plang ca ala are admin si eu nu, face o treaba buna intradevar, dar, ori votezi corect la toti ori nu mai votezi.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 29-04-2013, 10:02:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi mai copil natarau, de cand te-ai gasit tu sa imi tii mie socoteala la ce fac si cum fac?
Deja nu va mai suport ifosele astea de mari si tari, da-i drumu la scoala si lasa cs-ul pe locul doi, ca nu e prioritar.
Daca vei fi injurat de toti adminii, sa stii ca nu o vor face fara motiv, nu trage tu la raspundere oamenii cu capul pe umeri ca mi-au dat mie pro la cererea de admin, sau ca dau contra in cererile altora. Tu si ceilalti care aveti 15 ani si veniti cu gura mare, va propun ceva, abtineti-va. Eu nu am timpul tau, sa stau sa frec pisoiu pe server si sa pun si suflet. Intru cand am timp liber, si daca cineva vine sa ma traga la raspundere, acela va fi un owner, nu tu mucosule. Fa-ma sa te injur sa imi iau si warn aci pe forum, ca nu prea am toata tigla pe casa. La revedere.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
enable.?!

[Account disabled]

Post Posted: 29-04-2013, 10:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
Auzi mai copil natarau, de cand te-ai gasit tu sa imi tii mie socoteala la ce fac si cum fac?
Deja nu va mai suport ifosele astea de mari si tari, da-i drumu la scoala si lasa cs-ul pe locul doi, ca nu e prioritar.
Daca vei fi injurat de toti adminii, sa stii ca nu o vor face fara motiv, nu trage tu la raspundere oamenii cu capul pe umeri ca mi-au dat mie pro la cererea de admin, sau ca dau contra in cererile altora. Tu si ceilalti care aveti 15 ani si veniti cu gura mare, va propun ceva, abtineti-va. Eu nu am timpul tau, sa stau sa frec pisoiu pe server si sa pun si suflet. Intru cand am timp liber, si daca cineva vine sa ma traga la raspundere, acela va fi un owner, nu tu mucosule. Fa-ma sa te injur sa imi iau si warn aci pe forum, ca nu prea am toata tigla pe casa. La revedere.

Joci si tu de 2 luni pe sv si gata faci gura mare. Eu ma adresam ownerilor nu tie. Pa pa
Dute pe war4 al tau

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 29-04-2013, 10:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Enable aici te contrazic, pazuzu este cu mult mai vechi decat tine aici. Nu a jucat pe war3 dar a jucat pe 4 si acolo a facut o treaba extraodinara si era foarte respectat pentru asta, nu ai nici varsta lui nici experienta lui, nu "ai facut armata cu el" cum se spune. Nu ai dreptul sa spui asa ceva despre el, si nici despre cei mai vechi decat tine. Nu dai dovada ca ai merita admin -

0 0

Back to top
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 29-04-2013, 13:19:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru chestiile astea ai primit CONTRA la cererea de admin ! cei care au votat contra au facut un lucru bun ! Mastermind s;a lasat putin inselat de comportamentul tau de pe server care se pare ca era doar de fatada .

Tot un copil ai ramas !

0 0

Back to top
MonSterKiLL

[AddicteD! ]

(since 10-03-2017 18:45)

Votes: 56

Post Posted: 29-04-2013, 13:47:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Enable , eu zic sa iti faci un nou cont pe forum (esti pe rosu), sa joci cu un nick nou pe server si poate peste cativa ani o sa primesti admin, daca nu ne dam seama cine esti, bineinteles .

Sau du-te pe serveru tau ultra populat (care cred ca e gol) si joaca cu AFK

CUM A ZIS DANGER, AICI E WAR3 , CEL MAI IMPORTANT SERVER AL COMUNITATII FREAKZ, NU UN SERVER CARE E DESCHIS DE 3 LUNI SI CAUTA ADMINI .S@L

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EL3Na, 29 April 2013 12:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-12-2024, 14:58:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x