User
Pass
2FA

Unban SkorpaN

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1258
Qu4s3r

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-07-2017 14:27)

Votes: 3

Post Posted: 28-04-2013, 21:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: SkorpaN (aka [COBALT])
Data,ora : Azi la 21:35
Mapa : Nu ii stiu numele
Admini : 001, Stef

In primul rand, sper ca adminii care vin pe aici sa aiba macar responsabilitatea sa citeasca ce urmeaza doar pentru ca asta va e treaba ca si Admini.

Asa, si ne vedem din nou. Si da, voi posta cate o cerere de genul de fiecare data cand imi voi lua ban pana cand cineva isi va da seama ca nu e ok cum se procedeaza aici.
Deci, ca de obicei am stat 10 minute sa citesc alte cereri de unban si vad ca nu mai aveti nici o jena.

Ownerilor: Ati uitat complet sensul si motivul regulilor si sanctiunilor, asa ca vi le amintesc eu. Ati uitat ca pedepsele ,in orice comunitate/societate care nu e secta, sunt facute cu un singur scop: CORECTIA. Un om e pedepsit cand incalca O regula cu O sanctiune pentru a-l invata o lectie(chiar daca eu nu am avut nimic de invatat nici de la primul ban dar nah, trecem peste asta) si a-l descuraja sa faca ceva rau. Atata timp cat un player revine si si'a invatat lectia, si nu mai incalca nici o regula(nu ca eu personal am incalcat vreo una), corect si normal pentru epoca si civilizatia noastra ar fi ca acel player sa fie lasat in pace.

Asazisa voastra "interdictie" e cea mai mare tampenie care am vazut-o vreodata si am vazut-o DOAR pe serverul asta, chiar si in comunitatea Freakz si cel mai rau e ca folositi scuza asta din ce in ce mai des fara pic de respect fata de playeri doar ca sa inchideti gura celor de care nu va place. Puneti etichete si faceti abuz aici pentru ca un server virtual e singurul loc in care aveti atata autoritate, si va place. A exclude un player complet si a'l bana de fiecare data cand intra chiar daca nu a mai incalcat nici o regula (again, nu ca am incalcat eu vreo una pana acum), e o gandire tipic comunista si limitata.

Daca sunteti asa destepti pe cat ati sustinut-o in posturile mele anteriloare, ati proceda cu mai multa eleganta si modenitate in gestionarea serverului. Si chiar daca risc sa ies din context si sa exagerez putin, va amintesc ca excuderea dintr-o comunitate se practica in evul mediu, cand oamenii erau alungati din oras pentru totdeauna pentru o greseala doar pentru ca "puterea" decidea asta. Credeam ca am evoluat de atunci, dar nu se vede.

Atata timp cat o sa banati si MAI ALES "interziceti" playeri pentru ca nu va respecta din frica, asa cum ati vrea.Sau pentru caracter, mod de a se exprima, sinceritate, culoarea ochilor (da, stiu ca ati fi in stare sa folositi si scuza asta daca ramaneti fara altele), Puteti fi toti cu 20 de ani mai in varsta ca mine, ca tot nu am cum sa ma simt inferior in fata unor asemenea oamnei(sper ca acum intelegeti aroganta). Atata timp cat voi lua ban pentru cele mai aberante motive existente, voi veni aici si'mi voi petrece 10 minute din timp sperand ca alti playeri sa citeasca si sa vada cum sta treaba pe aici. In plus, imi fac reputatie pe Forum si ma ajuta la WoW. -

Si apropo: Ownerilor, sfatul meu, sa nu intrati vreodata in politica. Nu aveti nici o vaga idee despre cum sa controlati o comunitate spre binele oamenilor de rand. Si guvernul nostru e deja destul de putred.

Deci, astea fiind zise, ne auzim la urmatorul ban -.
Ceao

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jim2012

[*SUD*]

(since 05-11-2014 16:58)

Votes: 94

Post Posted: 29-04-2013, 01:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si scopu acestei cereri care este - nu inteleg nimic.
Motivul banului care este - ?

Pyro is not a crime

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 29-04-2013, 08:37:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

COBALT ai luat un verdict dupa prima reclamatie de ban.ne-ai mintit pe sv ca banu ti la scos SOKERU si nu avem ce face.adica tu incerci sa prostesti o comunitate intreaga ca esti un om cinstit,dar ne minti (faza cu SOKERU) si ne privesti pe toti de sus cu o aroganta de zeu.astepti din partea adminilor egalitate intre tine,admini si jucatori dar incerci mereu sa pari superior prin vorbele aruncate.UNDE E EGALITATEA CORECTA DIN PARTEA TA. daca esti o persoana care gandeste asa mult dc nu intelegi ca si noi avem principii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sahadin

[Mentally Stable]

(since 26-01-2015 17:08)

Votes: 7

Post Posted: 29-04-2013, 09:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne fereste...nu intelegeam nimic din postul asta daca nu raspundea cifre...

prietene, cu toate cuvintele tale elevate, te bate gramatica limbii romane si nu se dovedesc decat a fi niste expectoraze ale unui om ce se vrea docil si cult...nu esti decat unul dintre cei multi ca si noi.

ai mintit...suporta consecintele cu mandrie nu ca o fetita ce are chiloteii in vine!

te pupam!

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 29-04-2013, 10:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Ownerilor: Ati uitat complet sensul si motivul regulilor si sanctiunilor, asa ca vi le amintesc eu.

Regulile sunt aceleasi: joci codat iei ban si ai interzis pe server. E destul de simplu.
Quote:
Un om e pedepsit cand incalca O regula cu O sanctiune pentru a-l invata o lectie(chiar daca eu nu am avut nimic de invatat nici de la primul ban dar nah, trecem peste asta)

Bine ca recunosti ca nu inveti nimic de la bye-ul si destroy-ul primit pentru cod.
Quote:
Atata timp cat un player revine si si'a invatat lectia, si nu mai incalca nici o regula(nu ca eu personal am incalcat vreo una), corect si normal pentru epoca si civilizatia noastra ar fi ca acel player sa fie lasat in pace.

Ce lectie ai invatat? - Ca daca joci codat esti banat? Pe langa asta ai nerespectat decizia de a nu mai intra pe server. Ai ip rootabil si puteai alege orice nume dar ai preferat sa intrii tot cu numele cobalt doar ca sa ne iei peste picior.
Quote:
Asazisa voastra "interdictie" e cea mai mare tampenie care am vazut-o vreodata si am vazut-o DOAR pe serverul asta, chiar si in comunitatea Freakz si cel mai rau e ca folositi scuza asta din ce in ce mai des fara pic de respect fata de playeri doar ca sa inchideti gura celor de care nu va place.

Am scris mai sus ce reguli ai incalcat. Daca vrei respect trebuie sa si respecti.
Quote:
Daca sunteti asa destepti pe cat ati sustinut-o in posturile mele anteriloare, ati proceda cu mai multa eleganta si modenitate in gestionarea serverului.

S-a procedat foarte elegant in cazul tau, ti s-a explicat motivul banului dar nu ai vrut sa intelegi.
Quote:
Deci, astea fiind zise, ne auzim la urmatorul ban

Nu va mai fi cazul decat daca vei avea alta clasa de ip.
Quote:
amx_ban 212.68.0.0
[AMXX] IP Banned

0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

(since 21-01-2017 19:11)

Votes: 6

Post Posted: 29-04-2013, 10:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta nu e cumva si acelasi cobalt care m-a injurat vreo 2 ore incontinuu si il tineam cu mit in superss /***/destroy ?? si tot intra inapoi?

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 29-04-2013, 11:34:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate observ, nenea COBALT, nu cunosti regulamentul comunitatii Freakz. Ia pune mana pe mouse si da un clik acolo pe regulament, dupa care reediteaza-ti aceasta cerere jalnica de unban...

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

(since 29-11-2019 17:34)

Votes: 123

Post Posted: 29-04-2013, 13:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai putin sa inteleg cuvintele tale ...
1 ai fost prins codat ai primit ban permanent si interdictie pe server( ceea ce este logic nu stiu pe ce alte servere joci tu , unde codatii sunt reprimiti la joc)
2 vorbesti de noi de parca ne-ai cunoaste, crezi ca avem autoritate ( sau curaj) doar pe server .... Gresit ...
3 in mare parte toti adminii de pe acest server , inclusiv ownerii , incearca sa faca jocul cat mai placut si sa tinem playeri pe server , nu ii alungam , insa atata timp cad ai facut o gresala fatala e normal sa iti asumi responsabilitatea.
4 nu iti convine serverul , foarte bine, Drum Bun , nu avem nevoie de jucatori ca tine
Esti prea cult pentru noi si nu ne putem ridica la asteptarile tale.
Multumesc .
Cauta-ti alt server de care sa iti bati joc pustiule.

Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6

Ura Ramane Cel Mai Sincer Sentiment , Pana In Prezent.
0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 29-04-2013, 13:15:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Qu4s3r wrote:
In plus, imi fac reputatie pe Forum si ma ajuta la WoW. -.

inca o dovada ca esti arogant si ne iei la misto.nu se poate sa ii arate un owner ca reputatia nu se face batandu-ti joc de o comunitate cu reclamatii fara sens

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 29-04-2013, 15:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata timp cat minti la ce te astepti?...

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 29-04-2013, 15:46:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cius.
Tc!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 29 April 2013 13:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 30-11-2024, 18:32:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x