User
Pass
2FA

Cerere unban meka
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5805
ellada

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 14-04-2013, 19:35:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Mesagerul killed Papuci de casa with ak47
agressive_playa : meka ce faci fratele meu?

Pampam dropped
Pampam has left the game
DaNc1uL3sCu : -
empty dropped
empty has left the game
lazaro killed iop with m4a1
Papuci de casa killed lazaro with ak7
meka432 killed alex the crimnal with m4a1
cloud killed lazaro with m4a1
*** VenDetta killed cloud with a headshot from ak47 ***
Mariu$hica dropped
VenDetta killed Papuci de casa with ak47
sw!ndLer has been transfered to CT.
audi60 killed sw!ndLer with m4a1
Malai Puscat : undeeiii bomba?/?

Mariu$hica connected
*** meka432 killed lazaro with a headshot from m4a1 ***
storm killed WATF ^-_-^ with m4a1
Requesting tempdecal.wad from server
Error: server failed to transmit file 'customization'
*** Bob killedVenDetta with a headshot from ak47 ***
*** AleX --> killed storm with a headshot from m4a1 ***
cloud killed sw!ndLer with m4a1
agressive_playa : sti ca nai voie sa intri pana nu se decide in privinta ta..

iop killed sw!ndLer with m4a1
audi60 killed WATF ^-_-^ with m4a1
Mariu$hica is joining the Counter-Terrorist force
sw!ndLer : /spec
iop killed WATF ^-_-^ with m4a1
*** Papuci de casa killed Mariu$hica with a headshot from ak47 ***
*** Cross killed cloud with a headshot from m4a1 ***
agressive_playa : asa ca te pup pa pa

iop killed alex the crimnal with m4a1
Z3nTyVa dropped
Z3nTyVa has left the game
Papuci de casa killed VenDetta with ak47
Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"

Joc de vreo doua zile, inclusiv cand era si el ... dar na.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
JusT-Kill

[JusTiNyK]

(since 12-10-2014 16:46)

Votes: 4

Post Posted: 14-04-2013, 20:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt PRO BAN ... clar wall

Si io p'aici

0 0

Back to top
doru_alex_23

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 14-04-2013, 22:21:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa va abtineti , datii unban baiatului , si de acum inainte nu ii mai dati destroy , exterminate ....faceti demo si il puneti pe forum , aveti un thread in acest sens ....
0 0

Back to top
bagabont

[Un drogat notoriu !]

(since 21-11-2013 15:57)

Votes: 3

Post Posted: 15-04-2013, 09:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

putin conteaza parerea noastra, dar eu zic sa o lase mai moale cu codurile daca are si totul e ok.
nu ar fi primu care intra cu cod doar pt a avea scor mare si sa intre in top.
ultima data cand mi-am dat cu parerea au sarit toti pe mine ca el e profesionist. hai Bafta !

Acelasi bagabont, fara bani in cont...
0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-05-2013, 23:29:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JusT-Kill wrote:
Eu sunt PRO BAN ... clar wall

Explica-mi si mie de ce imi tot dai ban si exterminate din moment ce ti s-a spus clar ca nu am cod?
In lista de banuri nu ma adaugi, exterminate mi-ai dat desi ti s-a spus si in acest caz in repetate randuri ca se da doar celor care au cod pe "fata", demo nu ai postat in niciun subiect... zi-mi si mie ce vrei si ce nu-ti convine?

Azi mi-ai dat exterminate pentru ca te ofticai cand te luam. Nu mi-ai facut poze, nu ai facut demo... nici macar nu te-ai pus spectator sa te uiti pe mine.
Profitati ca majoritatea celor carora le dati exterminate nu vin sa faca cereri. Iau de doua, trei ori pe zi cel putin exterminate desi vi s-a spus foarte clar sa dati doar celor cu cod pe fata.

Am sanse sa apuc ziua in care va fi sanctionat un admin pe serverul asta? Am 3-4 cereri in care s-au executat comenzi degeaba pe mine, fara dovezi fara nimic, am peste 20 de exterminateuri luate pe alte nickuri fara poze si fara sa fie adaugate in liste, li se atrage atentia si li se impune o anumita conduita pe care o incalca fara drept de apel dar totusi nu am vazut nicio avertizare sau sanctiune in acest sens. Nu aveti o limita?

Si totusi nu-mi pot imagina cum credeti ca mi-as pata contul de pe forum pe care-l am de 5 ani cu cereri de unban daca as fi jucat intr-adevar codat, mai ales in conditiile in care imi pot schimba ipul in 5 secunde.

0 0

Back to top
alien27

[Mentally Stable]

(since 08-03-2015 21:12)

Votes: 5

Post Posted: 02-05-2013, 23:45:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand cine ti-a dat exterminate,presupun ca just,ca pe el il citezi,pe ce nick si cand,fa macar cererea cum trebuie chiar daca e a nnnn care o faci.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
JusT-Kill

[JusTiNyK]

(since 12-10-2014 16:46)

Votes: 4

Post Posted: 02-05-2013, 23:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Niciodata nu am banat fara dovada -

si nu ma intereseaza pe mn ce probleme ai u cu ceilalti admini - eu imi fac doar treaba

Apropo de banlist -) nu sunt un admin asa de fraier cum ma crezi tu in cat sa nu te adaug in banlist -)

http://img20.imageshack.us/img20/7812/frtitlufh.png

DEMO : http://www.girlshare.ro/32464810.4

Si io p'aici

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2013, 01:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kalwin wrote:

Post 1
dupa atatea luni de adminat ar fi cam trebuit sa stiti ce aveti de facut ? ati dat ban pe nume ? ati dat ban pe id ? nu ,las ca mai bine dam destroy si ridicam din umeri ca nu avem ce face , pluuus daca nu ar fi provocat playerul is rare cazurile in care nu intelege cu frumosul, toti sunteti ninja si cand vine reclamatia va victimizati , alien de ce nu are reclamatii , eu de ce nu am reclamatii,s4rpe , si asa mai departe , dar se pare ca 2 3 is cam sensibili si puternici , ati batjocorit sau nu playerii asta ii ultima zii in care mai citesc asa ceva , cum sa dai id gresit cum sa dai destroy ca ti-a zis nu stiu ce sau ca nu da poza , ii a nu stiu cata oara cand incercati sa va faceti de cap incalcand regulamentul ,veti pleca si o sa cedati locul altor admini !

Post 2
Ii a 2 a pe ziua de azi in care va anunt ca o sa primiti remove,deja si voi sunteti zmei si abuzati de destroy ...123... tu esti patit ca nu stii sa vb si daca stam la o analiza amanuntita nu ai dreptate chiar daca la inceput ti-am tinut partea ca era vina adminului...

Post 3
dar nu inteleg de ce tot abuzati voi de destroy daca nu are cod ? o sa imi fac timp si se va lasa cu down ca deja cred aveti bind pe comanda destroy

Post 4
curand vor fii si multe remove-uri , se pare ca adminii si-au insusit puterea de schimbare a regulamentului si nu tolerez asa ceva.

Post 5
poate cititi aici , cine mai da destroy pentru orice alt motiv in afara de cod va primii remove...,iar d-ta ddk poti sa o tii unde vrei dar nu aici .

super but wrote:

e arogant ? ii dam destroy ....e tare in gura ? ii dam destroy ......ne injura ? ii dam destroy ...... pune mana si mai citeste regulamentul ala ....destroy e doar pt codati .....

prea multe reclamatii in ultimul timp cu destroy dat aiurea !

Ti se pare ca sunt un jucator care am intrat prima data pe server sa-mi dai exterminate? Ti se pare macar ca in acel demo am vreun cod pe fata de mi-ai dat exterminate?
Explica-mi si mie care faza din acel demo ti se pare tie de wall? Din cate vad ma asigur la toate colturile chiar si imediat dupa spawn, adica si in situatiile in care nu avea vreun CT cum sa ajunga in zonele in care ma asiguram, in al doilea rand se vede foarte clar ca trag dupa cutii si in peretele de la scara si nu este nimeni, in al patrulea rand cumpara-ti casti inainte sa ma mai acuzi de wall. Si in ultimul rand cand dai ban unui jucator vechi care nu are cod pe fata ii faci demo mai lung sa se vada modul in care joaca, nu doua runde.

1. La prima faza cand il omor pe ak*47 se vede clar ca am sunet cand ma uit in stanga(spre baza tero) pentru ca se aude cand trag ai mei.
2. Cand il omor pe Razvy la scara se vede clar ca am crezut ca a murit pana nu nu l-am auzit si pana nu a inceput sa traga in mine.
3. La aproximativ aceeasi faza cu cea de sus nu-l vad pe ak47 ala ca este dupa perete pana nu iese sa traga. Se vede clar pentru ca nici macar nu eram cu tinta in zona aia, daca stiam ca este acolo as fi stat cu siguranta cu tinta in asa fel incat sa pot ajunge repede la el si l-as fi luat exact cum l-am luat la inceput pe w1nn pe care l-am auzit cand tragea.
4. La faza imediat urmatoare se vede cu deagle ca stau chiar pe unde ies aia. Faza aia desi pentru cei incepatori pare o situatie de cod, pentru mine ar fi o dovada clara ca nu este wall. Stateam cu tinta pentru ca ma asigur in 90% din situatii, cat am jucat pe harta am procedat la fel - daca avea demo mai lung probabil s-ar fi vazut acest lucru -, se vede clar ca nu stiam ca vor iesi de acolo in primul rand pentru ca eram cu deagle si in al doilea rand dupa reactia care am avut-o cand i-am vazut. M-am ferit si am schimbat instantaneu cu AK, situatie care dovedeste clar ca nu am wall in acea faza. Daca era demoul mai lung s-ar fi vazut ca au fost situatii din acelasi loc in care stateam cu ak unde ieseau adversarii insa s-ar fi vazut si fazele in care ma asiguram si stanga - dreapta si nu venea nimeni.
De altfel dupa ce mor la faza de mai sus se vede cum trag in cutii desi nu este nimeni. Trageam in cutii din doua motive: 1. Cand incarci te ascunzi; 2. Mai erau cate unii care se ascundeau dupa cutii - iar s-ar fi observat daca avea demo mai lung -. Pe langa ca trageam in cutii desi se vede clar ca nu era nimeni se observa ca mai si astam 1-2 secunde langa cutie ca nu cumva sa iasa vreunul dupa ce ii faceam dmg prin cutie.
5. Cand o omor pe Lori / Lorena este noroc. Nu am auzit-o, m-am intors pentru ca ma asiguram.
6. In faza urmatoare cand il omor pe ala prin cutie il aud cand trage. Toata harta a stat ba unul ba altul ascuns pe acolo, daca nu as fi auzit sau vazut pe altcineva in fata sau in stanga m-as fi dus acolo chiar daca il auzeam sau nu.

Harta este extrem de usoara, ai spatii largi iar posibilitatile prin care adversarii sa iasa (cu atat mai mult cand acestia sunt CT) sunt limitate.
Jucatorii de pe server sunt in majoritatea cazurilor incepatori.

Aici ai poze facute de Zentyva cu 42 de minute inainte sa-mi dai exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464896.2
Aici ai pozele de la exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464899.5
Aici ai poze facute de DieGypsie la 9 minute dupa exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464901.7

Azi mi-ai dat exterminate in timp ce erai in echipa - stiu asta pentru ca te omorasem cu cateva momente inainte -, motivul nu-l stiu iar in lista de banuri nu m-ai adaugat nici cu asta nici cu banul de mai sus.
Aici ai pozele de la exterminate - http://www.girlshare.ro/32464903.9
LE: Jucam cu nickul Gogu. In lista aia unde scrie neprezentare SS este de la pozele de la ora 17, pe care ti le-am dat cu intarziere pentru ca am stat sa-mi fac alta adresa yahoo, exterminateul mi l-ai dat la 23.

Asta este la cateva momente dupa exterminate:

Quote:
JusT-Kill : numai la panda stai luyza
LUyza : dak voi stati numai in grota atunci stau si eu

aleexx killed blackw0w with ak47
Maria@ Buun//Ii/Vinu/Ghiurghiul : imi dai un -?:-s

Respawn.Freakz.Ro - Server
*** Taurul killedcamelia with a headshot from ak47 ***
*** ariciu_ninja killed go go with a headshot from m4a1 ***
[VIP] Scrie in Chat /wantvip pentru a vedea cum poti obtine si tu VIP pe server.
just_me killed Ma3x with ak47
CSL : atomicutz ce lag ai

[GAG] Jucatorul Al Capone a primit mut pentru 5 minute datorita limbajului.
JusT-Kill : pana iti bag un *** sa te saturi

Asta la cateva momente dupa situatia de mai sus:

Quote:
`Bl3nd* is joining the Countr-Terrorist force
Res7art : Alienu **** mele de retard

CSL : oho

HTCone is joining the Counter-Terrorist force
[RESPAWN] Tasteaza in chat /Radio pentru a asculta radio!
go go : /rank

va sparg sa moara mama killed `Bl3nd* with aug
va sparg sa moara mama killed Maria Dragomiroiu with aug
rostas killed Taurul with ak47
Maria Dragomiroiu killed va sparg sa moara mama with ak47
Res7art : Alien[PDT] mi-a dat DESTROY !

*** rostas killed Logicus with a headshot from ak47 ***
*** ory killed Maria Dragomioiu with a headshot from m4a1 ***
*** LUyza killed Dambla with a headshot from m4a1 ***
Logicus : /rank

Maria Dragomiroiu : asa

Maria Dragomiroiu : ca ii dadeam eu

0 0

Back to top
Z3nTyVa

[Account disabled]

(since 16-03-2014 22:16)

Votes: 49

Post Posted: 03-05-2013, 08:22:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:

LE: Jucam cu nickul Gogu. In lista aia unde scrie neprezentare SS este de la pozele de la ora 17, pe care ti le-am dat cu intarziere pentru ca am stat sa-mi fac alta adresa yahoo, exterminateul mi l-ai dat la 23.
[
[/quote]

Ai jucat cu numele Gogu sau GOgU ?

0 0

Back to top
agressive_playa

[funktastic]

(since 17-04-2016 11:48)

Votes: 79

Post Posted: 03-05-2013, 08:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

serios acuma care este probabilitatea sa ni sa para la 5-7 admini ca ai cod?
uite acuma jucai cu alt nume.....nu avea de unde sa stie ca esti tu...daca erai cu numele tau ziceai ca avem ceva cu tine...
dar cand tu joci cu alt nume si tot iei ban pentru wall...e clara treaba nu?

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2013, 11:37:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am jucat cu Gogu.

@Agressive tu esti ultimul in masura sa-mi zici ca am jucat codat. Nu stii sa faci diferenta dintre skill si cod sub nicio forma, in lista ta de banuri majoritatea celor care nu au cod pe fata sunt curati. De exemplu playabdi, dricu, abiciu ... astia sunt cei care nu au cod pe fata, restul ori este evident ca au cod ori nu ai dovada - si am verificat doar in ultima si penultima pagina daca nu ma insel -.

E clara treaba ca ce? Ca nu sunteti in stare sa deosebiti skillul de cod? Ti-am explicat toate fazele din demo ca pentru unul care a intrat prima data in acest joc, persistati degeaba pentru nu faceti decat sa pareti sub nivelul unui incepator. Ti-am dat poze inainte, ti-am dat poze imediat dupa exterminate si ti-am dat poze si la 10 minute dupa exterminate. Vii si spui ca niste jucatori inregistrati in ultimul an au incredere mai mare decat unul inregistrat de 5 ani, jucator care desi nu este extrem de bun(nu sunt foarte bun, jucatorii de pe server sunt slabi de fapt) se vede clar ca nu joaca de ieri.

0 0

Back to top
doru_alex_23

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 03-05-2013, 12:32:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am obosit sa tot spun ca e curat ....eu unul nu va inteleg ....cum sa ii faceti de 3 ori ss in 60 de min aceluiasi player ??? chiar nu intelegeti ca acel plugin de ss este la fel ca blindul ? poate sa aiba wall si sa nu apara nimic .....ESP va ajuta de 10 ori mai mult decat pozele !

ps : ellada ti-am zis sa intri si tu doar cu un nume ! tu nu esti satul de atatea destroyuri ?

0 0

Back to top
agressive_playa

[funktastic]

(since 17-04-2016 11:48)

Votes: 79

Post Posted: 03-05-2013, 12:36:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e vorba de skilll aicea....nu ti-a zis nimeni ca ai aim...la tine e vorba de wall
nu cred ca esti tu in masura sa imi judeci banlistu...nu conteaza ca au cod pe fata sau pe spate....eu mi-am dat seama ca au cod!
cred ca ai probleme cu vederea...dar te rog ia tot banlistu meu si zimi si mie unde nu am dovada.

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea

0 0

Back to top
GypsieDie2

[PistoL a.k.a]

(since 09-02-2016 17:29)

Votes: 19

Post Posted: 03-05-2013, 16:32:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate daca a jucat si cu numele Gogu parca am vzt un gogu pe svr -. Am stat pe el cu ESP on si nu eram foarte sigur daca are sau nu are ceva , asa ca i-am fkt ss nu a tipat nu a fkt urat cum fac alti playeri , el mi'a dat frumos pozele m'a convins ca nu are cod. Nu stiu ce sa mai zic oricum e ciudat cum atatia admin te suspecteaza de wall , eu am stat pe tine daca imi aduc aminte , pe west am stat cam 15 minute pe tine si cele mai multe fraguri le faceai la bulan -)) erau CT in fata ta dar trageau pe langa tine.... Nu stiu eu chiar nu ii inteleg pe uni eu ti'as da unban dar trebuie sa decida un owner... prima data si eu ti'am dat destroy si ban dar cand am vzt ca , kalwin a zis ca nu ai nimic si alt owner ( beowulf ) i'am crezut pt ca ei sunt mai vechi decat mine pe svr acesta si iti cunosc stilul tau de joc. Eu pe Prophet nici nu l-am luat in considerare , el putea sa zica ca ai si ca nu ai chiar nu ma interesa. Nu o mai lungesc si zic PRO UNBAN. Te mai rog ceva si cu asta am incheiat joaca si tu doar cu un nume.... de exemplu cum ai tu : meka231 , pune un nick si ramai cu el. Bafta.

Golaneste, sa cante ungurii "Desteapta-te romane" in tiganeste !!!

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2013, 19:02:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GypsieDie2 wrote:

Daca eram intr-adevar eu, pe kgb mi-ai facut. Si normal ca nu m-a deranjat ca mi-ai facut, ma deranjeaza cand iau exterminate aiurea pentru ca trebuie sa stau de fiecare data sa-mi fac bindurile si anumite comenzi din cfg, lucru care imi ia destul timp.

Quote:
Aici ai poze facute de Zentyva cu 42 de minute inainte sa-mi dai exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464896.2
Aici ai pozele de la exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464899.5
Aici ai poze facute de DieGypsie la 9 minute dupa exterminate. - http://www.girlshare.ro/32464901.7

Iar demo facut pe acea harta explicat faza cu faza este mai sus.
La tine daca nu ma insel a durat ceva mai mult pana ti-am dat pozele pentru ca nu nimeream idul, il copiasem fara ultimul caracter.

Am jucat si joc mereu cu acelasi nick, meka, insa de fiecare data iau exterminate si sunt nevoit sa intru cu un alt nick. Exact cum s-a intamplat si aici, am jucat cu meka pe urma am intrat cu Gogu.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-02-2025, 16:53:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x