User
Pass
2FA

Avem site

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message674
safyr

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-12-2017 23:25)

Votes: 2

Post Posted: 05-05-2013, 18:33:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incepand de astazi Guilda noastra are site pe care vreau sa-mi expun dorinta si asteptarile pe care le am de la voi pt o mai buna organizare si de asemenea pt a nu fi deranjat de tot felu de comentarii care nusi au rostul si nu tin de aspectul cine este x si ce rol are el in guild.
Mai ales pt faptul ca aici dupa cum ati observat au ramas posturi de la fosti playeri care nu se mai afla la noi in guild de mult si sincer nu-mi place.
Forumul va ramane in continuare doar un dispozitiv pt cei din guild de asi expune placerile si neplacerile fata de guild dar siteul pe care l-am creat este doar un ,mijloc, sper, spre o reclama pozitiva a ceea ce este cel mai bun in acest guild

Cei ce vor sal viziteze o pot face la adresa stormwindprogram.net16.net

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 21:33:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x