User
Pass
2FA

Discutii !
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 173, 174, 175    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message300327
pleto

[Faydedeath]

Status: Offline
(since 13-05-2019 18:01)

Votes: 19

Post Posted: 04-05-2013, 17:05:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regret separarea cauzata de neintelegerile din conducerea guildei, pot doar sa zic ca mia facut placere sa joc sub numele de Gms And Donors si in continuare il respect p Kos(Wildshock).
Am iesit din guild datorita faptului ca vreau o guilda de progres, vreau activitate etc..lucru care nu se mai putea face in GMs dupa ce a plecat tot raidu'1 etc...
Va Salut si Va Doresc Paste Fericit si Mult Succes in Continuare Celor care au Decis sa ramana!!!
<3333
Ps: Nu uitati " Fayde iubeste p toata lumea "!-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-05-2013, 17:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shamycow wrote:
nerolol wrote:
Zohlomg wrote:
E trist, k0s si-a pierdut GM-ul pentru voi si voi il renegati acum. -

Deloc, respect omul nu rank-ul/renumele samd.

respecti omu o pl......dc i-ai zis lu cruce sa ii dea kick din guilda.....lu ihaa lu dazz lu thessa ,etc?????bineinteles cruce la 28 de ani asculta de tine....cand esti pregatit sa zici adevaru mai vrb......alsoooo gms&donors nu e nero snupeeh &company so nu mai folositi numele cand recrutati pe global..kkthxbye??!!?!?!!!

sammy tu nu intelegi ceva. Noi am facut progresul pe 4.3.4 nu dazz, kamylon sau tu. Ai inteles?
NOI ( eu sharpen nero bybo rhasta victor flash aland loving synu akizor noskillz fay inyourface petunia dudik nasty & multii altii care nu imi vin in minte). Kos a adus multi, dar daca tineau la numele gms&donors ramaneau la voi. Si sa tii minte nu numele unei guilde face performanta ci playerii acelei guilde.
Si daca tie ti se pare ca nero/sharpen au gresit pentru ca i-au dat kick lu kamylon ca il injura de toata familia pe synu, care n-a reactionat, n-a zis nimic nu s-a plans, kamylon a gresit in mod continuu si a clacat la morchok at sa te speli la cur cu camylon. Imi pareu rau pentru kos e un baiat de nota 20, dar iar a gresit si a vrut sa faca ceva pe cont propriu.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dazz1

[Falcon Punch]

(since 04-01-2019 09:23)

Votes: 16

Post Posted: 04-05-2013, 17:53:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay, gata cu drama, ati plecat nu mai are rost sa dezbatem ce s-a intamplat si a cui a fost vina, v-as ruga sa nu mai postati dupa mine.

Succes cu progresul -

0 0

Back to top
shamycow
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2013 19:53)

Votes: 43

Post Posted: 04-05-2013, 18:01:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
shamycow wrote:
nerolol wrote:
Zohlomg wrote:

respecti omu o pl......dc i-ai zis lu cruce sa ii dea kick din guilda.....lu ihaa lu dazz lu thessa ,etc?????bineinteles cruce la 28 de ani asculta de tine....cand esti pregatit sa zici adevaru mai vrb......alsoooo gms&donors nu e nero snupeeh &company so nu mai folositi numele cand recrutati pe global..kkthxbye??!!?!?!!!

sammy tu nu intelegi ceva. Noi am facut progresul pe 4.3.4 nu dazz, kamylon sau tu. Ai inteles?
NOI ( eu sharpen nero bybo rhasta victor flash aland loving synu akizor noskillz fay inyourface petunia dudik nasty & multii altii care nu imi vin in minte). Kos a adus multi, dar daca tineau la numele gms&donors ramaneau la voi. Si sa tii minte nu numele unei guilde face performanta ci playerii acelei guilde.
Si daca tie ti se pare ca nero/sharpen au gresit pentru ca i-au dat kick lu kamylon ca il injura de toata familia pe synu, care n-a reactionat, n-a zis nimic nu s-a plans, kamylon a gresit in mod continuu si a clacat la morchok at sa te speli la cur cu camylon. Imi pareu rau pentru kos e un baiat de nota 20, dar iar a gresit si a vrut sa faca ceva pe cont propriu.

bine ca kamylon ia kick cand injura...dar cand ratatu de alyxaria ma injurat de mama a primit kick????nu domle ca e prieten cu nero....w/e nu mai stau sa ma cert cu nimeni...dazz sorry dar nu am timp sa ma ocup de g ....kos nush ce face.....are alte probleme pe cap....pana una alta mi-am comandat toate wowurile si ma duc pe blitz sa vad cum e....

0 0

Back to top
rambomondialu
[Banned user]

Banned

(since 04-05-2013 18:53)

Votes: 3

Post Posted: 04-05-2013, 20:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wa ajteptam in ground zero best pve guild la ora actuala.
0 0

Back to top
skyleader
[Banned user]

Banned

(since 26-08-2013 23:09)

Votes: 6

Post Posted: 05-05-2013, 00:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rambomondialu wrote:
wa ajtepta
m in ground zero best pve guild la ora atuala.

ce reclama stupida pentru asta nimeni no sa vina la voi in guild.
sunteti prea disperati

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 05-05-2013, 01:25:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pleto wrote:
Regret separarea cauzata de neintelegerile din conducerea guildei, pot doar sa zic ca mia facut placere sa joc sub numele de Gms And Donors si in continuare il respect p Kos(Wildshock).
Am iesit din guild datorita faptului ca vreau o guilda de progres, vreau activitate etc..lucru care nu se mai putea face in GMs dupa ce a plecat tot raidu'1 etc...
Va Salut si Va Doresc Paste Fericit si Mult Succes in Continuare Celor care au Decis sa ramana!!!
<3333
Ps: Nu uitati " Fayde iubeste p toata lumea "!-

Ce a spus el...

Mai putin partea cu ''Fayde'', acolo inlocuiti cu ''Menon'' -

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 05-05-2013, 09:46:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paste Fericit si sa va fie OUL puternic! (Old gang - Strachi)

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 05-05-2013, 21:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rambomondialu wrote:

Ground Zero se absolva de orice comentariu postat de acest User!

Kos ti-am zis de mult ca va veti destrama a fost cam mult timp pana sa intamplat dar shet happens nu aveti cum sa faceti guilda cu lovingfire care era *** servarului pana a ajuns la voi si-a donat mancarea pe o luna sa fie si el intro guilda de PRo-iii .

A picat Hkp , Gm & Donors asteptam si INL si se termina cu guilde de suferistari si Gmbarosanipemetrupatrat!

Paste Fericit si Have Fun noile guilde!

Last edited by starwurs on 05-05-2013, 22:39:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 05-05-2013, 21:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
rambomondialu wrote:

Kos ti-am zis de mult ca va veti destrama a fost cam mult timp pana sa intamplat dar shet happens nu aveti cum sa faceti guilda cu lovingfire care era *** servarului pana a ajuns la voi si-a donat mancarea pe o luna sa fie si el intro guilda de PRo-iii sau cu snoopy care mereu cat a fost la noi nu stiu cat a fost la voi daca a facut la fel a facut scandal bascalie si alte kk-uri

A picat H k p , Gm & Donors asteptam si INL si se termina cu guilde de suferistari si Gmbarosanipemetrupatrat!

Pisi mai usor cu tastele ca le zapacesti, "suferstari"? - dormi acolo ca nu ai o idee ce s-a intamplat/se intampla cu guildele mentionate mai sus.

Lasa tastele alea si nu te mai crede un zmeu in spatele unui ecran, iesi afara si fa un gratar cu prietenii (daca ai asa ceva) dar aveti grija sa nu va ardeti sau sa udati patul, ca deh va jucati cu focul.

Baga capu in congelator si racoresteti neuronii ca vad ca ti-au luat foc cand ai scris postul asta.

Paste Fericit.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
sifonier2

[Mentally Stable]

(since 29-07-2019 18:47)

Votes: 15

Post Posted: 06-05-2013, 00:31:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:

Kos ti-am zis de mult ca va veti destrama a fost cam mult timp pana sa intamplat dar shet happens nu aveti cum sa faceti guilda cu lovingfire care era *** servarului pana a ajuns la voi si-a donat mancarea pe o luna sa fie si el intro guilda de PRo-iii .

A picat Hkp , Gm & Donors asteptam si INL si se termina cu guilde de suferistari si Gmbarosanipemetrupatrat!

Mai sunt si persoane care posteaza in necunostinta de cauza, din plictiseala sau mai stiu eu ce. Asa cum a zis si Drodu mai sus, si o sa-mi permit sa reformulez un pic, te bagi in seama "ca chilotu' in c*r". Ti-as sugera sa te abtii de la comentarii care nu-si au rostul. Imi pare rau ca s-au unit cele 2 servere, Genesis si Evolution. De nu s-ar fi intamplat asta, nu mi-as irosit 5 minute raspunzandu-ti tie.

Nu am venit aici sa fac flame sau ceva. Singura mea intentie a fost aceea de a-i raspunde prietenului meu h@t3r, starwurs aka Ø.

Paste fericit.

0 0

Back to top
razvan1234567

[Lovingfire e Mirific]

(since 03-02-2022 22:18)

Votes: 29

Post Posted: 06-05-2013, 07:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

desolatorule nu am sa stau sa ma cert cu tn dar nici nu am sa te ignor. ramai in guilda ta mica acolo unde esti ca nu o sa ai atata stres cu o guilda cum e in astea mare.. nu o aveti 1st heroic pe server dar o sa aveti progres.. cat despre donatii nu am ce sa comentez atata: ce te freaca grija cui donez si ce donez eu? pot dona la tot serverul daca doresc .. nu e grija ta ce fac eu cu banii mei ok?. ca un ultim lucru as vrea sa iti lamuresc ceva. eu in orice guilda am fost am fost pe recount in top 5 maxim in general( si in g0 unde neam intalnit) asa ca lasa suferinta. daca nu ma crezi sper ca un ex ofiter gen dazz sau kos sa iti confirme si ei . gandestete ca nu ma tineau in guilda in primul rand daca eram asa ratat cum zici tu. o zi buna si paste fericit

0 0

Back to top
Snoozywozy

[Gummy]

(since 20-08-2013 18:42)

Votes: 5

Post Posted: 06-05-2013, 09:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shamycow wrote:
Snoppy wrote:
shamycow wrote:
nerolol wrote:
Zohlomg wrote:

bine ca kamylon ia kick cand injura...dar cand ratatu de alyxaria ma injurat de mama a primit kick????nu domle ca e prieten cu nero....w/e nu mai stau sa ma cert cu nimeni...dazz sorry dar nu am timp sa ma ocup de g ....kos nush ce face.....are alte probleme pe cap....pana una alta mi-am comandat toate wowurile si ma duc pe blitz sa vad cum e....

Bla bla discutii discutii snupy tu nici macar nu stii despre ce a fost vorba si ca baietii aia prin " profesionalismul " lor m-au facut sa-mi pierd retururile din semifinala europa league sa nu mai zic faptul ca m-au tinut 3 ore pe langa bosi degeaba era si normal sa fiu frutrat . Toate astea fiind zie " mai da-te-n dragostea mea " -

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 06-05-2013, 10:04:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
rambomondialu wrote:

Ba tu in ziua de Paste stai pe forum si faci flame ?-
Dar na...asa e cand n-ai bani sa iesi din casa,stai si razi de altii pe forum -),ai uitat cand ai fost dat afara din INL pentru incompetenta la raiduri.(si nu numai tu din guilda voastra pro)
Scuze de post!

0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 27-06-2013, 22:15:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Done.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vest2Ihamsteru, 27 June 2013 20:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 173, 174, 175    

The time now is 05-11-2024, 14:33:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x