User
Pass
2FA

reclamatie MX
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message5222
Pho3niX

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-08-2008 18:26)

Votes: 5

Post Posted: 12-08-2008, 08:46:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush ce admin e asta dar nu mi se pare normal sa-i faca pe playeri noobi pe server atat timp cat noi nu avem voie sa injuram/jignim si asa mai departe.
Astazi a fost a 3-a oara cand m-a jignit si i-am zis pe admin page sa-si vada de treaba si de jocu lui..si omu mi-a dat kick.
Vreau sa vad si eu regulamentul in care scrie ca se da kick dak un admin te face 'nob'.

"esenþa cea mai intimã a existenþei este voinþa de putere"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 12-08-2008, 08:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, ok, inteleg ca vrei sa faci reclamatie .. dar dovezile unde sunt ? -

0 0

Back to top
sunnman

[Maniac]

(since 27-12-2009 11:42)

Post Posted: 12-08-2008, 09:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Extrem...stiu ca ejti de partea lui killer...dar iti spun eu ca nu faci bn...killer e doar cu alt baiat cu gura mare...si nu stie sa taca niciodata...el crede ca ii se cuvine totul si are dreptul la tot doar pt ca te cun p tn...si asta nu e prima data...cand killer jigneste p cneva ...fie player\admin .

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 12-08-2008, 09:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunnman wrote:
Extrem...stiu ca ejti de partea lui killer...dar iti spun eu ca nu faci bn...killer e doar cu alt baiat cu gura mare...si nu stie sa taca niciodata...el crede ca ii se cuvine totul si are dreptul la tot doar pt ca te cun p tn...si asta nu e prima data...cand killer jigneste p cneva ...fie player\admin .
Tu nu te baga. Nu sunt de partea nimanui doar ca atunci cand faceti o reclamatie vreau sa o faceti cu dovezi altfel nu se va lua in considerare ... cat despre cuvantul nob/newb care inseamna incepator .. nu stiu ce sa zic.

0 0

Back to top
*0ranGe ! KooLeR

[Maniac]

(since 31-10-2014 13:30)

Votes: 20

Post Posted: 12-08-2008, 09:35:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vaaaaaiii iti dai seamaaaa l-a facut noob Surprise ma mir ca nu ai si plans...
va zic sinceri chiar sunteti noobi cu asemenea reclamatii si topicuri...fara suparare -
nu ca sunt de partea lui dar daca te injura sau ceva mai ziceai..dar pt un "noob" sa faci reclamatie...
iar despre kick fac pariu ca ti-a dat ca il stresai la cap pa admin_page ...
daca ma insel imi cer scuze -

0 0

Back to top
sunnman

[Maniac]

(since 27-12-2009 11:42)

Post Posted: 12-08-2008, 09:51:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
cat despre cuvantul nob/newb care inseamna incepator

Kitty ia dat ban lu unu pt ca a zis "kkt" ...si pt ca revo la fkt noob p orion (fost admin) ...nui face nimeni nik...extrem..incerc sa fac dreptate si u ejti bad guy..daca kkt e e jingnire pt cneva si noob nu este...eu ma las de cs.

Sa se uite un owner mai capabil in log...era snow parca ora 9:30-10:30 cam aja...

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 12-08-2008, 09:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, poti sa te lasi de cs pentru ca cuvantul kkt este cenzurat de server si apare ca ***. Si da, se da ban pentru acele *** pentru ca este considerat a fi o injuratura. Iar noob vine de la newb care inseamna incepator. Daca eu te fac pe tine incepator asta inseamna ca te jignesc ?
Code:
În limbaj de geeks: începator, pe din-afarã, diletant, incompetent. Vine de la newbie. Se scrie ºi n00b.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 12-08-2008, 10:14:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pho3niX wrote:
nush ce admin e asta dar nu mi se pare normal sa-i faca pe playeri noobi pe server atat timp cat noi nu avem voie sa injuram/jignim si asa mai departe.
Astazi a fost a 3-a oara cand m-a jignit si i-am zis pe admin page sa-si vada de treaba si de jocu lui..si omu mi-a dat kick.
Vreau sa vad si eu regulamentul in care scrie ca se da kick dak un admin te face 'nob'.

asa...deci tu ai primit kick deoarece si datorita faptului ca (intentionat am scris asa)
vorbeai pe team say si ma faceai codat - incepuisei cu wall si cu nush mai ce...
neocrom si cu inca cine-va (nu-i retin numele) pot comfirma asta...
si dupa ce ti-am zis pe admin_say sa taci nai mai comentat nimik...
sincer sunt satul de NOBI k tine... frate nu zice nimeni k nu stii cs...
da barem taci din gura... pana sa ma faci codat si sa zici de 321312 de ori k am nush ce ti-am zis ceva?
si sa-ti mai zik ceva... e ultima vara in care o pot rupe pe cs asa grav... k dupa vine bacu.. facultatea .. etc... -
eu stau f mult pe sv asa k sunt f satul de codati, nobi si mai stai eu ce....
asa k dnd... faci de ras nicku de "killer" -

@sunmane mai bine ti-ai vedea de treaba ta... eu nam nimik cu tine.. dar daca te mai bagi in seama aiurea o sa am...
si voi ma acuza-ti k nush ce fac da unu nu vine cu dovada :\
va ataca-ti k sunt primu in top? k stiu cs? sau k sunt fragar? sau k va ard cum calca-ti pe bec? k nu inteleg :\

0 0

Back to top
Pho3niX

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-08-2008, 10:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu te faceam pe tn codat? cand ma? azi de dimineata?
dak nu azi de dimineata atunci cand?

cat despre dovezi le gasiti in arhiva aia sau cum se cheama ..care pastreaza toate dialogurile de pe server.

Dak eu fac nob un admin imi i-au kick sau nu??? sau llama? eu zic ca da.
NU l-am stresat pe admin_page ca nu am 5 ani..i-am zis o singura data sa ma lase in pace si sa-si vada de jocul lui.
Nici o problema...dak asta e server de smecheri care 'joaca' in pgl atunci ma retrag de pe server si asta-i viata......ca respectul acestui admin fata de playeri nu exista!

P.S. tot ieri dupa ce am terminat o runda a scris 'praf'...asta banuiesc ca m-a facut praf si nu ca se gandea el asa la ce frumos e praful , nu?
Oricum dak nu e nici o jignire atunci imi cer scuze pentru thread si de fiecare data cand o sa vad un admin o sa-l fac nob -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 12-08-2008, 10:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai frate scuteste-ma
sunt prea satul de dastia k tine pana peste cap -
si sa-ti zik ceva.. da tu cand ii zici nob unui admin normal k iei kick sau llama - doarece este mai mare in grad si-l respecti -
de exemplu daca taicatu iti zice k esti prost il bati?
da ia fal tu prost sa vezi ce omor iti da -
asa k taci din gura daca nu gandesti

@ burn nu incepe si tu cu gramatica ta -
stiu sa scriu corect - una e forumu si alta e foiaia si pixu -

Last edited by revox on 12-08-2008, 10:32:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 12-08-2008, 10:30:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poate mai glumesc si adminii din cand in cand...eu mereu pe server le zic lui mx si lui destro "praf" , "varza" ...si nu fac atata tam tam...stiu ca glumesc...dar se pare ca nu au toti acelasi simt al umorului -

PS: mx s-a schimbat gramatica si eu nu am fost anuntat ? -
no offence , dar ai de dat bacu mah la anu , invata sa scrii corect -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 12-08-2008, 10:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu stau sa caut in loguri, faci reclamatie vi tu cu dovezile tale pentru ca daca stau sa caut la fiecare reclamatie in loguri innebunesc.
2. Si eu am fost facut nob si nu am reactionat pentru ca nu are rost.
3. Daca tot faci acuzatii ca nu exista respect si blabla .. adu-mi dovezi .. altfel eu nu il pot sanctiona. Imi pare rau dar nu merge asa treaba .. ori aduci dovezi ori nu faci reclamatie pentru ca nu se ia in considerare.
@Mx nu e vorba de respect, nimeni nu e zeu pe server dar am mai spus si mai spun inca o data .. cuvantul nob nu este insulta .. Cati nu m-au facut pe mine noob ? Si pe forum si pe server, cati nu m-au facut incapabil ? Le-am zis eu ceva? Daca ei asa ma considera .. asta e. Atata timp cat nu ma injura nu am ce sa le fac -

0 0

Back to top
SphinCS

[Creep]

(since 21-03-2012 13:51)

Votes: 6

Post Posted: 12-08-2008, 10:35:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incapabil e deja destul de urat... eu am dat kick cand mi s-a adresat acest cuvant....
nob nu e chiar asa de urat

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 12-08-2008, 10:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa stii cand sa reactionezi si cand nu .. exemplu: Eu de 2 zile incerc sa ma joc un cs linistit .. si vad pe chat din 2 in 2 minute .. EXTREM.. EXTREM EXTREM .. e destul de stresant sa fi admin dar asta e alta poveste si nu ma deranjeaza ca sunt facut incapabil, asta e .. dar cuvantul noob are o semnificatie .. am scris si mai sus .. daca voi intelegeti altceva .. asta e alta problema.

0 0

Back to top
Pho3niX

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-08-2008, 10:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate sunt singurul care vede ca mx a scris mai sus ca e normal ca eu sa-l respect pe el ca e mai mare in grad dar el nu ma respecta pe mn?

extreme: nu ca e greu sa cauti in loguri ca e usor..mai ales dak sti cam in ce moment al zilei trebuie sa cauti....nu vrei sa te uiti. dak tu nu faci nik cand unu te face nob..e ok....dar uite ce scrie killer....el trebuie respectat din toate punctele de vedere...sa ne inclinam in fata lui.

k. daca asa mere treaba..atunci f bine. Va salut si va doresc distractie placuta in continuare - NU am creeat niciodata probleme si nici nu ma i-au in gura aiurea cu lumea....am respectat toti playerii cand am fost admin -

Ciao.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 13 August 2008 04:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 11-02-2025, 21:13:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x