User
Pass
2FA

Plangere despre functiile serverului!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message454
djvibe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-02-2015 20:05)

Votes: 2

Post Posted: 19-05-2013, 15:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Asa cum scrie si in subiect, am o MARE plangere in legatura cu functiile de baza ale serverului. Am dat un ban astazi, legal, cu demo, totul ok, intra iar, iar ban, intra iar, iar ban, intra iar, iar ban, am facut asta de 20 de ori (ban pe nick si pe ip). A intrat cu ip-uri diferite dar si cu acelasi ip pe care primise ban, de ce ? De ce nu se fixeaza banul ? De ce nu a luat destroy cand a facut frag dupa blind ? Doar i-a fost schimbat nick-ul in CODAT de pe ... Nu sunt nevoit sa stau dupa toti retardatii care nu au ce face si intra cu cod si dau retry non-stop, dar daca nu fac asta, imi sare lumea in cap ca de ce nu e admin si de ce nu se face nimic. Trebuie sa pot sa ii dau destroy, dar un destroy care sa aiba eficienta, lumea iese de pe server din cauza acestor retarzi fara soarta. Nu mai amintesc de functia gag, care e fix NIMIC. Jucatorul poate vorbi mai departe fara niciun stres. Cineva sa ia atitudine ca e nasoala treaba!

EDIT: ce ziceti de functia *** ? De ce nu se instaleaza ? Asa am oferi o lectie de neuitat unui codat!

Mananc codati pe paine!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-Element-

[Creep]

Status: Offline
(since 01-07-2017 11:27)

Votes: 36

Post Posted: 01-07-2013, 10:36:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exista pe server functia de *** nume pe care o puteti folosii , sigur este eficienta....daca au ip routabil pot intra de nenumarate ori insa nu avem ce sa facem in sensul asta (putem da ban pe clasa de ip )dar nu ar fii corect pentru niste playeri care fac parte din clasa respectiva si se trezesc cu ban.In legatura cu gagul o sa mai verific sa vad ce se intampla cu pludingul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -Element-, 01 July 2013 08:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-12-2024, 17:03:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x