User
Pass
2FA

La o ghinda, o rontaiala...
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 405, 406, 407  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message650132
Ravenous

[Retired E5150]

Status: Offline
(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-05-2013, 11:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
cunosc o singura persoana din guilda voastra, nu mai veniti cu texte de genul.

Victoor wrote:
Oh, I feel so special.

Empyrium wrote:
Not you, Victor. -

Ce penal -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
synuftw

[Mentally Stable]

(since 17-07-2013 19:43)

Votes: 8

Post Posted: 20-05-2013, 14:08:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster ai mai verificat ?

Posturi unite automat, 20-05-2013, 15:08:42

Sovereign cum poti sa spui ca am facut scam ptr guilda atata timp cat omul acela a vandut guilda ? + Ca ati inceput cu posturile dupa ce am intrat in g ... era de mult timp g lui a cumparat-o corect ....

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 20-05-2013, 14:27:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
Nu imi sta in caracter sa ma tiganesc , detectez sarcasmul ,inteleg si comportamentul de aparare in haita de care au dat dovada nu este tocmai metoda potrivita prin care demonstrezi ceva dar omu ala chiar merita sustinerea celor din ghilda fara troll0area aferenta cu care e obisnuit playerul de pe freakz in general din partea albastreilor .

Nu sunt genul de tip albastru care 'trolleaza' playerul de pe Freakz, dar nu suport prostia si atunci cand o vad le-o scot in evidenta. Daca oamenii stateau in banca lor si asteptau un raspuns frumos nu cred ca ii 'trolla' cineva, ce nu mi-a placut mie e prostia si lipsa de judecata care a reiesit din comportamentul indivizilor respectivi, inca au mentalitate de copii de clasa a 8-a care se simt atacati de domnul profesor pentru ca ii asculta si ei nu au invatat nimic, bineinteles e vina profesorului si cand ii intreaba mami si tati ce e cu nota aceea proasta vin cu raspunsuri de genul 'pai are profesorul ceva cu mine'.

/over and out, tu poti sa dai reply, ca am impresia ca pot vorbi cu tine, de restul nu ma intereseaza.

воронья
0 0

Back to top
Clubber

[Zis si Stalkeru']

(since 12-12-2020 14:23)

Votes: 22

Post Posted: 20-05-2013, 14:55:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Saluuut -
0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 20-05-2013, 15:03:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clubber wrote:
Saluuut -

hellow !!!

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 20-05-2013, 15:12:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paste fericit sydef -)

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sacaitu

[Mentally Stable]

(since 05-12-2014 10:52)

Votes: 6

Post Posted: 21-05-2013, 00:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Hah, n-ai inteles nimic de acolo, eram sarcastic pentru ca va simtiti atacati.

ms ca ai inchis topicu facut fara sa imi arati dovezile, mi-ai bagat offcharele in oala cu un team care a facut wintrade acum 2 luni , rly? in fine 2 sapt trec ele .

0 0

Back to top
Muteli

[Mentally Stable]

(since 24-10-2019 14:04)

Votes: 18

Post Posted: 21-05-2013, 01:12:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sacaitu wrote:
Raster wrote:
Hah, n-ai inteles nimic de acolo, eram sarcastic pentru ca va simtiti atacati.

ms ca ai inchis topicu facut fara sa imi arati dovezile, mi-ai bagat offcharele in oala cu un team care a facut wintrade acum 2 luni , rly? in fine 2 sapt trec ele .

asa si cu mine , iam dat frumos pm sa il intreb de ce am 2 warnuri pentru ca lam facut pe unu prost dupa ce si-a batut joc de mine => eu am fost de vina evident dupa cum se prea bine vede
Pe pm am primit raspunsuri penibile gen citeste regulamentu ( iam zis ca ii fac report ca nu mi se pare normal sa iau 2 warnuri dupa ce am fost provocat , dar nu iam mai facut ) dupa vro 3-4 schimburi de replici =>

Referindu-se la individul cu nume alb ingrosat cu care am avut un schimb scurt de replici => 1 post vs 1 post
"O face ca e obligat de baieti deastia smecheri ca tine care se cred mari cunoscatori si se baga in seama aiurea.
'Totul merge bine, esti un prost tu ba !' cam asa merge treaba pe la voi prin creier.

Te salut si te invit sa postezi orice reclamatie in acel topic de report."

Dupa cum i-am si zis , ma pis pe ele de warnuri , gestu conteaza - si ii mai zic aici odata ca nu e frumos .
Am vrut sa scot in evidenta atitudinea si incapabilitatea superba de care a dat dovada si in cazul meu . Gen tu random ia warn ca nu te stiu .

Dupa cum ne arata si in postul de mai sus
Raster wrote:

/over and out, tu poti sa dai reply, ca am impresia ca pot vorbi cu tine, de restul nu ma intereseaza.

0 0

Back to top
spankmychild

[Mentally Stable]

(since 25-12-2014 00:43)

Votes: 5

Post Posted: 21-05-2013, 11:17:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e in stare sa puna o dovada -) ca acum 3 luni de zile am citit in stele ca ati facut win trade poate scadeam mmr - in fine este absurd - si e low rau de tot cand oameni sustin un player e repede troll *** off mate sick of that bullshit over si out -) -)) ai facut armata -
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 21-05-2013, 13:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
nerolol wrote:
Nu imi sta in caracter sa ma tiganesc , detectez sarcasmul ,inteleg si comportamentul de aparare in haita de care au dat dovada nu este tocmai metoda potrivita prin care demonstrezi ceva dar omu ala chiar merita sustinerea celor din ghilda fara troll0area aferenta cu care e obisnuit playerul de pe freakz in general din partea albastreilor .

Nu sunt genul de tip albastru care 'trolleaza' playerul de pe Freakz, dar nu suport prostia si atunci cand o vad le-o scot in evidenta. Daca oamenii stateau in banca lor si asteptau un raspuns frumos nu cred ca ii 'trolla' cineva, ce nu mi-a placut mie e prostia si lipsa de judecata care a reiesit din comportamentul indivizilor respectivi, inca au mentalitate de copii de clasa a 8-a care se simt atacati de domnul profesor pentru ca ii asculta si ei nu au invatat nimic, bineinteles e vina profesorului si cand ii intreaba mami si tati ce e cu nota aceea proasta vin cu raspunsuri de genul 'pai are profesorul ceva cu mine'.

ok ei nu sunt destul de nesimtiti sa iti ceara asta. Iti cer sa vezi cine a facut teamul si acel presupus "wintrade" sa vad daca cel care a facut teamul primeste ban. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 21-05-2013, 14:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
ok ei nu sunt destul de nesimtiti sa iti ceara asta. Iti cer sa vezi cine a facut teamul si acel presupus "wintrade" sa vad daca cel care a facut teamul primeste ban. -

Nu pot sa iti spun cine a fost liderul acelui team pentru ca nici eu nu stiu, de ce nu stiu? Asta e o intrebare la care nu o sa raspund.
Cei care au facut wintradeul sunt cei banati.

воронья
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 21-05-2013, 14:53:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Snoppy wrote:

Nu pot sa iti spun cine a fost liderul acelui team pentru ca nici eu nu stiu, de ce nu stiu? Asta e o intrebare la care nu o sa raspund.

si cel care si-a facut itemele prin wintrade si a dat leave la team de ce nu are ban ? XD

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 21-05-2013, 15:36:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Snoppy wrote:

tu nu intelegi ca ei n-au facut wintrade, de-aia se ataca lumea, uita-te la ratingurile lor ca nu cred ca 200-300 de meciuri le faci prin wintrade

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 21-05-2013, 18:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FuNKyZz wrote:
tu nu intelegi ca ei n-au facut wintrade, de-aia se ataca lumea, uita-te la ratingurile lor ca nu cred ca 200-300 de meciuri le faci prin wintrade

Snoppy wrote:
si cel care si-a facut itemele prin wintrade si a dat leave la team de ce nu are ban ? XD

Va contraziceti, dar chiar nu-mi pasa.
@Snoppy: Au fost banate toate conturile care imi apareau acolo, dar se pare ca tu stii mai multe decat mine.
Anyway, http://forum.wow-freakz.com/Report-a-Gamemaster-t129307.html daca nu va convine.
Va salut.

воронья
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 21-05-2013, 18:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
FuNKyZz wrote:

Snoppy wrote:

Va contraziceti, dar chiar nu-mi pasa.
@Snoppy: Au fost banate toate conturile care imi apareau acolo, dar se pare ca tu stii mai multe decat mine.
Anyway, http://forum.wow-freakz.com/Report-a-Gamemaster-t129307.html daca nu va convine.
Va salut.

nu-mi convine pentru ca stii chiar tu cine a facut team-ul si cine a participat in acele "jocuri murdare" pe care le numiti voi. Nu spun ca a fost wintrade sau ca nu a fost dar daca 5 din 6 playeri care au participat la acel "win trade" au luat doar ei ban, nu e cinstit. Nu vreau sa intru in polemici, daca ai caracter fa ce trebuie sa ial in considerare si pe cel albastru care a participat. -
Multa bafta.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 405, 406, 407  Next    

The time now is 25-07-2025, 05:28:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password