User
Pass
2FA

Reclamatie adminului Salut

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message413
Zetox

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-12-2018 09:40)

Votes: 8

Post Posted: 22-05-2013, 15:36:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau:Zetox
- Numele adminului reclamat:Salut
- Harta, ora si data faptei reclamate:ora:16.25,data:5-22-2013
- Motivul / Regula incalcata:gag de 10 minute dar fara niciun motiv.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : http://postimg.org/image/tzveof0vr/ poza este facut cu telefonu pentru ca am w8 si nu imi merge screenshot.
Totul a inceput ca am folosit teleport si nu ai voie(din cate am inteles de la admini,am folosit odata,apoi am primit quit nici macar nu mi s-a comunicat ca nu este voie),apoi unu vine si zice ceva de genu:"asta nu intelege nimic" sau ceva in genu(nu stau reproduc cuvant cu cuvant),ei eu zic Ce scrie in screenshot si primesc 10 minute gag.
Ps:daca nu ai voie tp atunci de ce ma mai chinui sa imi fac "rasa" sa creasca?(am 27k xp)celelalte am 6k si nu stau sa le schimb,joc una si atat,cum ziceau ceilalti playeri sa imi schimb "rasa"...
O zi buna,si sper ca pe viitor acest admin sa isi masoare comenzile,oricine se poate inlocui.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 19-02-2025, 02:54:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x