User
Pass
2FA

Un nou ZP 2013 ?
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9054
PoSiTiOn Of PoWeR

[ZP.FREAKZ.RO OWNER]

Status: Offline
(since 07-10-2015 14:51)

Votes: 18

Post Posted: 23-05-2013, 15:20:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare si bine v-am regasit pe cei care ati mai ramas activi pe aici.
Dupa cum ati observat am revenit si eu si cu ocazia asta ma gandeam sa facem niste modificari pentru a pune pe picioare serverul.

Iata care sunt ideile mele pentru un nou ZP:

1. ( unu si cea mai importanta idee )
- * Sa avem un sistem de evoluare a claselor Human si Zombie.
- De ex.: Clasele Zombie: prima clasa sa fie cea implicita, Zombie normal, iar in functie de LVL-ul acumulat sa poti trece la urmatoarea clasa Frost, Burn, etc. (sau debloca manual ce clasa doresti); la fel si pentru Human cu clasele lui.

2. Toate level-le sa fie resetate la fel si XP.
Iar Level-ul sa il obtii mai greu, deoarece inainte ajungeai foarte usor sa faci level la 100 xp. Sa fie putin mai greu. Poate includem alt sistem, vedem pe parcus.

3. Sistemul de inregistrare / login sa fie acelasi, poate cu mici schimbari.

4. Toate hartile sa fie schimbate, si pastrate vreo 5-10 harti care erau cele mai jucate inainte.

5. Extra-items noi atat la ZM cat si la HM.

6. Numarul de lasere si barnacle sa fie cumparate in functie de levelul zm sau levelul hm.
De exemplu:
1 laser sau 1 barnacle = implicit 0 level
2 lasere sau 2 barnacle = 5 lvl hm/zm
3 lasere sau 3 barnacle = 10 lvl hm/zm
si tot asa ..

7. Vaccinul (cel care te facea imun la infection bomb) sa fie cu delay (intarzieri).
De exemplu: apesti un buton il ai activ X-secunde (sa zicem 10 sec. implicit), apoi X-secunde oprit, iar valoarea lui X sa depinda in functie de levelul human.

8. Bombele cu infectie (infection bomb) sa fie cumparate in functie de levelul zm. Exemplu cum l-am dat mai sus la lasere/barnacle.

9. Sa includem din nou un sistem VIP, iar toti banii obtinuti sa-i folosim in boost-uri.

10. Eventual sa includem alte clase sau modele noi, atat pentru clase cand si pentru armele implicite; sunete noi, etc.

11. Sa nu mai existe acel sistem de free-items (iteme gratis care se dadeau daca aveai lvl 10, etc.)

12. Toate conturile din DB (baza de date) sa fie sterse, iar cu aceasta ocazie scapam si de conturile multiple si sa cautam un sistem sau sa creem un sistem de a impiedica din nou crearea conturilor multiple.

-----
Iar daca totul va fi bine si intre timp vor fi fixate toate problemele am mai putea face si un sistem cu evolutia a anumitor arme. De exemplu sa includem vreo 3-5 arme mai speciale care sa includa un sistem de evoluare, ceva in genul din aceasta poza

Daca aveti alte idei, sugestii doar postati si am sa tin cont de cele mai bune propuneri -.

Last edited by PoSiTiOn Of PoWeR on 29-01-2014, 19:14:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MonTagHiu

[It's ya boi]

(since 14-08-2019 09:08)

Votes: 15

Post Posted: 23-05-2013, 16:16:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

7. Fara delay ci sa se activeze in 10 secunde adica cu intarziere sa dureze toata runda sau mai bine sa zicem 1 minut din runda...Ar fi prea simplu pt zombie aceea idee power.
Iar acum vin cu o idee cam dramatica pentru unii...
Propun scoaterea totala LM si Barnacle deoarece incurc jocul
si asta va reduce din certuri. Astfel va exista garantat infectii pe toata durata rundei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 2 weeks ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-05-2013, 16:20:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Cunosc genu asta de sistem,ii bun
2.Poti face ca alte servere cunoscute de zm,anume 13-15 lvl care cer multa experienta
3.Ai putea sa il schimbi,sa nu mai tot scriem /login de fiecare data cand intrii,dar ii ok si asa
4.Buna ideea, Cross ii cea mai populara harta
5.Si ideea asta pare buna
6.Buna ideea
7.Foarte buna ideea
8.Bun
9.Sa ai grija ce avantaje le dai,un avantaj prea mare fac playerii sa plece de pe server
10.Nu cred ca ar fi necesar
11.De ce nu?,era fain asa...
12.Ok

I hate M3 - ,pe sv care sunt acum admin are ceva similar M13 si are un damage foarte mare si omoara zm repede,cum am zis grija mare la avantajele oferite,trebuie pastrat un oarecare echilibru intre zm si human

Propunere:
Sa adaugati Grade noi la admine
gen:
N1-owner
Co.N1-co.owner
N2
N3
N4-Helper
Slot

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
ag:bet on me !

[Mentally Stable]

(since 15-02-2015 12:33)

Votes: 3

Post Posted: 23-05-2013, 18:09:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand e runda nemesis (playeru care e nemesis) sa fie inghetat 10 s ec sa putem fugi

Last edited by ag:bet on me ! on 23-05-2013, 18:17:12; edited 2 times in total
0 0

Back to top

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 18:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa nu fie scos lm cat multi playeri noi deoarece toate serverele de zm au lm si playeri noi nu am armura 500 sa joace ca alti asa ca isi iau lm

sa se bage deagle gold si ak57 gold and m43 gold
au dmg de 2 ori mai mare ca arma obisnuita si sa codte 10 ano respectiv 50

ar trebui sa se bag cv pt ca fiecare player sa isi poata schimba parola maxim de 5 ori

sa dispara venom guard deoarece playeri intra noapte si fac amo cand nu sadmini

apropo daca dispare si lm sa dispara si barnacel

Staff message (SeaGer):

Invata sa folosesti forumul. Foloseste Edit, nu Post Reply cand vrei sa editezi. Data viitoare ai warn

0 0

Back to top
MonTagHiu

[It's ya boi]

Post Posted: 23-05-2013, 18:30:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adica tu preferi sa se duca toti sa se ascunda cu lm-uri baricadati in toti coclaurii? Playerii noi se vor descurca mai mult ca bine , deoarece se vor sterge toate conturile si vor fi egali cu noi...daca nu citesti tot ce a scris power mai sus , dute si culcate
Eu unul nu sunt de acord , acele arme cu x2 dmg strica total jocul , nu-ti convine , nu te tine nimeni . Citeste si tu mai bine , ca ai ochii aia degeaba , citeste TOT ca nu iti ia mult timp , cam dormi pe tine
Apropo , treaba cu schimbatul parolei , ar fu** sistemul cam mult avand in vedere cati vor vrea sa-si schimbe parola de la o ora la alt "Da stai ca asta o s-o uit , Dar stai ca asta e prea usora , asa ca mai bine ceva prin pm , nu stiu...cereri...

0 0

Back to top

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 19:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK WE NU TE ENERVA ASA - AS MAI AVEA CV DACA UN PLAYERI 1 STIE PAROLA LA UN PLAYER 2 SI PLYAERU 1 VREA SA INTRE PE CONTU LA PLY 2 SA PRIMEASCA DESTROYD PE LOC DE LA SERV
0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 23-05-2013, 19:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ag bet on me,citeste regulile forumui ca iar iei warn...

Vor fi adaugate reguli noi care vor stabili egalitatea intre zm si human
de ex: feedul ,zici ca sau intalnit cativa noaptea si au facut credite? serverul are log,ownerii ar trebui sa se uite si cand vad cresteri suspecte de credite sa le dea credite 0 la toti care fac Feed

faza cu playerii 1,2 si conturile se considera multicont si amandoua conturile vor fi blocate daca asa se considera,daca un cont este furat.adica tu ii zici parola ta unui prieten si ala intra pe cont ii vina ta

Montaghiu,cele mai tari sv de zm au laser,daca sv de zm nu are laser ii naspa...zic din propria experienta

~Iert dar nu uit~
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
DaRKGaby

[Mentally Stable]

(since 14-07-2014 09:28)

Votes: 8

Post Posted: 26-05-2013, 13:47:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu unul is de acord numai tre sa ne ocupam putin si de repopulare

Inainte sa respecti pe cineva, fii sigur ca te respecti pe tine.
0 0

Back to top
PoSiTiOn Of PoWeR

[ZP.FREAKZ.RO OWNER]

(since 07-10-2015 14:51)

Votes: 18

Post Posted: 27-05-2013, 19:51:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa dureze ceva, pana gasim resursele potrivite, pana facem modelele .. dureaza; si o sa fie si de lucru la partea de online cu php-ul. Deci o sa dureze ceva pana terminam toate punctele.
0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 30-05-2013, 20:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaRKGaby wrote:
eu unul is de acord numai tre sa ne ocupam putin si de repopulare

Pai se va face iar campanie de boostare a serverului si sa fie votat,reclama,si concursuri cu premii,cand va fi up serverul am sa zic mai multe despre aceste concursuri
Power te vei ocupa tu de cei care doneaza pentru boost?

~Iert dar nu uit~
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
[Gag] look to me

[Mentally Stable]

(since 02-06-2013 10:46)

Votes: 2

Post Posted: 02-06-2013, 12:46:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1ideea cu lm nu e prea stralucita
2eu nu vreau sub nici o forma sa se stearga conturile,daca s-ar sterge conturile eu nu m-as mai juca deloc pentru ca m-am jucat mult deci sub nici o forma sa nu stergeti conturile
3 xp si restu sunt bune lasatile,mai ales upgradeurile
4 sa se adauge krisurile
5 se creste greu nu-i bai las ca ai bine

0 0

Back to top
DaRKGaby

[Mentally Stable]

(since 14-07-2014 09:28)

Votes: 8

Post Posted: 03-06-2013, 07:36:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

look daca vrem sa refacem server-ul va trebui totusi sa riscam si noi xp si lvl sau le putem lasa asa da vezi ce populat e srv in forma asta,

Inainte sa respecti pe cineva, fii sigur ca te respecti pe tine.
0 0

Back to top
colektor

[Corni]

(since 07-08-2018 11:01)

Votes: 10

Post Posted: 03-06-2013, 09:08:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bune toate ideile mai putin prima - dupa parerea mea e nasol cu evolutia claselor de HM si ZM

0 0

Back to top
MonTagHiu

[It's ya boi]

Post Posted: 03-06-2013, 13:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic ca ar trebui adus inapoi vechiul freakz , iar apoi aduse idei mai bune , deoarece asa nu vom sti niciodata ce e bine is ce e rau ..parerea mea

Mai am inca o idee , care, cred ca o sa va placa , intre orele sa zicem 20:00 - 10:00 adica pana ziua urmatoare , sa fie un fel de "vip" ar putea fi mai multe clase de vip , iar intre orele acelea fiecare player va fii vip , desigur cu anumite avantaje permise de clasa vip-ului

Staff message (SeaGer):

Ti-am unit posturile. Data viitoare ai warn.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PoSiTiOn Of PoWeR, 29 January 2014 17:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 31-01-2025, 15:54:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x