User
Pass
2FA

reclamatie CSL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message955
*UCV20*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-05-2013 08:25)

Votes: 2

Post Posted: 23-05-2013, 19:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : *UCV20*
Nick-ul adminului pe care il reclami : CSL
Concluzii si consecintele care le astepti : SA I SE SCOATA ADMINU !!
Motiv/dovada/argument : CSL.txt - 34.6 Kb

Adica eu ma rog de el sa se uitate pe codati ....si tot el face gura mare ma tine in kick si dupaia ban , sa i fie rusine sa invete sa respecte playery , sta se joaca si codatii isi fac de cap !!! bataie de joc , astept raspuns din partea voastra !!! (si mai sunt cativa admini care nu au nici o treaba cu adminu )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Twixxxx

[Dl. Twixuleanu]

(since 20-09-2018 07:51)

Votes: 51

Post Posted: 23-05-2013, 19:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce faceai tu nu e rugat de un admin, ci spam catre admini. Oricine mai mult se enerveaza cand vede ca primeste fara incetare de la acelas jucator mesaje care de multe ori nu isi au rostul. Nu ma pot pronunta in cazul lui " piciulica ", cel pe care il reclamai, pentru ca nu am fost online sa-l vad, dar iti pot spune din experiente propii. De cele mai multe ori primesc reclamatii pe jucatori pe care stau si cate 10 minute si care pur si simplu joaca bine. Intru la joc, iar dupa doua minute incepeti din nou cu aceasi persoana, acelas spam. La un momentdat imi vine sa va zic sa mai invatati cs.. -
Cam atat am eu de spus.

Death... is only the beginning

0 0

Back to top
*UCV20*

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 19:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tati eu i-am zis frumos odata de doua ori !!! si dupaia m-am enervat , eu i zic si el nu ma baga in seama se joaca si uita de codati , te rog daca nu sti nu mai vorbi , atat timp cat ai admin ai niste obligatii !!! ai citit regulamentu ??? sau si tu ai admin degeaba???????
0 0

Back to top
SpamM

[Mentally Stable]

(since 15-07-2013 12:18)

Votes: 4

Post Posted: 23-05-2013, 19:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt de parere ca in orice ocupatie esti, dai si de criticii, in cazul nostru *UCV20* e criticul nostru...
Bai frate tu ai probleme cu adminii nu cu jucatorii pur si simplu... te irita adminii astia, asai?
Daca te-ar pune cineva sef i-ai da pe toti afara? -

de ex. in urma cu putin timp jucai impreuna cu mine si tot bateai acolo din gura ca o moara stricata...
Cum ca cica sunt codati si eu nu fac nimic.. cand te-am intrebat cine sunt codatii ai inceput sa zici de ala ca baga muzica....
Ei bine pana in momentu de fata nu stiu sa existe vreo regula impotriva muzicii, daca vrei poti schimbi din optiuni de la volume si ai terminat tot balciu.. in plus eu nu auzeam nici o muzica, probabil e oprit microfonu.... atat am avut de spus, stiu ce fel de om esti deja si sincer nu ma intereseaza de tine sau criticile tale de trecut, actuale sau viitoare. Bafta

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/32461_391303294674_1672798_n.jpg

[img]http://cache.www.gametracker.com/player/SpamM/86.105.27.113:27015/b_5
60x95.png[/img]
0 0

Back to top
9mm

[Mentally Stable]

(since 09-12-2017 13:36)

Votes: 5

Post Posted: 23-05-2013, 19:47:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UCV20 daca u zici ca sunt uni admini care nu au treaba cu adminul hai fa o donatie bagate admin fati treaba mai bine si dupa hai la comentat.
Iar in legatura cu CSL nu stiu ce nu tia convenit tie sau ce nu iti place asta i treaba voastra va rezolvati voi problemele dar nu mai critica admini fara rost ok boy -

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 23-05-2013, 19:53:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Daca stiai tu regulamentu, STIAI FOARTE BINE CA NU AI VOIE SA AMENINTI UN ADMIN ca vorbesti cu x cu y si o sa vad eu ce mi se intampla!

2. Nu am vazut nimic sincer sa iti spun, iar daca chiar te interesa puteai sa scrii pe chatu normal sa vad ca pe ala de multe ori chiar nu vad, mai ales cand sunt concentrat, intrasem de 2 minute la joc.

3. Nu stau sa ma uit la demo, dar din ce am inteles de piciulica ala nu avea niciun cod.

Tu esti genu lu carabyna, un disperat care ii anunta pe toti, inclusiv pe mne ca sunt codat si alti admini

Ban ti'am dat ca m'ai amenintat ca vorbesti cu nuj cne si nu mai stiu ce aberai, dar a fost doar 10 min

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
*UCV20*

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 19:56:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

9mm eu nu am nimic cu nimeni pana acuma am tacut din gura si nu am zis nimic dar cand vad ca au admin si nu fac nimic te enervezi ..eu dau say@ le zic codatii si iei ma ia la misto , nu cred ca nici tie nu ti-ar place sa te ia cineva la misto .

CSL

1. NU TE-AM AMENINTAT , TI-AM ZIS CA O SA I SPUN LU ALEX SI EL NINO CUM ABUZEZI TU DE ADMIN

2. IN REGULAMENT SCRIE CAND INTRI LA SRV AI OBLIGATIA DE A VERIFICA FIECARE PLAYERY , CAND EU SAU ALT PLAYER DA SAY@ CU CODATU TU SA FI ATENT SI SA IL VERIFICI NU SUNT DISPERAT SUNT NERVOS CAND VAD CA STAI DEGEABA SI NU FACI NIMIC !!!!!! DACA VREI SA NU TE MAI BAZAIE NIMENI LA CAP ZI LU ALEX SAU EL NINO SA ITI SCOATA ADMINU , DEVI PLAYER NORMAL SI TE JOCI CUM VREI !!!!

Last edited by *UCV20* on 23-05-2013, 20:03:43; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Twixxxx

[Dl. Twixuleanu]

(since 20-09-2018 07:51)

Votes: 51

Post Posted: 23-05-2013, 19:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ucv, nu ne lua regulamentul.. pentru ca 1, nu esti in masura, 2 credema ca il stim.
Ne e prima data cand faci spam pe u@ cu toate ca nu era nici un codat pe server.

Nici un admin nu e obligat sa se uite inca odata pe un jucator pe care s-a uitat acum 2-3 minute, pentru ca asa ai vrea tu.

Death... is only the beginning

0 0

Back to top
*UCV20*

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 20:07:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twixxxx wrote:
ucv, nu ne lua regulamentul.. pentru ca 1, nu esti in masura, 2 credema ca il stim.
Ne e prima data cand faci spam pe u@ cu toate ca nu era nici un codat pe server.

Nici un admin nu e obligat sa se uite inca odata pe un jucator pe care s-a uitat acum 2-3 minute, pentru ca asa ai vrea tu.

NU SA UITAT DELOC PE EL , TE ROG NU TE BAGA DACA NU STI !! EU ATAT AM AVUT DE ZIS , ASTEPT DECIZIA OWNERILOR! !!!!

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 23-05-2013, 20:09:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba redus mintal, intrasem de 2 minute pe srv ce nu intelegi? ? ?

Cand m'am pus spec si te;am intrebat cne e codat nu ai zis nimic, ma faceai copil. Mai bine ai tacea

Staff message (SeaGer):

1 warn conform regulii nr 2 din regulament.

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
*UCV20*

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-05-2013, 20:13:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CSL1 wrote:
Ba redus mintal, intrasem de 2 minute pe srv ce nu intelegi? ? ?

Cand m'am pus spec si te;am intrebat cne e codat nu ai zis nimic, ma faceai copil. Mai bine ai tacea

NU MAI MINTII , ROG OWNERU SA SE UITE IN LOGS CUM EL NU M,A BAGA IN SEAMA SI CAND M-AM ENERVAT SI DUPAIA A INCEPUT CU KICK ...=BAN , SI VEDETI CE VOCABULAR ARE ACEST OM MATUR - JOS PALATIA !!! - - -

Last edited by *UCV20* on 23-05-2013, 20:14:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 23-05-2013, 20:14:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*UCV20* wrote:
9mm eu nu am nimic cu nimeni pana acuma am tacut din gura si nu am zis nimic dar cand vad ca au admin si nu fac nimic te enervezi ..eu dau say@ le zic codatii si iei ma ia la misto , nu cred ca nici tie nu ti-ar place sa te ia cineva la misto .

CSL

1. NU TE-AM AMENINTAT , TI-AM ZIS CA O SA I SPUN LU ALEX SI EL NINO CUM ABUZEZI TU DE ADMIN

2. IN REGULAMENT SCRIE CAND INTRI LA SRV AI OBLIGATIA DE A VERIFICA FIECARE PLAYERY , CAND EU SAU ALT PLAYER DA SAY@ CU CODATU TU SA FI ATENT SI SA IL VERIFICI NU SUNT DISPERAT SUNT NERVOS CAND VAD CA STAI DEGEABA SI NU FACI NIMIC !!!!!! DACA VREI SA NU TE MAI BAZAIE NIMENI LA CAP ZI LU ALEX SAU EL NINO SA ITI SCOATA ADMINU , DEVI PLAYER NORMAL SI TE JOCI CUM VREI !!!!

CSL , cand ai vrut sa devii admin , una din responsabiitatile pe care ti le-ai asumat a fost sa veghezi de codati si de buna functionare a serverului . Lasati orgoliul la oparte , ca daca un player va zice ca este un codat pe server , iar tu te duci spectator , nu te injosesti cu nimic .

Daca mai vad atata ignoranta , primiti remove .

Iar tu , UCV , vorbeste mai frumos cu adminii si fa-i atenti strigan-du-i prima oara pe chat dupa care scrii cu u@ .

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 23 May 2013 18:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-03-2025, 12:24:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x