User
Pass
2FA

RECRUTARI PVE
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message46939
Ashrak

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 23-05-2013, 18:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zess wrote:

Real life:
Nume:Alex
Varsta:15 ani
Ocupatie:scoala,calculator,pe afara
Am timp dupa scoala sa joc wow,destul de mult timp.

In game:
Nume char:Zess
Clasa:Warrior
Spec char/item level:Arms 388
Off spec/item level:Prot 380
Experienta:joc de 6 ani wow,numai pe warrior,imi stiu foarte bine clasa
Armory link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zess
Meserii:Mining-Enginering full
Guild-uri anterioare:The Divinity,The Betrayers,The Revengers,Specii:Nu erau pentru mine,cam prea dezorganizati.
Teamspeak 3 am.
Din cate am auzit,este un guild bun,si merita.
Sunt de acord cu regulile Guildei.

Accepted. 2 saptamani probe.

Rosu Aprins

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lumos9

[Mentally Stable]

(since 02-06-2013 09:38)

Votes: 2

Post Posted: 23-05-2013, 23:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume: Alex
2, Varsta: 18 ani
3. Spune-ne cate ceva despre tine : Imi place cinematografia, vreau sa merg la facultate in strainatate. Stiu sa lucrez in programele Adobe, incluzand Photoshop , After Effects si Premier Pro
4. Cat timp dedici acestui joc: Intram doar sa imi faci Daily si poate niste Bh-uri deoarece in guilda mea nu prea erau oameni cu care sa fac. Dar de acum inainte o sa intru deoarece am terminat cu tezele si examenele . Aproximativ 4-5 ore pe zi, in functie de ce program mai am prin vara. ( nu merg nicaieri in vacanta)

In game:
1. Nume char: Lumos
2. Clasa: Priest
3. Spec char / item level: Shadow +- 398 ilvl
4. Offspec char / item level: Holy (joc amandoua specurile la fel de bine, m-am mutat recent pe shadow deoarece holy priest nu este excelet la heal, dar ma descurc si la heal)
5. Screenshot cu Character Info & Interfata: http://tinypic.com/r/2ymizjd/5 Tocmai mi-am instalat Lui V3, nu am avut timp sa imi fac foarte bine interfata dar o sa fac asta cat de curand; (textul de la keybinduri nu se vede din cauza addonului dar sunt acolo.) am keybinds pe toate spelurile importante, mounts , Cd si cateva speluri de heal si ress`ul. Am keybind urmatoarele : Q , E , R , T , F , G , B , V , C , X , Z , Shift + (e,q,r,s,d,a,f). Multe din spelluri nu se vad dar sunt pe barile laterale.
6. Experienta pe clasa (detaliat): Joc priest de 4 ani aproape. Am inceput cu TBC cu un prieten dupa care am continua pe WOTLK (Freakz) unde am invatat cam tot ce stiu. Pe WOTLK am ajuns sa am progres foarte bun, am facut toate dungeonurile scriptate si la fel si raidurile, tot atunci am inceput sa fac si achievement points o gramada. Pe 4.0.3 am facut ce se putea face(tot ce era scriptat), am avut aproximativ 368 ilvl.
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): Cum ziceam si mai sus, m-am mutat pe Shadow acum 1 luna aproximativ, deoarece capacitatea de a da heal pe holy era cam micuta pentur asteptarile mele, si a altora. Rotatia evident ca o stiu: VT,DP si SP active pe target, Mind Blast cand este activat un orb( nu este necesar de mai mult de un orb pentru Mastery sa mearga la full potential) si Mind Flay mai tot timpul; mai sunt cateva CD care el folosesc: Trinket + Archangel + Shadowfiend pentru full burst si Trinket +Archangel (amandoua avand acelasi Cd daca le dau deodata) pentru un mini-burst. 17% hit, nu mai mult nu mai putin (evident facut din Spirit) + eu am mers pe cat mai mult mastery, acesta avantajand Dot`s
8. Armory link (cu itemele pve): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lumos
9. Teamspeak 3: Da+microfon+skype+tot ce este nevoie.
10. Recount DPS 3M @ Dummy (in caz de dps): http://tinypic.com/r/o8um84/5 - Asta fara nici un flask/food (trebuie sa mai lucrez la gear, avand in vedere ca gearul a fost pentru holy in mare parte.)
11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci: Am avut o guilda mai demult, facuta de mine, numita Vengence, in mare parte prieteni si oameni pe care cunosteam dar nu prea era activa, asa ca am iesit si am fost prin mai multe guilde, nici una fiind foarte bune pentru ce doresc eu, adica progres pve, organizare, activitate si seriozitate.
12. De ce vrei in guild-ul nostru?: A fost un prieten la voi in guilda pe 4.0.3 si cum noi ieseam pe afara destul de des imi tot zice ce a-ti mai facut; pe atunci mi se parea o guilda slabuta si noua, dar treptat vad ca ati evoluat foarte mult, fata de anterioarele mele guilde. Ar mai fi faptul ca sunte-ti destul de putini in guilda, deci presupun ca este organizata si toti va stiti intre voi.
13. Esti de acord cu regulile guildului?: Da
14. Alte mentiuni: Imi pare rau ca nu am contul legat la forum, am cautat dar nu gasesc unde. Daca conteaza, mai am un shaman enha/resto si cateva caractere micute; si ceva amarati de bani pe acolo, cat sa imi iau de "mancare". :)

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-05-2013, 10:00:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lumos, ideea cu conturile legate este ca noi sa vedem daca nu cumva vrei sa intri cu un offchar la noi in guild. Nimic altceva.

Acceptat. 2 saptamani probe.

Don't touch this

0 0

Back to top
lucill9090

[Mentally Stable]

(since 25-10-2014 17:19)

Votes: 5

Post Posted: 24-05-2013, 23:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume Luci
2, Varsta:14 ani
3. Spune-ne cate ceva despre tine (cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, etc):scoala/antrenamente/wow/pe afara cu prietenii
4. Cat timp dedici acestui joc:in medie de 4-5 ore dar daca sunt raiduri oricand pot veni si pot sta pana tarziu (12:00)

In game:
1. Nume char:cereminerrea
2. Clasa:resto druid/ feral druid
3. Spec char / item level: restoration 393
4. Offspec char / item level:feral 382
5. Screenshot cu Character Info & Interfata: stats http://tinypic.com/r/6r3p1j/5
addon http://tinypic.com/r/6idtsj/5
6. Experienta pe clasa (detaliat):joc de 1 an si stiu destul de multe. Am avut de la cine sa invat in guilda anterioara.
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): am ales aceasta clasa pt ca imi place foarte mult si mi se pare si usoara specul restoration pt ca e mai greu si mai frumos rotatia. Acum depinde de fiecare jucator cum stie sa joace, dar e si foarte important sa sti spelurile si buffele pe care le are clasa. Joc druid inca de pe patchul trecut. Am avut cont si pe alianta, dar m-am schimbat pe hoarda. Aveam mai multi amici pe "partea" asta. Din punctul meu de vedere druidul isi poate ajuta foarte mult coechipierii.
8. Armory link (cu itemele pve):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Cereminerrea
9. Teamspeak 3-a + mic
10. Recount DPS 3M @ Dummy (in caz de dps): feral dau binisor... nu am gear exceptional -
11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci:The Forgotten Heroes. Am plecat pentru ca nu prea se mai face progress de cand cu bossi astia noi, iar scopul jocului este sa mai avansezi si tu - nu sa stai sa faci argaloth sa il farmezi.
12. De ce vrei in guild-ul nostru?:Progress, raiduri socializare... Nu cred ca are rost sa spun prea multe vrajeli... cam toti vrem acelasi lucru.
13. Esti de acord cu regulile guildului?-A
14. Alte mentiuni: Il cunosc doar pe Magge, nu e usor sa schimbi guildele pentru ca trebuie sa demonstrezi din nou ca esti bun. Sper sa am ocazia la raiduri sa arat daca stiu sau nu aceasta clasa. Am o varsta destul de mica, totusi consider ca am capul pe umeri si pot sa inteleg si sa invat mai multe decat stiu deja.
Mersi anticipat!

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-05-2013, 00:09:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acceptat. 2 saptamani probe.

Don't touch this

0 0

Back to top
ronaldo23

[Mentally Stable]

(since 27-02-2015 13:00)

Post Posted: 25-05-2013, 18:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume:ciurariu madalin 19 ani
2. Spune-ne cate ceva despre tine (cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, etc):ca toti ceilalti
3. Cat timp dedici acestui joc: in fiecare zi dimineataza de la 8 la 12 seara de la ora 19 pana la 10 noaptea

In game:
1. Nume char: womanpala
2. Clasa:paldin
3. Spec char / item level:Holy/393
4. Offspec char / item level:retri/388
5. Screenshot cu Character Info & Interfata:
6. Experienta pe clasa (detaliat):2 ani
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat):de placere
8. Armory link (cu itemele pve):http://http://armory.freakz.ro/character-talents.xml?r=Genesis&&cn=Womanpala&&gn=Havock&&group=2
9. Teamspeak 3:da
10. Test DPS 3M @ Dummy (in caz de dps):
11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci: nu erau capabile de raiduri
12. De ce vrei in guild-ul nostru?:Pentru ca este o guilda de capabili
13. Esti de acord cu regulile guildului?da

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-05-2013, 18:50:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aplicatie facuta aiurea, la repezeala, incompleta.

Respins.

Don't touch this

0 0

Back to top
ronaldo23

[Mentally Stable]

(since 27-02-2015 13:00)

Post Posted: 25-05-2013, 19:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume ciurariu madalin
2, Varsta: 19
3. Spune-ne cate ceva despre tine (cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, etc): Sunt elev(clasa a XIIa), in cursul saptamani am timp liber dimineatza de ora 8 la ora 12 si seara de la ora 9 la ora 10
4. Cat timp dedici acestui joc: pot sta vinerea de la 7 -10 pana tarziu si in week-end la fel,dar daca e nevoie la raids mai devreme pot intra.

In game:
1. Nume char: womanpala
2. Clasa: Paladin
3. Spec char / item level: Holy/394
4. Offspec char / item level: retri/ 388
5. Screenshot cu Character Info & Interfata:
6. Experienta pe clasa (detaliat): joc pala de pe de pe pc trecut
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): Pentru ca imi place sa joc ca healer.Rotatia depinde de moment si boss.De obicei holy light filler daca e nev de heal rapid flash of light si daca e nev de heal mare divine sau Wog .Ce tine de aoe ar fi:3 holy power si dupa light of dawn si spam Holy radiance ca sa faci holy power rapid si in acelasi timp heal pe raid.
8. Armory link (cu itemele pve): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Womanpala
9. Teamspeak 3: da
10. Test DPS 3M @ Dummy (in caz de dps):
11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci: havock(dezorganizare.
12. De ce vrei in guild-ul nostru?: Pentru progres pve
13. Esti de acord cu regulile guildului?: da
si imi cer mii de scuze pt cerea de mai inainte

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-05-2013, 20:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ronaldo23 wrote:
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): Pentru ca imi place sa joc ca healer.Rotatia depinde de moment si boss.De obicei holy light filler daca e nev de heal rapid flash of light si daca e nev de heal mare divine sau Wog .Ce tine de aoe ar fi:3 holy power si dupa light of dawn si spam Holy radiance ca sa faci holy power rapid si in acelasi timp heal pe raid.

Sa stii ca daca copiezi aplicatiile alora, nu rezolvi nimic. Spre deosebire de altii, eu chiar citesc ce scrii acolo, si nu imi place deloc ce faci. Aplicatia inca e incompleta, si nu ai contul legat.

Respins again!

Don't touch this

0 0

Back to top
speed1234

[Mentally Stable]

(since 22-02-2015 16:46)

Votes: 14

Post Posted: 26-05-2013, 10:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume Ciprian
2, Varsta: 17
3. Spune-ne cate ceva despre tine (cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, etc):Sunt elev in clasa a XI-a Matematica informatica. Timpul liber mi-l petrec jucandu-ma Dota 2 si Wow.
4. Cat timp dedici acestui joc:Destul de mult.

In game:
1. Nume char:Speedarck
2. Clasa:Death knight
3. Spec char / item level:Unholy si ilvl 398
4. Offspec char / item level:Blood si ilvl 380
5. Screenshot cu Character Info & Interfata: http://i39.tinypic.com/1zd5f6t.jpg
6. Experienta pe clasa (detaliat): Dk uh joc de cand au bagat 4,3,4 dar Dk am jucat de cand ma stiu.
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): Incep cu Outbreak- Death and Decay - Festering Strike X2 -Scourge Strike - Burst macro(rasiala,trinket si unholy frenzy) Si Gargoyle de obicei cand mi se activeaza enchantul de pe arma.
Prioritati: Diseases, Dark Transformation, Scourge strike and death and decay (aoe)
Stats: STR> Hit cap 8%>Haste>Crit>Mastery>Expertise
8. Armory link (cu itemele pve): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Speedarck
9. Teamspeak 3:
10. Recount DPS 3M @ Dummy (in caz de dps): http://i40.tinypic.com/2qv61jo.jpg
11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci: Evo unte am stat in jur de 8 luni si am decis sa plec deoarece guilda nu mai este ce a fost odata.
12. De ce vrei in guild-ul nostru?:Progres in mare parte.
13. Esti de acord cu regulile guildului?: Da
14. Alte mentiuni:NU

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 26-05-2013, 12:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Accepted. 2 saptamani probe.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-05-2013, 09:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutari deschise pentru:
- Warrior Arms + Offpec Prot
- Warlock Destro/Demo
- Hunter MM/SV

Celelalte Clase vor fi recrutate in mici proportii, si numai daca sunteti cu adevarat buni.

Don't touch this

0 0

Back to top
nlol

[Mentally Stable]

(since 18-08-2016 19:52)

Votes: 3

Post Posted: 27-05-2013, 17:36:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Real Life:
1. Nume : cristi
2, Varsta: merg pe 19
3. Spune-ne cate ceva despre tine (cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, etc): da, am 18 ani fac fotbal la clubul fc progresu,imi plac tzigancile,desenele animate,si sa ma prefac ca ma intereseaza ce vorbesc ceilalti,ca personalitate va trebui sa ma cunoasteti.
4. Cat timp dedici acestui joc: 3-4 ore pe zi in timpu saptamani , 5-6 in weekend

In game:
1. Nume char: nazgulol
2. Clasa: dk
3. Spec char / item level: unholy / 390 ilvl
4. Offspec char / item level: blood / 393 ilvl
5. Screenshot cu Character Info & Interfata: interfata se vede cel mai bine cand sunt in actiune
6. Experienta pe clasa (detaliat): dk joc de pe wotlk, unholy am jucat pe wotlk si acuma pe 4.3.4
7. De ce ai ales clasa si specul acesta, rotatie, si ce mai crezi ca ar trebui sa ne spui (detaliat): how>outbrake>dnd>2x fs> 1x ss>death coil la 80 rune sau la proc.
disease>dt>dnd>scourge strike
nu joc la hit cap, inutil pe freakz, 20 miliaone test dummy = 0 missuri, inclusiv outbr.
si la raiduri la fel
8. Armory link (cu itemele pve): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nazgulol
9. Teamspeak 3: am am
10. Recount DPS 3M @ Dummy (in caz de dps):
3M dps
5M dps
ca ziceai ca o sami pun buffe si o sa le dau jos.

11. Guild-uri anterioare si de ce ai ales sa pleci: evo, sunt un million de motive, dar n-are rost sa le enumar pentru ca e in trecut si ramane acolo.
12. De ce vrei in guild-ul nostru?: cunosc personae cu care am inceput sa joc cata + cum erati pe 406 si cum sunteti acuma e diferenta enorma,ceea ce demonstreaza k sunteti capabili de progress.
13. Esti de acord cu regulile guildului?: am de ales?
14. Alte mentiuni: 18cm.

Last edited by nlol on 27-05-2013, 17:56:05; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 27-05-2013, 17:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai incercat sa ne inseli tinand buffele pe tine, nu joci la hit cap deoarece nu dai miss pe dummy de lvl 85 Thinking cand bosii sunt de 88, Ai o reputatie proasta, erai cel mai slab la pvp pe 4.0.6 si sufereai ca esti bun, faci pe nesimtitul, nu iti cunosti clasa, dimensiunea este mult sub media guildei..

Esti exact ce avem nevoie

Bun venit in guilda masco.. pardon, Nazgulol

Accepted.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-05-2013, 18:51:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cristi, am ceva de adaugat la tine.
1. ia-ti microfon in draci!
2. joaca cum trebuie dk-u ala, nu fa pe desteptu
3. leaga-ti contul de pe forum cu cel din wow

Don't touch this

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next    

The time now is 25-04-2025, 17:05:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password