User
Pass
2FA

Reclamatie Weed :|

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message807
TaNky^!?

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-11-2014 16:47)

Votes: 5

Post Posted: 01-06-2013, 13:20:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intru eu pe cs si vad unu cu numele Iohanna <3 Ady si imi arunca flash odata pe langa mine si a 2-a oara fix in fata - si i-am dat slay dupa care i-am zis sa aibe grija cum arunca flash...poate am gresit poate nu...dar dupa mi-a zis pe u@ ca este weed si m-a luat la injurat ..dupa ce i-am zis ca eu cand eram prima data pe server si am aruncat din greseala flash in fata lui mi-a dat slay m-a luat iar la injurat ca de ce si cum si... si nu inteleg.Mi-a zis ca joaca gagicasa..dar era el pe numele ei - Si asta nu-i prima oara cand tot injura...si nu numai cu mine dar si cu anumiti jucatori..Pentru un joc hai sa-i luam pe toti la injurat ca avem grad la admin si ne doare in... Rolling Eyes

Conversatia -...si putea sa vorbeasca frumos..intelegeam nu era problema dar nu suport oamenii care o forteaza cu injuraturile -

:-"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-[Rq]-@L|N

[Mr.Almighty]

(since 20-12-2013 21:05)

Votes: 13

Post Posted: 01-06-2013, 14:17:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu a injurat, fraiere, pnm, nu sunt injuraturi asa grave cum zici tu, puteati sa vorbiti sa va intelegeti, u mai postati fiecare prostie care o faceti!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MrWeed
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2014 13:14)

Votes: 3

Post Posted: 02-06-2013, 13:30:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: Tanky juca pr mea cu tagu ala si nu le are cu cs a gresit cu fb u din prima trebuia sa avertizezi da cum ejti smecher dai slay recunosc ca am vb cam aiurea dar o arzi aiurea cu nijte gesturi in tn de copil de tata pe viitor nu mai fi as aarogant omule ca nu rezolvi nik puteai sa spui frumos ai grija da cum ai ADMIn gata slay dak era un player nou asa faci u dupa ce ca serveru e CHEL u dai slay sa ii scoti afara nu ?

2: D la un timp tiai cam luat nasu la purtare te crezi vreun domn dar nu ejti , ejti un copilandru care isi face de cap si in viatza de zi cu zi o sa iti para rau

T.C.

Smoke some WeeD and TRANQUILA .... !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoSiCk, 02 June 2013 13:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 05:25:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x