User
Pass
2FA

Ghidul de crescut 1-85 horde by crazzyel RE-UPLOAD

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

V-a ajutat acest ghid
Da
79%
 79%  [ 46 ]
Nu
20%
 20%  [ 12 ]
Total Votes : 58

Author Message7309
crazzyel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-02-2013 12:23)

Votes: 4

Post Posted: 16-12-2011, 20:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghidul pentru crescut rapid al lui Crazzyel ( 1-85 Horde )

Galben- numele npc-urilor
Cyan- numele zonelor/oraselor
Olive- numele quest-urilor
Maro- numele unor iteme

ATENTIE! Poate contine poante si caterinca!
Acest ghid contine multa vorbarie deoarece explica precis si concret ceea ce ai de facut pentru a ajunge level 85 rapid.

PS: Langa fiecare link am pus un smiley...-

Salut.Vand ca v-ati oprit asupra ghidului meu, va multumesc! Din moment ce nu exista un ghid prea explicit de crescut pentru hoarda, m-am gandit sa fac eu unul.Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, dar acesta este primul meu ghid deci....yea.Have fun! Ghidul este original, informandu-ma doar despre zonele de crescut din celelalte ghiduri.Toata cercetarea in materie de questuri este facuta de mine, asa ca imi asum drepturile de autor asupra acestiu ghid.

Folosind acest ghid, la level 85 veti avea toate reputatiile de Cataclysm la exalted!

*Tips'n'Tricks :
-Puteti face si questurile cu donatiile de wool/silk/mageweave etc de un npc de langa tailoring trainer, si in Hllow's End nu uitati sa vorbiti cu fiecare dovlecel pe care il intalniti la innkeep-eri, va dau foarte mult xp.)
-Faceti training aproximativ din 10 in 10 levele (sau de fiecare data cand aveti ocazia) pentru a evita cazurile in care nu puteti ucide vreunun monstru.
-Nu uitati de riding training, foarte important.
-Luati toate cloth-urile de la humanoizi!, va pot aduce un eventual profit sau le puteti utiliza la questuri.
-Cantitatea de xp este apreciata orientativ, in caz ca ati terminat ceea ce era prevazut in ghid si nu aveti levelul necesar pentru zona urmatoare, puteti omori monstri sau completa questuri pana ajungeti la nivelul optim zonei noi.
-Ghidul este calculat practic fara Hollow's End pumpkins, dar voi ii puteti folosi daca vreti pentru un mic xp boost.
-Nu uitati sa dati abandon la questurile neterminate/buguite/in plus, atunci cand schimbati zonele.
-Faceti-va casa la inn-ul din Orgrimmar.Va va ajuta mult.
-Nu are rost sa cumparaty flying training de 310%, in opinia mea, este o risipa totala de gold!

1-10 Zona de inceput

Cel mai bine este sa faceti cel putin level 10 aici.
Faceti skill training cand ajungeti intr-un orasel si aveti ocazia inainte de a merge in Orgrimmar!Va va lua maxim 20 minute.
Mergeti inOrgrimmar(puteti folosi unstuck de pe site).

1-20 Northern Barrens & Azshara

-Luati flight path dinOrgrimmarspre:
-Southern Rocketway Terminus, Azshara si luati questulMortar the Point.Dupa ce il completati ar trebui sa aveti level 12.
-Nozzlepot's Outpost (Northern Barrens), si luati questurile de la Brak Busterpipe si [/color=yellow]Sputtervalve[/color].Aveti grija la mobi, recomand sa aveti o potiune de healing cu voi si incercati sa omorati humanoidul cu cel mai mic level pentru cat's eye emerald.Veti avea level 15 dupa cat's eye emerald si celelalte questuri.
-Northern Barrens, Crossroads.Aici aveti multe questuri.Luati questul de la Thork si copmpletati sus in turn la Tharok Swiftdagger.Mergeti la Sergra Darkthorn si luati questurile Zhevra, Plainstreader Menace, Echeyaki(folositi hornul in interiorul scheletului) si Hunting the Huntress. Ar trebui sa aveti minim level 20 dupa ce le faceti.Daca nu, mai omorati cativa mobi.

20/22-30 Orgrimmar

-Aici este foarte usor, puteti face level 30 daca ati luat cel putin 2 dovleci (puteti gasi unul in Razorhill si altul in Orgrimmar la innkeeper).Daca a trecut event-ul cu dovlecii, puteti merge in Ratchet sau Hunter's Hill din Northern Barrens.
Vom merge la -Marogg, un npc ce da questuri daily de cooking, foarte usoare si dau mult xp.Vom avea level 30.

30-40 Desolace, Strangleton si Dustwallow Marsh

-De data aceasta, aventura ne poarta spre Desolace, Furien's Post, luati cele 2 questuri si la lupta!.Dupa ce omorati humanoidul, completati questul.Dupa ce terminati, mergeti inapoi in Orgrimmar
-Luati zepelinul din Orgrimmar spre Grom'gol Base camp in Strangleton Valley, de unde luati questurile de la Nameth Hawkeye (sunt simple, omorati cate 1 mob).Ar trebui sa aveti 32, maxim 33.
-Mergeti in Orgrimmar, apoi spre BrackenWall Village, Dustwallow Marsh.Luati toate questurile pe care le gasiti si mergeti sa le faceti.Cand ajungeti level 37 intorceti-va in oras, si luati iarasi toate questurile.Acum ni s-au deblocat questurile de la Overlord Mok'Morokk, care, din fericire, au auto-complete la Draz'Zilb, din pestera.Si Draz'zilb da niste questuri, cu auto-complete tot la el.Dupa ce ati terminat ar trebui sa aveti minim level 40.Dati abandon la toate questurile pe care nu doriti sa le completati inainte de a trece la urmatoarea zona(recomand sa le terminati pe cele de vorbit, mai dau si ele putin xp acolo).

40-55 Tanaris

-Gadgetzan (Tanaris) .Iarasi o zona care sigur o sa va placa!Questurile extrem de usoare si dau foarte mult xp.
Bun, am ajuns la jumatatea aventurii noastre, aterizand in prafuitul Gadgetzan.Cand ajungeti aici, uitati-va dupa o tanti simpatica numita Megs Dreadshredder, o goblinita gata sa ne dea xp...aproape degeaba!Luati questurile de la ea, iar la level 44 mergeti si la Driz Pluknbow si luati questul de la el.Dupa ce am adunat cutiile, spintecat crocodilii si oamenii albastri, ar trebui sa facem level 48.Acum questurile de la Dr.Dreadwell ar fi trebuit sa ni s-e deblocheze.Luati-le, completat-le, si pregatiti-va pentru o bomba de xp, mie mi-au dat aproximativ 10 levele.

55-60 Un'goro Crater / Blasted Lands (va puteti opri si la 58, alegerea voastra)

-Vom zbura spre Marshal's Stand, Un'goro Crater.Ajunsi aici luati questurile de la Hol'anyee Marshal,Quixxil (nu va speriati, pica cate 6 insect leg pe mob ) .Acum sa mergem la goanga aia mare pe care duduia Hol'aynee ne-a rugat sa o exterminam.In timp ce curatam zona spre insecta, putem completa si questul de la Quixxil.Nu uitati, Colossus-ul insectelor este in pestera, urmati tunelul din partea dreapta.Dupa terminarea celor doua questuri ar trebui sa aveti level 58. Daca nu, nu va speriati! Puteti merge in Blasted Lands cu portalul, iar in spatele lui Warlor Dar'toon se afla Watcher Wazzik, care va ofera 2-3 questuri simple ce dau multa experienta.

58-67 Blasted Lands --> Hellfire Peninsula

Poate va intrebati de ce am pus tocmai level 67..Ei bine, eu recomand sa facem level 67 aici deoarece questurile sunt foarte usoare sai dau mult xp, iar de la 67 la 70 facem level in 2 minute.
Sa mergem in Orgrimmar, ne facem training-ul si suntem gata sa luam portalul spre Blasted Lands.Daca dintr-un motiv sau altul, portalul nu merge, puteti lua zepelinul spre strangleton, iar apoi sa mergeti cu flight path (taxi).
-Bun, am ajuns in fata portalului, unde la o masa vom intalni 2 npc-uri, cate unul pentru fiecare factiune.Luam qustul pentri hoarda de la Warlor Dar'toon, care ne roaga sa trecem prin portal si sa completam questul in Hellfire Peninsula.Daca doriti puteti face si questurile de la Watcher Wazzik, dar acest lucru nu l-am introdus in ghid.
Luati Arrival in Outland de la Lietaunant General Orion si completati la Vlagga Freyfeather, luand questul si de la aceasta.Acum sa luam flight path spre Thallmar.(NU uitati sa va luati flying mount, va va ajuta enorm).
Ajunsi acolo, completati questul de la General Krakork si luand questul Report to Nazgrel.Completati la Nazgrel, si luati toate questurile din incapere (in afara de Fel Blood si Life si Weaken the Rampants, sunt buguite), iar de afara pe cele de la Megzeg Nukklebust (al doilea quest de la Megzeg numit Burn it up...for the Horde devine acceptabil dupa ce am completat primul quest(la acesta tot ce am facut a fost sa omor 2 fel orci de langa tunul din partea stanga uitandu-va spre Honor Hold) si Martrik Tol'seldori, apoi plecati sa le faceti.De fiecare data cand completati un quest, cel mai probabil npc-ul va va da altul, luati-le si pe acelea! Dupa prima mana de questri, ar trebui sa aveti level 55 .
Luati si Disrupt their Reinforcements de la Reaver's Fall, da mult xp si are auto-complete.daca ati facut ceea ce v-am spus, ar trebui sa aveti level 66, si cateva queste de turn in.Daca nu faceti 67 doar din questurile pe care le mai aveti de vorbit, mergeti la Falcon Watch si mai luati 1-2 questuri simple pana faceti 77
Acum la Falcon Watch, vom completa questuirle Falcon Watch la Ranger Captain Venn'ren (il gasim in carful turnului), iar de jos vom lua questurile de la Falconer Drenna Riverwind.Puteti incerca si questul de la Wanted Poster, dar va avertizez ca este destul de greu.Recomand questul Trueflight Arrows, iar daca nu faceti 67 din el, incercati The Great Fissure de la Ranger Captain Venn'ren.

67-70 Nagrand

-Inca o zona care va va placea cu siguranta! De data asta ne vom indrepta spre Nagrand, mai exact la Ring of Blood.Aici luati questurile de la Gurthock si completati alaturi, la Wodin the Troll-Servant.Veti avea level 70.

70-75 Borean Tundra

-Timpul pentru Northrend, de data aceasta mergem la Warsong Hold.Ajunsi aici, luate TOATE questurile, atat de afara cat si pe cele din fortareata, si sa mergem sa le facem.Nu va temeti, sunt simple!, nerubienii se pun cate 2 iar cutiile si peonii le gasiti imediat.Dupa ce completati cate un quest, npc-ul va va oferi altele, luati-le si pe acelea.Dupa ce le terminati pe cele din cetate, ar trebui sa aveti 73.Daca nu aveti 73 inca, puteti face si questurile Damned Flithy Swine de la Warsong Farms Outpost.Luati questl Too Close for Comfort de la Endorah, iar acum vom merge la Amber Ledge , de unde vom lua iaras itoate questurile.Si acestea sunt scurte, usoare si dau mult xp.(Cand trebuie sa monitorizati pestera, nu intrati inauntru, urcati-va pe formatiunea de pietre din fata gurii pesterii, practic sus pe gura pesterii.)

75-78 Zul'Drak

V-ati cam plictisit de crescut, nu? Mda..si eu, dar lasa, ca mai avem putin!
-Sa purcedem spre Zul'Drak la The Argent Stand, unde vom lua questurile de la Hexer Ubungo, Commander Fastaav, Sub-Lietaunant Jax si Commander Cruz (asigurati-va ca dati turn in la questul Congratulations!, da foarte mult xp si are auto-complete).(La Drakkari do not need water elementals trebuie sa omorati water binderi pe care ii gasiti la Drak'sorra Fields la structuirle de piatra.Faceti questurile cu water binderii si pe cel cu parasutele, iar apoi mergeti laLight's Breach de unde iarasi vom lua toate questurile, inclusiv pe cel de pe panou (recomand sa il faceti cu alti playeri ce sunt la acelasi quest sau puteti ruga pe cineva de 85 sa va ajute sa luati Ragemane Flipper).Dupa ce terminati questurile, ar trebuis a aveti cel putin 78 ( in cazul in care ati facut si Ragemane, s-ar putea sa aveti 79).Daca doriti puteti sari peste Icecrown si sa mergeti la Zul'drak arena, unde puteti sa rugati un player de lvl 85 sa va ajute.Eu nu stiu unde se afla arena, asa ca nu am inclus-o in ghid.

78-80 The Storm Peaks
Urmatoarea zone va fi K3 din Storm Peaks.Cand ajungeti aici luate toate questurile si va alegeti pe care doriti sa le completati.(Le recomand pe cele de genul " omoara 10 monstri si/sau adu 12 iteme de la ei, deoarece de obicei nu sunt buguite").Questurile din K3 sunt simple, scurte si dau mult xp.Va recomand si cele 2 questuri de la -Tore Rumblewrench, unul deintre ele ne cere sa omoram 12 paianjeni...floare la ureche! In pestera paianjenilor puteti lua si Impure Saronite Ore pentru questul Ore repossesion de la Snowblind Digger . Este de ajuns sa faceti doar cateva questuri pentru a atinge 80 asa ca alegeti-va din multitudinea pe care o aveti in quest log...hooray!

80-82 Mount Hyijal
Avem 80, dar nu ne vom opri aici, nu? Stiu, v-ati plictisit, eu comentez prea mult, dar trebuie sa continuam, mai avem asa putin... .Vreti sa continuam? Asta-i spiritul! To infinity, and beyond!
Urmatoarea statie,Hyijal!Zona este ok, questuri cate-n luna si in stele, iar, in plus, facem si repuatatii.Nu va temeti in privinta goldului, cel mai probabil nici nu stiti cat de mult aveti!
Cand ajungeti aici, luate toate questurile pe care le gasiti la Nordrassil si Nordrassil Inn si mergeti sa le faceti.Puteti gasi questuri si la - The Tranquid Grove.Luati fiecare quest pe care il gasiti, de obicei npc-urile la care completati un quest va vor da alutl.Luati-l si pe acela! Veti gasi multe questuri la Shirne of Aviana, sunt foarte importante, asa ca nu le omiteti! Dupa cateva questuri, veti avea deja exalted cu Hyijal Guards, asa ca pana la 82 vom face questuri pentu experienta si gold!

82-83 Deepholm
Bun, mai avem putin.Pentru a ajunge level 83, vom face questurile din Deepholm.Incepeti prin a da abandon la toate questurile ramase din Hyijal, si luati toate questurile pe care le gasiti in Temple of Earth si din imprejurul sau, apoi sa trecem la treaba.Iarasi, luati fiecare quest.Pentru questul cu Depleted Totemes trebuie sa omorati Lodestone Elementals langa ele, iar pentru Blood of Nelthrion, gasiti Living Blood in piscinele cu sange de pe langa templu.Nu va ingrijorati daca nu mai gasiti questuri pentru The Earthern Ring si nu puteti face exalted, putem face exalted si in Twilight Highlands, deci stati chill.Faceti level 83 si pregatiti-va de zona urmatoare.

[color=orange 83-84 Uldum
[/color]Ok, mai avem putin pana la 85.Baieti, faceti-va bagajele, plecam in excursie! pot chiar sa simt mirosul itemelor epice! Dati abandon la questurile neterminate din Deepholm si luati portalul spre Uldum.Cand ajungi pentru prima data in aceasta zone, you will be like "Dude, WTF, am ajuns in Egipt??"...nu va speriati, va indrum eu.Deci: Dati turn la questul de la - Fusion Core, luati questurile de la - Cort si faceti-le (inclusiv pe cele de la Prophet Hadassi
si de la cutiuta (sceptrul il luati de la Scion of Al'akir), apoi mergeti la Ramkahen , unde veti gasi mai multe questuri.Luatile si faceti cateva pana faceti level 84 ( daca va mai trebuie questuri, faceti-le pe cele din Vir'naaj Dam si Nahom) si ajungeti exalted cu aceasta factiune (adica Ramkehan), iau apoi fiti gata de urmatoarea si ultima zona, Twilight Highlands!

84-85 Twilight Highlands
Bine ati venit la ultima parte a ghidului nostru.Vom merge in Bloodgulch, de unde, iarasi, luam toate questurile si sa mergem la lupta! Eu am facut questurile: : Crushing the Wildhammer, Another Maw to Feed (cutiile sunt ingropate in pamant si au doar o bucata de sfoara ce sta putin iesita afara) si Drag 'em Down, din acestea obtinand exalted cu Dragonmaw Clan.Pentru a face 85, puteti incerca questurile de laCrucible of Carnage, adica -Aici, de obicei aici gasiti destula lume, cu care puteti completa questul.In caz ca nu e nimeni, rugati pe cineva de 85 sa va ajute! Pentru a mai lua xp si reputatie cu Earthern ring, puteti merge la -Ring of the Elements.

Cam asta ar fi cu ghidul nostru.Aveti level 85 si reputatii cu tate factiunile din Cataclysm.Multumesc pentru ca ati ales ghidul meu, si va urez mult succes in continuare! Pe curand ! - -

OUTSTANDING !

Last edited by crazzyel on 17-05-2012, 16:50:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wickedone

[Mentally Stable]

(since 05-08-2017 09:49)

Votes: 4

Post Posted: 21-12-2011, 22:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc, am facut de la 80 la 85 foarte usor cu reputatii cu tot -

Kings Army - Horde PvP Guild

0 0

Back to top
amtalentmou

[Mentally Stable]

(since 25-05-2013 14:10)

Votes: 2

Post Posted: 25-05-2013, 16:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sssssssss
0 0

Back to top
E-xTaZz

[Mentally Stable]

(since 03-06-2013 17:14)

Votes: 1

Post Posted: 01-06-2013, 19:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ms...Bun -

[/url]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
laur7895

[Mentally Stable]

(since 26-04-2015 18:01)

Votes: 2

Post Posted: 10-07-2013, 12:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare mie, sau ai uitat de reputatia cu Therazane din Deepholm? -

EDIT: Inele si enchanturi de head si shoulders. Chiar bune.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 13 January 2016 10:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 20-02-2025, 18:21:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x