User
Pass
2FA

Ce mai vreti pe forum?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 123, 124, 125  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message229202
TragSlow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2013 10:43)

Votes: 2

Post Posted: 03-06-2013, 17:49:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si imi spui si mie atunci de ce ownerul respectivului server nu face altceva decat sa-i dea un warn respectivului admin si nimic altceva?
De ce totul e legat de un forum anume?
Daca as face reclamatie la fiecare admin in parte care se comporta asa va trebui sa-mi faceti categorie speciala.
Pe mine nu ma ia nici un admin tare pentru ca oricum pe net pe toti se umfla muschii si sincer nu ma intereseaza treaba asta. Pe mine ma indispune faptul ca sunt reguli pe fiecare server si Paragon crede-ma ca toate serverele au regula asta mai mult sau mai putin insa daca le compari suna cam asa: Respecta si vei fi respectat.
Daca e sa privim din perspectiva unui jucator are ca regula : respectati adminii. Ok?
Daca e sa privim din perspectiva unui admin are ca regula: respectati playerii.
Nu inteleg de ce ar fi trebuit sa iau fiecare server cu fiecare forum in parte si sa reclam. Ce sa rezolv?
Macar aici m-ar baga si pe mine in seama oamenii carora chiar le pasa de parerea playerilor.
Nu vreau acum sa intru in polemici cu tine sau sa dezvolt teoria oului si a gainii insa macar putin respect. Nu va cer sa fiti la ordinele jucatorilor insa consider ca este un gest profund moral sa mai lasati din cand in cand aroganta de o parte si sa aveti grija de server si de bunastarea jucatorilor. [acum nu vorbesc de tine Paragon ca oricum nu cred ca am vazut cum actionezi tu ca admin]
Daca adminii sunt aroganti si nepasatori din asta poate sa rezulte decat reclama proasta facut acestei comunitati si nu e frumos.

Cu asta am terminat. Daca imi veti lua propunerea in considerare bine, daca nu, sa fiti sanatosi [ oricum nu m-ar mira ].

Multumesc anticipat si scuze de deranj!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 03-06-2013, 18:35:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ce ceri defapt? Sa se implice si S-mods in treburile serverelor sau ce? Si sa dea warn-uri adminilor si ownerilor pentru ca nu iau decizile care le doresti tu sau nu mai stiu cine? Sau vrei sa se scoata acel server din comunitate? Ca nu prea inteleg. Ok, tu ceri respect, asta inteleg, daca pe acel server vezi ca nu se ofera respectul cuvenit, dc mai joci pe el? NIMIC nu ii perfect, fiecare server de oriunde (CS, COD, BF, TF2, etc) are plusuri si minusuri, unele ba la administrare, altele ba la adminat, altele ba ca are tone de buguri,ba ca altele provoaca lag care ajunge si la 200+, etc. Ce solutie ai tu? Sa vina staff-ul comunitatii si sa zica ownerilor/adminilor acelor servere "problema" cum sa-si faca treaba? In mare parte cred ca tu vorbesti acum despre war3 sau care server? Ca doar despre un server populat si popular vorbesti tu aici, de asta sunt sigur in mare parte....tu ce vrei sa se faca in cazul asta? Spune o solutie, ca daca ceri ca staff-ul forumului sa se implice, atunci iese haos.
Partea a doua, despre care si asta cred ca ii vorba, severitatea adminilor, unii, dintre care si eu, atat pe server cat si pe forum, suntem severi si ardem la sange (pe server), de ce? Pentru ca:
1. generatia asta noua ii....ARGHHHH, vai de ea, o foarte mare parte. Mai batuti in cap decat generatia precedenta, pricep un lucru mult mai greu, intrebari aberante si fara rost, etc. Poti deduce tu de aici si restul.
2. lumea nu mai stie sa respecte un regulament, aceeasi greseala in repetate randuri, pedeapsa trebuie marita, stai cu ochii pe respectivul "dracusor" sa nu il mai manance undeva, ca daca il mananca, il arzi rau de tot. Dar culmea ca unii vin pe forum, fac reclamatie si sufera de ei, ii arati dovada, dar ei continua sa sufere, ca o injurat de mama de cel putin 3-4 ori, si ca trebuia sa i se dea gag si nu ban (aha, din parti asa indulgenta)
Cum am spus, pe unii trebuie pus fierul incins, acei "unii" fiind o foarte mare parte.
Iar problema cu adminii care abuzeaza aiurea, ca da kick pentru ca a fost omorat cu lama pe la spate, ca a primit ban permanent pentru ca a zis "dispari", ca a primit destroy pentru ca l-a omorat pe admin prin perete, desi i se vedea arma, etc, asta ii problema ownerilor respectivi. Aduci dovezi solide, ca sa incoltesti adminul respectiv care a abuzat, si ownerul se va ocupa de el, si il va pedepsi cum crede mai bine, depinde si gravitatea acuzatiei. Prima data functioneaza asa, daca ii acuzatie minora, ii ori avertisment, in care adminul va trebui sa munceasca ca sa scape de bulina rosie, ori ii suspend pe un anumit termen, daca acuzatia ii grava sau in repetate randuri, atunci in cele mai multe cazuri ii posibil sa se ajunga la remove.
Inca odata mai intreb: Ce propui tu in legatura cu aceste probleme? Cu adminii care abuzeaza sau care nu respecta? (exceptie facand in cazul in care playerul nu respecta adminul, atunci nici adminul nu ii obligat sa il respecte, valabil si in cazul in care playerul X spune lucruri "random" pe forum in legatura cu un admin). Uite un exemplu, se uita adminul X pe playerul Y, ii face demo, ii da apoi ban pe motiv de cod, cand defapt nu avea, playerul vine pe forum, face reclamatie si adreseaza niste cuvinte colorate sau ofensive, ok, adminul a gresit si el, se mai intampla, asta nu inseamna ca trebuie sa il bagam undeva, te adresezi cu respect si situatia se va rezolva mult mai usor. Nici in cazul asta adminul nu ii obligat sa ii arate respect, daca tu nu l-ai respectat, dc sa te respecte si el pe tine? Sau cand cineva vine, face reclamatie, fara un model, cuvinte trantite in scarba, ok, nu arati lipsa de respect fata de admin, dar arati lipsa de respect fata de server si fata de cel care a facut acel model de reclamatie, ca ii facut cu un scop, nici in cazul ala adminul nu ii obligat sa ii arate respect acelui player, ca ce face el acolo? Nu model, nu detaliat, nu aratat respect fata de server, doar sa ingreuneze treaba.

Last edited by Paragon on 03-06-2013, 18:39:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 03-06-2013, 18:37:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are treaba cu forumul ce se intampla pe serverele de CS.
Insa in mare parte ai dreptate iar raspunsul este foarte simplu. Se intampla ce se intampla din cauza multor servere de CS, ca ownerul sa nu-si piarda adminii in favoarea altor servere, o lasa mai moale pe partea de sanctiuni. Nu se mai scot accese pe nimicuri.

Uita-te cate servere de CS au aderat in comunitate in ultimul timp, toti au topicuri " dam admine gratis ", e de inteles de ce nici un admin nu mai pune punctul pe respect, adminul nu mai este ce era inainte, simplu ca buna ziua.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-06-2013, 18:46:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane, nimic nu ii gratis, pentru admin tot trebuie sa iti dedici ceva din timpul tau, sa nu uitam si de ceva experienta in depistarea codatilor si alte lucruri ce tin de admin, exceptie facand pe serverele alea de 2 lei, aduceti 2-3 playeri si primiti GOD....*pokerface*. Si nu as zice chiar nici un admin, ca nu pune punctul pe respect, sunt care respecta, dar totul pana la o limita, cand lumea incepe sa abereze, doar nu te astepti ca adminul sa stea si sa indure, ca asa mai bine s-ar angaja ca secretar/secretara. Si sa nu uitam, adminul ii ceva voluntar. Dar am o intrebare, cand un player nou intra pe un server, cine pe cine trebuie sa respecte prima data? Eu unul zic ca playerul pe admin, apoi adminul pe player. Daca playerul respecta pe admin, dar in schimb adminul nu il respecta pe player, atunci faci reclamatie si gata, ownerii vor lua o decizie, depinde si de owner.

0 0

Back to top
TragSlow

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2013, 22:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu tine Paragon, insa de data asta nu ma refeream la servere, cum am spus mai devreme. Ma refeream la forum. Si uite tu probabil ca multi altii ma consideri nou-venit si chiar sunt, desi mai jucasem pe serverul asta acum 1 an o perioada de 3 luni, insa eu am oferit tot timpul respect, si pe forum si pe server (oricare ar fi fost el). Ceea ce mi-a displacut este faptul ca acei admini carora le-am facut reclamatie imediat au venit cu un reply in scarba si cu amenintari care nu se fac, sincer.
Treburile astea nu mi s-au intamplat decat o data pe war3 (pe forum ma refer) si o data pe bp4 (forum).
Ca sa-ti raspund si la intrebarea ta Paragon in legatura cu ce propun: Propun ca pe viitor sa se dea admin celor care stiu sa-si stapaneasca sau sa-si ascunda mentalitatea de om imatur, macar pe forum. Am mai repetat de atatea ori: adminii de obicei se cred superiori si nu e cazul numai aici, in comunitatea asta, cat si in altele si e normal sa se creada asa dar totusi asta nu inseamna ca trebuie sa lovesti in stanga si in dreapta fara sa-ti pese. Adica ce drept ii da de exemplu unui pustan care are 14 ani sa vorbeasca si sa se creada mare si tare in fata unuia sa zic de 25 de ani, chit ca are admin. Aici nu se mai tine cont de respect. Suntem noi cativa care suntem destul de maturi incat sa nu bagam in seama toate prostiile pe care le fac cei fara cap insa cand exagereaza cel mai bine este sa se ia masuri.
Eu voiam sa inchid subiectul caci de fiecare data cand am incercat sa reclam sau sa propun ceva toti au sarit cu gura pe mine si au fost impotriva mea.
Cert este ca eu de cand intru pe acest server nu am luat la baza sau am jignit vreun admin vreodata pentru ca stiu sa fiu civilizat, lucru cu care altii niciodata nu s-au intalnit vreodata.
Nu zic ca va trebui sa faca fiecare owner de pe fiecare server ce zic eu ca nu sunt Iisus Hristos sau vreunul din cei 12 apostoli ai sai dar sper sa se tina cont si sa se ia masuri mult mai drastice cu adminii care gresesc pentru ca altfel vor repeta posibil aceasi greseala la nesfarsit. Consider ca un admin care ameninta ar trebui sa fie suspendat din functie pe o anumita perioada nu sa i se dea decat un simplu warn. La asta ma refer eu Paragon. Si sunt de acord cu tine, stiu ca ma repet, nu le spun eu ownerilor cum sa-si conduca serverele si sa-si modereze forumurile, dar de aceea am postat la propuneri ca cineva sa ia in discutie acest lucru.
Consider subiect inchis.
Multumesc pentru parerile voastre despre aceasta propunere!

0 0

Back to top
Ken200

[Account disabled]

(since 02-06-2014 13:40)

Votes: 6

Post Posted: 07-06-2013, 23:21:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte tare idea -
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 08-06-2013, 06:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ken200 wrote:
Foarte tare idea -

Random post sau postezi doar de dragul de a posta? spune ce idee ii "foarte tare", argumenteaza si tu, de ce asa si nu asa, nu fa post doar pentru postcount si doar sa te afli in treaba.

0 0

Back to top
dRAk

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 06:51)

Votes: 9

Post Posted: 08-06-2013, 09:10:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@TragSlow, sunt si "copii" de 14 ani care gandesc mult mai bine si mai matur ca unii de 25 de ani.

Alzheimer, capra canceroasa si nuda ! - -
0 0

Back to top
TragSlow

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-06-2013, 17:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da-mi un exemplu concret pe serverul asta de exemplu. Ai?

0 0

Back to top
dRAk

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 06:51)

Votes: 9

Post Posted: 08-06-2013, 17:45:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu( sa zicem ), Dan.sQ( care are aproape 15 ani ), dNRw0w( are 17 ), PIX ( nu e admin ), IBoNe, mai vr ?
0 0

Back to top
TragSlow

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-06-2013, 06:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cum sunteti voi mai maturi decat unu de 25 de ani, ma rog?

LE: Inteles Paragon! Scuze de off-topic!

Last edited by TragSlow on 09-06-2013, 15:53:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 09-06-2013, 06:56:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TragSlow wrote:
Si cum sunteti voi mai maturi decat unu de 25 de ani, ma rog?

Please, don't. Nu deschide subiecte care ar putea duce la cearta. Doar propuneti, daca aveti ceva de propus.

0 0

Back to top
AceRuL
[Banned user]

Banned

(since 13-01-2016 21:31)

Votes: 648

Post Posted: 16-06-2013, 20:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Schimbati rank-ul pe care-l primesti automat la n posturi, nu mai stiu exact cate, e Assassin, nu Assasin. Stiu ca e o chestie minora, da' deranjeaza ochiului si nu cred ca-i asa greu de modificat -

sorinsorin57 wrote:
Eu folosesc XP SP2 si este mai bun decat 7.

0 0

Back to top
icearrow

[Mentally Stable]

(since 01-07-2013 22:49)

Post Posted: 01-07-2013, 23:57:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi frumos daca pe forum am putea baga si videoclipuri :d .
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 01-07-2013, 23:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

icearrow wrote:
Ar fi frumos daca pe forum am putea baga si videoclipuri :d .

Adica?
http://forum.wow-freakz.com/Muzica-f50.html

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 07 October 2017 13:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 123, 124, 125  Next    

The time now is 12-12-2024, 23:42:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x