Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie Quin
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Flavyss
[Sk3z0R]
Status: Offline
(since 17-07-2015 14:26)
,
Topics: 9
Votes
: 5
Posted: 11-06-2013, 08:49:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul tau:
Shockuletz
Nick-ul adminului reclamat:
Quin
Ora incidentului:
9:00 aprox.
Motivul reclamatiei:
Comenzi aiurea + ca bonus "arfe de admin".
Dovada (poze/demo):
-----------------------
Mie imi place sa spun verde in fata.Nu mi-o lua in nume de rau , dar pe viitor poate iti vor fi de folos sfaturile mele .
1)
Ca sa iti raspunda un player la intrebare/intrebari nu folosii comanda "amx_voteban".
Poza 1:
http://i40.tinypic.com/353eefo.jpg
Poza 2:
http://i44.tinypic.com/2nlcq6u.jpg
2)
Daca te-am intrebat "dc ai dai vote ban" nu inseamna ca te-am lovit cu ceva,sau ca te-am acuzat de ceva.Am vrut sa stiu si eu un eventual motiv,insa ce am auzit de la tine ? :
Code:
Quin : ba ejti degeaba shock asa ca taci
3)
Daca tu spui ca toti campeaza:
Code:
Quin : nu vezi ca toti campeaza?
De ce nu dai tu slay ? Cand vezi ca eu sunt Furien Alive , si eu esti Dead , poti vedea mai bine cine campeaza si cine nu. Sa sti si tu ca odata ce intru pe server nu intru numai sa fac "POLITIE" , intru cu scopu de a [ma relaxa/juca/ajuta serverul].
4)
Are cine sa vada ce admin e degeaba, sau care nu isi face datoria, sau cine il foloseste aiurea.
5)
Nu am de unde sa stiu ce player fura nick , ce a donat acel player,ce a facut acel player(daca a avut VIP sau nu).
Fara dovezi nu ai cum sa actionezi
.
6)
Atata timp cat nu te trag la raspundere si nu ti-am cerut nimic mai mult decat un motiv banal nu cred ca ai dreptul sa ma judeci sau sa comentezi la adresa mea.
In concluzie cer doar un "Avertisment" . (Nu cer Suspend/Remove) . Daca Bmw crede ca merita mai mult, el decide .
P.s :
1`)
Sa va zic eu cum sta trb , nu conteaza ca e admin sau nu e , orice greseala este pedepsita. Fiind admin sau nu acelasi lucru e , Daca voi gresii voi suporta consecinte , la fel si restu adminilor..
2`)
Normal ca a dat gag daca sa luat la cearta cu un player , eram ON si eu , crezi ca stau sa fac poze la toata consola sa iti arat exact ce si cum ?? Am facut poze la ce m-a deranjat.
3`)
Am cerut doat 1 Avertisment , daca il va primii e tot spre binele lui sa nu mai greseeasca iar .. Nu ii por pica cu nimic .
4`)
Un lucru nu suport . Acela este MINCIUNA . Si Quin nu mai baga scuze penibile ca nu am dat slay la camperi si ca am stat doar sa joc . ai iesit in 5 min dupa ce am intrat . Arata dovada unde am zis "brb am treaba" , Logu se poate verifica . Stai calm .
5`)
Code:
II.7 Adminii nu au dreptul sa posteze reclamatii legate despre alti admini pe forum. Acestea trebuie prezentate direct unui Fondator !
De regula orice reclamatie ar trebuii postata pe forum pentru a nu se repeta . Trb vazuta si de ceilalti admini pt a nu fi repetata nu numai de acel RECLAMAT , ci de toti ceilalti admini .
Last edited by
Flavyss
on 11-06-2013, 10:11:30; edited 6 times in total
0
0
Back to top
sebi.
[Like a Boss]
(since 09-02-2014 15:08)
,
Topics: 34
Votes
: 102
Posted: 11-06-2013, 09:12:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
deci 1. nu se face reclamatie altui admin pe forum
2. am avut dreptate in tt ce am fct.
3. eu dadeam slay-uri kick-uri gag etc.. el statea si juca linistit
4. e adevarat am dat voteban la unu ca sa-l sperii esi vedea de treaba juca si eu ii puneam intrebari daca a donat etc..
5. in concluzie imi mentin parerea meriti wan cel putin cu privire la regulament ai stat degeaba de cand ai intrat pe sv eu dadeam slayuri intruna si u te jucai acolo iti ziceam sa stai spec u te jucai "brb am treaba"
am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba dar atunci kiar asta ai fct Warn si mie poftim dar si tie ca nu ai citit regulamentul.
0
0
Back to top
Razboinic112233
[Creep]
(since 11-11-2015 18:07)
,
Topics: 24
Votes
: 10
Posted: 11-06-2013, 09:26:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Shockuletz aici nu e vina lui Quin .. eram ON atunci .. tu jucai iar el dadea incontinu kick , gag .. eu nu puteam deoarece faceam un demo . Cu faza ca esti degeaba cred ca a zis asa ca era nervos sau ceva .. Dar mai sus din "am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba" reiese ca intr-un fel isi cere scuze..eu zic sa nu mai facem atatea reclamati inutile INTRE ADMINI .. noi ar trebui sa colaboram pentru a ajuta serverul
P.S : vezi ca nu ai voie sa faci reclamatie altui admin !
0
0
Back to top
sebi.
[Like a Boss]
(since 09-02-2014 15:08)
,
Topics: 34
Votes
: 102
Posted: 11-06-2013, 10:42:52
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cu ce am mintit? nu ai folosit nici o comanda de cand ai intrat pe sv nici atunci cand campau in fata ta u te duceai sa-i omori nici sa minti nu sti cand si ring a fost on. si ai zis brb cand ti-am zis sa te uiti pe cnv ca eu trebe sa ies. asta e lipsa de respect fata de sv cand e 1 posibil codat eu trebea sa ies urgent si ti-am zis tie sa te ocupi de el u ai zis brb am treaba si ai inceput sa omori iar eu am iesit nu am mai zis nik . Am inteles ai ajutat sv iti multumim dar u ejti ca darklord ti se urca puterea la cap.
0
0
Back to top
blackhydra
[Creep]
(since 29-08-2013 12:36)
,
Topics: 27
Votes
: 18
Posted: 11-06-2013, 11:00:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Razboinic112233 wrote:
Shockuletz aici nu e vina lui Quin .. eram ON atunci .. tu jucai iar el dadea incontinu kick , gag .. eu nu puteam deoarece faceam un demo . Cu faza ca esti degeaba cred ca a zis asa ca era nervos sau ceva .. Dar mai sus din "am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba" reiese ca intr-un fel isi cere scuze..eu zic sa nu mai facem atatea reclamati inutile INTRE ADMINI .. noi ar trebui sa colaboram pentru a ajuta serverul
P.S : vezi ca nu ai voie sa faci reclamatie altui admin !
+1 fallen.
Deci asta e treaba, noi trebuie sa COLABORAM.
Aici , shokuletz, tu meriti WARN. CE a fkt quin? A dat un voteban , dupa a dai cancel , nu abuzat de comenzi cat timp credea ca ala are hack / nu raspunde la itrebarile lui.
Poate el chiar vroia sa afle. Nu a dat accept.
Si ca ti-a zis ca esti degeaba a spuso la nervi. Eu il injur mereu pe Quin si faze d-astea , si el imi zice mie , da noi suntem prieteni si nu luam la suflet, stim ca am zis-o in gluma.
ASA CA AICI WARN MERITI TU SHOKULETZ. TREBUIA SA PREZINTI UNUI FONDATOR/OWNER.
TE rog incearca sa termini cu reclamatii asupra altor admini, va rog impacativa, asta de dragul serverului, care nu "a gresit cu nimic".
Quin tu cereti scuze ca l-ai insultat, iar tu Shock nu mai baga la inima tot ce spun ceilalti , gandestete ca spun din gluma.
AMIN .!.
RaReS --> LeMoNq3d3 --> RuLLz
0
0
Back to top
ringthealarm
[StaU ReLaX pe ForuM ]
(since 21-06-2013 13:54)
,
Topics: 13
Votes
: 3
Posted: 11-06-2013, 12:24:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
+1 fallen !
0
0
Back to top
heyhey
[Freakazoid]
(since 27-07-2016 10:50)
,
Topics: 55
Votes
: 93
Posted: 11-06-2013, 13:05:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mdea:| nu se face reclamatie altui admin atat am avut de spus eu unul am primit -1 din acest motiv .. quin nu are nici o vina
0
0
Back to top
SNiKyy
[Maniac]
(since 26-07-2015 22:26)
,
Topics: 28
Votes
: 24
Posted: 11-06-2013, 13:39:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
+1 fallen
0
0
Back to top
BmW750i
[FURIEN.FREAKZ.RO]
(since 16-02-2015 21:04)
,
Topics: 75
Votes
: 126
Posted: 11-06-2013, 14:02:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
De data asta primesti WARN Quin , probabil ca ai citit - 3 warnuri = remove + suspendare cerere 1 luna .
@Quin + 1 WARN
Shockuletz , daca am zis
Code:
II.7 Adminii nu au dreptul sa posteze reclamatii legate despre alti admini pe forum. Acestea trebuie prezentate direct unui Fondator !
asa ramane ! Nu tu faci regulamentul , nu playerii imi fac regurile . Adminul in cauza va fi contactat de mine si anuntat pentru ce a luat, de ce sa stie tot targul ?
@Shockuletz +1 WARN
T/C
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
BmW750i
, 11 June 2013 12:03
Freakz Forum Index
->