User
Pass
2FA

Reclamatie Quin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message871
Flavyss

[Sk3z0R]

Status: Offline
(since 17-07-2015 14:26)

Votes: 5

Post Posted: 11-06-2013, 08:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: Shockuletz
Nick-ul adminului reclamat: Quin
Ora incidentului: 9:00 aprox.
Motivul reclamatiei: Comenzi aiurea + ca bonus "arfe de admin".
Dovada (poze/demo):
-----------------------

Mie imi place sa spun verde in fata.Nu mi-o lua in nume de rau , dar pe viitor poate iti vor fi de folos sfaturile mele .
1) Ca sa iti raspunda un player la intrebare/intrebari nu folosii comanda "amx_voteban".
Poza 1: http://i40.tinypic.com/353eefo.jpg
Poza 2: http://i44.tinypic.com/2nlcq6u.jpg
2) Daca te-am intrebat "dc ai dai vote ban" nu inseamna ca te-am lovit cu ceva,sau ca te-am acuzat de ceva.Am vrut sa stiu si eu un eventual motiv,insa ce am auzit de la tine ? :
Code:
Quin : ba ejti degeaba shock asa ca taci

3) Daca tu spui ca toti campeaza:
Code:
Quin : nu vezi ca toti campeaza?
De ce nu dai tu slay ? Cand vezi ca eu sunt Furien Alive , si eu esti Dead , poti vedea mai bine cine campeaza si cine nu. Sa sti si tu ca odata ce intru pe server nu intru numai sa fac "POLITIE" , intru cu scopu de a [ma relaxa/juca/ajuta serverul].
4) Are cine sa vada ce admin e degeaba, sau care nu isi face datoria, sau cine il foloseste aiurea.
5) Nu am de unde sa stiu ce player fura nick , ce a donat acel player,ce a facut acel player(daca a avut VIP sau nu). Fara dovezi nu ai cum sa actionezi.
6) Atata timp cat nu te trag la raspundere si nu ti-am cerut nimic mai mult decat un motiv banal nu cred ca ai dreptul sa ma judeci sau sa comentezi la adresa mea.

In concluzie cer doar un "Avertisment" . (Nu cer Suspend/Remove) . Daca Bmw crede ca merita mai mult, el decide .

P.s : 1`) Sa va zic eu cum sta trb , nu conteaza ca e admin sau nu e , orice greseala este pedepsita. Fiind admin sau nu acelasi lucru e , Daca voi gresii voi suporta consecinte , la fel si restu adminilor..
2`) Normal ca a dat gag daca sa luat la cearta cu un player , eram ON si eu , crezi ca stau sa fac poze la toata consola sa iti arat exact ce si cum ?? Am facut poze la ce m-a deranjat.
3`) Am cerut doat 1 Avertisment , daca il va primii e tot spre binele lui sa nu mai greseeasca iar .. Nu ii por pica cu nimic .
4`) Un lucru nu suport . Acela este MINCIUNA . Si Quin nu mai baga scuze penibile ca nu am dat slay la camperi si ca am stat doar sa joc . ai iesit in 5 min dupa ce am intrat . Arata dovada unde am zis "brb am treaba" , Logu se poate verifica . Stai calm .
5`)
Code:
II.7 Adminii nu au dreptul sa posteze reclamatii legate despre alti admini pe forum. Acestea trebuie prezentate direct unui Fondator !

De regula orice reclamatie ar trebuii postata pe forum pentru a nu se repeta . Trb vazuta si de ceilalti admini pt a nu fi repetata nu numai de acel RECLAMAT , ci de toti ceilalti admini .

Last edited by Flavyss on 11-06-2013, 10:11:30; edited 6 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sebi.

[Like a Boss]

(since 09-02-2014 15:08)

Votes: 102

Post Posted: 11-06-2013, 09:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci 1. nu se face reclamatie altui admin pe forum
2. am avut dreptate in tt ce am fct.
3. eu dadeam slay-uri kick-uri gag etc.. el statea si juca linistit
4. e adevarat am dat voteban la unu ca sa-l sperii esi vedea de treaba juca si eu ii puneam intrebari daca a donat etc..
5. in concluzie imi mentin parerea meriti wan cel putin cu privire la regulament ai stat degeaba de cand ai intrat pe sv eu dadeam slayuri intruna si u te jucai acolo iti ziceam sa stai spec u te jucai "brb am treaba"
am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba dar atunci kiar asta ai fct Warn si mie poftim dar si tie ca nu ai citit regulamentul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Razboinic112233

[Creep]

(since 11-11-2015 18:07)

Votes: 10

Post Posted: 11-06-2013, 09:26:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shockuletz aici nu e vina lui Quin .. eram ON atunci .. tu jucai iar el dadea incontinu kick , gag .. eu nu puteam deoarece faceam un demo . Cu faza ca esti degeaba cred ca a zis asa ca era nervos sau ceva .. Dar mai sus din "am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba" reiese ca intr-un fel isi cere scuze..eu zic sa nu mai facem atatea reclamati inutile INTRE ADMINI .. noi ar trebui sa colaboram pentru a ajuta serverul -
P.S : vezi ca nu ai voie sa faci reclamatie altui admin ! -

0 0

Back to top
sebi.

[Like a Boss]

(since 09-02-2014 15:08)

Votes: 102

Post Posted: 11-06-2013, 10:42:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu ce am mintit? nu ai folosit nici o comanda de cand ai intrat pe sv nici atunci cand campau in fata ta u te duceai sa-i omori nici sa minti nu sti cand si ring a fost on. si ai zis brb cand ti-am zis sa te uiti pe cnv ca eu trebe sa ies. asta e lipsa de respect fata de sv cand e 1 posibil codat eu trebea sa ies urgent si ti-am zis tie sa te ocupi de el u ai zis brb am treaba si ai inceput sa omori iar eu am iesit nu am mai zis nik . Am inteles ai ajutat sv iti multumim dar u ejti ca darklord ti se urca puterea la cap.
0 0

Back to top
blackhydra

[Creep]

(since 29-08-2013 12:36)

Votes: 18

Post Posted: 11-06-2013, 11:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razboinic112233 wrote:
Shockuletz aici nu e vina lui Quin .. eram ON atunci .. tu jucai iar el dadea incontinu kick , gag .. eu nu puteam deoarece faceam un demo . Cu faza ca esti degeaba cred ca a zis asa ca era nervos sau ceva .. Dar mai sus din "am exagerat stiu ca ti-am zis ca ejti degeaba" reiese ca intr-un fel isi cere scuze..eu zic sa nu mai facem atatea reclamati inutile INTRE ADMINI .. noi ar trebui sa colaboram pentru a ajuta serverul -
P.S : vezi ca nu ai voie sa faci reclamatie altui admin ! -

+1 fallen.
Deci asta e treaba, noi trebuie sa COLABORAM. Aici , shokuletz, tu meriti WARN. CE a fkt quin? A dat un voteban , dupa a dai cancel , nu abuzat de comenzi cat timp credea ca ala are hack / nu raspunde la itrebarile lui. Poate el chiar vroia sa afle. Nu a dat accept.
Si ca ti-a zis ca esti degeaba a spuso la nervi. Eu il injur mereu pe Quin si faze d-astea , si el imi zice mie , da noi suntem prieteni si nu luam la suflet, stim ca am zis-o in gluma.
ASA CA AICI WARN MERITI TU SHOKULETZ. TREBUIA SA PREZINTI UNUI FONDATOR/OWNER.
TE rog incearca sa termini cu reclamatii asupra altor admini, va rog impacativa, asta de dragul serverului, care nu "a gresit cu nimic".
Quin tu cereti scuze ca l-ai insultat, iar tu Shock nu mai baga la inima tot ce spun ceilalti , gandestete ca spun din gluma.
AMIN .!.

RaReS --> LeMoNq3d3 --> RuLLz

0 0

Back to top
ringthealarm

[StaU ReLaX pe ForuM ]

(since 21-06-2013 13:54)

Votes: 3

Post Posted: 11-06-2013, 12:24:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 fallen !
0 0

Back to top
heyhey

[Freakazoid]

(since 27-07-2016 10:50)

Votes: 93

Post Posted: 11-06-2013, 13:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mdea:| nu se face reclamatie altui admin atat am avut de spus eu unul am primit -1 din acest motiv .. quin nu are nici o vina
0 0

Back to top
SNiKyy

[Maniac]

(since 26-07-2015 22:26)

Votes: 24

Post Posted: 11-06-2013, 13:39:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 fallen

0 0

Back to top
BmW750i

[FURIEN.FREAKZ.RO]

(since 16-02-2015 21:04)

Votes: 126

Post Posted: 11-06-2013, 14:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De data asta primesti WARN Quin , probabil ca ai citit - 3 warnuri = remove + suspendare cerere 1 luna .

@Quin + 1 WARN

Shockuletz , daca am zis
Code:
II.7 Adminii nu au dreptul sa posteze reclamatii legate despre alti admini pe forum. Acestea trebuie prezentate direct unui Fondator !

asa ramane ! Nu tu faci regulamentul , nu playerii imi fac regurile . Adminul in cauza va fi contactat de mine si anuntat pentru ce a luat, de ce sa stie tot targul ?

@Shockuletz +1 WARN

T/C

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BmW750i, 11 June 2013 12:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 03:48:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x