User
Pass
2FA

[Rezolvat]Cerere *** Asdss

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message895
Jaded991

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-08-2013 16:35)

Votes: 3

Post Posted: 11-06-2013, 11:10:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): asdss
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 10:40
Harta (pe care s-a produs incidentul): nu mai tin minte
Admini online (care erau pe server in acel moment): zaqbox Pica zis Bogdan
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Pica
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): Am dat vote la harta
Dovada (in cazul unui abuz): Toata discutia in Log.
Ip-ul:

Eu nu stiu cum sa incep cu reclamatia asta, pentru ca sincer chiar ma simt de tot rahatul ca mi se da downgrade ca am schimbat harta, cand erau 4 5 persoane, PRIN VOT cum scrie in regulament, si imi scoti accesu pentu asta, si zici ca am venit citez "Sa-ti distrug servaru" Vorbele lui Pica.

Nu stiu cu ce ti-am gresit sa imi faci asta, dar consider ca este destul de diabolic sa imi dai marire, si dupa 2 secunde sa-mi dai downgrade si sa-mi spui ca iti distrug servaru. Si imi lasi si comanda de vote_map, de parca pana acum nu am schimbat harta. Si cand stateam seara pana la 4 5 si tineam oameni pe server atunci era bine ! Nu era rau.

Spui ca buzz era de 10 sau 6 cati eram? Dar cand intra una mare, la fel cum e buzz si iesea tot servaru(cum stim bine toti cazuri), atunci nu mai eram eu sa-mi dai downgrade?

In orice caz MULTUMESC! ma bucur ca ti-ai gasit de cine sa-ti bati joc!

Cu ocazia asta mi-ai dat timp sa-mi invat pentru examene.

Last edited by Jaded991 on 11-06-2013, 13:05:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 11-06-2013, 11:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Voting successful (got "1") (needed "1"). The result: schimbam? - da
(ADMINS) asdss : pai nu e mare?
(ADMINS) asdss : chiar nu inteleg ce ai cu mine
(ADMINS) Bogdan : esti blood
(ADMINS) asdss : asta fac de cand sunt pe server
(ADMINS) asdss : si e prima oara cand imi zice cineva ceva
(ADMINS) asdss : e regula, sa de vot
(ADMINS) Bogdan : tu nu stii decat sa iti bati joc
(ADMINS) asdss : bai poti sa-mi scoti si adminu
(ADMINS) asdss : imi scoti admin, ca dau vot la harti
(ADMINS) asdss : de cand nu se da vot?
(ADMINS) Bogdan : tu vrei sa iti bati de server si nu stii cum
(ADMINS) asdss : ai ceva cu mine
(ADMINS) asdss : 4 persoane pe harta asta
(ADMINS) asdss : si eu dau vot sa schimb harta
(ADMINS) Bogdan : ce are harta asta?
(ADMINS) asdss : poftim ?
(ADMINS) Bogdan : nici un poftim
(ADMINS) Bogdan : 4 harti la rand ai dat vot ca asa vrei tu
(ADMINS) asdss : am dat vot la o harta
(ADMINS) asdss : 1 harta!
(ADMINS) asdss : gg_crazy aim_aztecplace
(ADMINS) asdss : 1 harta
(ADMINS) asdss : atat

Eu cand am intrat prima data era fy_anywhere, dupa s-a ales prin vot buzz2010. Cand s-a schimbat harta pe buzz ai dat la vot 2 harti. Un jucator te-a rugat sa nu o schimbi, eu te-am intrebat de ce ai dat vot, dar nu ai raspuns si ai bagat gg_crazy. Dupa ce s-a terminat crazy s-a ales gg_battlefield si dupa 30 de secunde iar ai dat sa schimbi harta, ceea ce a dus la golirea serverului. Ai bagat aim_aztecplace iar la final s-a ales gg_bikini. Dupa inca 10-20 secunde ai dat iar vot ca vrei sa schimbi pe motivul ca e harta mare.
Ti-am lasat nume rezervat.

0 0

Back to top
Jaded991

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-06-2013, 11:43:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acel jucator a intrebat dupa ce am schimbat, harta si anume DUPA ce a dat vote, cu maninile lui: DUPA care eu i-am raspuns, Pentru ca ati dat vote!

Adminul care a dat vote buzz, nu eram eu, daca nu ai fi observat! Ci veek, in acel moment!

Dupa care, pe battlefiled erau 5 oameni si am dat vote pentru ca din punctu meu de vedere, era mare!

Eram 3 oameni nu din cauza mea omule!!! Ti-ai batut joc de timpu meu! Si minti ai intrat cu numele Bogdan sa ma agiti, sa vezi daca te injur, ai vazut ca nu te injur ai zis ca gasesti tu ceva.

Au iesit oameni de pe server ca e marti dimineata, si ai decis sa dai vine pe mine. VEEK A SCHIMBAT PRIMA OARA! SI eu am SCHIMBAT DECAT gg_crazy prin vote!!!

Lui nu il scoti? nu-i dai un downgrade? Nu mi-o pui mi-e in carca!

AM inteles, nu o sa mai schimb daca cineva zice nu, si o sa las si harti mari daca playeri nu comenteaza!

Dar pana acum am schimbat daca erau harti mari si playeri putini cum era acum, si nu mi sa zis nimic!

Nu mi-am batut joc de vreun grad mai mare sau de vreun admin sau player de cand sunt pe server!

In regulament scrie "Sa te folosesti de admin, pentru a facilita jocul playerilor!" Si din punctu meu de vedere, cand am dat vote pentru aim_Aztecplace
am mers pe ideea ca pentru mai putin de 10 playeri Battlefield e prea mare!

Deci eu unu imi cer scuze, n-am vrut sa omor pe nimeni!!

Last edited by Jaded991 on 11-06-2013, 12:02:57; edited 12 times in total
0 0

Back to top
syned

[Freakazoid]

(since 18-08-2019 11:51)

Votes: 26

Post Posted: 11-06-2013, 11:50:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg fratilor ce aveti va certati tot timpul.
asdss are dreptate pika!
Uite cum sta treaba.
Schimbi mapa doar cind e mare si nus playeri destui.
Prin schimbam,da,sau nu, dar daca harta e mica si tu dai vot dupa vot nu e bine trebuie sa intelegi.
Doar in cazu daca playerii zic ca nu le place schimbi.
Daca la playeri le place nu schimbi nici mort.
si va rog eu sa terminati cu certurile rezolvati chestia fara downgrade fara deastea ok.
Doar nu sintem mici.
asdss nu zic de rau sa nu te superi pe mine dar e adevaru.
Si inca una asdss trebuie sa tii cont de grade sa nu te pui in gura cu adminii care is mai marti in grad crezi ca degeaba e asa mare inseamna ca a meritat si stiie ce e de facut.
Scuzama dar asta e.
Pika te rog frumos bagai accesu inapoi si rezolvati altfel situatia.

Y!M iura_85 
Pagina de fb a war-urilor
Canal Youtube Freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
veek

[Screwed Freak]

(since 10-07-2018 19:16)

Votes: 39

Post Posted: 11-06-2013, 12:08:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jaded991 wrote:

Adminul care a dat vote buzz, nu eram eu, daca nu ai fi observat! Ci veek, in acel moment!

...

Au iesit oameni de pe server ca e marti dimineata, si ai decis sa dai vine pe mine. VEEK A SCHIMBAT PRIMA OARA! SI eu am SCHIMBAT DECAT gg_crazy prin vote!!!

.....

Ads, nu-mi pune strambe aiurea. Nu am dat nici un vot de cand am admin pe war5. Ce zici ca am dat eu vot de a iesit buzz2010 a fost vot automat de la server. NU am dat nici un vot.

În viațã nu conteazã unde te afli, ci pe cine ai alãturi.
Canal youtube freakz

0 0

Back to top
Jaded991

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-06-2013, 12:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

veek wrote:
Jaded991 wrote:

...

.....

Ads, nu-mi pune strambe aiurea. Nu am dat nici un vot de cand am admin pe war5. Ce zici ca am dat eu vot de a iesit buzz2010 a fost vot automat de la server. NU am dat nici un vot.

Scuze veek, da asa e! ( Veek, nu am vrut sa te bag pe tine, dar nu stiam daca ai schimbat tu sau servaru! Si chiar daca schimbai nu era motiv sa ti se scoata adminu!!!!! ) Asta e ideea

Da am dat vote pe buzz si a iesit gg_Crazy!

Iar dupa a intrat harta cu labirintu, si am vrut sa schimb ca erau 3 persoane! Dar nu e vina mea ca sa golit servaru! Erau alte dati cand se golea de tot, daca intra o harta mai mare, si cereau o harta mai mica!

Nu vad motivul de a-mi da ***, DOWN, si acces scos pentru asta!!!

Jucatoru a intrebat, dupa ce a dat vote! Adica dupa ce a ales!!

Am inteles acum, dau vote decat daca se plang jucatorii! Nu am facut nimic cu rea intentie.

Last edited by Jaded991 on 11-06-2013, 12:39:00; edited 3 times in total
0 0

Back to top
veek

[Screwed Freak]

(since 10-07-2018 19:16)

Votes: 39

Post Posted: 11-06-2013, 12:32:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici un scuze. De cand am admin pe serverul asta nu am dat un singur vot. Nu ma baga tu aiurea in problemele tale.
Votul care mi-l bagi tu in carca a fost vot automat de la server. Probabil un owner poate verifica asta.

O zi buna sa aveti!

În viațã nu conteazã unde te afli, ci pe cine ai alãturi.
Canal youtube freakz

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 11-06-2013, 13:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima data ai spus ca nu ai dat vot pe buzz si ai aruncat vina pe veek, ca la sfarsit sa recunosti ca ai dat tu vot.
Quote:

Quote:
Da am dat vote pe buzz si a iesit gg_Crazy!

Eu eram pe server si pe anywhere, buzz, battlefield si bikini dar aveam diferite nume.
Vei ramane nume rezervat.

0 0

Back to top
Jaded991

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-06-2013, 13:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am incurcat hartiile, bai prietene esti cu capu!!! Ai ceva cu mine, si abuzezi de faptu ca esti owner!

Mi-ai dat *** si downgrade fara nici un motiv: Ca ce ca am schimbat o data harta prin vot?

Si ca am dat din nou vote urmatoarea harta ca eram 3 persoane?

Pentru asta? Tu te crezi?

M-ai dat peste cap cu toate minciunile care le bagi, daca se uita oricine in log, vede ca sa dat vote, si ca nu a fost nimic neinregula!

Nici un nume rezervat, ori imi dai inapoi adminu, care il merit si am muncit pentru el, ori sa te speli pe cap cine mai intra pe servaru tau!!!

Ai pierdut un jucator permanent, pe motivul ca suferi de tine!!! Tu iti bati joc de servaru tau si de admini care muncesc aici pe moca.

Din 4 harti care le enumeri eu am schimbat o data harta!!! PE buzz

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 11-06-2013, 13:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Schimbi hartile cand vrei tu, dai vina pe colegii tai, dar nu vrei sa iti recunosti greselile si sa inveti din ele.
Ai ban permanent, gaseste alt server.
Quote:
amx_ban 80.101.149.64
[AMXX] IP Banned

Last edited by -P!C@- on 11-06-2013, 13:54:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 11-06-2013, 13:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm, eu nu contest decizia lu' Pic@, presupun ca ai mai gafat tu ceva...
Vom afla ce si cum a fost, se va lua o decizie finala asap.
Si,

Quote:
Nici un nume rezervat, ori imi dai inapoi adminu, care il merit si am muncit pentru el, ori sa te speli pe cap cine mai intra pe servaru tau!!!

Ai pierdut un jucator permanent, pe motivul ca suferi de tine!!! Tu iti bati joc de servaru tau si de admini care muncesc aici pe moca.

De mai vad asemenea comentarii, te asigur ca nu le mai citeste nimeni!
Aici nimeni nu munceste* degeaba, te informez ca lumea o face din placere!

TC!

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 11 June 2013 11:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 02-02-2025, 06:05:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x