User
Pass
2FA

CPU-Z ajunge pe Android

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message844
Ortegatic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2013 17:26)

Votes: 3

Post Posted: 18-06-2013, 10:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Binecunoscuta aplicatie de identificare si diagnosticare a procesorului, CPU-Z, si-a facut in sfarsit aparitia si in lumea mobila. Si a debutat pe aceasta noua scena sub umbrela sistemului de operare Android al celor de la Google, facand ce stie ea mai bine!
Mai pe larg identifica platforma folosita in telefonul tau, dand detalii exacte despre producator, arhitectura si frecventa. Dar analizeaza si memoria RAM si spatiul de stocare, GPU-ul, identifica si bateria, si temperatura, si poate accesa toti senzorii smartphone-ului tau!
Si chiar daca este inca in stadiu de dezvoltare beta, functioneaza deja foarte bine. Plus ca este foarte mic si se incarca extrem de rapid.
Sursa : arenait.net

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 19-06-2013, 08:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam aceeasi chestie o face si SystemPanel (pana si verisunea free) de cativa ani.

Mie mi-ar fi placut sa aiba ceva functionalitate ca si CPUSpy, sa stiu cat timp mi-a stat in deep sleep si cat a fost activ la frecvente mici.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 29-11-2024, 23:39:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x