User
Pass
2FA

Lectura
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message5087
Jannb0n

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-08-2014 16:36)

Votes: 8

Post Posted: 17-06-2013, 21:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ideea, dar trebuie sa se faca intr-un loc retras, are dreptate avionul.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 18-06-2013, 03:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dRAk wrote:
Da hai sa facem unspe mii de sub forumuri maaah ...
Nu vreti si unu despre cum se respira ?

Aici se vorbeste ceva serios si tu cum ai un iq de musca vorbesti la caterinca. Din 78 de posturi toate is degeaba ale tale, lasa-ne.

on: Chiar mi-ar fii placut o sectiune din astea in care sa intram cativa si sa imi sugerati ceva bun de citit dar, e cum zice Avioane ... e forum de gaming unde sunt 75% useri precum drak si nu ai ce sa te astepti, probabil ar fii spam pentru ca nu se poate vorbi ceva serios cu o medie de varsta de 16 ani -

0 0

Back to top
zbang !!

[Account disabled]

(since 10-12-2015 12:33)

Votes: 66

Post Posted: 19-06-2013, 12:00:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
dRAk wrote:

Aici se vorbeste ceva serios si tu cum ai un iq de musca vorbesti la caterinca. Din 78 de posturi toate is degeaba ale tale, lasa-ne.

on: Chiar mi-ar fii placut o sectiune din astea in care sa intram cativa si sa imi sugerati ceva bun de citit dar, e cum zice Avioane ... e forum de gaming unde sunt 75% useri precum drak si nu ai ce sa te astepti, probabil ar fii spam pentru ca nu se poate vorbi ceva serios cu o medie de varsta de 16 ani -

Sa se mai faca vreo 2-3 subforumuri la "La scoli" si e ok. Mi-ar placea foarte mult sa-mi dati mie moderator pe ele, o sa ma ocup , m-as bucura sa ajut copii din Romania (cel putin din comunitate) sa invete mai cu spor.
Astept sa-mi faceti subforumurile in "La scoli" (daca vreti sa-mi faceti):
-Rezumate
-Creatii
-Ajutor

0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 19-06-2013, 12:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la cat de mult cititi voi , o sa puneti prospectul de la prezervative -
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 19-06-2013, 13:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zbang !! wrote:
Dire wrote:
dRAk wrote:

Sa se mai faca vreo 2-3 subforumuri la "La scoli" si e ok. Mi-ar placea foarte mult sa-mi dati mie moderator pe ele, o sa ma ocup , m-as bucura sa ajut copii din Romania (cel putin din comunitate) sa invete mai cu spor.
Astept sa-mi faceti subforumurile in "La scoli" (daca vreti sa-mi faceti):
-Rezumate
-Creatii
-Ajutor

Sincer....tu incerci imposibilul, mai ales pe un forum de gamers, in mare parte. Pentru a sugera ceva de citit, atunci ai topicul asta http://forum.wow-freakz.com/Ce-citim-t13307.html , si prea populat nu o sa vezi acea sectiune, nici daca o faci mai organizata. Asta este o alta era, nu mai este era aia unde te punea pe calul balan si dadea pe tine de te bronza mai ceva ca la solar, si apoi ce fain invatai dupa aia (cred). Asta ii o era cand multi is interesati de altceva, si acel ceva nu ii scoala. Eu unul chiar nu vad multi care sa faca rezumate, sa povesteasca ce s-a intamplat in "Punguta cu 2 bani", etc. O sa vezi cativa, dar nu multi, oare se merita efortul de a face un sub-forum pentru cativa care nici nu ii sigur ca ar fi asa activi in sectiunea aia? Tu din ce ai zis acolo, rezumate, ahem....si vad eu lumea ca o sa se ingramadeasca sa faca rezumat la "Baltagul", il poti lua de pe net, simplu, la creatii, aici ce o sa fie? iar cu ajutor, pagina principala ii mai mult de ajutor, chiar si descrierea acelei sectiuni spune asta, numai daca nu vrei sa muti dintr-o parte in alta acele topic-uri.
Si cum a zis lOl, prospectul FTW....cred ca el a zis cel mai intelept lucru de aici.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 19-06-2013, 19:25:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si daca se face ceva si nu ti se pune tie mod, ai ceva impotriva?

0 0

Back to top
_ACORD ing

[Mentally Stable]

(since 19-06-2013 18:26)

Votes: 3

Post Posted: 19-06-2013, 20:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+ nu te-ai gandit bine acum sa faci aceasta propunere, prietene... tocmai s-a terminat scoala copii sunt fericiti si tu vrei iar sa-i bagi in "ceata" cu lecturile tale ?
HEI, e vara.. cine crezi tu ca mai sta pe forum sa spuna referate / poezii ...

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 19-06-2013, 20:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

_ACORD ing wrote:
+ nu te-ai gandit bine acum sa faci aceasta propunere, prietene... tocmai s-a terminat scoala copii sunt fericiti si tu vrei iar sa-i bagi in "ceata" cu lecturile tale ?

Esti total pe langa postezi aiurea doar ca sa te afli in treaba.
Avioane sau Ravenous decideti daca vreti si inchideti topicul asta.

0 0

Back to top
zbang !!

[Account disabled]

Post Posted: 19-06-2013, 21:24:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

_ACORD ing wrote:

Pai:
1. Eu sunt sigur ca profesorii de romana le-au dat cate ceva de citit, nu cred ca i-au lasat asa...
2. Aceasta propunere este pentru cei pasionati de lectura... Nici eu nu ma omor sincer, dar imi place sa citesc foarte mult carti de aventura !
3. Poate ii ajutam pe membrii comunitatii sa inteleaga mai bine ceea ce citesc.
4. (@Avioane) As dori sa fiu mod pentru faptul ca am ceva idei despre cum sa organizez, nu de alta, stai calm, nu-s genul mort dupa posturi si dupa rep. Nu vad cu ce te avantajeaza, reputatia te avantajeaza cat-de-cat daca joci WoW .
5. (@paragon) Pai, rezumatele vor fi facute de mine in mare parte , in caz ca mai vor si altii bravo lor. O sa organizez lectura dand +1 rep la fiecare rezumat facut (o sa verific daca e de pe net sau nu) .
6. (@lol) N-are sens ce ai spus. Daca ar pune prospectul, tot trebuie citit , si wow, nu e citit de pe acea hartie ci de pe forum (AWESOME Surprise ! ) Btw, ai niste glume de pompier mai nou... te stiam mai serios - .

I-am dat PM si lui ion.mzk si a zis ca el nu se baga la decizii, decizia s-o ia Ravenous, el (ion) se ocupa doar de partea tehnica.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 19-06-2013, 21:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentan eu sunt moderator pe sectiunea asta, daca eu cred ca merita investit timp in ceva, dau mai departe si ajut daca e cazul sau daca ma atrage propunerea respectiva.
Desigur daca un alt moderator doreste sa ajute, sau smod.
Ravenous are lucruri mult mai importante de facut decat sa stea sa se ocupe de fiecare lucru in parte, aici intervenim noi, moderatorii care ajutam forumul.

Pe mine pana acum nu m-ai convins ca se merita, nici un alt moderator sau smod, deci? Ce este de facut?
Vorbe-n vant. Interes prea mare nici atat, nu se merita concluzia finala.

Deja sunt multe lucruri facute pe promisiuni, iar rezultatul dezamagitor, din cauza asta, ce pleaca de la mine, ca sustinator, pleaca doar pe dovezi.
Vezi sa dovedesti ceva? Bun, o schita pentru inceput si vedem pe parcurs.

Nu sunt fan "da-mi si pe urma fac". Mai intai faci si pe urma iti dam.
Trebuie sa ai ceva mult mai bun, decat rezumate. Rezumate le gasesti pe net + nu merita subforum special.

Tine cont, ai nevoie de ceva constructiv, care sa mearga si pe viitor, nu ai facut topicurile si gata, a murit subforumu.

0 0

Back to top
zbang !!

[Account disabled]

Post Posted: 19-06-2013, 22:07:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizie?
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 20-06-2013, 05:52:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Momentan eu sunt moderator pe sectiunea asta, daca eu cred ca merita investit timp in ceva, dau mai departe si ajut daca e cazul sau daca ma atrage propunerea respectiva.
Desigur daca un alt moderator doreste sa ajute, sau smod.
Ravenous are lucruri mult mai importante de facut decat sa stea sa se ocupe de fiecare lucru in parte, aici intervenim noi, moderatorii care ajutam forumul.

Pe mine pana acum nu m-ai convins ca se merita, nici un alt moderator sau smod, deci? Ce este de facut?
Vorbe-n vant. Interes prea mare nici atat, nu se merita concluzia finala.

Deja sunt multe lucruri facute pe promisiuni, iar rezultatul dezamagitor, din cauza asta, ce pleaca de la mine, ca sustinator, pleaca doar pe dovezi.
Vezi sa dovedesti ceva? Bun, o schita pentru inceput si vedem pe parcurs.

Nu sunt fan "da-mi si pe urma fac". Mai intai faci si pe urma iti dam.
Trebuie sa ai ceva mult mai bun, decat rezumate. Rezumate le gasesti pe net + nu merita subforum special.

Tine cont, ai nevoie de ceva constructiv, care sa mearga si pe viitor, nu ai facut topicurile si gata, a murit subforumu.

Pana nu faci ce a spus acolo, nu cred ca vei primi o decizie finala. Aici ii vorba sa dovedesti ceva, inainte ca un admin sa se oboseasca sa creeze un sub-forum.

0 0

Back to top
zbang !!

[Account disabled]

Post Posted: 22-06-2013, 22:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane, nu vreau sa fiu enervanat , dar mi-ai spus ca o sa iei o decizie zilele astea (acum vreo 2 zile...) .
Te astept ! ...
Am vorbit cu tine despre asta si nu-mi aduc aminte ; te bagi si tu sa ma ajuti? -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 22-06-2013, 22:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incerc zilele astea. Am mai multe de facut dar nu ma ajuta internetul.

0 0

Back to top
zbang !!

[Account disabled]

Post Posted: 22-06-2013, 22:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A, ok, bafta la ce ai tu de rezolvat.
As fii bucuros sa te ajut daca am cu ce si e posibil, da-mi PM daca e.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 04 August 2013 21:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 17-05-2025, 01:25:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password