User
Pass
2FA
 
 

Survival PVE guide by Arowyn patch 4.3.4

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message877
rzv89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 19-04-2020 09:34)
Joined: 30 May 2013
Posts: 22, Topics: 8
Location: Romania

Reputation: 114.3
Votes: 6

 
Post Posted: 19-06-2013, 15:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Survival Hunter PvE Guide - 4.3.4



Pentru inceput o scurta introducere in lumea 4.3.4, Deoarece pe Freakz se trece direct de la 4.0.6 am sa va tin la curent cu ultimele fixuri importante respectiv vitale pentru Survival :


Black Arrow damage done has been increased by roughly 40%. 4.3.0


Explosive Shot damage has been increased by 15%.
Black Arrow now ticks every 2 seconds for 20 seconds, as opposed to every 3 seconds for 15 seconds. The total damage dealt by the ability is unchanged.
Lock and Load no longer benefits Arcane Shot, nor is it consumed by Arcane Shot.



Abilitati de damage

Explosive Shot
Cea mai importanta abilitate de damage a acestui spec.O folosesti de fiecaredata cand iese de pe cooldown.

Black Arrow
Acest spell se foloseste practic de shadow damage over time(dot), iar acesta pe fiecare tick are sansa de a procuii Lock and Load.

Serpent Sting
La fel ca si Black Arrow acest spell este tot un dot, dar avantajul folosirii lui este mult mai mare, datorita talentului https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=53296 (wowhead link) care iti confera 10% range damage done pe fiecare target care e infectat de Serpent Sting.

Arcane Shot
Aceaste este abilitatea hunterului pentru focus dump, partea cea mai buna ? No CD.Cu bonusul local de T13, cand se va ajunge la el, il vei folosii cat mai mult deoarece pe fiecare Shot ai sansa de a procui 30% haste pentru tine si petul tau.

Cobra Shot
Abilitatea principala de regenerare a focusului pe Survival, folosita si pentru a da refresh la Serpent Sting.

Hunter's Mark
Bonus de Atack Power, intotdeauna pus pe target inaintea intrari in combat.

Multi-Shot
Singura abilitate de AoE dmg a hunterului atat pe Survival cat si pe Marksmanship.Pe Survival este folosita in combinatie cu Explosive Trap cand vine vorba de AoE dmg.[/color

Explosive Trap
[color=white] Imparte CD cu Black Arrow, este abilitatea folosita pentru AoE targets pentru 20 de secunde.Are cate 1 tick odata la 2 secunde, avand sansa de a procui Lock and Load din fiecare tick.

Kill Shot
Devine cea mai importanta abilitate cand Boss-ul scade sub 20%, este foarte folositor pentru ca nu necesita folosirea de focus, iar damage-ul dat e considerabil.Actionat impreuna cu Glyph-ul acestuia te poti folosi de 2x intr-un interval de 10 secunde.

Aspecte

Aspect of the Hawk
Aspectul de baza si de folosinta pentru bonusul imens de AP oferit.Te folosesti cat de mult poti tu de el, doar cazuri speciale faci switch cu Aspect of the Fox.

Aspect of the Fox
Cel mai bun avantaj al acestuia este ca poti casta Cobra Shot din mers.Regula de aur este sa il folosesti doar atunci cand nu poti sta pe loc pentru a casta, astfel castigi mai mult damage done.In rest mergeti cu Aspect of the Hawk.


Talent Tree

Cod:
/run t,p,a={3,23,32,53,72,83,102,113,132,142,151,162,171,183,191,201,1,23,2,12,23,62,}SetPreviewPrimaryTalentTree(t[1],GetActiveTalentGroup())for i=1,#t do a=t[i]if a<9 then p=a else AddPreviewTalentPoints(p,floor(a/10),a%10)end end

Prin acest cod copiat in game va puteti baga automat talentele folosite in specul de mai sus.

Glyphs :

Prime Glyphs :
-Glyph of Explosive Shot - Boost de damage de 6% pentru cel mai puternic atac al Survival-ului.
-Glpyh of Arcane Shot - 12% increase dmg suna destul de bine gandindu-ne si la bonusul din T13.
-Glyph of Kill Shot/Serpent Sting - Aici poate fi discutabil, in functie de stilul de joc al fiecaruia.Daca optezi pentru Glyph of Kill shot vei obtine un avantaj de dmg abia cand boss-ul este sub 20%.Daca optezi pentru Glpyh of Serpent Sting atunci vei avea un sustain dps, echilibrat.

Major Glyphs :
-Glpyh of Trap Launcher - Vei putea folosii Trap Launcher cu doar 10 focus, in loc de 20.
-Glyph of Disengage
-Glpyh of Master's Call

Minor Glyphs :
-Glpyh of Feign Death
-Glpyh of Revive Pet
-Glyph of Lesser Proportion

Pets

Cei mai importanti peti de folosinta sunt :
Wolf - Ofera 5% Crit Chance fiecarui membru din party/raid.Eu personal as merge cu el pentru ca Buful de la urmatorul pet il puteti primi si de la Warrior/Dk, Battle Shout/Horn of Winter.
Cat - Ofera 549 Agility & Strength fiecarui membru din party/raid, de obicei se foloseste atunci cand nu beneficiezi de unul dintre bufurile de mai sus Battle Shout sau Horn of Winter.


Rotatia

-Intotdeauna pui
Hunter's Mark pe target pentru 1772 range Attack Power
-Intotdeauna vei folosii Missdirection pe tankul care va tine abberations/boss la inceputul fight-ului.

Single Target Dps

Intotdeauna incepi cu Serpent Sting, pe urma vei aplica Black Arrow, dupa acestea vei da cu Explosive Shot.Toate acestea te vor lasa in jurul a 20 focus, pentru a recupera tot ce ai pierdut te vei folosii de 3x Cobra Shot asteptand urmatorul spam de Explosive Shot.Atunci cand ambele Explosive Shot
si Black Arrow sunt pe cd vei inlocui unul din cele 3x Cobra Shot cu un Arcane Shot.Intotdeauna sa iti pastrezi suficient focus pentru ca antunci cand Black Arrow mai are maxim 3 secunde de CD sa il poti spama instant impreuna cu un Explosive Shot (de obicei e iesit de pe cd daca folosesti corect instructiunile de mai sus).Niciodata sa nu stati la 100 focus sau mai putin, cand aveti spre exepmplu 80 focus, iar Explosive Shot e pe cd veti spama desigur un Arcane Shot, tineti minte asta, niciodata sa nu ramaneti la 100 focus in timpul unui encounter.De indata ce Boss-ul ajunge la 20% sau mai putin vei face o combinatie intre Arcane Shot - Explosive Shot - Kill Shot tinand cont ca tu in momentul actual vei avea peste 70 focus vei putea face asta cu usurinta, deoarece Kill Shot nu necesita focus, maximizandu-ti dps-ul.

Lock and Load Proc :

Exista destul de multe variante de a face acest lucru, eu o sa va prezint 4 dintre cele mai importante :

1.Daca folosesti talentul Carefull Aim te poti ajuta de LnL pentru un burst cat mai bun plasand
Explosive Trap inaintea boss-ului si urmand urmatoarea rotatie Explosive Shot ->
Cobra Shot -> Explosive Shot -> Cobra Shot -> Explosive Shot.Acesta ar fii un moment bun pentru folosirea burstului, deoarece datorita talentului vei primi doar crit pe cobra shot, un avantaj mult mai mare fata de Arcane shot in acel moment.

2.Cand aveti 70 focus sau mai mult veti folosii urmatoarea Explosive Shot -> Arcane Shot -> Explosive Shot ->
Arcane Shot -> Explosive Shot.

3.Daca sunteti sub 20 focus veti trage asa Explosive Shot -> Cobra Shot -> Explosive Shot >
Cobra Shot -> Explosive Shot si adaugarea imediata a unui
Black Arrow daca este iesit de pe cd, iar daca nu un Arcane Shot.

4.Faza cand Boss-ul este sub 20% Explosive Shot -> Kill Shot -> Explosive Shot ->
Kill Shot Daca aveti Glyph, daca nu aveti -> Arcane Shot -> Explosive Shot

Multi Target (abberation) :

Click on Trap Launcher, veti arunca Explosive Trap in locul in care adds sunt tinute, preferabil sa fie toate in acelasi loc, pentru un dmg mai mare, si infectarea acestora, pe urma vom alterna intre Multi-Shot si Cobra Shot.Posibila obtinere a unui proc Lock and Load este destul de mare, cand vedeti o astfel de sansa scoateti tot ce e mai bun din acel proc.

Stats

Agility - Cu siguranta cel mai important stat's al Hunterului, vrei sa stachezi tot ce poti cu cat mai mult Agility, deoarece de acolo nu iti vei lua numai Atack Power ci si Critical Hit Chance.

Hit Rating - Range Hit cap 8% sau 7% pentru Draenei.Incercati mereu sa va mentineti pe linia de extrem, limita perfecta intre +0.15% hit sau -0.15%.

Haste - Intotdeauna haste va fii un stat mult mai folositor pentru voi decat mastery sau crit deoarece nu doar ca va scade cast time pe Cobra Shot respectiv Auto Attack ci haste inseamna si focus regen.Trebuie sa optati pentru 15% haste varianta actuala sau 20%-21% varianta blizz pentru a obtine 1.5 cast time pe Cobra Shot, reprezentand matematic varianta perfecta pentru fight-urile cu multa miscare respectiv si balanta perfecta dintre 3x Cobra Shot si iesirea de pe CD a Explosive Shot.

Crit - Va axati pe aceasta calitate abia dupa ce aveti Hit respectiv Haste cap

Mastery - Mastery va va da increase 1% pe elemental damage, respectiv orice spell folosit mai putin Auto Attack si Multi-Shot.Pentru a pastra o balanta deosebita atat intre stats-urile voastre cat si in dmg, cap-ul va fii undeva intre 13-14 Mastery rating, nimic mai mult sau mai putin.

Gemming

Meta - Agile Shadowspirit Diamond
Red - Delicate Queen's Garnet sau Delicate Chimera's Eye pentru cei cu Jewelcrafting
Blue - Glinting Shadow Spinel
Yellow - Deadly Lava Coral
Prismatic - Delicate Queen's Garnet sau Delicate Chimera's Eye pentru cei cu Jewelcrafting

Foarte important ! O sa jucati la socket bonus doar daca va ofera 20% agility sau mai mult.Daca ai alt socket bonus care nu e agility, sau e doar de 10% stachezi agility.


Addons, Macros, le las la indemana fiecaruia, la propria alegere, iar Enchants nu le-am mai trecut deoarece sunt aceleasi.

-Head: Arcanum of Ramkahen - 60 agi/35 haste (Ramkahen revered).
-Shoulders: Greater Inscription of Shattered Crystal 50 agi/25 mastery (Therazane exalted).
-Back – Major Agility – 27 agility
-Chest – Peerless Stats - 20 stats
-Wrists – Agility – 50 agility
-Gloves – Major Agility – 20 agility e inca za best
-Belt – Ebonsteel Belt Buckle
-Legs – Dragonscale Leg Armor: 190 AP/55 crit
-Boots – Assassin’s Step – 25 agi and movement speed, Major Agility – 35 agi, sau Precision - 50 hit
-2H Melee Weapon – Mighty Agility – 130 agi
-Range Weapon – Gnomish X-ray Scope – 800 AP proc sau R19 Threatfinder - 88 hit

Sper ca ati putut intelege cu ce se mananca Hunterul Survival pe 4.3.4, am incercat sa fiu cat se poate de explicit, iar daca exista nedumeriri cazul vreunei probleme prezentate mai sus sau am gresit eu pe undeva, va astept sa lasati un reply mai jos cu problema respectiva si poate o rezolvam cumva .
__________________________

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Bubu91

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-01-2015 18:07)
Joined: 26 May 2013
Posts: 68, Topics: 4
Location: Romania

Reputation: 150.3
Votes: 5

 
Post Posted: 19-06-2013, 15:37:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai totusi sa nu mai faceti din astea ...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
byonykx

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 28-12-2018 22:09)
Joined: 13 Oct 2013
Posts: 25, Topics: 3
Location: Romania

Reputation: 123.8
Votes: 2

   
Post Posted: 23-11-2013, 18:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

care glyph e mai bun? serpent sting sau arcane shot?
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ciprian Mi

[Freakzoid ]



Status: Offline
(since 11-01-2023 08:31)
Joined: 10 May 2013
Posts: 639, Topics: 76
Location: Gm Island

Reputation: 516.1
Votes: 42

            Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Asiusfreakz 
Post Posted: 04-12-2013, 12:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai e Hunter ce era odata -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-04-2024, 14:10:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x