User
Pass
2FA

Intrebare

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message892
Alex1337_

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2014 19:58)

Votes: 6

Post Posted: 19-06-2013, 19:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa-l intreb , personal , pe AddicteD , teLOVEsc pe forum urmatoarele :

Ti se pare normal ca toate banurile pe care le-am luat pe serverul acesta sa le iau de la tine?, DAR numai de la tine? Nu poti spune ca ceilalti admini nu stiu sa-si faca treaba . Un admin trebuie sa fie impartial in orice situatie , deci trebuie sa judece clar si fara sa se gandeasca la antecedente personale cu acel jucator .

NU poti spune nici ca , exact cand esti tu online eu incalc regulamentul, sau ca ceilalti admini nu iau masuri pentru o presupusa iesire din cuvantul regulamentului din partea mea .

Revenind la incidentul cu pricina , de astazi , dupa ce s-a terminat runda , l-am tras pe TheCrow afara din ascunzatoare, astfel omorandu-l in laser . Mi-am dat seama ce prostie am facut, si mi-am cerut scuze spunandu-i ca sunt prost . Serverul mi-a dat kick , am reintrat si am incercat sa iau legatura cu el , sa-i spun ca-mi cer scuze . Crow m-a amenintat cu kick si i-am cerut din nou iertare . AddicteD intervine peste decizia lui Crow de a nu lua masuri si imi spune : " Ne vedem peste 2 ore. " In acel moment , avand antecedente cu AddicteD, am iesit din CS si am inceput sa ma dau cu capu` de pereti de nervi . Vreau sa intru pe server , si vad ca am 200 de minute ban , care este mult peste cele 2 ore promise si reason : " nesimtit " . Mi s-a urcat sangele la cap .

Vreau sa-l vad pe AddicteD pe ce motiv mi-a dat el ban daca , Crow , care este admin , a trecut cu vederea scaparea mea .

Nu este o cerere de unban , dar vreau sa stiti , chiar daca n-o sa o luati in serios , ca AddicteD are o judecata subiectiva si ca de multe ori "il ia valu`". Ex : este infectat de sirena, ameninta cu ban , nu am dovezi dar lupu` isi schimba blana , dar naravu` ba !

Invit pe AddicteD la o conversatie civilizata in care, il rog sa-mi spuna de ce a intervenit el peste decizia lui Crow si de ce vorbeste arogant cu orice persoana pe server.
Ex : ( se poate vedea logul chatului )

eu i-am spus : ce s-a intamplat addicted, de ce comenteaza ala ?
el : Tu ce mai vrei bagare de seama ?

Deci , il anunt ca nu detine serverul si ca nu este mai presus de nici un player.

Si asa ca un Fun Fact , toate contrele intre mine si el au inceput atunci cand el a spart un laser si eu i-am "furat" killul . =)

Te astept !

PS :

Te-ai inselat cand ai "pariat" pe no-recoil .
sacii, se pare ca nu erau pe laser. .
In cazul de fata , vreau sa-l aud si pe TheCrow sa-si spuna parerea daca eu meritam ban 3 ore jumate [aprox] .
Singurul tau caz, care a fost de asemenea ambiguu a fost acesta.

De aici deduc ca tie ti s-a pus pata pe mine , deci nu esti subiectiv . Rog fiecare admin sa spuna de cate ori am incalcat regulamentul cu ei pe server si dupa sa facem comparatie cu toate "nelegiurile" pentru care m-ai sanctionat .

"Conquest is easy. Control is not..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 19-06-2013, 20:37:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai s-o iau cu inceputul . Cand ai intrat pe server eram intr-o discutie cu un player "Shockwave" , avea level 7 si nu l-am vazut niciodata pe server , el mi-a spus ceva de genul "ai grija cum vorbesti cu mine" pe un ton rastit la care tu ai inceput sa ma iei la intrebari ca ce s-a intamplat si etc... Tin sa te anunt ca nu suport pupinfundistii .. deloc ...

In alta ordine de idei , dupa ce l-ai tras pe crow in laser (el fiind helper) nu are acces la ban asa ca ti-am dat ce-i al tau de drept . Ai incalcat regulamentul , ai fost nesimtit , te-am taxat . Cum de altfel taxam pe oricine altcineva care facea lucrul asta , deci ca am ceva special cu tine , te inseli . Pe calea asta tin sa te anunt ca esti chiar neinsemnat pentru mine -

Si nu cred ca am amenintat pe cineva cu ban ca mi-a dat sirena - asta e prost gandita ... La cum ma cunosc , daca intr-adevar imi dadea cineva sirena intr-un moment mai favorabil mie , probabil i-as fi dat he , dar nu ban sau sa-l amenint . Alte detalii mai doreste maria sa ?

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alex1337_

[Mentally Stable]

(since 21-04-2014 19:58)

Votes: 6

Post Posted: 19-06-2013, 20:47:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fie cum spui tu , dar Crow te-a rugat expres sa-mi dai ban ? Deobicei nu te bagi peste treaba altuia , asta mi se pare nefiresc .
Si maria sa ar mai vrea sa nu mai fie tratat de sus, sarcastic si pe un ton arogant !
Din moment ce-mi iau ban peste ban de la tine , tu in locul meu ce ai crede despre acel admin?

"Conquest is easy. Control is not..."
0 0

Back to top
SkiLLeT

[[- Ping~_~Pong-]]

(since 05-08-2018 12:19)

Votes: 77

Post Posted: 19-06-2013, 21:03:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu il astepta pe TheCrow ca astepti degeaba, el ca admin nu face nimic, nu ia masuri , nu da kick/ slay pe romaneste ESTE DEGEABA, acum tu daca infectezi lumea in laser si ti se da ban pt asta nu vad nimic rau. Putea sa fie alt player, poate nici ala nu zicea nimic si daca nu zice nimic nu inseamna ca tu nu ai gresit. Daca incalcam toti regulamentul si apoi ne cerem scuze ce rezolvam ?? Hai injuram, bagam coduri ca apoi ne cerem scuze, nu asa merge treaba, gresesti- platesti, incearca sa fi mai atent data viitoare. Nu tin nici cu unu nici cu altul.

LoveOne wrote:
Adminului care a dat ban: Skillet Jupanu' numaru' unu cel mai tare si mai parfumat si stilat sef, bo$$ din Romania si interlopul numaru' UNO!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*salam*

[MosT WanteD]

(since 03-02-2017 15:24)

Votes: 73

Post Posted: 20-06-2013, 05:00:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai terminati cu scandalul ca nu aveti 10 ani....mai recreativa si voi mintea.....numai la cearta va sta dovleacul ala de pe umeri....Eu am impresia ca aveti capul pe umeri sa nu va ploua in gat ca de gandit in niciun caz.Vai de voi...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 05 July 2013 14:10

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 12-02-2025, 13:53:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x