Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Recrutare!
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
andreiiordan
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 21-02-2014 10:23)
,
Topics: 4
Votes
: 2
Posted: 21-06-2013, 00:26:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Nume IRL: Andrei Iordan
2. Varsta: 27 impliniti
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? zi: 3-4 ore, saptamanal inmultit la 5 (Am chef si de carciumi
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Resto/ Ballance
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=oreyl&searchType=all
7. Screenshot cu Interfata**:
http://tinypic.com/view.php?pic=33p8oyt&s=5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? cautam un healer deoarece am vazut ca sunt cautati. Pe de alta parte este un foarte bun heal atat AOE cat si ST.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Rotatiile depind de tipul de heall care il ocup... heal de grup, heal de tank
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc in 2007 din pura curiozitate. sunt in acest moment mebrul al majoritatilor serverelor private cat si al celui oficial unde joc pe realm Dunemaul. Imi place acest joc deoarece imi permite sa ma relaxez/chilluiesc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Cea mai relevanta ar fi drunken Baddgers. As dori aceasta migratie pentru ca DB a ajuns gilda de slakeri
12. Detalii PC***. intel 4cpu1.8, 6096RAM, 1696 video memory
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru a putea face parte dintr-un grup de elita in cae am de invatat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Am terminat Automotive University of Brasov, sunt managerul unei platforme online de licitatii auto, tipul liber... la o bere, la un cui, hobby inot, poolo, tenis WOW
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Un om care tine foarte mult la bunul simt, un bun justitiar
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Sunt heal. Accept orice proba
0
0
Back to top
Anca
[Bad Kitty]
(since 12-12-2021 05:06)
,
Topics: 240
Votes
: 308
Posted: 21-06-2013, 00:29:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
e greu rau cu forumu asta, complicat al dracu
0
0
Back to top
Killars
[Mentally Stable]
(since 01-11-2015 08:17)
,
Topics: 2
Votes
: 11
Posted: 22-06-2013, 03:58:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
andreiiordan wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? zi: 3-4 ore, saptamanal inmultit la 5 (Am chef si de carciumi
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=oreyl&&searchType=all
http://tinypic.com/view.php?pic=33p8oyt&&s=5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? cautam un healer deoarece am vazut ca sunt cautati. Pe de alta parte este un foarte bun heal atat AOE cat si ST.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Rotatiile depind de tipul de heall care il ocup... heal de grup, heal de tank
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc in 2007 din pura curiozitate. sunt in acest moment mebrul al majoritatilor serverelor private cat si al celui oficial unde joc pe realm Dunemaul. Imi place acest joc deoarece imi permite sa ma relaxez/chilluiesc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Cea mai relevanta ar fi drunken Baddgers. As dori aceasta migratie pentru ca DB a ajuns gilda de slakeri
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru a putea face parte dintr-un grup de elita in cae am de invatat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Am terminat Automotive University of Brasov, sunt managerul unei platforme online de licitatii auto, tipul liber... la o bere,
la un cui
, hobby inot, poolo, tenis WOW
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Un om care tine foarte mult la bunul simt, un bun justitiar
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Sunt heal. Accept orice proba
Vezi ca o iei razna men, materialu' prost.
Stergeti topicul pls.
0
0
Back to top
Catalepsia
[Account disabled]
(since 14-02-2016 02:31)
,
Topics: 230
Votes
: 95
Posted: 22-06-2013, 09:02:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Killars wrote:
andreiiordan wrote:
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=oreyl&&searchType=all
http://tinypic.com/view.php?pic=33p8oyt&&s=5
Am terminat Automotive University of Brasov, sunt managerul unei platforme online de licitatii auto, tipul liber... la o bere,
la un cui
, hobby inot, poolo, tenis WOW
Vezi ca o iei razna men, materialu' prost.
Stergeti topicul pls.
Hai ca m-ai facut sa rad
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 28-02-2025, 09:22:57
Copyright info