User
Pass
2FA

Vand - Gamemode SAMP (~Real-Life)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive
Author Message2987
kgd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-07-2013 17:45)

Votes: 1

Post Posted: 22-06-2013, 15:52:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele produsului: Gamemode SAMP

Model: New Generation V1.13.06

Preþ: negociabil

Detalii despre produs:
Gamemode-ul imita viata reala mai bine decat clasicele "Real-Life".
Este a doua versiune a acestui tip de gamemode (dupa v1.13.05) si se bazeaza pe interactiunile dintre jucatori si obiecte.
Simuleaza extrem de bine economia de piata.
Foloseste baze de date MYSQL.

Metodalitati de platã:
-Ramburs (produs reprezentat prin CD)
-Transfer bancar

Imagini/Video: http://www.youtube.com/watch?v=7b_ShLchKnU

Alte precizari: Un server care foloseste acest gamemode, se construieste dupa regulile impuse de proprietar, fara a fi necesara interventia programatorului.
Lucruri precum:
-vehicule
-constructii
-interioare
-chei (pt cele mentionate anterior)
-mancare
-arme
-medicamente
-si altele,
sunt reprezentare de obiecte (exceptie fac vehiculele) si sunt construite pe server la cererea jucatorului, nu de programator in codul sursa al gamemode-ului.
Gamemode-ul dispune de aproximativ 80 de comenzi.

Fiind construit de la "zero", fara "copy - paste", se garanteaza ca sistemul folosit pentru interactiunea dintre obiecte si jucatori este unic in lume.

Pentru alte informatii nu ezitati sa ma contactati pe mail.

Staff message (^AvioanE^):

Also, pune si pret.

Last edited by kgd on 23-06-2013, 13:30:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gabhi

[SARCASTIC A$$HOLE]

(since 19-01-2014 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 22-06-2013, 17:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa-mi aici un pret de inceput si negociem..

Totusi am vazut pe un server rusesc cateva chestii foarte tari pe care le vreau in gamemodul tau...

-Cand ridici un object ( de exemplu piatra ) in brate iti apare acel object nu ti doar mainile in sus.
-Un inventar cu tot ce detii in partea din dreapta. (poti purta un pistol din inventar printr-o comanda , ma intelegi tu)
-Un sistem simplu pentru add object pe tine (palarii si alte chestii)
-Un sistem complex pentru arme.. (e nevoie de chestia cu inventarul). Daca ai un pistol iti apare cu un glont pe care nu-l poti trage si pentru a-l incarca cumperi un anumit cartus pentru el...

0 0

Back to top
kgd

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-06-2013, 23:04:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Despre pret vom discuta pe privat/mail.

Tin sa precizez ca acest gamemode este 100% realizat de mine. Am cautat servere care sa faca ce face al meu dar am gasit doar clasicele Real-Life. Al meu este inca in faza de inceput si voi incerca in luna august sa vin cu o versiune imbunatatita, care va avea mult mai multe facilitati.

0 0

Back to top
Gabhi

[SARCASTIC A$$HOLE]

(since 19-01-2014 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 27-06-2013, 22:52:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am spus ce m-ar interesa.. Daca vrei sa intelegi la ce ma refeream prin acel item-menu iti las un server pe privat. As vrea sa reproduci acel sistem.
Inca o intrebare. Daca o sa cumpar acum game modul iar tu faci update in august o sa trebuiasca sa cumpar iar game modul updatat sau o sa am acess liber la updateuri ?

0 0

Back to top
kgd

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2013, 21:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cauta-ma la [email protected] ca sa discutam mai in detaliu. In principiu pentru actizionarea unei noi versiuni se plateste doar diferenta, dar nu e o regula batuta in cui. Putem negocia.
0 0

Back to top
DarkAlexutzu
[Banned user]

Banned

(since 17-03-2014 17:58)

Votes: 43

Post Posted: 28-06-2013, 21:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,ai si sisteme de Anti-Cheats S0beit si Anti-Spam/Flood?Sa fie cat de cat bune sau pluginurle trebuie sa le bagam noi?
0 0

Back to top
kgd

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-06-2013, 15:14:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am un sistem incorporat care blocheaza contul jucatorului daca aceasta foloseste coduri pentru bani.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 19 November 2013 20:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive  

The time now is 20-08-2025, 12:42:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password