Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Complete]Movie Contest v2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Contests
Author
^AvioanE^
[INACTIVE]
Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
,
Topics: 763
Votes
: 719
Posted: 07-06-2013, 01:07:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Movie Contest v2
Tema editiei:
Filme de actiune.
Rewards:
Alegerea temei viitoare. [ Genul de film ]
Topicul castigator va fi facut sticky pentru toata perioada concursului viitor.
5 puncte reputatie
5 puncte oferite de Dire.
Urmand
regulamentul
fiecare user ce doreste sa participe, o sa isi deschida un topic nou si va posta dupa modelul curent. Orice abatere de la regulament rezulta descalificarea din concurs iar topicul respectiv va fi sters.
Aceste informatii oferite de voi in topicurile respective, vor fi inchise imediat dupa ce veti posta si pastrate pentru iubitorii de filme care sunt in cautare de filme bune.
Cititi cu atentie regulamentul inainte sa postati.
Perioada desfasurare concurs: 07.06.2013 - 30.06.2013
Last edited by
^AvioanE^
on 03-07-2013, 23:33:29; edited 1 time in total
0
0
Back to top
^AvioanE^
[INACTIVE]
,
Votes
Posted: 30-06-2013, 17:36:44
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@kolick | T4 *Cost1n | AlexUnder111 | BonJovi4EveR | Ganja* | Dire | Waynee | DaViDeNkO
Cititi cu atentie fiecare topic inscris in concurs.
Se voteaza user-ul, nu filmul ales. Cititi descrierea, votarea si alegeti-va preferatul.
3 zile la dispozitie, cine nu voteaza o sa consider ca nu mai doreste sa participe la sistemul de votare.
Start vot:
0
0
Back to top
Dire
[Gratis rankul]
(since 16-05-2020 10:36)
,
Topics: 414
Votes
: 1763
Posted: 30-06-2013, 19:15:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[Fast and Furious 6]....[Furios si iute 6]
Probabil unul din cele mai bune filme de anul asta dar tu nu ai starnit interesul oamenilor, mi-ai povestit tot filmul si mi-ai prezentat toata actiunea si personajele ceea ce a scos misterul unui asa film.
[ The Mechanic ] || [ Mecanicul ]
Un film tipic Jason Statham, multa actiune, nimeni nu sta in calea lui si este acea monotonie din filmele lui in care nimic nu il poate opri. Film bunicel, dar nu m-ar tenta sa il vad a doua oara.
Donnie Brasco
Nu am vazut filmul si nu imi plac filmele vechi deci nu pot da o parere despre acest film, desi m-ar tenta sa vad un alt rol de-al lui Al Pacino.
Battle Los Angeles # Lupta pentru Los Angeles
Un film bun dar nu ai respectat cerintele concursului, deci dupa parerea mea nut e incadrezi pentru un vot. Tip film care trebuia sa pui este actiune, tu ai pus SF.
Olympus has fallen [Cod rosu la casa alba]
Un film cu actiune multa si palpitant cum de fapt sunt toate filmele cu Gerard Butler. Ai facut o descriere foarte buna si parca m-as mai uita o data la el.
[Parker] - [Parker]
Demult vreau sa vad filmul asta, am auzit ca e foarte bun, unul din cele mai bune a lui Jason din ultimii ani. Descrierea ta e excelenta ai lasat misterul sa il descoperim noi spunand doar atat cat trebuie.
[The Shawshank Redemption]=>[Inchisoarea Ingerilor]
Ajunge sa zici “Morgan Freeman” si deja se stie ca este un film de calitate, un film foarte bine gandit, nu l-am revazut de foarte mult timp, dar acum ca am citit descrierea ta si am revazut traileru am zis ca il scot si ma uit. Buna alegere de film. Ma dor ochii un pic de culorile scrisului tau, dar in rest totul e ok.
"XIII: The Conspiracy" - "XIII: Conspiratia"
Foarte interesant pare din trailer si din descrierea ta, il voi viziona pentru ca imi plac filmele astea cu asasinate asupra Americii si agenti secreti, intotdeauna sunt foarte reusite.
[The Dark Knight] - [Cavalerul Negru]
In majoritatea topurilor pe primul loc, The Dark Knight este unul din cele mai bune filme facute vreodata. Filmul tine peste 2 ore dar nu are nici macar 1 minut in care sa te plictisesti. Este foarte bine gandit si merita toate felicitarile toti actorii si personajele pozitive cat si cele negative. Excelent film, l-am revazut recent si este la fel de tare ca atunci cand l-am vazut prima data. Ai reusit sa ii faci o descriere excelenta pentru un film excelent.
[ Goodfellas ] -- [ Baieti buni ]
Nu sunt fanul filmelor vechi si desi descrierea ta e buna si succinta, nu m-ai convins ca merita sa folosesc “our good old torrent” pentru a-mi scoate filmul.
[Red Tails] | [Cozile rosii]
Nu merge trailerul, a trebuit sa caut eu unul. Apreciez sinceritatea ta din descriere, dar sincer la cate puncte slabe mi-ai spus chiar nu m-ai convins sa ma uit la el si nici secventele din trailer nu au fost prea convingatoare.
Skyfall - 007: Coordonata Skyfall
Sincer, ai lasat mult mister ceea ce face o descriere foarte buna iar, notele si la tine ca si la restul ce m-am uitat pana acum sunt date dupa felul cum ti-a placut tie filmul ceea ce nu face sistemul prea correct. Am vazut filmul sunt greseli de incepatori si sincer nu este cel mai bun din serie dar, per ansamblu nu este un film prost.
Abduction [Rapirea]
Un film bun si ai reusit sa-i faci o descriere buna fara sa dai prea multe detalii. Good job, chiar merita vazut filmul multa actiune si mult suspans.
Inception – Inceputul
Leonardo di Caprio intotdeauna un film de-al lui este un film care merita vazut, a fost buna ideea filmului doar ca atunci cand l-am vizionat a fost sub asteptari. Per ansamblu este un film care merita vazut o data iar tu cu descrierea ta cred ca faci curios orice om ce surfeaza forumul nostru.
Spre sfarsit am ramas nedecis asa intre 2 filme, dar cum doar unul am voie sa aleg m-am decis sa fie:
The Dark Knight
0
0
Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]
(since 20-04-2016 19:39)
,
Topics: 590
Votes
: 196
Posted: 01-07-2013, 11:27:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ca sa fiu cat mai scurt si precis in exprimarea votului , voi oferi doar o opinie la modul general despre toate filmele participantilor ( in afara de al meu ). Toate filmele sunt reusite, unele condimentate cu mai putina sau mai multa aroma de actiune. In principiu, mi-au atras atentia in mod special doua filme, cu caracter mafiot, mafiot la modul cel mai serios, clasic, specific vietii sicilienilor mafioti din USA. Asadar votul meu final se indeapta catre Melfy ([ Goodfellas ] -- [ Baieti buni ] ), deoarece este o bijuterie de film, are o actiune aparte, mai moderata decat in cele contemporane. Scenariul este unul bine structurat , evidentierea personajelor principale si secundare sunt catalogate la modul cel mai profesionist posibil. Nici nu ma mir ca a fost comparat uneori de catre criticii de film cu trilogia The Godfather.
0
0
Back to top
T4 *Cost1n
[Nobody Changes]
(since 06-12-2017 22:17)
,
Topics: 162
Votes
: 230
Posted: 01-07-2013, 12:56:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Inception - Inceputul
Intr-o recenzie nu trebuie sa existe greseli de scriere oricat de mici ar fi acestea sau prescurtari de cuvinte. Iar din ce ai scris tu pe acolo nu ma face sa ma uit la film. (cu toate ca l-am vazut)
Abduction - Rapirea
Prea incarcata toata chestia...nu inteleg nimic, nu stiu unde sa ma uit. Parca ar fi o insiruire de elemente, nu spatii intre randuri, ai la fel, greseli de scriere.
Skyfall- 007: Coordonata Skyfall
Slabuta parerea despre film iar la notarea filmului, n-as intelege notele daca n-as sti unde sa ma uit.
Red Tails - Cozile rosii
Fara parerea despre film "PRO" altfel nu l-ai mai fi postat
Altceva, n-am de reprosat.
The Dark Knight Rises
Mi-a placut poza micuta de la inceputul topicului dar ai dat-o in bara cu acele culori. Pur si simplu dauneaza. Povestea filmului incepe bine si se termina prost, cand ai ocazia, citeste. Parerea despre film trebuia sa fie mai ampla.
Goodfellas
Foarte buna descrierea, fara acel PRO ar fi fost perfecta.
The Dark Knight
Te-ai chinuit sa faci recenzia perfect si ai stricat-o
Nu trebuia sa bagi atata culoare + ai 2 nuante care dauneaza. Iti mai lipseste si nota de la povestea filmului.
XIII: The Conspiracy - XIII: Conspiratia
Parerea despre film prea scurta, culorile s-au imbinat bine dar trebuia doar o secventa.
The Shawshank Redemption
Prea multa culoare, chiar prea multa. Povestirea filmului este ambigua, nu inteleg nimic. Stelutele alea nu-si au locul intr-o recenzie.
Parker
Parerea despre film scurta, in rest totul a iesit bine.
Olympus has fallen
Cateva greseli minore, parerea, la fel, scurta.
Battle Los Angeles
Prea incarcata recenzia, parerea scurta, restul ok.
Donnie Brasco
Parerea parca este scrisa de un copil de 3 ani
Daca ai fi facut-o mai bine, recenzia era perfecta.
The Mechanic
N-am nimic de comentat, poate doar acele stelute de la note.
Fast and Furious 6
Buna recenzia desi secventa preferata n-a putut fi vizualizata.
Cu toate ca sunt filme mult mai bune si au mai multa actiune, votul meu merge la The Mechanic.
You gave him what he asked for.
I gave him what he needed.
0
0
Back to top
^AvioanE^
[INACTIVE]
,
Votes
Posted: 03-07-2013, 00:03:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Azi este ultima zi pentru votarea preferatului vostru. Am trimis PM la toti, cine nu se prezinta o sa-l inlaturam.
0
0
Back to top
DaViDeNkO
[ ]
(since 27-07-2022 20:15)
,
Topics: 180
Votes
: 535
Posted: 03-07-2013, 15:44:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Furios și iute 6
- Am vãzut filmul, frumos, dar ai zis prea multe în descrierea aia. De exemplu ai zis cã Hobbs apare iar, cã Mia a fost capturatã, cã ei se luptã pe autostradã, cam astea sunt acțiunile din film, deja le știm din descriere.
Mecanicul
- Nu am vãzut filmul, îmi place însã Jason Statham, și din descrierea ta, una din cele mai bune, se vede cã e vorba despre un film bun care meritã vãzut.
Donnie Brasco
- Nu am vãzut filmul, dar nici ce ai zis tu nu mã face sã îl urmãresc. Eu de exemplu nu sunt iubitor de filme cu mafioți, înseamnã asta cã nu îmi poate plãcea acest film ?
Lupta pentru Los Angeles
- Nu am vãzut nici acest film, dar din descrierea ta înțeleg cã e vorba de o 'armatã' ce luptã împotriva extratereștrilor. Nu m-ai fãcut curios cu nimic, deci nu, nu pot sã votez așa ceva.
Cod roșu la casa albã
- La fel și aici, nu am vãzut filmul, ai zis totul scurt și la subiect, dar nu m-ai fãcut sã pun filmul la descãrcat.
Parker
- Am vãzut filmul, nu pot zice cã e unul din cele mai bune cu Jason Statham, dar descrierea ta e bunã, îți spune puțin din film, acel puțin care te face sã-l urmãrești.
Închisoarea îngerilor
- Nu am vãzut filmul, dar mi-a venit în cap direct Prison Break, un film cu un om ce intrã nevinovat în pușcãrie și e prea deștept. Pe când am crezut cã urmeazã ceva interesant, ce se întâmplã, exact atunci ai zis cã merge în celulã și te-ai oprit, exact ce trebuia ai fãcut. M-ai fãcut sã urmãresc filmul, de aia votul meu merge la tine.
XIII Conspirația
- Nici acest film nu l-am vãzut, dar ai zis prea puțin în povestire. Ai zis cã lunetistul a scãpat și dupã aceea a fost gãsit un bãrbat ce nu-și amintește nimic, și m-ai lãsat *poker face*, nu înțeleg nimic. Povestirea ta nu mã face sã urmãresc filmul.
Cavalerul negru
- Nu știu cum sã zic, dar parcã lipsește ceva în descrierea ta, e ca și berea caldã, o citești [descrierea] dar nu te atrage cu nimic.
Baieți buni
- Nu am vãzut filmul, dar descrierea ta nu mã face sã vreau sã urmãresc acest film, ceva lipsește din ea, sau mãcar dacã se întâmplã ceva bine sau rãu, deci nu pot vota acest film.
Reînvierea cavalerului negru
- O descriere bunã, foarte bunã, am sã urmãresc și filmul. Ai spus ce era de spus, ce aveam nevoie sã știm din film.
Cozile roșii
- Nu am vãzut filmul, din ce ai zis am înțeles cã actorii sunt slabi și cã filmul nu e tocmai unul strãlucit. Nu ai reușit sã-mi cucerești mintea.
Coordonanța Skyfall
- Ai spus doar cã Bond își face treaba ca de obicei, nu am gãsit nimic interesant în acea descriere, acel ceva care sã mã facã sã vreau sã urmãresc filmul.
Rãpirea
- Gramatical ai greșit mult, aici mã refer la virgule puse aiurea, iar asta te amețește de cap. Nu mi se pare o idee interesantã, din câte am înțeles din descrierea ta, nu meritã sã pierd 2 ore din viațã pentru acest film.
Începutul
- Am înțeles cã e un film despre un hoț priceput, nu ai zis cã se întâmplã ceva la ce nu mã pot aștepta sau cã intervine ceva. Nu mã face sã urmãresc filmul descrierea ta.
A fost greu sã mã decid între filmul lui Swager și cel pus de Dire. Votul meu merge la Swager, cu filmul The Shawshank Redemption [Închisoarea îngerilor].
0
0
Back to top
kolick
[] SUD []
(since 01-09-2019 12:22)
,
Topics: 991
Votes
: 706
Posted: 03-07-2013, 15:50:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Desi probabil filmul pe care-l votez este sub altele din concurs, il aleg deoarece efectele speciale sunt pur si simplu dementiale, iar ideea filmului si felul in care actorii si-au jucat rolurile m-au convins sa-l votez.
Inception.
Quote:
* Ideea de a crea si trai intr-o lume costruita de subconstient este ceva nou pt mine si m-a lasat destul de placut impresionat.
#win!
0
0
Back to top
^AvioanE^
[INACTIVE]
,
Votes
Posted: 03-07-2013, 23:30:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Votez Inception - Inceputul, mi-a placut cum a fost scrisa, scurt si la obiect.
Mi-au mai placut cateva, a fost reusita editia asta, cateva filme de calitate au fost descrise foarte bine. Felicitari.
A 2-a editie a concursului este castigata de royaltech cu recenzia filmului Inception - Inceputul.
PM cu ce categorie de filme doresti noul concurs, ASAP.
Ps.
Eu ma axez mai mult pe partile negative ale unui film. Niciodata nu o sa ridic in slavi un film fara sa-i aduc in discutie si partile rele.
Cine nu a votat, este eliminat din juriu.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
^AvioanE^
, 03 July 2013 21:31
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->