User
Pass
2FA

Sanatate multa Lu' Pyty!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1609
Py7y

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-08-2019 16:32)

Votes: 20

Post Posted: 03-07-2013, 06:51:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vaz cate clase ai si ce multa minte ai, la felul cu te-ai exprimat!EXACT CA UN PORC! Nu vreau sa mai zic nimic, asa o lungim si nu are rost!Am prins player cu wall in kare acele pct il dadeau de gol, asa am procedat si in kazul tau, dar se intampla sa mai si gresesti in decizii k admin. Oricum nu trb sa ma faci albie de porci, trb sa vii sa faci cerere de unban k simplu player!cat despre acest jok nu cred k sunt asa slab cum iti imaginezi!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 03-07-2013, 06:54:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da-i ban perm pentru limbaj si nesimtire si s-a terminat toata treaba. Ce atata drama, ban perm si gata. Tot stai sa iti bati capul cu unu care duce lipsa de creier si de educatie.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 03-07-2013, 10:25:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Da-i ban perm pentru limbaj si nesimtire si s-a terminat toata treaba. Ce atata drama, ban perm si gata. Tot stai sa iti bati capul cu unu care duce lipsa de creier si de educatie.

Probabil stii ca ce se intampla pe YM, ramane pe YM. Nu are treaba serverul cu discutiile de pe YM.
Atata timp cat in joc este curat, are un limbaj decent si nu este prins cu nimic neregulamentar, nu vad de ce sa primeasca ban.

Daca eu ma duc acum si omor pe unu, ce faceti? Imi dati ban permanent ca sunt un criminal? Sau mai bine, il omor pe ese, ca sa aiba treaba cu serverul, iau ban permanent ca am omorat un admin?

0 0

Back to top
PERLON

[all fiesta no siesta]

(since 05-03-2016 17:52)

Votes: 8

Post Posted: 03-07-2013, 10:30:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Paragon wrote:

Probabil stii ca ce se intampla pe YM, ramane pe YM. Nu are treaba serverul cu discutiile de pe YM.
Atata timp cat in joc este curat, are un limbaj decent si nu este prins cu nimic neregulamentar, nu vad de ce sa primeasca ban.

Daca eu ma duc acum si omor pe unu, ce faceti? Imi dati ban permanent ca sunt un criminal? Sau mai bine, il omor pe ese, ca sa aiba treaba cu serverul, iau ban permanent ca am omorat un admin?

depinde, poate daca ii dai lama -

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-07-2013, 10:49:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Paragon wrote:

Nu ii chiar asa, daca nu iei atitudine si nu ti cont de limbajul ala (fie ca ii si pe yahoo), atunci se mira unii dc sunt calcati in picioare si luati la misto de catre copii de nici 12 ani. Trebuie pus fierul incins pe oameni ca aia, fie ca te injura pe forum, yahoo, steam, etc. Il arzi pe srv. Ca de exemplu, injuri un politai, nu la sectie, dar pe strada, te poate aresta. Cam asa pune problema. Si oricum, srv-ul nu cred ca va duce lipsa de un specimen care nu isi poate controla vocabularul "colorat"

0 0

Back to top
CheLoo.

[Account disabled]

(since 07-09-2013 10:10)

Votes: 24

Post Posted: 03-07-2013, 10:53:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Paragon wrote:

Daca te-ar fi injurat pe tn asa nu ai zice asta .

Shut the *** up and go to the business class bitch

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 03-07-2013, 10:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai impresia ca eu sunt mai special sau ce?
Exista ignore, grele, nu?

Si eu am fost injurat si inca sunt, amenintat si alte alea, dar nu pun la suflet ca altfel eram la nebuni deja.
Va simtiti lezati prea repede.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-07-2013, 11:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Ai impresia ca eu sunt mai special sau ce?
Exista ignore, grele, nu?

Si eu am fost injurat si inca sunt, amenintat si alte alea, dar nu pun la suflet ca altfel eram la nebuni deja.
Va simtiti lezati prea repede.

What is done, cannot be undone. Cam asa ii cu acea injurie, a injurat si merita pedepsit, ca de dat ignore....ii putea da, dar pana atunci, a fost injurat mult si bine. Nu ii bine ca lumea sa fie prea iertatoare atat de mult, asa ii peste tot, mai ales cu oameni ca el, daca vede ca esti moale, pai ce motiv ar avea sa nu smulga pielea de pe tine? Oh well, am terminat ce am avut de zis.... Oricum Py7y si un owner ar fi normal sa decida aici.

0 0

Back to top
PERLON

[all fiesta no siesta]

(since 05-03-2016 17:52)

Votes: 8

Post Posted: 03-07-2013, 13:03:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trebuie sa te uiti si la contextul in care a inceput sa injure, evident ca odata ce a primit ban pe nedrept oricine s ar fi suparat, poate ca nu injurau la modu ala dar cu siguranta nu te felicita ca i ai dat ban. nu caut sa ii iau apararea dar asa a fost si pana acum, ce se intampla pe mess ramanea pe mess
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 03-07-2013, 13:32:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Niste exemple minunate de maturitate, tot ziceti ca aveti vietile voastre si intrati la cs doar ca sa va relaxati, si cand prindeti ocazia sa va descarcati aruncati cu tot ce aveti, daca va aveati fata in fata cred ca va bateati ca chiorii...de relaxare.
Amandoi sunteti de vina, unul ca nu e atent si celalalt ca reactioneaza nervos, de parca asta te-a ajutat cu ceva.
Avand in vedere ca amandoi ati gresit, nu pot sa judec in favoarea niciunuia, deci... cum vedeti voi rezolvarea si ce pedepse va meritati ?

0 0

Back to top
Py7y

[Mentally Stable]

(since 05-08-2019 16:32)

Votes: 20

Post Posted: 03-07-2013, 19:49:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca EL va lua unban, EU adio sv!

0 0

Back to top
fade1_

[Mentally Stable]

(since 07-07-2013 12:33)

Votes: 2

Post Posted: 03-07-2013, 21:23:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit jucatorule matur, mi-am recunoscut greseala, dar nici nu mai intru. Sa fii sanatos si vesel ca ti-a luat mamica ta server la 27 de ani, sa ai unde sa suferi. Cat despre conversatia de pe mess pentru care ai facut drama asta, daca n-ai fi pasarica, ai pune-o pe toata, nu din context sa pic eu prost si tu zmeu. Ma dezgusta persoanele ca tine. Imi mentin parerea, pe care cred ca o impartasesc si altii, desi ai pus un sfert de conversatie de pe mess ... unde ai vrut sa-mi arati cat de mirific esti tu ca ai admin si "tai si spanzuri" pentru ca "n-ai ce-mi face" cum ai zis tu ... n-am, intr-adevar, dar nici nu-mi doresc sa am ce-ti face. Imi provoci doar sila, mila si un pic de greata. Sanatate multa!
0 0

Back to top
BojaN

[sefu' la valoare]

(since 30-01-2019 09:54)

Votes: 132

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sinnerzqrr 
Post Posted: 03-07-2013, 21:43:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa fim mai barbati si vom avea doar de castigat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 03 July 2013 20:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 09-08-2025, 19:04:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password