User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1564
believe.

[Freakz believer]

Status: Offline
(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 06-07-2013, 14:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: believe.
Adminii reclamati: rth/nimeni
Harta: tuscan, acum 10 minute
Motiv: unu ma injura de mama, il intreb pe rth daca e chior si nu il vede pe ala si la cat de sensibil e ma ameninta cu ban...primeste ala gag 5 minute si eu primesc ban pentru ca ii spun lui nimeni "sa nu-mi dai gag mai mult de 5 minute daca iti zic de mama, ca fac reclamatie" sau cv de genul

ps. e pe merit banul, nu? i-am stresat pe saracii "domni" admini de nu se mai puteau concentra la fraguri...
ps2. rth respect pe cine merita...atata timp cat iti adresez o intrebare si te rastesti amenintator, respect nu o sa ai. (referitor la discutia pe steam)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 06-07-2013, 14:55:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cineva sa verifice daca vrea sa dea un verdict , nu vreau sa fortez nota , dar daca acesta mai intra pe war3 inseamna ca eu nu mai am ce cauta.
Aici dovezile:
belive
belive
belive

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
h4ck*Spider

[Pro Runescaper]

(since 09-12-2019 16:59)

Votes: 21

Post Posted: 06-07-2013, 15:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce se vorbeste pe chat(uri) nu are nici o legatura cu serverul/forumul.

din cate stiu, se ia in considerare doar chatul de pe server.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 06-07-2013, 15:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce vorbesti tu ?!?!. Ar fi chiar culmea ... Adica iti iei ban pe server pt limbaj si tupeu , iar apoi continui pe chat-ul steamului si nu se mai ia in considerare ... (parerea ta)

believe. wrote:
pai demonstreaza-mi ce limbaj am avut de mi-ai dat ban 300 de minute? ca te-am intrebat daca esti chior? imi dai ban pe serv degeaba si apoi vrei sa reactionez frumos? dupa ce sari si cu amenintari, ca de...esti admin si nu se aplica regulamentu la tine. Pai daca te injura pe tine unu de mama iti zic sigur ca ii dadeai permanent.

Nu te mai victimiza ma atat ca esti oaia neagra , de aceea nu mai ai admin , nu e nici prima dar sper ca e ultima reclamatie pe care o mai faci pe aici . Tu ca si restul playerilor ai acelasi statut , nu esti mai breaz decat nimeni. Ai primit ban pt ca ai repetat sa ma faci chior , iar a doua faza (cea care se vede in print) a fost cea cu "daca zic ma-ta poate imi dai mai mult de 5 minute gag ca iti fac reclamatie" . Uite ca nu ai primit gag ci ban. Sa vedem cat de tare in gura esti tu mereu si pana unde vrei sa ajungi , ca nu iti merge . Unde te prind iei ban si dupa caz amx_bye . Altadata sa intelegi ca si scuzele au rostul lor !
Nu e nimeni obligat sa percuteze cand vor muschii lui belive , adica te-a jignit unul pe tine si tu la randul tau ma jignesti pe mine ca nu am vazut ? Nu stiu cine te crezi "prietene" dar limbajul asta sa il folosesti cand mananci seminte la scara blocului cu prietenii tai nu cu mine.

Last edited by clau88 on 06-07-2013, 19:19:19; edited 3 times in total
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

Post Posted: 06-07-2013, 16:37:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai demonstreaza-mi ce limbaj am avut de mi-ai dat ban 300 de minute? ca te-am intrebat daca esti chior? imi dai ban pe serv degeaba si apoi vrei sa reactionez frumos? dupa ce sari si cu amenintari, ca de...esti admin si nu se aplica regulamentu la tine. Pai daca te injura pe tine unu de mama iti zic sigur ca ii dadeai permanent.

0 0

Back to top
sRz

[Mentally Stable]

(since 18-07-2013 20:18)

Votes: 1

Post Posted: 06-07-2013, 21:29:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai oameni buni voi nu vedeti ma ca serverul asta se duce din ce in ce mai jos voi nu realizati ca voi asti stricat serverul in genaral ? pe zi ce trece numai reclamatii peste reclamatii care mai decare cu arfe de 2 lei , alti se chinui sa duca serverul , comunitatea cat mai sus si voi ai de capu vostru il duceti mai jos . Nu vedeti si voi ca de la un timp se sparge lumea in reclamatie pentru gag pentru ban 1 ora , nu aveti ce face decat poc hai sa mai fac o reclamatie . AI DE CAPU VOSTRU , ca degeaba aveti ma varsta care o aveti... alti la de varsta mai mica ca voi ii duce capu si voi omeni mari si copii in general stricati ma serverul si comunitatea ...
Mai bine terminati cu certurile si apucastiva ma de treaba buna sa readucem serverul cum era pe timpuri si nu mai postati ma toate dracovenile pe aici sa va dati voi arfe , hoo hai ca l`am ars pe fraier ii fac reclamatie si l`am ars ... doamne AI DE CAPU VOSTRU .. PRAFU SE ALEGE IN RITMUL ASTA....

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 07-07-2013, 06:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sRz wrote:
Bai oameni buni voi nu vedeti ma ca serverul asta se duce din ce in ce mai jos voi nu realizati ca voi asti stricat serverul in genaral ? pe zi ce trece numai reclamatii peste reclamatii care mai decare cu arfe de 2 lei , alti se chinui sa duca serverul , comunitatea cat mai sus si voi ai de capu vostru il duceti mai jos . Nu vedeti si voi ca de la un timp se sparge lumea in reclamatie pentru gag pentru ban 1 ora , nu aveti ce face decat poc hai sa mai fac o reclamatie . AI DE CAPU VOSTRU , ca degeaba aveti ma varsta care o aveti... alti la de varsta mai mica ca voi ii duce capu si voi omeni mari si copii in general stricati ma serverul si comunitatea ...
Mai bine terminati cu certurile si apucastiva ma de treaba buna sa readucem serverul cum era pe timpuri si nu mai postati ma toate dracovenile pe aici sa va dati voi arfe , hoo hai ca l`am ars pe fraier ii fac reclamatie si l`am ars ... doamne AI DE CAPU VOSTRU .. PRAFU SE ALEGE IN RITMUL ASTA....

Pe vremuri era mai multa ordine ca erau adminii mai severi, acum nu mai sunt asa severi + ca multi playeri nu suferau atat de ei de la a gag/slay/kick. Acum suferinta scrie pe o mare parte.
@Ban meritat.

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

Post Posted: 07-07-2013, 06:49:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai postat si tu, sa nu zici ca n-ai postat...nici nu vezi dc reclam adminii, nu isi fac treaba ii atentionezi si apoi iti da tie ban "da cee baa tu ma faci pe mine chioor?! crezi ca esti jmeker? na de aici ban permanent"...apoi vin pe forum ii reclam si primesc raspuns ca i-am stresat o0...pai nu-i normal sa inceapa conflicte cand nu-si fac treaba, mai dau si comenzi aiurea si tot ei sunt revoltati? ..rth nici macar nu stii dc nu mai am admin,las-o asa.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 07-07-2013, 06:58:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

here and here. Ca sa nu zici ca esti nevinovat si dc am zis eu ca ii ban meritat. Te-ai gandit ca poate nu a vazut limbajul lui ala? Dar tu in schimb il jignesti. Si nu iti mai da atatea arfe ca nu iti sta bine, iti faci riduri. Bafta.

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

Post Posted: 07-07-2013, 08:50:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si zis in reclamatie ceea ce vroiai tu sa subliniezi...dupa ce ii dau pe page dovada ca ala injura nu ia nici atunci masuri, nu-i normal sa-l intreb daca nu vede?(adica daca e chior) ... si parca tot tu neo sau nu mai stiu exact cn spunea ca insultele la adresa mamei se pedepsesc cu ban pe o durata mare...deci sa inteleg ca pe mn poate sa ma injure orice prunc de pe serv ca primeste gag 5 minute si apoi poate continua iar,nu? ca e believe, da-l in... bn ii face ca-l injura,nu?

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 07-07-2013, 08:58:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
am si zis in reclamatie ceea ce vroiai tu sa subliniezi...dupa ce ii dau pe page dovada ca ala injura nu ia nici atunci masuri, nu-i normal sa-l intreb daca nu vede?(adica daca e chior) ... si parca tot tu neo sau nu mai stiu exact cn spunea ca insultele la adresa mamei se pedepsesc cu ban pe o durata mare...deci sa inteleg ca pe mn poate sa ma injure orice prunc de pe serv ca primeste gag 5 minute si apoi poate continua iar,nu? ca e believe, da-l in... bn ii face ca-l injura,nu?

Eu unul dau ban la mia de minute la injuraturi de mama, asa procedez eu, ca vreau cumva sa bag educatia in cei care injura de familie, morti, etc. Eu unul nu ma intereseaza ce fac restul, ca nu sunt owner, ca sa ma bag, sa ii dau de exemplu ungag, iar in schimb sa ii dau ban ca sa fie pedeapsa pe masura "infractiunii", fiecare sanctioneaza cum crede mai bine, dar eu unul cred ca a fi moale, a fi indulgent o mare parte din timp, ii nasol, fie ca acel player ii nou venit sau vechi, i dont care, eu unu m-am saturat de scuzele astea ca "sunt nou pe server", "sunt nou pe forum", etc, inseamna ca nu ai creier daca nu se prinde de tine mai rpd un regulament.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 07-07-2013, 09:34:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban meritat dar nu si permanent (mai nou asa mi s-a spus). Tot timpul ai avut gura cam mare believe - Ateapta sa treaca timpul.

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ese, 07 July 2013 07:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 15-04-2025, 06:27:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password