User
Pass
2FA

[REJECTED] [Quest] [DEATH KNIGHT] [STARTING AREA] Into the realm of shadows

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message1082
laur7895

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-04-2015 18:01)

Votes: 2

Post Posted: 06-07-2013, 19:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=12687&&name=into-the-realm-of-shadows

Descrierea bugului / Bug description:
Am avut bug-ul asta pe un DK si, neputand sa mai ies din realm of shadows am dat unstuck si am stricat caracterul, pentru ca m-a scos din starting area. Apoi l-am stres si am facut altul. La aceeasi misiune am dat de aceeasi problema. Este imposibil sa gasesc un Dark Rider of Acherus pe care sa-l pot omori. Ori sunt cai fara calareti, ori sunt calareti care stau pe cal de zici ca stau pe scaun, care apar doar cand ma duc langa ei si nu pot fi atacati, iar pe harta ca target apar peste tot in jur (gen apar mai la sud, iar cand ma duc inspre ei, se muta spre nord-vest, asa, random).
La dovada, prima imagine arata un cal fara calaret, iar a doua un calaret care nu poate fi atacat pentru ca "target too far away". Nici spellurile cu longrange (icy touch si death grip) nu merg, din acelasi motiv.
Imi imaginez ca problema este ca mobii nu apar unde sunt de fapt, si de aceea nu-i pot ataca. Am vazut ca nimeni nu a mai postat acest bug, si chiar ma intreb de ce. Oare il am doar eu? Trebuie sa redownloadez jocul, are legatura cu un addon, ceva?

Dovada / Proof:

Nu lua viața prea în serios, cã oricum nimeni nu scapã din ea în viațã...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laur7895

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-07-2013, 21:26:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am observat ca au fost mai multe posturi in timp legate de exact acest bug, iar la toate s-a spus ca questul merge... Totusi, eu sunt in aceeasi situatie. Ba mai mult, am gasit un calaret fara cal pe care-l pot omori, dar de vreme ce nu are cal nu pot completa misiunea...

0 0

Back to top
AlesianDuke

[WoW GameMaster]

(since 31-08-2017 17:17)

Votes: 125

Post Posted: 06-07-2013, 22:47:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Merge. Mai mult, daca tot nu reusiti sa il faceti, dati abandon, mergeti inapoi la Salanar si va fi complete.
0 0

Back to top
laur7895

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-07-2013, 22:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc mult de tot. Nu credeam ca problema se rezolva atat de usor. +rep -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pirinush, 07 July 2013 07:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 15-02-2025, 16:49:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x