User
Pass
2FA

Reclamatie Beowulf

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message848
trilu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-09-2013 14:04)

Votes: 5

Post Posted: 09-07-2013, 17:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : trilu
- Numele adminului reclamat : Beowulf
- Harta, ora si data faptei reclamate :de_alexandra 17:35/ 09.07.2013
- Motivul / Regula incalcata : Doar ban + destroy.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : Am reinstalat steam nu mai am print.
- IP-ul tau / SteamID-ul tau : 92.81.137.6 / STEAM_0:1:39272697

ps : Citez din regulament admini : "6. Orice kick/ban/destroy/***/exterminate etc, dat aiurea se pedepseste in functie de gravitate (1 warn/2 warn). Daca nu sunteti siguri de un jucator, aveti sectiune de Pareri demo "

Aici am sa pun pozele care mi le-a facut :
http://imageshack.us/a/img843/3546/i7sd.png

nu trebuia sa imi dea destroy daca nu stie sa-mi explice unde sunt situate pozele. (
) ( Poate sunt incepator in asa ceva ).

Daca nu ai steam si nu stii cum sa explici unde se afla pozele cauti pe google.

O parere strict personala:

Halal owner ( pacat ca esti tinut in functie de viata ta in fata pc-ului (
Un sfat : mai iesi pe afara, mergi la un suc, o inghetata cu o fata ca doar e vara si e frumos afara.

ps 5 : Iti este rusine sa iti areti fata?

Arata-mi te rog un scrie in regulament ( sunt orb si joc cu monitorul stins ) de cand se da destroy pentru neprezentare ss? -[i]

Nu imi mai modifica thread-ul te rog. Daca iti este rusine cu fata asta, spune-mi si sterg eu pozele cu tine.

Staff message (nr913):

Ți-am dat 3 warn-uri. 1 pentru flame, 1 pentru atac la persoanã și unul pentru postarea de material fãrã acordul proprietarului.

Last edited by trilu on 09-07-2013, 17:53:20; edited 7 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 09-07-2013, 17:22:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ii asa server(halal) poti sa ramai cu ban , ca se presupune ca nu iti place si nu mai ai nevoie de unban, crezi ca era necesara poza cu ownerul ? plus de asta nu poti sa sfatuiesti pe cineva sa iasa din casa atata timp cat esti exact ca si el -, ai putea sa citezi si celui care si-a bagat nasul in reclamatia asta isi vada de treaba lui ca nu are nici o importanta pentru server cat isi da , si daca tie ti se pare ca , am avea nevoie de facebook-ul tau te inseli , exterminate nu meritai , dar banul acuma il meriti .
0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 09-07-2013, 17:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da,asa e. Nu meritai destroy ca asta am dat. Insa eu iti zic frumos unde sunt pozele,tu ma iei la misto,apoi dupa ce iti dau ban si ignore culmea,spui ca ai trimis pozele si nu le-am luat. Iar poza aia in mod normal nu se publica,insa traim in Romania si voi intelege. Plus ca ii inteleg gradul de handicap si de retard celui care ti-a dat-o. Daca esti curat din partea mea primesti unban,insa vocabularul tau lasa de dorit. Si daca ai cva de spus o poti face cu cuvintele tale. Imi petrec timpul acasa pentru ca imi permite buzunarul si e strict problema mea ce fac. Cel care te-a pus sau a scris alea in locul tau are probleme sigur cu hormonii sau are usturimi de la simpatie.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Z3nTyVa

[Account disabled]

(since 16-03-2014 22:16)

Votes: 49

Post Posted: 09-07-2013, 17:33:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da are dreptate kalwin nu meritai exterminate dar putei face reclamatie normala nu era nevoie de poza lui pt ca il stim si nu sunt de parere cu tine este un owner bun si sunt pro sa ramai cu ban - cu asa vocabular nu prea cred ca meriti sa joci pe sv

0 0

Back to top
trilu

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-07-2013, 17:37:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kalwin wrote:
daca ii asa server(halal) poti sa ramai cu ban , ca se presupune ca nu iti place si nu mai ai nevoie de unban, crezi ca era necesara poza cu ownerul ? plus de asta nu poti sa sfatuiesti pe cineva sa iasa din casa atata timp cat esti exact ca si el -, ai putea sa citezi si celui care si-a bagat nasul in reclamatia asta isi vada de treaba lui ca nu are nici o importanta pentru server cat isi da , si daca tie ti se pare ca , am avea nevoie de facebook-ul tau te inseli , exterminate nu meritai , dar banul acuma il meriti .

Stai linistit prietene, adica primesc ban + destroy si nu fac reclamatie?

Il aperi, doar e owner si sa nu cumva sa scazi in grad.

Beowulf wrote:
Da,asa e. Nu meritai destroy ca asta am dat. Insa eu iti zic frumos unde sunt pozele,tu ma iei la misto,apoi dupa ce iti dau ban si ignore culmea,spui ca ai trimis pozele si nu le-am luat. Iar poza aia in mod normal nu se publica,insa traim in Romania si voi intelege. Plus ca ii inteleg gradul de handicap si de retard celui care ti-a dat-o. Daca esti curat din partea mea primesti unban,insa vocabularul tau lasa de dorit. Si daca ai cva de spus o poti face cu cuvintele tale. Imi petrec timpul acasa pentru ca imi permite buzunarul si e strict problema mea ce fac. Cel care te-a pus sau a scris alea in locul tau are probleme sigur cu hormonii sau are usturimi de la simpatie.

Legat de poza este publica facuta pe facebook, ma insel?
Nu era vorba de bani era vorba sa iesi si tu la un bronz, la o poveste cu o fata ( 2,3, etc )
Crezi ca nu stiu sa scriu corect sau care e faza? Te bat in orice vrei tu ( absolut orice domeniu, daca vrei facem si un pariu )
Hai te rog cu unbann-ul ca vreau sa te intrec in rank, scuze, trebuie sa-mi aman iesirile si sa fac pe clocitoarea in casa la pc sa te pot intrece la rank -

Multa bafta, b00sule

Z3nTyVa wrote:
Da are dreptate kalwin nu meritai exterminate dar putei face reclamatie normala nu era nevoie de poza lui pt ca il stim si nu sunt de parere cu tine este un owner bun si sunt pro sa ramai cu ban - cu asa vocabular nu prea cred ca meriti sa joci pe sv

Crezi ca imi convine ca un kinder sa faca asa ceva?

Last edited by trilu on 09-07-2013, 17:43:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 09-07-2013, 17:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai avut tu aprte de iesiri in viata ta cat am iesit eu in lume. E problema mea ce fac cu timpul liber. Nu stau sa ma contrazic cu tine. Ma bati la orice,esti bun ce sa zic. Dar ca tine cunosc multi. Iubiti-va mult acolo si sa nu va mai doara ce fac eu. Bafta si ma puteti pupa pe "sfarc".
0 0

Back to top
trilu

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-07-2013, 17:47:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beowulf wrote:
N-ai avut tu aprte de iesiri in viata ta cat am iesit eu in lume. E problema mea ce fac cu timpul liber. Nu stau sa ma contrazic cu tine. Ma bati la orice,esti bun ce sa zic. Dar ca tine cunosc multi. Iubiti-va mult acolo si sa nu va mai doara ce fac eu. Bafta si ma puteti pupa pe "sfarc".

Ultimul meu replay care ti-l dau tie

DUPA SEMNUL " , " ( VIRGULA ) SE LASA SPATIU SI APOI INCEPI CUVANT NOU.

Bafta cu " iesirile tale "

Un admin responsabil si de caracter sa vina cu o decizie.

0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

Post Posted: 09-07-2013, 17:50:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai probleme cu vederea ? nu stiu unde vezi tu aparat , am spus destroy nu meritai ci doar ban pentru neprezentare , dar se pare ca ii greu si sa citesti -,sarcasmul tau prea multe beneficii credema ca nu iti aduce, pui tot felul de linkuri cu subinteles, sincer nu ma impresionezi si chiar imi provici o foarte mare scarba ... dai dovada de maturitate rar intalnita...
0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 09-07-2013, 17:50:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu suntem la orele de literatura romana sa punem toate semnele de punctuatie corect. Am terminat o facultate,am o viata mai buna decat crezi. Problema e rezolvata,ramai cu ban,insa astept sa mai comenteze si altii,sa isi faca activitatea pe forum,o sa imi dau 1 warn pentru destroy-ul dat poate nu te mai doare atat chestia asta.
0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

Post Posted: 09-07-2013, 17:53:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dai pace ramai cu ban ca ii ok asa . bafta
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by kalwin, 09 July 2013 15:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 26-02-2025, 12:16:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x