User
Pass
2FA

reclamatii shadowsss
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1272
shadow96ro

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-07-2019 12:43)

Votes: 2

Post Posted: 10-07-2013, 14:48:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bun, am inteles. dar se pare ca prokiller nu este la prima abatere si asta coincide cu "9. Jocul este individual creearea aliantelor sau favorizarea unuia sau a mai multor jucatori duce la pedeapsa slay/kick/ban intre 60 min si permanent ."

"Am voie sa joc cu ce ZM vreau pana-n level 5, randy nu e owner sa-mi faca mie reguli , da? Atata timp cat sv. imi da voie cu orice zm vreau pana-n lvl 5, joc cu ce vreau eu !
Si l-am intrebat pe ank daca mai sta dupa ce face lvl 9 , mai avea inca 400 credite.Si chiar esti obsedat frate, cumpara-ti o viata, fa-ti o prietena, numai sta 24/24 pe CS . iesi cu prietenii pe afara ( daca ai )
ajungi rau"

s3byk4: prokiller tu ai mai facut feed odata cu tnsalx
si acuma cand ai vip tot faci feed?
nush daca din poze se poate dovedi feed
Astept parerea unui admin de grad mai mare

Playerii stiu de asta tot timpul

Let the game begin!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 10-07-2013, 14:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aloooo, s-a luat deja o decizie, mai posteaza cumva care aiurea aici ca sa am motiv sa il ard? Vedeti-va de treaba, pe unul l-am rezolvat, cand ii expira banul cu block, atunci va fi rezolvat si el. Nu mai vreau sa aici drama si alte porcarii, decizia ii luata. PUNCT. Aici tot ce vreau sa mai vad este continuarea reclamatiilor, ca daca vad altceva, poate mai banez pe cineva in plus.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 13 July 2013 05:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 19-01-2025, 22:36:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x