User
Pass
2FA

Reclamatie Drogatul :X

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1327
DeFy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-10-2013 16:50)

Votes: 2

Post Posted: 11-07-2013, 15:55:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : DeFy
Numele adminului reclamat : Drogatul -
Data si ora : 11-07-2013 16:40
Motiv reclamatie : Deci era godmode un ct la omorat , a dat retry apoi ma omorat si pe mine un ct si am dat si eu retry dupa care imi spune ca sunt amputant (uitati ce limbaj colorat are fata de admini) , apoi a inceput sa ma ameninte ca iau remove + destroy daca mai dau retry dar el daduse .
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : 1. Cand a dat el retry : http://s14.postimg.org/pnez3fgyp/retrydrogatu.png

2. Cand ma ameninta : http://postimg.org/image/sqvhxnsnr/

3. Limbaj : http://s21.postimg.org/9yj6aqa6f/limbaj.png

As dori sa faceti ceva cu acest "admin" paralel care nu stie nici macar o comanda si se baga el in tot .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ducadam
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2013 10:23)

Votes: 61

Post Posted: 11-07-2013, 16:09:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa aici sunt pozele cand dai tu retry 1:cand esti mort http://imageshack.us/photo/my-images/203/kzaj.png/ 2:cand esti spec http://imageshack.us/photo/my-images/51/xboc.png/3:aici cand ma injuri ca iam zis sa iti deie cap ca ai dat retry http://imageshack.us/photo/my-images/534/juc.png/ si amputat nu credca e o jignire si 1 la mana ca tu il amenintai pe simon ca daca te mai omoara cand dai retry ii dai slay -

0 0

Back to top
NicKu [#] Ionutzu.
[Banned user]

Banned

(since 23-09-2013 15:32)

Votes: 101

Post Posted: 11-07-2013, 16:12:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ducadam wrote:
Asa aici sunt pozele cand dai tu retry 1:cand esti mort http://imageshack.us/photo/my-images/203/kzaj.png/ 2:cand esti spec http://imageshack.us/photo/my-images/51/xboc.png/3:aici cand ma injuri ca iam zis sa iti deie cap ca ai dat retry http://imageshack.us/photo/my-images/534/juc.png/ si amputat nu credca e o jignire si 1 la mana ca tu il amenintai pe simon ca daca te mai omoara cand dai retry ii dai slay -

Nu inteleg daca tu dai retry pt ce il ameninti pe el ca daca da retry remove + destroy ? Cine esti tu sa decizi chestiile astea - ?

0 0

Back to top
ducadam
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-07-2013, 16:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NicKu [#] Ionutzu. wrote:
ducadam wrote:

Nu inteleg daca tu dai retry pt ce il ameninti pe el ca daca da retry remove + destroy ? Cine esti tu sa decizi chestiile astea - ?

am zis sa nu mai ameninte playeri cu slay pe nedrept si eu mi-am cerut voie de la simon sa dau retry si daca imi cer voie pentru ca mie mio dat comanda si de asta ii tot zicem sa ii deie cap lui defy ca dadea incontinu retry asa ca taci din gura si veziti de reclamatiile tale

0 0

Back to top
DeFy

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2013, 16:18:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatu , din cate vad in poze eu am dat o singura data retry , eu nu te-am amenintat cu remove+destroy doar am zis "***" deoarece m-ai enervat ca m-ai amenintat si toate cele !

Connect JB.Freakz.Ro
Nick:DeFy
0 0

Back to top
ducadam
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-07-2013, 16:20:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DeFy wrote:
Drogatu , din cate vad in poze eu am dat o singura data retry , eu nu te-am amenintat cu remove+destroy doar am zis "***" deoarece m-ai enervat ca m-ai amenintat si toate cele !

si eu am dat o singura data retry si tu mai injurat - cand ti-am zis prima data cu frumosu nu te-am prins ca ai dat de 3 ori - mie mio dat ala comanda si tu nu mai ascultat si dadeai retry incontinu -

0 0

Back to top
DeFy

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2013, 16:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce sa iei tu cu frumosu ma ca ai inceput sa ma injuri ca spartu si apoi sa ma si ameninti tu mai injurat pe chat , iar eu o singura data pe amx_chat , si din ce ai postat mai sus nu am dat retry in continu cum zici tu , ci doar o singura data ! Insa tu de mai multe ori pt ca te oftici ca mori .

Connect JB.Freakz.Ro
0 0

Back to top
Popcorn*

[Pam Pam]

(since 08-07-2018 04:33)

Votes: 46

Post Posted: 11-07-2013, 16:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram pe sv si dadei non stop retry. Daca ai supervizor te crezi smecher? Regulamentu e pentru toti.
0 0

Back to top
ducadam
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-07-2013, 16:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate am dat 1 data pentru ca o apasat cineva pe buton si aveam comanda si nu ai respectat si iam zis sa iti dea cap tio dat si dupa ai comentat ai dat retry ti-am zis ca nu trebe sa dai retry ai dat si dupa iam zis sa iti dea cap si dupa ai mai dat retry si lai amenintat si dupa ai dat retry din nou si dupa mai enervat si te-am facut prost si dupa mi-ai zis pe chatul adminilor cum se vede si in poza *** de nush ce asa ca pe mine mo lasat ala sa dau retry pentru ca mie mio dat comanda si nu ne mai complicam asteptam un verdict

0 0

Back to top
LoveAndPasion

[Mentally Stable]

(since 19-10-2013 09:08)

Votes: 6

Post Posted: 11-07-2013, 16:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ducadam wrote:
frate am dat 1 data pentru ca o apasat cineva pe buton si aveam comanda si nu ai respectat si iam zis sa iti dea cap tio dat si dupa ai comentat ai dat retry ti-am zis ca nu trebe sa dai retry ai dat si dupa iam zis sa iti dea cap si dupa ai mai dat retry si lai amenintat si dupa ai dat retry din nou si dupa mai enervat si te-am facut prost si dupa mi-ai zis pe chatul adminilor cum se vede si in poza *** de nush ce asa ca pe mine mo lasat ala sa dau retry pentru ca mie mio dat comanda si nu ne mai complicam asteptam un verdict

E usor sa ziceti ca dedaea retry in continuare dar daca nu aveti dovezi adica poze/demo se da T/C!

0 0

Back to top
DeFy

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2013, 16:40:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am dat retry pentru ca ma omorat si mi-a zis sa dau retry. Dar cum voi 2 sunteti prieteni, logic ca va sustineti. De ce acum te prefaci ? Incerci sa scapi basma curata ? Ei bine eu nu o sa te las . Nu am dat intruna retry am dat doar o singura data , acum iara minti ai zis ca m-ai facut "prost" , ei bine tu m-ai facut amputant . Eu nu te-am amenintat in nici un fel da ? Iar tu m-ai amenintat cu : reclamatie , destroy , remove . Esti cumva detinator sa decizi asta ? Hai acum sa asteptam decizia lui Ghost sau Crizzatu.
Iar popcorn, dovezile te rog.

Connect JB.Freakz.Ro
0 0

Back to top
ducadam
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-07-2013, 16:47:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DeFy wrote:
Eu am dat retry pentru ca ma omorat si mi-a zis sa dau retry. Dar cum voi 2 sunteti prieteni, logic ca va sustineti. De ce acum te prefaci ? Incerci sa scapi basma curata ? Ei bine eu nu o sa te las . Nu am dat intruna retry am dat doar o singura data , acum iara minti ai zis ca m-ai facut "prost" , ei bine tu m-ai facut amputant . Eu nu te-am amenintat in nici un fel da ? Iar tu m-ai amenintat cu : reclamatie , destroy , remove . Esti cumva detinator sa decizi asta ? Hai acum sa asteptam decizia lui Ghost sau Crizzatu.
Iar popcorn, dovezile te rog.

hmm eu credca tu mori oleaca de ciuda ca ai adminu de 2 zile si ai deja 3 reclamatii si ai dat retry de 3 ori si mai ai tupeu si in + eu aveam comanda si ti-am zis sa nu mai dai retry si dupa ce mi-ai zis faza cu *** te-am facut amputat ca mai enervat - sa vada si ghost si criza in logo de cate ori am dat eu retry si de cate ori ai dat tu si daca zici ca amputat e o injuratura apai gata si in + cand am intrat pe sv comentai la admini ca le dai slay,destroy din nustiu ce motiv hmm nustiu dece toata lumea are bani Love Struck

0 0

Back to top
DeFy

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2013, 16:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adu dovada ca amenintam eu si apoi vino cu afirmatiile facute ! Din contra si e a 3-a oara cand iti repet ca TU m-ai amenintat , TU m-ai injurat .
P.S: Dute pe la scoala si ce problema ai tu cu mine daca am bani sau nu?

Connect JB.Freakz.Ro
0 0

Back to top
ducadam
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-07-2013, 17:00:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DeFy wrote:
Adu dovada ca amenintam eu si apoi vino cu afirmatiile facute ! Din contra si e a 3-a oara cand iti repet ca TU m-ai amenintat , TU m-ai injurat .
P.S: Dute pe la scoala si ce problema ai tu cu mine daca am bani sau nu?

si cei cu poza aia *** de ... ? zi si mie eu am zis ca toti copii din astia au bani si doneaza - si gata nu mai vreau sa iti citesc comenturile ca mai mult de 11 ani nu ai cum te conporti atata timp cu admini si cu playeri -

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 11-07-2013, 17:03:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De acum ma tin de cuvant cine nu are legatura cu reclamatiile interdictie 2 saptamani, m-am saturat sa citesc pagini intregi fara rost cu aberatii si tampenii.

O sa revin cu raspunsul.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 11 July 2013 15:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-06-2025, 09:45:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password