User
Pass
2FA

Ascension Vs Warlord Zon'ozz 10Hc
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message5289
Kinook

[Pastor Penticostal]

Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 22-07-2013, 10:33:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unii dintre voi chiar sunteti nesimtiti ma, dupa ce ca au muncit oamenii sa scoata un boss, o mana de oameni cat sunt, mai si aruncati cu materiale maro dupa ei. Mare achievment care ghilda face server/realm first, atata timp cat bossul e picat de ani pe oficial, si sunt atatea videouri care explica tactica. E si normal ca sunt cateva buguri/exploituri, e imposibil sa il bage 100% blizz, avand in vedere ca e scriptat de mana, si nu e ciordit din database-urile oficiale. Eu zic sa fiti multumiti ca aveti inca un mob in care sa dati, si de la care sa primiti loot. Cum au fost si yorsahj cu morchok, i-au lansat cu cateva buguri, care au fost reparate pe parcurs. Voi vreti performanta blizzard de la cativa oameni. Blizz au zeci, daca nu chiar sute de programatori si testeri, freakz daca are 10 e mult. Bravo echipei freakz pentru scriptarea bossului. Mai mult nici ca se putea face

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sspyke

[Mentally Stable]

(since 11-11-2019 19:12)

Votes: 13

Post Posted: 22-07-2013, 10:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa e romanu

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 22-07-2013, 10:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer nu-i inteleg de ce se plang atat avand in vedere ca boss-ul e "batubil"

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

(since 23-06-2016 16:49)

Votes: 30

Post Posted: 22-07-2013, 10:59:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi am pus un film, nu s-a luat nimeni de munca staffului , nu a aruncat nimeni cu kkt nicaieri.
Mai repet o data , dupa ani de zile jucati pe retail , am ajuns la concluzia ca bossul care o fi el, are o mecanica fixa cu mici abateri, iar in cazul de fata cand este incomplet dar atentie: Este Live ! , trebuie sa te modelezi dupa ce ai in fata.
Eu personal va respect munca , voua sau tie, dar tu / voi stiind ca este incomplet dc era nevoie sa se spuna ca am facut Exploit? Dc nu va asumati consecintele si raspunderea?
Eram atat de nebuni sa postam un film cu exploituri ca sa luam ban 10 oameni? Nu, pentru ca noi nu il consideram a fi exploit , doar am inversat ordinea de adds kill, pt ca in ordine oficiala este imposibil de omorat si multi o stiu.
Cat despre munca si fixurile voastre tot respectul din partea AscensioN , noi vom bate bossi printre primele guilde indiferent de fixuri si schimbari, si intotdeauna fara EXPLOIT.
Pe mine aia m-a deranjat ca tu care iti cunosti munca si sti ca nu poate fi batut blizzlike ai dat in noi cu treaba aia...
Mai mult nu am ce zice , asa l-am batut multora le place , altora nu ...ca si voi stafful , nu putem multumi pe toata lumea.

PS: Bafta si salut celorlalte guilde care l-au facut sau inca il mai incearca.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MulteRasete
[Banned user]

Banned

(since 26-08-2013 15:45)

Votes: 85

Post Posted: 22-07-2013, 11:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce va mai place cancanul la unii dintre voi care nu aveti nici o treaba pe aici.....nu e topic de pupincurism bajetii care vor sa dea bine pe sticla asa ca mai usor cu astea!

nexflame vineri o sa ai alt video,sa nu mai spui ca e exploit si mai stiu eu ce,gg pt munca depusa si repet nimeni nu s-a luat de tine sau de munca ta,doar ca apar niste maimute spatiale care vin si ele sa comenteze pe aici degeaba fara nici un sens.

mai lasati cancanul....

"Nu e nimic iesit din comun,doar papagali care se cred vulturi..."

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 22-07-2013, 14:00:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in clipul vostru black phase e buguit vizibil...

oriq...gz pt kill

0 0

Back to top
Zhin

[resto trainer]

(since 02-11-2017 11:45)

Votes: 14

Post Posted: 25-07-2013, 05:58:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru kill , pãcat cã nu am putut ajunge si eu -. Ma revansez resetul asta de vineri.
0 0

Back to top
bursucelul

[Mentally Stable]

(since 14-06-2022 09:14)

Votes: 10

Post Posted: 25-07-2013, 11:46:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

side_fx wrote:
- nu pot sa ma abtin.
Calarasu wrote:
Nexflame wrote:
Exploiters gonna exploit.

Cum sa vorbesti de exploit cand bossul nu e nici macar half Blizzlike? M-ai dat pe spate.... mai nasol ca e blue post ... -
Si cand o sa fie apreoape 100% Blizzlike o sa fie "easypie".

+1 Omul si-a exprimat parerea si sunt de acord cu el.
Draga domnule Nextflame nu stiu ce intelegi tu prin exploit dar sa omori un mob intr-un encounter care oricum trebuia la un momentdat sa moara pentru ca " asa este scriptul" si pe deasupra dadea un damage muuuult mai mare decat ar fi trebuit datorita muncii tale impecabile de copy-paste ... in fine , din punctul meu de vedere si al multora asta nu este nici pe aproape de a fi un exploit.
Spui ca omul asta te-a instigat la flame? wtf..... Vad ca tu faci chestia asta : "cacacios" ,"ratat". Ma rog , vad cum merge treaba aici ...esti gm , no warn. Lasand deoparte asta bossul poti sa il faci cum vrei si prioritate de kill la mobi cum vrea inima ta , unde scrie ca trebuie sa respecti scriptul.
Faci afirmatii fara sa gandesti , instigi la flame aiurea... nasol esti gm , comporta-te ca unul.

Deci gg pt boss, foarte frumos video, muzica parca ok ..
Cat despre acest post facut de "side_fx" pot spune ca este EPIC !!!! Fiecare cuvant reda doar ADEVARUL !!!
Ma repet .. GG pt boss si video ..

0 0

Back to top
Quatrozilla

[Web Dev]

(since 09-09-2018 19:06)

Votes: 22

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-07-2013, 12:21:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravooooo!!!1

https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8

0 0

Back to top
Nexflame

[Newb Developer]

(since 28-12-2022 15:28)

Votes: 58

Post Posted: 25-07-2013, 13:25:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bursucelul wrote:
Deci gg pt boss, foarte frumos video, muzica parca ok ..
Cat despre acest post facut de "side_fx" pot spune ca este EPIC !!!! Fiecare cuvant reda doar ADEVARUL !!!
Ma repet .. GG pt boss si video ..

Iti recomand asta, si ai un tutorial aici.
Nu inteleg de ce sa rascoli ***** cu mana cand vezi ca s-au rezolvat conflictele?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
vladapostol

[Mentally Stable]

(since 24-09-2013 17:17)

Votes: 2

Post Posted: 27-07-2013, 20:37:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

good job
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 15-01-2025, 01:11:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x