User
Pass
2FA

[rezolvat]Unban a4Tech ( poze) .Poftim Panacas !
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2750
a4Tech1112

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-07-2013 08:30)

Votes: 2

Post Posted: 23-07-2013, 23:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul a4Tech
Data + ora:12 :30
Harta:fy_snow
Admini online:panacas
Adminul:panacas
Motivu: pozele pe forum
Dovada: imi da eroare cand intru in cs , eu stiu ce comanda a folosit pe mine -
Ip-ul:dinamic

pozele :
http://www.fileshare.ro/e29729373

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bUghi!

[Creep]

(since 28-08-2017 10:08)

Votes: 20

Post Posted: 24-07-2013, 00:53:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai uitat sa pui ultima poza..

Votati serverul WAR3.FREAKZ.RO !
Concursuri war3.freakz.ro!
0 0

Back to top
a4Tech1112

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-07-2013, 06:05:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
ai uitat sa pui ultima poza..

Nu erau in cstrike decat astea 3 - ..care ultima ? + ca am instalat cs-ul din nou ....findca mi-a schimbat setarile pe la nume avea Player ,fps 4 ...etc

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 24-07-2013, 08:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a4Tech pune si prima poza, pluginul nu da eroare.
Trebuie sa ai si Halflife000.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 24-07-2013, 10:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu va este rusine sa jucati cu anti ss si mai aveti tupeu sa puneti si pozele pe forum...Sunteti niste jucatori penibili,care faceti cs-ul de ras
Nu inteleg de ce jucati cs,daca jucati cu cod...Va pierdeti doar timpul

Se vede clar: Poza 1 si Poza 2 au acelasi timp: 1:53
Si iti lipseste prima poza,probabil in prima poza a iesit wallu....
Deja m-am saturat de voi
3 ani cat am fost admini,toti jucatorii dadeau poze cu anti-ss,credeau ca nu vad....

Ai anti-ss
Cauta-ti alt server

EDIT:
Scuze de atitudine,dar deja ma dispera acesti jucatori,care cred ca pot juca cu anti-ss si mai au tupeu sa puna pozele si pe forum
Ps. Rog adminii,in viitor sa fie mai atenti
Daca acest jucator,punea si prima poza,poate voi ii dadeati unban....Se mai intampla sa nu observi anti-ss-ul,dar se vede clar: 2 poze diferite cu acelasi timp

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 24-07-2013, 10:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e antiss - cat tupeu
0 0

Back to top
DhaAlekz

[Brain Damaged]

(since 10-09-2018 19:28)

Votes: 82

Post Posted: 24-07-2013, 11:13:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antiss.. Omule, tu chiar crezi ca adminii sunt asa prosti incat sa nu-si dea seama? Probabil in alte comunitati gasesti si asa ceva, insa nu aici. Daca te prind personal pe vreun server freakz ai ban/*** (pentru tupeu, nu de altceva).

Best War3FT server: war7.freakz.ro
0 0

Back to top
aequitas

[Maniac]

(since 22-03-2021 13:46)

Votes: 24

Post Posted: 24-07-2013, 11:27:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AntSS, tupeu maxim -
0 0

Back to top
a4Tech1112

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-07-2013, 12:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am asa ceva ...sunt un player normal ...daca stiam si eu ca sunt 4 poze - ..sau adminu' era binevoitor sa imi zica cate poze sa ii dau ....le scoteam pe toate 4 ...dar am gasit doar 3 si dupa am dez cs si am reinstalat ...daca stiam ca sunt 4 ma uitam si dupa a 4 a ....

p.s: am 6 ani de cs te rog - ...am fost admin 2 ani pe comunitatea gamebox ...dar aceasta nu a rezitat .Am mai jucat pe server-ul vostru cand juca si " One " cand era admin ...dar aveam alt nick. Puteti sa verficati pc-ul ...Credema daca aveam cod sau nu mai stiu eu ce, nu mai faceam reclamatie...

p.s: Cum analizam o poza:

Pasul 1: Ne uitam dupa un wall evident: playeri prin pereti, puncte pe pereti sau locuri ce par editate in paint. Daca pozele trec acest test, trecem la urmatorul pas.

Pasul 2: Ne uitam la timpul de jos, cel ce arata cat a mai ramas din runda. Hopa ! Se pare ca in exemplul asta timpul a ramas la fel. Este anti-ss? Nu suntem inca siguri, din simplul motiv ca este posibil ca jucatorului sa i se fi blocat pc-ul cand s-au facut pozele. Analizam daca este cazul:

1: Ne uitam unde este pozitionata tinta. Aici se pare ca tinta s-a miscat.
2: Ne uitam la chat: In cazul de fata a aparut ceva nou pe chat.
3: Ne uitam la munitie: Cantitatea de munitie s-a modificat pe parcursul pozelor.
4: Ne uitam in coltul din dreapta: Aici s-au produs inca 2 kill-uri din prima poza pana in ultima.
5: Ne uitam la Hp: In cazul de fata nu s-a schimbat.
6: Ne uitam in mijlocul ecranului. Unele plugin-uri de ss vor face poze cu un scris in mijloc, gen "Poza #x pe serverul blabla.blablabla.bla". In acest set nu avem asa ceva, insa putem observa cum scrisul "Press BUY......" dispare treptat in a 3-a poza, diferit fata de celelalte.

Daca doar unul dintre criterii este indeplinit, probabil este doar o eroare a plugin-ului, insa daca doua sunt indeplinite atunci putem afirma ca este anti-ss. In cazul in care nici un criteriu din cele 6 nu este indeplinit, pc-ul jucatorului s-a blocat in momentul realizarii pozelor. Nu poti sti niciodata ce rasnita foloseste inculpatul.

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 24-07-2013, 13:10:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

niciodata pana acum de 3 ani de cand joc in freakz pluginul nu a dat vreun rateu, deci scuza asta nu e valabila.

daca nu postezi toate pozele nu vei primi unban.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 24-07-2013, 13:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a4Tech1112 wrote:
Nu am asa ceva ...sunt un player normal ...daca stiam si eu ca sunt 4 poze - ..sau adminu' era binevoitor sa imi zica cate poze sa ii dau ....le scoteam pe toate 4 ...dar am gasit doar 3 si dupa am dez cs si am reinstalat ...daca stiam ca sunt 4 ma uitam si dupa a 4 a ....

p.s: am 6 ani de cs te rog - ...am fost admin 2 ani pe comunitatea gamebox ...dar aceasta nu a rezitat .Am mai jucat pe server-ul vostru cand juca si " One " cand era admin ...dar aveam alt nick. Puteti sa verficati pc-ul ...Credema daca aveam cod sau nu mai stiu eu ce, nu mai faceam reclamatie...

p.s: Cum analizam o poza:

Pasul 1: Ne uitam dupa un wall evident: playeri prin pereti, puncte pe pereti sau locuri ce par editate in paint. Daca pozele trec acest test, trecem la urmatorul pas.

Pasul 2: Ne uitam la timpul de jos, cel ce arata cat a mai ramas din runda. Hopa ! Se pare ca in exemplul asta timpul a ramas la fel. Este anti-ss? Nu suntem inca siguri, din simplul motiv ca este posibil ca jucatorului sa i se fi blocat pc-ul cand s-au facut pozele. Analizam daca este cazul:

1: Ne uitam unde este pozitionata tinta. Aici se pare ca tinta s-a miscat.
2: Ne uitam la chat: In cazul de fata a aparut ceva nou pe chat.
3: Ne uitam la munitie: Cantitatea de munitie s-a modificat pe parcursul pozelor.
4: Ne uitam in coltul din dreapta: Aici s-au produs inca 2 kill-uri din prima poza pana in ultima.
5: Ne uitam la Hp: In cazul de fata nu s-a schimbat.
6: Ne uitam in mijlocul ecranului. Unele plugin-uri de ss vor face poze cu un scris in mijloc, gen "Poza #x pe serverul blabla.blablabla.bla". In acest set nu avem asa ceva, insa putem observa cum scrisul "Press BUY......" dispare treptat in a 3-a poza, diferit fata de celelalte.

Daca doar unul dintre criterii este indeplinit, probabil este doar o eroare a plugin-ului, insa daca doua sunt indeplinite atunci putem afirma ca este anti-ss. In cazul in care nici un criteriu din cele 6 nu este indeplinit, pc-ul jucatorului s-a blocat in momentul realizarii pozelor. Nu poti sti niciodata ce rasnita foloseste inculpatul.

Pasul 7 iti iei boarfele si iti cauti alt server
Tu ne crezi prosti???
Frate lasa-ma cu faza: Nu stiam ca sunt 4 poze,am dat 3 si am reinstalat cs-ul
Tu reinstalezi cs-ul dupa ce ti se fac poze si faci cerere unban???
Bai baiatule
De 4 ani,de cand stiu de aceasta comunitate,niciodata nu a fost bug la comanda pentru pozele in format tga
Daca se da clar in consola amx_4tga nume,cum sa ai 3 poze???

Baiatule,nu sunt admin aici,dar acuma sunt foarte nervos,deci te rog frumos sa nu ne faci pe noi prosti si sa ne zici ca ai doar 3 poze si ca nu e anti ss,cand se vede clar ca ai 2 poze diferite,cu acelasi timp

Cica erroare a pluginului,ca ai acelasi timp
Wooow s-a oprit timpul pentru o secunda
Tu am crezi prost,crezi ca nustiu cum functioneaza anti ss-ul??
Ti se fac poze,ti se opreste wallu si ti se fac inca 4 poze fara wall cu acelasi timp

Hai pa ca nu am chef sa injur inca un copil penibil,care nu face 2-0 fara wall

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
Pill

[[Mentally Unstable]]

(since 23-06-2014 16:58)

Votes: 7

Post Posted: 24-07-2013, 14:09:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pluginu nu are nici un bug.
Quote:
p.s: am 6 ani de cs te rog - ...am fost admin 2 ani pe comunitatea gamebox ...dar aceasta nu a rezitat
daca tu dupa cat te lauzi acolo nu stii cand ti se fac 4 poze, cand apare si in chat Adminul x ii face 4 poze lu x-ulescu.
Pe langa asta te minti singur, atunci cand dezinstalezi cs, chestiile de genu iti raman pana cand tu stergi folderu cu totul.
Deja o dai in domeniu SF, ca ti s-a blocat calculatoru, ca n-ai vazut ca-s 4 poze(desi sunt una dupa alta), ca ai dezinstalat cs si reinstalat. Nici daca se aliniau planetele nu se intampla asta.

0 0

Back to top
a4Tech1112

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-07-2013, 14:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pill wrote:
Pluginu nu are nici un bug.
Quote:
p.s: am 6 ani de cs te rog - ...am fost admin 2 ani pe comunitatea gamebox ...dar aceasta nu a rezitat
daca tu dupa cat te lauzi acolo nu stii cand ti se fac 4 poze, cand apare si in chat Adminul x ii face 4 poze lu x-ulescu.
Pe langa asta te minti singur, atunci cand dezinstalezi cs, chestiile de genu iti raman pana cand tu stergi folderu cu totul.
Deja o dai in domeniu SF, ca ti s-a blocat calculatoru, ca n-ai vazut ca-s 4 poze(desi sunt una dupa alta), ca ai dezinstalat cs si reinstalat. Nici daca se aliniau planetele nu se intampla asta.

Era un program parca "Recovery Data" --sa vad ,poate pot sa dau de a4a , vb serios am sters cs ..nu am stiut ca sunt 4 poze ...eu am lucrat cu amx_ss .... -

edit: uite ma ...am folosit data recovery da ? Poftim ...explica de ce nu a gasit poza care era cstrike ?

print: http://postimg.org/image/v9j9jjx4x/

Last edited by a4Tech1112 on 24-07-2013, 14:59:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Djoha

[Mentally Stable]

(since 31-12-2013 19:19)

Votes: 5

Post Posted: 24-07-2013, 14:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa ne calmam cu totii. eu cand mi-am dezinstalat cs-ul ca mi-a aparut nush ce bind sa ma conecteze direct la o tampenie de server...am sters folderul cu totul.
cauta ultima poza, o postezi si vedem dupa. nu stiu ce sa zic in situatia asta. daca in 1-2 zile nu apare poza 00 ban cu anti-ss si toate cele. bafta!

0 0

Back to top
Pill

[[Mentally Unstable]]

(since 23-06-2014 16:58)

Votes: 7

Post Posted: 24-07-2013, 15:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce vrei sa dovedesti cu screenu ala? uite-te si tu la modification date: 13.07.2013, nici o legatura cu perioada in care ti s-au facut pozele sau in care tu ai sters csu. Pe langa asta la filetype trebuia sa scrie: jpeg, bmp, tga, scrap etc. Chestia aia poate fi orice file din folderu cstrike...Daca tu consideri ca ramasita aia de fisier e prima poza si ca primesti unban cred ca te cam inseli.
Daca tot esti IT-ist, recupereaza fisieru si urca-l pe un site de upload.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by panacas, 24 July 2013 18:13

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-12-2024, 22:13:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x