User
Pass
2FA

unban RazZ
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2987
SphinCS

[Creep]

Status: Offline
(since 21-03-2012 13:51)

Votes: 6

Post Posted: 22-10-2008, 23:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ca toni este printre cei care l-a vazut codat -
de asta vbeste levier de acu mult timp

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TzuTzu

[Mentally Stable]

(since 13-06-2010 10:06)

Votes: 8

Post Posted: 23-10-2008, 22:19:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

urmãtoarele cuvinte sunt adresate numai celor cu "skill" ieºit din comun...nu încercaþi sã citiþi dacã "în loc sã plimbaþi câinele vã plimbã câinele pe voi"....

bãnuiesc cã orice replicã ar fi luatã ca o glumã de cãtre oamenii care sunt o glumã de aceea fac uz de lipsã de interes când trebuie sã raspund tuturor "internauþilor" si "p.g.l.-iºtilor" a caror medie a IQ-ului este sub unitarã în majoritatea posturilor precedate de nick`ul lor... ca sã vã traduc aceastã frazã din limba românã în limbaj mediocru pentru a fi înþeleasã de papuºari, cã de, ei trag sforile, ar trebui sã fac un efort criminal ºi în loc sã creez câteva sinapse defapt o sa omor caþiva neuroni...deci mi se pare straniu de amuzant cã sunt banat pentru un raspuns la o provocare sau o injurie din partea unui personaj ale cãrui fapte ar fi trebuit sã fie pedepsite cu mult înainte ca eu sa pot "percuta" un raspuns în apãrarea mea...

(ca sã vã dau o ºansã sã mã urmãriþi ºi sã înþelegeþi ceva, vã traduc din mers ok?... în alãturarea de cuvinte de mai sus mã refer la incidentul de pe server pentru care am fost banat temprar adicã raspunsul meu la înjurãtura ãluia)....

....îmi pare teribilã de tristã ideea cã unii oameni care au, sã presupunem, o oarecare doza de realism în interiorul lor, pot susþine cu înfocare o întâmplare petrecutã acum ceva timp, la care n-au fost martori si pe care nu o pot explica...

(fac referire la persoanele care nu au absolut nici un punct comun cu orice punct material din constelaþia noastrã, adicã fac referire la persoanele care sunt inapte sã analizeze logic orice întamplare, cu alte cuvinte mi se pare trist cã unii oameni sunt atât de incoerenþi mintal încât pot sustine cã "am avut antecedente cu aim" inpalpabile din punctul meu de vedere --practic nu existã nici o dovadã decat viziunea, deja-vu-ul, sau mai ºtiu eu ce intuiþie femininã a adminilor--)...

...ºi ca sã nu-mi parã rãu cã nu am încercat, am sã vã expun ºi modul in care s-au desfaºurat evenimentele: bun las de la mine "am avut antecedente cu aim", m-aþi banat, pe mine si pe ceilalþi sute de "codaþi", la o anumitã perioadã se reseteazã baza de date a "codaþilor", ei bine toate sutele de foºti "codaþi" pot juca în continuare pe server dar eu nu... mi se pare prezent un pic de cretinism în raþionamentul "gânditorilor"...

pedepsiþi-mã pentru ce am facut nu pentru ce aþi fabricat...

0 0

Back to top
SphinCS

[Creep]

Post Posted: 23-10-2008, 23:08:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mie sincer mi se pare ca ai mania persecutiei si ca vrei sa pari mai inteligent decat esti aberand atat....

iar insultele astea mascate sub fraze care vor sa para inteligente sau care vor sa denote vreun fel de desteptaciune deasupra mediei nu fac decat sa dovedeasca cat de ingamfat esti
... vrei sa epatezi prin limbaj domnule? sincer ma faci sa rad

cred ca lumea tear fi luat mult mai in serios daca spuneai ultima fraza doar urmata de cateva alte cuvinte sa o sustina...

0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 23-10-2008, 23:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okei...tzutzu honey..hai sa lamurim o chestie...
i may not be as smart as u are...si sa fiu sincera nici nu-mi doresc. - sunt multumita de nivelul meu de cunostinte generale.
dar o chestie nu apreciez si cred ca vb in numele multor persoane de aici cand spun lucrul asta.
mi se pare o reactie infantila si un mod de a te apara ce ai facut tu acolo. si te inseli.unii inteleg chiar foarte bine ce ai scris tu acolo.dar daca nu ne batem capul sa iti raspundem cu aceeiasi moneda asta nu inseamna ca nu suntem in stare.
si apropo...artanis a fost prea bland cu tine.
eu n-o sa mai fiu. si iti promit solemn lucrul asta.
deasemenea o sa am grija personal ca la prima greseala pe care o mai faci dispari si de pe server...si de pe forum. have a nice night. -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 24-10-2008, 00:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca erai asa cult si citit precum te chinui sa arati taceai si-ti vedeai de treaba ta...
si pe sv si nu luai ban si pe forum ...
pe cei care te chinui sai descrii (da stiu ca am scris impreunat "sai" dar nivelul meu de cultura nu se compara cu al tau o mare zeu) ... am impresia sau te descrii singur?
da ma consider pugilist <jucam un meci?>
asa papusar cum probabil o sa ma faci ... daca vreau iti arat ca esti un frustrat "cult" si probabil si <14 anisori
dute si joaca pool..

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 24-10-2008, 00:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu wrote:
urmãtoarele cuvinte sunt adresate numai celor cu "skill" ieºit din comun...nu încercaþi sã citiþi dacã "în loc sã plimbaþi câinele vã plimbã câinele pe voi"....

bãnuiesc cã orice replicã ar fi luatã ca o glumã de cãtre oamenii care sunt o glumã de aceea fac uz de lipsã de interes când trebuie sã raspund tuturor "internauþilor" si "p.g.l.-iºtilor" a caror medie a IQ-ului este sub unitarã în majoritatea posturilor precedate de nick`ul lor... ca sã vã traduc aceastã frazã din limba românã în limbaj mediocru pentru a fi înþeleasã de papuºari, cã de, ei trag sforile, ar trebui sã fac un efort criminal ºi în loc sã creez câteva sinapse defapt o sa omor caþiva neuroni...deci mi se pare straniu de amuzant cã sunt banat pentru un raspuns la o provocare sau o injurie din partea unui personaj ale cãrui fapte ar fi trebuit sã fie pedepsite cu mult înainte ca eu sa pot "percuta" un raspuns în apãrarea mea...

(ca sã vã dau o ºansã sã mã urmãriþi ºi sã înþelegeþi ceva, vã traduc din mers ok?... în alãturarea de cuvinte de mai sus mã refer la incidentul de pe server pentru care am fost banat temprar adicã raspunsul meu la înjurãtura ãluia)....

....îmi pare teribilã de tristã ideea cã unii oameni care au, sã presupunem, o oarecare doza de realism în interiorul lor, pot susþine cu înfocare o întâmplare petrecutã acum ceva timp, la care n-au fost martori si pe care nu o pot explica...

(fac referire la persoanele care nu au absolut nici un punct comun cu orice punct material din constelaþia noastrã, adicã fac referire la persoanele care sunt inapte sã analizeze logic orice întamplare, cu alte cuvinte mi se pare trist cã unii oameni sunt atât de incoerenþi mintal încât pot sustine cã "am avut antecedente cu aim" inpalpabile din punctul meu de vedere --practic nu existã nici o dovadã decat viziunea, deja-vu-ul, sau mai ºtiu eu ce intuiþie femininã a adminilor--)...

...ºi ca sã nu-mi parã rãu cã nu am încercat, am sã vã expun ºi modul in care s-au desfaºurat evenimentele: bun las de la mine "am avut antecedente cu aim", m-aþi banat, pe mine si pe ceilalþi sute de "codaþi", la o anumitã perioadã se reseteazã baza de date a "codaþilor", ei bine toate sutele de foºti "codaþi" pot juca în continuare pe server dar eu nu... mi se pare prezent un pic de cretinism în raþionamentul "gânditorilor"...

pedepsiþi-mã pentru ce am facut nu pentru ce aþi fabricat...

ma simt onorat de-a dreptul ca v-ati obosit sa-mi raspundeti, o preaslavite domn. am si eu niste mentiuni de facut, toate referitoare la situatia dvs.
uz de lipsa de interes nu prea e corect ca nu prea poti sa folosesti ceva ce nu e. asta-i prima greseala.
media iq-ului nu are nici o legatura cu gramatica si cu persecutia, si de altfel iq nu exista in limba romana, avem CI (coeficient de inteligenta). asta-i a doua, si a treia.
subunitara e un singur cuvant, nu doua. asta fu a patra.
defapt se scrie in doua cuvinte. de fapt. asta fu a cincea.
ti se pare straniu de amuzant, foarte bine, tot nu explica de ce ar trebui sa omor si capra vecinului cand o omor pe a ta.
percuta nu exista ca verb in limba romana, nici scrisa, nici orala nici idiomatica asa cum ai dori sa-l folosesti tu. asta-i a sasea.
aluia nu este forma acceptata, se foloseste aceluia. asta-i a saptea.
imi pare teribila de trista ideea. gresit, iti pare teribil de trista ideea. ai acordat prea mult. asta-i a opta.
sunt atat de incoerenti mintal. mintea nu are o coerenta, vorbirea si limba au o coerenta, din moment ce miscarile si actiunile fizice si electrice ale creierului nu au fost pe deplin deslusite nu au cum sa fie coerente. asta e a noua.
inpalpabile nu pot fi oricum, e vorba de ceva virtual, nu fizic. asta-i a zecea.
deja-vu-ul este o senzatie de cunoastere a anumitor miscari sau actiuni de dinainte ca acestea sa se petreaca, cum nu ai luat ban inainte sa te suspectam de aim, e pe dinafara, asta-i a unsprezecea.
bun las de la mine "antecedente cu aim". nu lasi nimic, nu ai dovedit ca nu erai codat.
ti se pare prezent unpic (intr-un cuvant, da, a doisprezecea) de cretinism.
ne pare bine ca ti se pare, si cum tie ti se pare si noua ni se pare ca esti un cretin fenomenal care face scandal ca sa se afle in treaba si care are o memorie perfecta asupra cazului doar ca uita ca nu a adus otv-ul care dupa cum tin eu sa-ti reimprospatez memoria, ti-am cerut ca si conditie pentru unban.
si te-am pedepsit pentru ce ai facut, ai facut scandal aiurea, te-am iertat, ai injurat, ne-am amintit. crezi ca daca maine vine unu' care a fost banat trei ani si injura ii mai dau o a doua sansa? nu! ii dau kick-ban si nu-i mai vad fata in vecii vecilor.

deci retine asa : ai fost suspectat ca fiind codat de trei dintre adminii cu experienta MAJORA(cu o experienta care daca ar fi exprimata in valoare numerala ar depasi coeficientul tau de inteligenta cu o diferenta exprimata in mii)
ai fost banat
ai facut scandal monstru cum ca am fi un sistem corupt si ticalosit cand tu de altfel nu ai nici un drept sa intri sau sa accesezi acest server, e un privilegiu care de altfel se poate interzice. si ca o continuare, cand o sa dai bani pentru acest server atunci sa pui intrebari si sa spui de sisteme ticalosite.
ti s-a spus sa aduci otv-ul si ai crezut ca glumim.
ai injurat. nu imi pasa cum si pe cine si cine a inceput, ai injurat, si orice ai spune nu o poti nega.
ai fost banat fiindca esti fenomenal de nesimtit si acum cum erai inainte, fiindca ai injurat si fiindca in jurul tau au planat suspiciuni serioase privitoare la folosirea de modalitati ilegale de joc si anume cheaturi de tip aim.
si acum ti-ai pecetluit soarta facandu-ne cretini.
la revedere, sa nu te mai vad.

(cele doisprezece mentiuni arata faptul ca esti un cretin si cand dai raspunsuri inteligente. si am salvat o a treisprezecea mentiune pentru final :nick`ul lor. ia zi, de prietena mea cratima ai auzit? nick-ul. desi daca accepti nick ca fiind neologism e nickul lor. deci ai gresit, oricum)

0 0

Back to top
SphinCS

[Creep]

Post Posted: 24-10-2008, 01:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) si eu care credeam ca mie o sami raspunda urat a doua zi pentru ca e prea mic ca sa fie treaz la ora 12 cand am postat:))))
da se pare ca levier a fost ultimul si in acelasi timp cel care a pus punctul p I .. GG

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 24-10-2008, 05:37:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier este "avocatul" nostru atent - .... anyway...good job...cat despre razzor...eu chiar nu stiam despre chestia cum ca ai fi fost prins cu aim...daca asa este , atunci sa ai o zi buna pe alte servere..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-10-2008, 13:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

of doamne... imi cer scuze levier pentru ca te-am subapreciat cand vine vorba de competenta ta in a analiza texte iti multumesc oricum pentru atentie... credema sunt un tip normal de 18 ani nu vreau si nici nu incerc sa fiu sau sa par arogant... dar daca tie nu ti s-a intamplat nici o data sa fi singur in fata tuturor, sa fii criticat pentru nimic, sa-ti fi ispasit pedeapsa si tot sa fi blamat pentru tot raul din lume, atunci esti norocos...

singurul lucru care m-a indemnat sa fac tot ce am facut eu pana acum acum fost atitudinea si modul in care va-ti purtat la prima intrebare pe care am pus-o, la primul semn de indignare, la prima "razvratire"

te rog nu-mi spune de experienta adminilor unul dintre adminii care este campion cand vine vorba de experienta acumulata, mi-a facut 3 serii de screen-uri plus o comanda "super ss", si ghici ce n-avem nimic, s-a inselat de 4 ori... de aceea insist....

nu sunt destept si nici nu vreau sa par cls a-XII-a B liceul teoretic C.A. Rosetti Bucuresti, dar asta nu inseamna ca atunci cand un "inculturist" incearca sa ma domine pe plan intelectual, adica sa-si bata joc de felul in care am scris, ma refer la intinderea textului, eu o sa-l las sa isi faca de cap...

gresit, tu poate nu esti constient, dar credema am cotizat pentru Freakz...
banii din portofelul meu au intrat in portofelul cuiva... recunosc am beneficiat de cateva privilegii, dar am cotizat...

despre textul meu ce pot sa spun, a avut efectul dorit inadaptatii limbii romane au evitat post reply-ul....nu studies nu sunt "toci" dar am inkis vreo trei patru guri pe care am vrut sa le fac sa taca, daca ce ai redactat tu acolo este "autentic" Te respect!
Respect faptul ca la 1 dimineata erai pe baricade si aveai ceva de spus...mi se pare ca esti la fel de nebun ca mine

greseli...am avut destule nu caut sa fiu perfect caut sa fiu apreciat pentru ceea ce sunt...aruncand o privire pe textul tau cred ca ma crezi un pic frustrat...da si nu...nu ma consider persecutat...dar consider ca sunt judecat de procurori, cu sensul ca singura lor menire este de a ma "infunda" cu sau fara vina...

apreciez ideea de privilegiu cand vine vorba de accesarea serverului sau a forumului dar resping ideea lipsei unei contributii...(ma cum sa-mi ceri s-aduc otv`u?->minus - )

am gresit cand am creat topicul? am gresit ca nu miam luat batu in spinare si nu am plecat la sugestia multor persoane nedemne de pozitia lor oricare ar fi aceea, sau gresesc atunci cand caut sa demonstrez ca nu sunt un oarecare, nu ca as fi indispensabil, dar muncesc ca sa fiu cine sunt... analizeaza cu atentie si ai sa vezi cine greseste mai mult eu sau cei fara ocupatie... o sa vezi ca am dreptate, nu tot timpul, o data e de ajuns sa-ti recunoasca cineva meritele...

toate cuvintele de lauda sunt sincere si adresaet numai lui Levier, te respect, daca ar fi sa dau timpul inapoi as posta iar si ar meriata pentru ca as avea ocazia sa recitesc reply`ul tau...

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 24-10-2008, 14:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu wrote:
credema sunt un tip normal de 18 ani nu vreau si nici nu incerc sa fiu sau sa par arogant...

De fapt esti un mare, mare, mare taran (din moment ce nu vrei sa pari arogant, altceva nu-mi dai de inteles). Traiesti cu impresia ca esti inconjurat de vite (e de inteles, ce-i drept, dar aici nu e cazul) si ca ai dreptul sa jignesti ori sa iei in batjocura, intr-un mod inteligent si mult prea complicat pentru mintile chinuite ale acestor fiinte, pe cine vrea muschiul tau.

N-am nevoie de respectul tau asa ca te trimit frumos unde ti-e locul.
Ciao papusa.

A, e crede-ma "inculturistule".

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 24-10-2008, 15:13:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tzutzu, fusasi owner pe war3?
mai esti?
nu?
nu-mi pasa de tine atunci!

multumesc, multumesc, sunt foarte onorat de premiul primit!
ovatii, ovatii.
de trei ori ura.

inchide ba unu topicu ca poate chiar vine cu otv-ul

0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-10-2008, 15:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gh0sT - wrote:
TzuTzu wrote:
credema sunt un tip normal de 18 ani nu vreau si nici nu incerc sa fiu sau sa par arogant...

De fapt esti un mare, mare, mare taran (din moment ce nu vrei sa pari arogant, altceva nu-mi dai de inteles). Traiesti cu impresia ca esti inconjurat de vite (e de inteles, ce-i drept, dar aici nu e cazul) si ca ai dreptul sa jignesti ori sa iei in batjocura, intr-un mod inteligent si mult prea complicat pentru mintile chinuite ale acestor fiinte, pe cine vrea muschiul tau.

N-am nevoie de respectul tau asa ca te trimit frumos unde ti-e locul.
Ciao papusa.

A, e crede-ma "inculturistule".

vezi la ce ma refeream...ce-am inteles din ce a zis ghost nimic...a facut prea multe dislocatii in fraza asta si nu mai este amuzanta, cum probabil intentiona...iar levier... ei bine tind sa vred ca textu ala nu este autentic din moment ce te poti exprima in cuvinte coerent numai o data...sau gata au murit neuronii?...speram sa ai ceva materie cenusie sa intelegi cum stai lucrurile ... dezamagitor....

a si apropo "inculturist" nu e un cuvant inventat de mine, e o greseala a unei persoane mononeuronale...

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 24-10-2008, 15:37:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca deja nivelul nesimtirii e depasit.
Concluzia ?
TzuTzu incerci sa pari ceva ce nu esti, crede-ma, nu esti.
Nu ma intereseaza ce ai facut tu in trecut, nu iti da dreptul sa injuri pe server chiar daca cineva te-a injurat. Ce ai rezolvat prin acea injuratura ? Ai dovedit cat de copil poti fi cand i-ai raspuns cu aceeasi moneda, acum incerci sa pari matur Dosent Matter.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 24 October 2008 13:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-03-2025, 20:44:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password