User
Pass
2FA

Spam Zone "Again and again and again..."
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 93, 94, 95  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message172962
Wipe
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2013, 18:36:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

So, who started?

Don't touch this

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 17-07-2013, 19:05:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , imi cer scuze ca postez aici dar as dori si eu sa stiu cand pot vorbi cu GM-ul actual al guildei / un officer care are cam acelasi drepturi sa aprobe ca un GM. Nu este vorba despre vreo recrutare sau ceva de genul , am o propunere pentru voi si chiar as dori seriozitate. Pentru mai multe detalii va voi da pe whsiper . Multumesc frumos.
Casuta : Blue World

-- Shiftdudu

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2013, 19:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorbesc eu in numele guild-ului. Daca te gandesti la migrarea Blue World in Pride, nu se va intampla.

Don't touch this

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Post Posted: 17-07-2013, 21:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tompiing wrote:
Vorbesc eu in numele guild-ului. Daca te gandesti la migrarea Blue World in Pride, nu se va intampla.

Wipe vrea sa zica DA la Pride>BW xD -

Fixed!

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2013, 21:37:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI:

Motivant!

Don't touch this

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-07-2013, 23:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Don't touch this

0 0

Back to top
^^PunisheR^^

[Mentally Stable]

(since 25-06-2014 19:49)

Votes: 3

Post Posted: 24-07-2013, 23:48:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scopul scuza mijloacele -
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2013, 00:41:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de fostii membri, am decis sa inchid topicul lui Elenni, prin care vrea sa ne refacem cum am fost. Nu are rost, nu ii mai bateti la cap pe respectivii. Lasatii acolo unde sunt, cat sa ne mai rugam de ei?

Don't touch this

0 0

Back to top
Magge
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2015 21:21)

Votes: 20

Post Posted: 28-07-2013, 19:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba..pe mine nu m-a batut nimeni la cap. Acum ceva timp a fost cineva pe charul "Bluetech" care mi-a propus sa revin in Blue World. Cum stiam ca este un character de-al lui Icuddle, am intrebat cine este si mi-a spus "asta nu conteaza". Interesant mod de a imi propune ceva -.
Plus de asta m-ati frecat pe celalalt server ca acolo totul merge ca pe roate. Am mers acolo cu voi, am pierdut timp sa fac cereri ca sa imi dea nu stiu ce character. Dupa ce s-a dat drumul la server si la dungeonuri nu aveam cu cine sa fac astfel de instane pe Magge ca wipe isi facuse micul lui grupulet de 5 persoane cu care farma si s-a facut 300+. Iar cand intram pe tank toata lumea ma vroia la dungeonuri, atunci eram cautat. Tocmai de-asta si iesisem din guilda de pe serverul ala pentru ca nu aveam cu cine sa fac un dungeon amarat.
Si am revenit pe freakz, baietii din HKP m-au primit la ei, iar eu nu am vrut sa mai plec ... Deoarece imi place acolo. E o atmosfera relaxanta. Leaderul nu ma face "ra.tat/retarda.t" si iti scade dkp-uri in asa fel incat sa nu te superi Dosent Matter -.
Deci 1 la mana de mine nu s-a rugat nimeni si 2 la mana nu inseamna ca sunt tradator din moment ce nu vreau sa vin intr-o guilda de level 25 care nu mai poate face progress.

I should not be woken, I'm the walking dead but I'm just a talking head, a zombie floating
But I got your mom deep throating

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 20:39:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magge, charu care tia dat whisper eram eu, ma gandeam ca te prinzi.
Nu te-a batut nimeni la cap (asta fiind tot eu, pentru ca doar eu am batut playerii la cap) pentru ca stiam ca nu vrei sa vii avand acelasi motiv ca si Jokedy si Xeno: "L-am prins pe Dumnezeu de picior! :o"
Legat de ce te deranja pe tine, ca va faceam asa cum zici tu, nu se mai intamplase de mult si faza cu scazutul dkp-urilor, nu cred ca ma insel cand iti spun ca tie nu ti s-au scazut niciodata. E o diferenta intre a ameninta ca ti se scad si a face acest lucru, citez: "Magge, pentru leave raid stii ca se reseteaza dkp, nu?"
Legat de serveru ala, ma Magge, era vorba sa mergem mai multi, din care multi nu s-au tinut de cuvant si s-au gandit sa plece si din guild-ul de pe freakz fara macar a-si sustine problema sau a spune ceva gen: "Haideti ma inapoi pe freakz sa facem ceva"
Cand eu am vrut sa fac asta toti membrii, defapt fostii membri, mi-au acordat sustinere egala cu zero, dar eu am continuat sa fac asta.
1 saptamana am tot intrebat in stanga si in dreapta, cu exceptia celor din hkp, si am facut o lista: cei ce au venit, cei ce nu au vrut sa vina si cei care sunt pe celalalt server. Lista inca exista, nu mai e updatata pentru ca e inchis topicul. Multe s-au schimbat, multe se vor schimba, dar asta este... Eu voi continua sa fac asta, bine... rau... cum o fi... Chiar daca nu mi se acorda nici un credit, nici o sustinere. Am mai facut-o, o fac si o voi face daca mei e nevoie.

Sper ca ai inteles cum e treaba, si ce s-a intamplat. Nu judec pe nimeni, dar multi au uitat de unde au plecat... si aveam asteptari...

Don't touch this

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

Post Posted: 28-07-2013, 21:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tompiing wrote:
Magge, charu care tia dat whisper eram eu, ma gandeam ca te prinzi.
Nu te-a batut nimeni la cap (asta fiind tot eu, pentru ca doar eu am batut playerii la cap) pentru ca stiam ca nu vrei sa vii avand acelasi motiv ca si Jokedy si Xeno: "L-am prins pe Dumnezeu de picior! :o"
Legat de ce te deranja pe tine, ca va faceam asa cum zici tu, nu se mai intamplase de mult si faza cu scazutul dkp-urilor, nu cred ca ma insel cand iti spun ca tie nu ti s-au scazut niciodata. E o diferenta intre a ameninta ca ti se scad si a face acest lucru, citez: "Magge, pentru leave raid stii ca se reseteaza dkp, nu?"
Legat de serveru ala, ma Magge, era vorba sa mergem mai multi, din care multi nu s-au tinut de cuvant si s-au gandit sa plece si din guild-ul de pe freakz fara macar a-si sustine problema sau a spune ceva gen: "Haideti ma inapoi pe freakz sa facem ceva"
Cand eu am vrut sa fac asta toti membrii, defapt fostii membri, mi-au acordat sustinere egala cu zero, dar eu am continuat sa fac asta.
1 saptamana am tot intrebat in stanga si in dreapta, cu exceptia celor din hkp, si am facut o lista: cei ce au venit, cei ce nu au vrut sa vina si cei care sunt pe celalalt server. Lista inca exista, nu mai e updatata pentru ca e inchis topicul. Multe s-au schimbat, multe se vor schimba, dar asta este... Eu voi continua sa fac asta, bine... rau... cum o fi... Chiar daca nu mi se acorda nici un credit, nici o sustinere. Am mai facut-o, o fac si o voi face daca mei e nevoie.

Sper ca ai inteles cum e treaba, si ce s-a intamplat. Nu judec pe nimeni, dar multi au uitat de unde au plecat... si aveam asteptari...

V'am zis cred ca de 1000 de ori ca sv ala o sa fie fail, nu neaparat ca gameplay, ci pentru ca va afecta guilda de pe freakz...cand a fost pus la gmotd e wowreach "vineri facem raid pe freakz" am intrat si eram doar eu online...am intrat apoi pe reach si ati zis ca nu faceti ca faceti dungeonuri acolo...dupa asta am mai ramas in guilda ceva vrem pe freakz dupa care am vazut de fiecare data cand intram eram doar eu...mai era si vay cateodata...ca am plecat si eu si roshk si altii a fost pe riscu vostru; v'am spus ca nu iese bine, nu vreau sa schimb guildele ca pe ciorapi ca si asa deja sunt vreo 6-7 guilde in care nu mai am cum sa intru sau in care nu mai vreau sa intru din cauza playerilor b@$tany si bazati care le stiu pe toate si care daca au rank ii doare in **** de restu...ma simt bine aici si n'o sa ies decat daca imi iau kick sau vine howler -

Fixed!

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 21:37:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xdem, am intrat si eu atunci, si eram singur online... Zi-mi ce vroiai sa fac? Sa le dau in cap ca nu au venit? Fii sincer...

Don't touch this

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

Post Posted: 28-07-2013, 21:43:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, era doar o varianta mai lunga la "V'am spus eu" -

Fixed!

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 22:05:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

katy_naritza wrote:
ma simt bine aici si n'o sa ies decat daca imi iau kick sau vine howler -

Am ceva pentru asta:

katy_naritza wrote:
Oricand...mai ales daca e nevasta roshk, nabu de orc, moldoveanu de ellenni si stresatu de wipe xD

Mai exact, http://forum.wow-freakz.com/view-post-3119591.html?#3119591 , iti suna cunoscut? Nu mai vorbi aiurea, am incetat sa te cred...

Ideea e urmatoarea: Nu sunt doar eu de vina, ci suntem toti de vina pentru ce s-a intamplat, dar acum doar eu incerc sa remediez problema... Asta nu mi se pare corect...

Don't touch this

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 23:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cate se puteau face daca unii dintre voi ar fi sustinut cauza noastra, asa cum e acum va dura putin pana ne redresam. Dar, pentru toti haterii, va spun: Va iubesc pentru ca ne dati un motiv sa ne refacem! Si cand ne refacem o sa fie imba as before!

Pentru cei care ne sustin, stiu, si mie imi e greu sa ma uit cum nu se strange lumea la raid... cum trec zilele fara sa facem nimic, dar promit sa ma revansez! Totul va fi roz din nou!

Don't touch this

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 93, 94, 95  Next    

The time now is 08-02-2025, 15:42:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x