User
Pass
2FA

Arena 2vs2@FREAKZ (FRWW #1) JUST FOR FUN
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message14241
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

Status: Offline
(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 27-07-2013, 20:07:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasand la o parte la cele mentionate de mai sus, sa fim la subiectul acestui topic, deci video pvp arena blood dk okay, care-i stresu? deci
1. Muzica, trebuie sa fie pe gustul vizualizatorilor nu gustul tau de muzica, de ar fi dupa gustul preferat al fiecarui de pe freakz, toate pvp movies ar fi cu Salam.
2. Video-ul trebuie sa fie interesant, high rated pvp/high crits/kill streaks in bg's.... etc orice ar putea intriga multimea, ce poate fi interesant la un blood dk care se plimba prin arena sa prinda un hunter si cu greu sa poata sa intoarca camera sa dea si el un attack ceva.
3. Interfata trebuie sa fie cat mai clara sa vedem si noi ce se intampla in arena aia decat o turma de panouri pe tot ecranu, nu vrem sa vedem meniuri.
4. Daca video-ul e strict arena, asigurate ca e cel putin medium rate, macar 2.1k+, la 1.6k nu e absolut nimic de vazut.
5. Incearca sa nu mai spamezi toate tastele deodata, la un moment dat tot spamai harta, te-ai ratacit man?

E simplu, faci video-ul de plictiseala, ne plictisim si noi, ai ceva interesant, prezinta, altfel bafta la "Battle with trolls"

Daca tot iti place asa tare blood dk-ul iti recomand rog, ca acolo necesita putina coordonare daca vrei sa faci rate si poate ne prezinti ceva pe viitor la high rate, pana atunci "udaci" .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-Shaggz-
[Banned user]

Banned

(since 28-07-2013 23:21)

Votes: 16

Post Posted: 27-07-2013, 20:18:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Dar eu nu o sa mai ascult pe Shaggz - ca e copil.

highsicktear -

0 0

Back to top
vladapostol

[Mentally Stable]

(since 24-09-2013 17:17)

Votes: 2

Post Posted: 27-07-2013, 20:35:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi place
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 27-07-2013, 21:26:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Turbokill1337 wrote:
Lasand la o parte la cele mentionate de mai sus, sa fim la subiectul acestui topic, deci video pvp arena blood dk okay, care-i stresu? deci
1. Muzica, trebuie sa fie pe gustul vizualizatorilor nu gustul tau de muzica, de ar fi dupa gustul preferat al fiecarui de pe freakz, toate pvp movies ar fi cu Salam.
2. Video-ul trebuie sa fie interesant, high rated pvp/high crits/kill streaks in bg's.... etc orice ar putea intriga multimea, ce poate fi interesant la un blood dk care se plimba prin arena sa prinda un hunter si cu greu sa poata sa intoarca camera sa dea si el un attack ceva.
3. Interfata trebuie sa fie cat mai clara sa vedem si noi ce se intampla in arena aia decat o turma de panouri pe tot ecranu, nu vrem sa vedem meniuri.
4. Daca video-ul e strict arena, asigurate ca e cel putin medium rate, macar 2.1k+, la 1.6k nu e absolut nimic de vazut.
5. Incearca sa nu mai spamezi toate tastele deodata, la un moment dat tot spamai harta, te-ai ratacit man?

E simplu, faci video-ul de plictiseala, ne plictisim si noi, ai ceva interesant, prezinta, altfel bafta la "Battle with trolls"

Daca tot iti place asa tare blood dk-ul iti recomand rog, ca acolo necesita putina coordonare daca vrei sa faci rate si poate ne prezinti ceva pe viitor la high rate, pana atunci "udaci" .

1) ascult melodic metal..dar in video am pus muzica simpla..deci am pus nu dupa gustul meu.
2) ma misc cu butoane.Asa m-am deprins ( joc la console..si nu imi covine sa apas abilitati cu tastatura deloc.,cei care joc la console Playstation si altele poate o sa inteleg) dar ratingu o sa fie..

3) tu inca nai vazut ce interfata au altii oameni.Eu am pus cel mai putin addons sa fie tot clar si usor.

4) tot aceeasi ce in punct 2
5) m-am enervat putin..apasam pe mapa..e reflex de la bg.

oricum ms de sfaturi,o sa fac inca mai bine.

vladapostol ms) inseamna ca nu degeaba fac. -

0 0

Back to top
-Shaggz-
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2013, 22:30:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
vladapostol ms) inseamna ca nu degeaba fac. -

Era ironic

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Votes: 6

Post Posted: 27-07-2013, 22:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-e lene sa dau quote din ce a scris Dk u asta blood dar. Tie nu-ti place pvp ul de pe atr pentru ca este merge RESILUL. Pe freakz la 5k resil np 40k orice clasa -)
D-aia ti se pare greu, si ca nu se lucreaza la clase
Exemplu: Am un amic donor pe atr, pe frost imi da in full burst in deep 23k crit cu orice.
Pe freakz, pe 5.1k resil mi-a dat un mage *(am avut si video ) 53k fiind in full pvp -
Cum am mai scris, ti se pare greu si ca nu lucreaza la clase pentru ca.. merge resilul pe atr.
Salut

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 27-07-2013, 22:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MihneaS wrote:
Mi-e lene sa dau quote din ce a scris Dk u asta blood dar. Tie nu-ti place pvp ul de pe atr pentru ca este merge RESILUL. Pe freakz la 5k resil np 40k orice clasa -)
Exemplu: Am un amic donor pe atr, pe frost imi da in full burst in deep 23k crit cu orice.
Pe freakz, pe 5.1k resil mi-a dat un mage *(am avut si video ) 53k fiind in full pvp -
Cum am mai scris, ti se pare greu si ca nu lucreaza la clase pentru ca.. merge resilul pe atr.
Salut

Ce zici... parca nu ai treaba cu wow..
PE ATR multe buggs sunt decit aici,resilu acolo merge dar aici nu?LOL...
Acolo stai cu set T9 adica arena 9 season.Clar lucru ca nu dai mult damage.
Citeste pe blizz mai bine cit damage da blood dk.SI acolo o dat 40k pe full resil in patch 4.3 Adica acum pe ATR o sa dau 30k-35k... chiar mare diferenta...
Si mai citeste aici bug reports ce si cum lucreaza.toti stiu ca acum niste clase e overpowered
Nam vazut asa oameni ca tine... faci o parere despre mine ca ma tem de ATR,si acolo tot lucreaza bine..Niciodata nu am suferit de asta.Si ai pus intrebare logica - iar daca si nu lucreaza resilu - eu si mai mult damage primesc decit as fi cu resil..nu ti vine in gind?

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2013, 23:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
MihneaS wrote:
Salut

Ce zici... parca nu ai treaba cu wow..
PE ATR multe buggs sunt decit aici,resilu acolo merge dar aici nu?LOL...
Acolo stai cu set T9 adica arena 9 season.Clar lucru ca nu dai mult damage.
Citeste pe blizz mai bine cit damage da blood dk.SI acolo o dat 40k pe full resil in patch 4.3 Adica acum pe ATR o sa dau 30k-35k... chiar mare diferenta...
Si mai citeste aici bug reports ce si cum lucreaza.toti stiu ca acum niste clase e overpowered
Nam vazut asa oameni ca tine... faci o parere despre mine ca ma tem de ATR,si acolo tot lucreaza bine..Niciodata nu am suferit de asta.Si ai pus intrebare logica - iar daca si nu lucreaza resilu - eu si mai mult damage primesc decit as fi cu resil..nu ti vine in gind?

Sincer, ca sa inteleg 70% din ce ai scris, a trebuit sa citesc de 3 ori cu mare atentie*farasuparare*. Bun, poate nu ai inteles tu prea bine. Pe freakz, daca ai 3.5k resil nu-ti mai trebuie mai mult. Nu e nici o diferenta pe freakz intre 3.5k resil si 5k.
Pe atr este.
N3xt: Singura clasa op pe atr este momentan doar retri pala.
"Si ai pus intrebare logica - iar daca si nu lucreaza resilu - eu si mai mult damage primesc decit as fi cu resil..nu ti vine in gind?" Nu am reusit sa descifrez.
De unde stii ca nu se lucreaza?Esti cumva fixer si nu stiu eu?
Clase op pe freakz : FrostMage,FeralBoss,Hunter,Rogue,Hpala,Rshaman,UnholyDk
"Citeste pe blizz mai bine cit damage da blood dk.SI acolo o dat 40k pe full resil in patch 4.3 Adica acum pe ATR o sa dau 30k-35k... chiar mare diferenta..." : Deci blizz zice asa : Pe full resil blood dk da 40k pe patchul 4.3. Asa sa fie!
Pe juma' de resil80k! Fara resil instankill. Cam asa am inteles eu din ce.. ....... chestii scrii tu pe aici aka quote'ul.

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 27-07-2013, 23:18:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Descifrez tie..

Daca tu zici ca aici nu lucreaza resil,si ma insulti ca ma tem de ATR ( pt ca acolo lucreaza resil) ar fi logic ca daca resil aici nu lucreaza - eu primesc mai mult damage decit ar trebui,dar o sa dau damage tot asa ca si aici..deci intrebare - pt ce sa ma tem de ATR?sa primesc putin damage?asta e chestie?
Te contrazici singur.
Daca nu intelegi ce lucreaza ce nu - aici pe forum este section pending/confirmed classes si la ATR bug tracker..uita atent acolo si sa vezi.

Deci formula ta e gresita.. resil iti da -45% damage.Adica 80k fara resil ar trebui sau 75k.Nu instant kill.

Despre OP clase pe freakz - sunt de acord.Asa si eu ma gindesc..

SI daca nu ma intelegi e normal,eu nu is din romania.

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2013, 23:23:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
Descifrez tie..

Daca tu zici ca aici nu lucreaza resil,si ma insulti ca ma tem de ATR ( pt ca acolo lucreaza resil) ar fi logic ca daca resil aici nu lucreaza - eu primesc mai mult damage decit ar trebui,dar o sa dau damage tot asa ca si aici..deci intrebare - pt ce sa ma tem de ATR?sa primesc putin damage?asta e chestie?
Te contrazici singur.
Daca nu intelegi ce lucreaza ce nu - aici pe forum este section pending/confirmed classes si la ATR bug tracker..uita atent acolo si sa vezi.

Deci formula ta e gresita.. resil iti da -45% damage.Adica 80k fara resil ar trebui sau 75k.Nu instant kill.

Despre OP clase pe freakz - sunt de acord.Asa si eu ma gindesc..

SI daca nu ma intelegi e normal,eu nu is din romania.

Imi cer scuze, nu stiam ca esti din alta tara. Singuru pe care l-as injura ca e analfabet e decat FireWindz, poate sa fie el din Alaska ca ramane un copil petarda de 10 ani pentru mine.
Ontopic : E usor sa faci pe freakz rating etc etc, pentru ca nu merge resilul bine(acum sa te fac sa intelegi)
PRIMESTI PREA MULT DAMAGE.*nu e pentru tine caps, poate e vreun blue pe aici si observa si el* de la cam.. orice clasa?
In timp ce pe atr este echilibrat, si mai greu de facut rating.
Acum ai inteles?

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 27-07-2013, 23:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteleg.Pe ATR tot asa lucreaza..numai ca acolo nui season 11 gear.( sau rau caut)
De atita si damage mic..e ca aici pe 4 0 6..tot asa era.
Echilibru clar ca este pe ATR,dar ce pot sa zic,inca nu am jucat destul de mult pe ATR sa zic ceva concret.

Pe freakz e usor sa faci rating pt ca intra oameni cu 100k hp...si nu trebu asa multa minte sa le bati.
Dar intra si Overpowered ( imba classes) care stiu a juca wow..si pierzi asa rating repede..De aceea e greu. Poate cindva aici o sa fie echilibrat..sa vedem.
Pina cind rabdam.

0 0

Back to top
-Shaggz-
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 00:06:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba agariciule tu ia si vorbeste de *fun arenas * plm nu vorbi tu de pvp-ul in sine , tu care faci 160-100 ....marele cunoscator. Te iei cu toti in trompa ca nu vreisa fii criticat , ca nu esti random player, dar plangi cand cineva iti zice ca esti pielea de pe osupu**ii.
Sa ai o seara proasta,pa.

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 28-07-2013, 00:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Shaggz- wrote:
ba agariciule tu ia si vorbeste de *fun arenas * plm nu vorbi tu de pvp-ul in sine , tu care faci 160-100 ....marele cunoscator. Te iei cu toti in trompa ca nu vreisa fii criticat , ca nu esti random player, dar plangi cand cineva iti zice ca esti pielea de pe osupu**ii.
Sa ai o seara proasta,pa.

Omule..tu stii ce e arena?ce e 2vs2?Cum se zice - 2vs2 nu e balansat,In afara de asta - depinde si de partener,eu joc cu toti.cu cei care nu stiu clasa si cu cei care joc bine..de aceea si asa scor.
NU sunt ca cei care fac 60-0 si se lauda ca is PRO..
EU urasc asa oameni..care nu vad nimic in afara de sine.Asa ca tine sunt multi.
Si numai tu ( adica sunt inca 2-3 oameni) care ma critica si nu imi dau pace.

Mai sunt asa in wow oameni care se uita la rating si incep sa rad adica ai 150-140 hahahah...lol.nab..
dar singuri fac rating cu bug/leavers la arena + cu clase buguite + healer in spate.
Imi zici si tu ca nu stiu nimic daca am asa scor.
Ma mir...daca o sa am 2800+ rating aici - o sa spuneti ca aici e praf,trebuie la ATR sa fac.
Sa fac acolo 2800+ o sa spuneti ca am scor urit..adica undeva 100-60 si is nab..
Mereu asa o sa fie,nu mai vreau sa arat proof ca pot..pt ca inutil.

Aici criticani only rogues/druids si poate mages.. care mai injur pe mine..clar lucru - daca is buguiti ,au rating bun.Eu personal nu depun efort pt rating.Nu-ti place ceva = leave topic.

Eu nu o sa cer permisiune pt a vorbi de PVP de la shaggz si de la altele.

Nu ma supar pt injurii copiilor,pt ca parintii le imbrac,dau mincare..dar ei zilele si noptile stau in wow pt a face rating si pe urma sa stau in ogg/sw pt a demonstra ratingu si sa injur pe toti.

0 0

Back to top
-Shaggz-
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2013, 10:05:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
.Ma mir...daca o sa am 2800+ rating aici - o sa spuneti ca aici e praf,trebuie la ATR sa fac.
Sa fac acolo 2800+ o sa spuneti ca am scor urit..adica undeva 100-60 si is nab...

vezi ca deja intri in domeniul S.F

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 28-07-2013, 10:47:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
Ma mir...daca o sa am 2800+ rating aici - o sa spuneti ca aici e praf,trebuie la ATR sa fac.
Sa fac acolo 2800+ o sa spuneti ca am scor urit..adica undeva 100-60 si is nab..

Stai linistit....nu o sa ajungi in situatia asta -
Acum poate totusi....termini si tu odata cu spamu pe aici? Am avut si 8 intrari la casuta vocala dupa 20 de minute afk.

crasher wrote:
Druid (feral) - Nightbeauty

Eh, asta chiar m-a surprins grav.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 28-07-2025, 12:30:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password