User
Pass
2FA

stima si respect

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message812
lahly
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-05-2014 11:26)

Votes: 3

Post Posted: 29-07-2013, 07:34:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Detin main charul "Asasinu" in guilda The Divinity iar ca off-char am un hunter "cou". Cineva mi-a intrat pe cont si mi-a schimbat parola la cont si nu mai pot sa resetez parola la mail. O sa pun un ss sa vedeti ce imi apare si o sa pun si ss cu caracterul sa vedeti ca nu vorbesc prostii, toata guilda poate sa ateste ca charul "cou" este al meu.
http://i41.tinypic.com/2u5s761.jpg Asta este screenshotul cu ce imi apare cand vreau sa resetez parola la mail. Mailul contului este [email protected]
http://i41.tinypic.com/2l9tgrl.jpg
http://i39.tinypic.com/35lsuxi.jpg
http://i42.tinypic.com/23tnle9.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
coldicee

[trudalizatorul]

(since 05-11-2018 13:26)

Votes: 22

Post Posted: 29-07-2013, 08:36:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

contul tau, responsabilitatea ta.

Asta o sa fie raspunsul oricarui gm.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Votes: 10

Post Posted: 29-07-2013, 09:05:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din moment ce esti si donator,din observ eu ar trb sa te ajute
-

0 0

Back to top
Vlad`

[Mentally Stable]

(since 16-01-2014 12:56)

Votes: 7

Post Posted: 29-07-2013, 09:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

coldicee wrote:
contul tau, responsabilitatea ta.

Asta o sa fie raspunsul oricarui gm.

Da dar ce se poate face in situatia lui ? Cand el nu poate reseta parola online.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 29-07-2013, 09:55:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele nu dovedesc nimic. Daca cineva ti-a imprumutat tie contu o perioada ca sa " te bucuri de char" si sa ii faci cd-uri cat e plecat din tara/ in concediu/ in vacanta, iti este lesne sa faci niste printuri.
Faptul ca "nu poti sa resetezi " parola la contu de yahoo, este probabil pentru ca NU este contul tau.

La yahoo ai niste cuvinte de securitate pe care trebuie sa le stii, un mail alternativ, un nr de tel in cazul in care cineva iti schimba parola.

Contul la yahoo il poti recupera daca esti proprietarul de drept al mailului respectiv, iar parola pe freakz o poti reseta cat timp stii parola la cont, sau la mail.

0 0

Back to top
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Votes: 10

Post Posted: 29-07-2013, 10:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Pozele nu dovedesc nimic. Daca cineva ti-a imprumutat tie contu o perioada ca sa " te bucuri de char" si sa ii faci cd-uri cat e plecat din tara/ in concediu/ in vacanta, iti este lesne sa faci niste printuri.
Faptul ca "nu poti sa resetezi " parola la contu de yahoo, este probabil pentru ca NU este contul tau.

La yahoo ai niste cuvinte de securitate pe care trebuie sa le stii, un mail alternativ, un nr de tel in cazul in care cineva iti schimba parola.

Contul la yahoo il poti recupera daca esti proprietarul de drept al mailului respectiv, iar parola pe freakz o poti reseta cat timp stii parola la cont, sau la mail.

Din moment ce poate sa confirme ca e contul lui cu loguri si IP de cand a fost creat contul pe ce oras gen:79.117 care e de craiova si alti playeri care sa "subtina sau ajute" ca e chiar el...
Stiu ca si eu am avut probleme cu mail-ul acum ceva timp,jegosi de la yahoo lau blocat si a trb sa stau 1 luna de zile sa confirm tot feluri de ***** pe a primi contul inapoi...
Daca se intampla ceva cu contul de pe freakz si contul de la yahoo e in corcodus sau ai probleme cu el e imposibil sa-ti recuperezi pass de la freakz...

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 29-07-2013, 10:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Axel.24 wrote:
gamer4life wrote:

Din moment ce poate sa confirme ca e contul lui cu loguri si IP de cand a fost creat contul pe ce oras gen:79.117 care e de craiova si alti playeri care sa "subtina sau ajute" ca e chiar el...
Stiu ca si eu am avut probleme cu mail-ul acum ceva timp,jegosi de la yahoo lau blocat si a trb sa stau 1 luna de zile sa confirm tot feluri de ***** pe a primi contul inapoi...
Daca se intampla ceva cu contul de pe freakz si contul de la yahoo e in corcodus sau ai probleme cu el e imposibil sa-ti recuperezi pass de la freakz...

Sa zicem ca eu plec din tara vreo 3 luni de zile cu jobu si iti las tie contul in "grija". Sa zicem ca eu am deja un gear acceptabil, ca am donat pentru unele iteme, etc... tu intri zi de zi pe cont si incepe sa iti placa, mai iei si tu unele iteme si te faci smeker peste tot si in guilda ca deh" esti bazat si nimeni nu stie ca defapt nu este contul tau.

Subit eu ma intorc in tara, sau te anunt ca intentionez sa ma intorc, tu intri in panica pentru ca ramai fara play char, eu schimb parola la cont cum e si normal pentru ca este contul meu si nu am chef sa faci "nerd rage" (se practica des printre "pasionatii de wow" ) si sa dai delete la toate itemele, profesiile mele.

TU nu mai ai acces pentru ca am schimbat parola la cont si nici nu poti sa o resetezi pentru ca niciodata nu ti-am dat contul de mail care este mailul meu personal sau etc. Ce faci atunci?! Te simti neindreptatit? Consideri ca la cat ai stat pe cont, ar trebuii sa iti ramana tie nu?

Situatia de mai sus este ipotetica dar am o vaga presimtire ca este cat se poate de reala.
Contul tau, responsabilitatea TA!

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 29-07-2013, 11:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Axel.24 wrote:

Asta e cea mai idioata restrictie pe care am vazut-o de cand m-am apucat de freakz. Serios acuma, daca X isi uita parola/ii este spart contul si are email-ul invalid/isi pierde accesul la email, contul de wow e compromis total, prin urmare e o bataie de joc fata de munca acelui player, mai ales daca are si gear donat/achieve rare.

Ar fi fost ok daca s-ar trimite email de confirmare in care sa fie un link de activare a account-ului, optiunea de schimbare adresa email, si un sistem de intrebari de securitate ( care vor fi necesare pt. password change/realm transfer/email change) la create account.

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 30-07-2013, 03:36:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu Acty..

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2013, 04:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi ce scrie pe aici.

воронья
0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 30-07-2013, 14:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Axel.24 wrote:
Din moment ce esti si donator,din observ eu ar trb sa te ajute
-

Nu mai spuneti chestii de genul niciodata.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 30 July 2013 02:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 07-02-2025, 00:55:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x