User
Pass
2FA

Cred ca este o gluma din partea Staffului.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2206
bleaahhzz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-07-2018 16:14)

Votes: 7

Post Posted: 30-07-2013, 18:41:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai dak ii raspunde asa unuia care a donat dapai celor care nu au donat,crekk ajunge sa il si injure -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2013, 18:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai pe PM conturile si mailurile care cred eu ca sunt, din moment ce nu oferi nici un detaliu.

воронья
0 0

Back to top
Nexflame

[Newb Developer]

(since 28-12-2022 15:28)

Votes: 58

Post Posted: 30-07-2013, 18:42:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bidingheals wrote:
Raster deci cu alte cuvinte i-ai zis"esti un fraier,nu ne pasa,nute ajutam,pa!".....nu l-ai intrebat si u detalii......mi se face sila de ce e pe aici.....daca nu aveti grija de playeri ,atunci nu stiu ce ati putea face

Tu ai impresia ca noi ascultam dumele oricui? Putin imi pasa mie de sila ta, daca tu crezi ca esti mai capabil in a face ceva te invit sa o faci, nu mai jigni pe aici, nu ai habar despre ce e vorba, nu te baga, degeaba casti gura si iti arunci si tu opinia in necunostiinta de cauza, vorbesti si tu sa te afli in treaba, oricine poate spune ca e zana maseluta, tu chiar crezi ca e zana maseluta daca nu poti verifica asta?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Thingie

[Mentally Stable]

(since 16-06-2015 14:48)

Votes: 1

Post Posted: 30-07-2013, 18:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am facut un ticket in care am zis ca am 2 acc pe acelasi mail si nu poot sa recuperez parola de pe un acc pentru ca primesc parola pentru celalalt si tu a zis 'NU AI CE SA FACI" ..

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-07-2013, 18:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acty wrote:
No offense pentru staff, dar sistemul de securitate e de toata jena.
Serios acuma, faceti un sistem care sa trimita mail de verificare @ new accounts, implementati email change, eventual si intrebari de securitate.

+1

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-07-2013, 18:44:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bleaahhzz wrote:
pai dak ii raspunde asa unuia care a donat dapai celor care nu au donat,crekk ajunge sa il si injure -

Oameni buni, voi intelegeti ca un om doneaza pentru ca vrea el si poate sa ajute?NU e obligat.Asta nu e un motiv sa fie avantajat fata de restul playerilor.

0 0

Back to top
bidingheals

[Mentally Stable]

(since 15-09-2014 08:36)

Votes: 3

Post Posted: 30-07-2013, 18:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Omul face qq ca 'vai m3n eu sunt donator si cer sa primesc parola de la contul asta' nu cere detalii, daca cerea detalii despre conturi i le ofeream.

Donnator sau nu,trebuia sa il ajutati acolo chiar daca e la modu m3n sunt donator,oricum si eu stiu ca nu se pot face 2 conturi pe un email,in acest caz sa ii ziceti pe ce email e contu poate difera o litera sau ceva de genu ^_^

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2013, 18:49:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thingie wrote:
Eu am facut un ticket in care am zis ca am 2 acc pe acelasi mail si nu poot sa recuperez parola de pe un acc pentru ca primesc parola pentru celalalt si tu a zis 'NU AI CE SA FACI" ..

De unde stii ca el ti-a zis chestia aia ?
El nu face tickete, deci nu avea cum sa-ti raspunda si mai mult decat atat cei care fac tickete nu te pot ajuta cu probleme de genul, pentru ca nu au acces.
Sunt de acord cu tine intr-o privinta, cel care a raspuns a gresit ca ti-a zis ca nu ai ce sa faci si nu te-a trimis pe forum, dar uite ca ai ajuns si aici pana la urma.
Ti-am dat link la topicul cu Ai o problema pentru ca pe ala trebuie sa il citesti prima data, dar nici dupa ce iti trimit link nu respecti ce scrie acolo. Anyway, cu super puterile mele de super moderator cred ca ti-am depistat conturile, uita-te pe PM si vezi daca te ajuta cu ceva, daca nu sunt alea conturile zi-mi care sunt.

Posturi unite automat, 30-07-2013, 19:49:11

bidingheals wrote:
Raster wrote:
Omul face qq ca 'vai m3n eu sunt donator si cer sa primesc parola de la contul asta' nu cere detalii, daca cerea detalii despre conturi i le ofeream.

Donnator sau nu,trebuia sa il ajutati acolo chiar daca e la modu m3n sunt donator,oricum si eu stiu ca nu se pot face 2 conturi pe un email,in acest caz sa ii ziceti pe ce email e contu poate difera o litera sau ceva de genu ^_^

Eu ii ofer ce imi cere, intelegi ? Citeste si tu topicul ala cu 'Ai o problema' si nu te mai baga aici.

воронья
0 0

Back to top
Thingie

[Mentally Stable]

(since 16-06-2015 14:48)

Votes: 1

Post Posted: 30-07-2013, 18:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rezolvato fratilor,era maiu gresit..diferea doar un punct..NEXTFLAME merci mult,si acum va rog sa terminati ca nu are rost sa va certati din cauza mea..Merci inca o data pentru sprijin.Mult noroc

0 0

Back to top
Nexflame

[Newb Developer]

(since 28-12-2022 15:28)

Votes: 58

Post Posted: 30-07-2013, 19:03:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok. Ultimul meu post aici:

Pentru cel care a a zis ca sistemul de conturi e de toata jena: tu ai habar macar asa, un pic, ce inseamna "de toata jena"? Faptul ca s-a ales o modalitate mai rapida de acces la server e de blamat din punctul tau de vedere (mai bine punem 10 verificari pentru niste accounts care sunt asa de importante incat daca il pierzi cineva iti fura casa/banii din cont)(tot lafel din punctul tau de vedere ar trebui implementat fie un sistem in 2 pasi de verificare (cu mobilul sau cu un token (ca la contul bancar)) in care sa primesti pe mobil(sms)/token mereu cand ai nevoie parola de la cont (ce se schimba odata la 45 de secunde, ca da..ai nevoie de securitate).
Legat de chestea cu schimbatul emailului, gandesti asa putin ce ar produce asta? dupa logica ta nimic, numai bine. Totusi adaugarea optiunii ar duce la: - imposibilitatea de a recupera un cont furat (pentru ca iti poate schimba emailul) (desigur aici mai bine implementam cum ziceam mai sus optiunea de instiintare prin sms cand iti schimbi emailul ca doar ce pana mea).

Nu zic ca sistemul e perfect, ar fi fost ok daca aveam o instintare @ email cand se creaza un cont.

Nu mai zic nimic de atitudinea voastra de turma: "daca unu rumega un rahat, hai sa il rumegam cu toti", si asta se intampla mereu, si mereu incerc sa va aduc cateva mii de argumente care sustin ceea ce noi facem, ca voi tot nu intelegeti, si cred ca in viitorul apropiat nu o sa mai aduc nimic si o sa va las sa ganditi in continuare la fel, cu ganditul vostru de turma, ca e o lupa cu morile de vant, Dati-mi o aspirina ca ma doar encefalul.

Oricum, problema lui a fost rezolvata, dupa cum ma asteptam folosea un email de la alt cont (nu poti folosi un email la mai multe conturi, dupa cum spuneam).

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 30 July 2013 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 00:16:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x