User
Pass
2FA
 
 

[Rezolvat]Reclamatie Ray

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message464
dRink001

[Creep]



Status: Offline
(since 26-10-2014 07:26)
Joined: 30 Oct 2010
Posts: 604, Topics: 47
Location: Galati

Reputation: 86.2
Votes: 14

Post Posted: 21-08-2013, 18:32:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : vO.id
Numele adminului reclamat : Ray
Harta, ora si data : de_inferno/ ~2:23/ 22.08.13
Motivul : Oferea informatii despre folosinta interp-ului. Am considerat ca sunt informatii eronate. Poate sunt eu informat prost. In orice caz, i-am spus "Ray, mai bine taci". Nu cred ca l-am jignit in vreun fel. Am primit gag, si un avertisment pe care sincer nu prea l-am inteles "nu cauta anturaj cu japca ca te dau afara".
Dovada :

Code:

vO.id :  ray, mai bine taci
*DEAD* Poate :  Vo.id
*DEAD* Djoha* :  :))
*DEAD* Poate :  Ray ii in A+
*DEAD* Poate :  :/
ADMIN Ray: gag vO.id (5 minutes)
Ray :  nu cauta anturaj
*DEAD* Ray :  cu japca vo
*DEAD* Ray :  ca te dau afara
(PLAYER) vO.id :   daca eu cred ca dai informatii false si iti zic sa taci nu e motiv de gag
Ray :  nu mai folosii amx
Ray :  page ca iti dau ban


Am taiat fragmentele inutile si am lasat esentialul. Se pot verifica log-urile.

P.S : Ray, esti admin, trebuie sa fii un exemplu. Cu atitudinea ta de boss nu ajuti pe nimeni. Nici macar pe tine.
Si uite aici un exemplu practic a ceea ce face interp-ul, informatie scoasa dintr-o sursa bine cotata :

Code:

Sã zicem cã trenul X pleacã din garã în minutul 0. Peste 5 minute, știm cã trenul a parcurs o distanțã de 2 kilometri (2000 metri). Sã presupunem prin absurd cã viteza trenului era constantã (adicã a plecat brusc din garã cu 25 km/h și a menținut acea vitezã). Atunci cu siguranțã putem spune cã la minutul 2.5 (jumate din timpul total) a parcurs 1 kilometru (jumate din distantã). La fel cum putem spune cã la minutul 1.25 (un sfert din timpul total) a parcurs 500 metri (un sfert din distanțã). Ghicirea aceasta se numește interpolare.
Ok, și ce legãturã are trenul ãsta cu cs-ul? Gândește-te la tren ca la un pachet de date trimis de server în care se gãsesc pozițiile jucãtorilor. Serverul trimite aceste pachete doar de câteva ori pe secundã, nu încontinuu. Știind intervalul acestor pachete (odatã la câte milisecunde primești un pachet, sau odatã la câte secunde știm exact distanța parcursã de un jucãtor), putem ghici poziția unui jucãtor între aceste intervale.
În cazul nostru, intervalul acestor pachete este dat de cl_updaterate, care de obicei este setat la 101 (adicã 101 pachete pe secundã). Acum te vei întreba, de ce ne mai trebuie o altã setare dacã știm intervalul. Nu poate cs-ul sã-și calculeze singur asta? Ba da, poate, dar dacã ai o conexiune slabã cu serverul, nu vei primi toate aceste pachete, sau le vei primi întârziate. cl_updaterate spune serverului cât de repede vrei sã primești datele, nu cã le-ai și primi atât de repede. Deci ai nevoie de o altã setare pentru interpolare (ghicire). Aceasta este desigur ex_interp, care este diferența de timp între douã pachete care crezi cã este realã. Valoarea 0.01 la ex_interp înseamnã cã tu bãnuiești cã urmãtorul pachet are sã vinã peste 0.01 secunde, sau 10 milisecunde. Valoarea 0.1 pe de altã parte o pui când urmãtorul pachet are sã vinã peste 0.1 secunde, sau 100 milisecunde. Dacã ești sigur cã ai o conexiune stabilã cu serverul, valoarea aceasta ar trebui sã o pui la 1/cl_updaterate, adicã inversul numãrului de pachete pe secundã. Așadar, dacã ai cl_updaterate setat pe 100, ex_interp ar trebui sã fie 0.01 (1/100), dacã îl ai setat pe 10, ex_interp ar trebui sã fie 0.1 (1/10) și tot așa.
Ce se întâmplã dacã setezi greșit valoarea lui ex_interp?
Sã revenim la trenul nostru. Sã presupunem cã nu știm timpul în care trenul parcurge cei 2 kilometri și cã aproximãm la 10 minute. Atunci putem presupune cã în 5 minute, trenul a parcurs doar 1 kilometru, când de fapt, trenul a mers 2 km. În cs, dacã setezi ex_interp mai mare decât ar trebui, jucãtorul ar merge mai departe decât trebuie, și la urmãtorul pachet primit, va reveni la poziția corectã (ceva gen, 2 pași înainte, 1 pas înapoi). Analog se întâmplã și dacã setezi valoarea lui ex_interp mai micã: jucãtorul va merge mai puțin decât trebuie, și la urmãtorul pachet primit, va sãri la poziția corectã (1 pas înainte, 2 pași înainte).
Setarea greșitã a lui ex_interp nu afecteazã doar estetica jocului, ci și gameplay-ul. Sã zicem cã ești cu awp-ul cu ținta la maxim și cã la o distanțã destul de mare trece un inamic perpendicular pe direcția ta (cazul trasului din bazã tero la porți mijloc pe dust2). Dacã tu tragi între 2 pachete primite, existã șansa destul de mare sã nu fi nimerit jucãtorul, chiar dacã tu ai pus ținta pe el, asta pentru cã el, de fapt, este mai în fațã în cazul în care ex_interp este mai mic, sau mai în spate, în cazul în care ex_interp este mai mare.

Nu ai înțeles nimic din ce am spus aici? Nici o problemã. Pentru tine, cea mai bunã setare este 0. (adicã scrii în consolã ex_interp 0). Clientul îți seteazã automat valoarea în funcție de cl_updaterate.
Pentru ceilalți, succes la configurãri.


Viata este un spital in care oamenii te trateaza cu pastile de sictir. – Ionut Caragea
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ray

[Legend]



Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)
Joined: 26 Mar 2007
Posts: 1150, Topics: 66
Location: Bucuresti

Reputation: 328.7
Votes: 25

Post Posted: 21-08-2013, 18:50:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma intereseaza ce infomatii ai tu sau de unde le-ai scos eu am vorbit cu 2 playeri pe care ii cunosc si le-am spus ce face interpul deoarece m-au pus sa il scot .. M-am referit strict la cei 2 nu la voi restul si nu ma intereseaza pararea ta sau a celorlalti. Fiecare stie de undeva , un mic detaliu , majoritatea paginilor de socializare sunt eronate cu informatii care nu sunt tocmai adevarate..
Dar cum am mai spus nu ma intereseaza ce cred altii sau ce scriu altii vorbeam strict cu cei 2 playeri.. Ai zis Ray taci .. ce sa inteleg de akolo? ai meritat gag, iar ban am spus ca iti dau daka mai scri pe amx_page , data viitoare iti dau ban direct -

Nu este treaba ta ce vorbesc eu pe serv cu atat mai putin cu cine - trebuie sa fiu un exemplu dar in limita bunului simt -

Inteleg nu ai cu cine sa vorbesti - Poti vorbii cu cei de pe forum te puup papa


"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
veritas

[Creep]



Status: Offline
(since 16-04-2023 04:10)
Joined: 04 Sep 2010
Posts: 621, Topics: 18
Location: Romania

Reputation: 859
Votes: 18

Post Posted: 21-08-2013, 21:26:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie inutila, mai termiati cu copiilariile!

Pagina de fb a war-urilor
Canal youtube freakz
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by veritas, 21 August 2013 19:28



 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  


The time now is 29-04-2024, 01:30:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x