User
Pass
2FA

Baza de date GeoIP

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message1942
N3messys

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-04-2024 16:16)

Votes: 9

Post Posted: 01-01-2009, 21:03:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am stat o vreme pe Google si am cautat ultima baza de date GeoIP.Surpriza : baza de date GeoIP Country Database nu mai este free.Acum daca vrem sa facem update la aceasta baza de date trebuie sa folosim GeoLite,o copie care spun ei ca nu este asa acurata chiar daca se updateaza in fiecare luna.Pentru ca toti stim ca baza de date GeoIP Country Database din AmxModX este mai batrana ca bunica si aceasta varianta noua free nu e prea buna,ce putem face ?Astept niste pareri si rog un moderator sa mute topic-ul la sectia corespunzatoare daca nu am postat unde trebuie.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andrei-123

[Mentally Stable]

(since 09-07-2009 21:03)

Votes: 4

Post Posted: 02-01-2009, 04:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N3messys wrote:
Am stat o vreme pe Google si am cautat ultima baza de date GeoIP.Surpriza : baza de date GeoIP Country Database nu mai este free.Acum daca vrem sa facem update la aceasta baza de date trebuie sa folosim GeoLite,o copie care spun ei ca nu este asa acurata chiar daca se updateaza in fiecare luna.Pentru ca toti stim ca baza de date GeoIP Country Database din AmxModX este mai batrana ca bunica si aceasta varianta noua free nu e prea buna,ce putem face ?Astept niste pareri si rog un moderator sa mute topic-ul la sectia corespunzatoare daca nu am postat unde trebuie.

la ce folosim noi asta la srv de cs?

0 0

Back to top
SAMURAI

[Mentally Stable]

(since 07-10-2009 17:11)

Votes: 5

Post Posted: 02-01-2009, 13:42:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GeoIP lite e mai complex. Poti vedea si orasul
Am facut eu un plugin pentru sourcemod si merge foarte bine : http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=79647
Nu stiam ca geoip celalalt nu mai este free
Modulul geoip de la amxmodx este prost codat. Mi-am dat seama ca au incercat sa faca sa nu mai fie necesar acel geoip care trebuie downloadat de pe net si updatat lunar.

0 0

Back to top
N3messys

[Mentally Stable]

(since 29-04-2024 16:16)

Votes: 9

Post Posted: 02-01-2009, 14:04:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu stiam ca GeoIP Lite nu e mai bun ca GeoIP Country,ei asa zic,ca nu e lafel de acurata ca cea pe bani.Si daca modulul e prost,inseamna ca nu putem sa-l inlocuim cu unul mai bun ?
0 0

Back to top
SAMURAI

[Mentally Stable]

(since 07-10-2009 17:11)

Votes: 5

Post Posted: 02-01-2009, 15:07:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu cat de bun e geoip lite sau celalat nu am citit destul sa vad diferentele
Modulul ar putea fi refacut cumva, dar treaba sta in geoip
La amxx a mai ramas doar un singur developer activ. Spre exemplu eu sincer nu as mai avea nici un interes sa mai fac vreun update la modulul geoip
Faza cu banii ar cauza o problema si la sourcemod. Am sa fac niste teste sa vad cum merge, de sunt probleme voi avea o discutie cu ceilalti developeri pentru un update ceva . Daca vor aparea schimbari, sunt sigur ca vor fi facute si la amxx (modulul de la amxx e aproape facut la fel ca cel de la sourcemod)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 21-02-2025, 18:23:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x