User
Pass
2FA

for dude

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1181
Eldred

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-04-2009 15:12)

Votes: 5

Post Posted: 19-01-2009, 10:34:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dudette ia explica-mi si mie pls dc am un warn ??? ca am vazut azi dimineatza ca am un warn.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 19-01-2009, 12:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru felul in care ai vorbit in seara aia, pentru faptul ca esti admin si ar trebui sa stii regulamentul si atata timp cat esti cu alt nume suporti consecintele pentru ceea ce faci si zi mersi ca ai scapat usor, eu ti-am dat acel avertisment.

Valabil pentru toti adminii, continuati sa faceti magarii si nu va faceti treaba asa cum trebuie ca veti fi sanctionati.

0 0

Back to top
Eldred

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2009, 12:15:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adica ce am facut mah?? ca am vb si ca vati enervat voi aiurea?? sti ceva frate cand revox va vb asa voi taceti ca ... si inghititi cand va vb altu gata ii sariti in cap... deci voi va enervati aiurea si faceti numai magarii si ziceti de noi astia care jucam cu alte nikuri (chiar daca am admin) si din cate stiu eu nu am injurat pe server sau nu am zis absolut nimik care sa fie o abatere de la regulament
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 19-01-2009, 12:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai zis ca dudette campeaza mult si ea a zis asa si? Tu ai inceput sa faci urat iar ea ti-a zis sa termini ca iei gag, ai continuat, ai luat gag si apoi ai intrat cu adminu ca sa ma iei pe mine sau pe ea de urechi sau cum ?

Revox imi este prieten si daca eu il las sa imi vorbeasca asa e problema mea, daca injura sau alte chestii ia llama ca orice alt player. Nu cred ca eu sau dudette suntem cei care fac magarii, tine minte, noi platim, voi jucati. Scrie mare in regulament, atata timp cat esti cu alt nick sa nu te astepti sa te tratez ca pe un admin pentru ca pentru mine nu esti decat un player, iar daca se intampla sa faci urat cum ai facut atunci si mai esti si admin, cu atat mai rau - Stii foarte bine ca este free game iar in conditia in care voi dadeati rush ca nesimtitii noi nu aveam cum sa iesim din baza.

0 0

Back to top
Eldred

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2009, 12:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci scuzama - dar eu nu am intrat cu adminu ci tiam zis pe page cine sunt ... si nu vad unde scrie in regulament ca daca vb iau gag si kick si warn ... deci asta e server de oameni klumea cu reguli prestabilite sau e doar un server unde un onwer daca se enerveaza face legea?? ca eu daca fac ceva de genu asta si esti u o sami iei adminu sau mai rau nu o sa imi mai dai voie pe serer... si inca ceva poti sami iei adminu daca nuti place cum reactionez eu dar totusi iti dau un sfat nu uita ca nu doar u ai voie sa te enervezi ca vezi doamne tiam facut eu nush ce ....
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 19-01-2009, 12:32:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau, eu nu m-am enervat, m-a deranjat faptul ca stiam cine esti si te luai de dudette ca ea campeaza. Atata timp cat voi dadeati rush, ce voiati sa facem ? Cei care plecam din baza muream pentru ca ne trezeam cu 5 counteri peste noi si tu te ofticai ca ea statea acolo si te omora. Eu stiam cine esti iar dudette nu, ti-a zis sa taci pentru ca ai zis-o pe un ton de parca juca cu coduri sau ceva de genul. Si daca ai luat gag si imi arati ca esti admin ce crezi ca ma impresionezi sau ce ? Si adminii pot fi sanctionati de catre owneri ca niste simpli playeri, nu stiu daca ai vazut insa s-a intamplat de multe ori cand admini au facut greseli si-au luat llama/gag/kick/ban. Nu a zis nimeni ca nu aveti voie sa vorbiti insa tonul pe care ai spus-o a deranjat. Nu avem nevoie de admini care nu stiu sa vorbeasca si daca aveti de gand sa o luati toti dupa modelul lui Florinake care intra pe server face magarii si le cere adminilor sa ia masuri asupra altori playeri in loc sa o faca el ca are admin. Nu este nici o problema, repet inca o data ceea ce a spus Gh0sT, adminii vin si pleaca, esti admin, iti faci treaba asa cum trebuie, esti respectat. Iti faci de cap si faci magarii cu alte nick-uri pe server, esti sanctionat. End of Story.

0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

(since 03-10-2015 01:15)

Votes: 18

Post Posted: 19-01-2009, 14:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Imi pare rau, eu nu m-am enervat, m-a deranjat faptul ca stiam cine esti si te luai de dudette ca ea campeaza. Atata timp cat voi dadeati rush, ce voiati sa facem ? Cei care plecam din baza muream pentru ca ne trezeam cu 5 counteri peste noi si tu te ofticai ca ea statea acolo si te omora. Eu stiam cine esti iar dudette nu, ti-a zis sa taci pentru ca ai zis-o pe un ton de parca juca cu coduri sau ceva de genul. Si daca ai luat gag si imi arati ca esti admin ce crezi ca ma impresionezi sau ce ? Si adminii pot fi sanctionati de catre owneri ca niste simpli playeri, nu stiu daca ai vazut insa s-a intamplat de multe ori cand admini au facut greseli si-au luat llama/gag/kick/ban. Nu a zis nimeni ca nu aveti voie sa vorbiti insa tonul pe care ai spus-o a deranjat. Nu avem nevoie de admini care nu stiu sa vorbeasca si daca aveti de gand sa o luati toti dupa modelul lui Florinake care intra pe server face magarii si le cere adminilor sa ia masuri asupra altori playeri in loc sa o faca el ca are admin. Nu este nici o problema, repet inca o data ceea ce a spus Gh0sT, adminii vin si pleaca, esti admin, iti faci treaba asa cum trebuie, esti respectat. Iti faci de cap si faci magarii cu alte nick-uri pe server, esti
sanctionat. End of Story.

mane esti owner te cred ...dar lasa putin suferintza acasa ...te rog ....nu o lua in nume de rau ....dar a fost o perioada cand vb cu mai multi pe ts ...e adevarat ca intram cu alte nickuri ..dar nush daca am zis de 2 ori maxim ...pe admin_page uiteti-va pe ala ......sau ca le vb "urat" unor admini ..le vb pt ca eram cu ei pe ts ...cum si tu ii permiti lu revox asa imi permiteau si ei mie - si invers - ...SI SCUZE pentru tot ce sa intamplat ..a fost ce a fost ..acu M-aM schimbat...HF ne vedem pe sv -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 19-01-2009, 15:00:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florinnn wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
Imi pare rau, eu nu m-am enervat, m-a deranjat faptul ca stiam cine esti si te luai de dudette ca ea campeaza. Atata timp cat voi dadeati rush, ce voiati sa facem ? Cei care plecam din baza muream pentru ca ne trezeam cu 5 counteri peste noi si tu te ofticai ca ea statea acolo si te omora. Eu stiam cine esti iar dudette nu, ti-a zis sa taci pentru ca ai zis-o pe un ton de parca juca cu coduri sau ceva de genul. Si daca ai luat gag si imi arati ca esti admin ce crezi ca ma impresionezi sau ce ? Si adminii pot fi sanctionati de catre owneri ca niste simpli playeri, nu stiu daca ai vazut insa s-a intamplat de multe ori cand admini au facut greseli si-au luat llama/gag/kick/ban. Nu a zis nimeni ca nu aveti voie sa vorbiti insa tonul pe care ai spus-o a deranjat. Nu avem nevoie de admini care nu stiu sa vorbeasca si daca aveti de gand sa o luati toti dupa modelul lui Florinake care intra pe server face magarii si le cere adminilor sa ia masuri asupra altori playeri in loc sa o faca el ca are admin. Nu este nici o problema, repet inca o data ceea ce a spus Gh0sT, adminii vin si pleaca, esti admin, iti faci treaba asa cum trebuie, esti respectat. Iti faci de cap si faci magarii cu alte nick-uri pe server, esti

mane esti owner te cred ...dar lasa putin suferintza acasa ...te rog ....nu o lua in nume de rau ....dar a fost o perioada cand vb cu mai multi pe ts ...e adevarat ca intram cu alte nickuri ..dar nush daca am zis de 2 ori maxim ...pe admin_page uiteti-va pe ala ......sau ca le vb "urat" unor admini ..le vb pt ca eram cu ei pe ts ...cum si tu ii permiti lu revox asa imi permiteau si ei mie - si invers - ...SI SCUZE pentru tot ce sa intamplat ..a fost ce a fost ..acu M-aM schimbat...HF ne vedem pe sv -

e o diferenta ..
voi suneti pe ts si pe mess iar noi ne cunoastem in viata reala - e o mica mare diferenta...

0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

(since 03-10-2015 01:15)

Votes: 18

Post Posted: 19-01-2009, 15:04:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! Killer wrote:
Florinnn wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:

e o diferenta ..
voi suneti pe ts si pe mess iar noi ne cunoastem in viata reala - e o mica mare diferenta...

o sa ne cunoastem si noi - ...cunosc si cativa in viata reala -

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 19-01-2009, 16:29:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca ma bag, dar daca fac CT rush, faceti si voi, teroristilor, rush ca sa nu mai stati in baza, parerea mea.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 19-01-2009, 16:40:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce de roMane ma nu vati plictisit , hai ma eldred postezi pt. un warm zici ca e cine stie ce ...

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 19-01-2009, 16:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaDeR wrote:
Imi cer scuze ca ma bag, dar daca fac CT rush, faceti si voi, teroristilor, rush ca sa nu mai stati in baza, parerea mea.

din moment ce e free game pot face ce vor.. cat timp nu e ultimul din echipa lui si campeaza nu vad care e problema...
zici tu bladere da nu e asa -
pe ww daca dau un rush sparg juma de echipa adversa... il dau si pe al doilea si pe al 3-lea... crezi ca aia o sa cada in plasa de 4187 de ori? o sa stea la pana sa-l ia pe ala de face rush...

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 19-01-2009, 17:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaDeR wrote:

Crezi ca nu am incercat ?

@FlorinaKe, ma nu tin minte sa sufar cu capul sau de vreo boala cronica, cert este ca in ultimul timp nu prea am avut noi timp sa ne ocupam de server iar majoritatea dintre voi ati inceput sa intrati cu alte nick-uri si sa va purtati ca atunci cand sunteti cu adminul. Ei bine, regula spune asa, citez:

dudette wrote:
IMPORTANT

In atentia adminilor : incepand de azi, 29 septembrie 2008, adminii care intra pe server cu alt nick decat cel care le apartine sunt rugati sa ia in considerare urmatoarele chestiuni :

- Din moment ce ati intrat cu alt nick veti fi tratati precum un simplu player.Nu va asteptati la tratament diferential.Vi se aplica aceleasi reguli ca si celorlalti playeri.

- Deasemenea;daca sunteti pe sv cu alt nick,asta nu inseamna ca atunci cand un player ignora regulile va faceti ca ploua si stati si vizionati.Intrati cu adminul si rezolvati problema.

Urmatoarele 2 chestiuni sunt valabile pentru toti adminii,de la blood pana la warlord.

- Daca mai vad pe forum topicuri de genul "eram pe sv,dar nu cu adminul,si adminul X mi-a facut nu stiu ce...cu toate ca i-am zis cine sunt...sa se ia masuri ! "
Masuri or sa se ia..dar nu impotriva acelui admin ( decat daca intradevar adminul respectiv a incalcat regulile )ci impotriva celui care a facut topicul.

- Fara certuri admin-user ,user-admin.Se intampla chestia asta,playerul respectiv este sanctionat.Fara discutii si mari filosofii.Indiferent ce rang are pe server,nu este cu adminul,va fi tratat precum un simplu player.

Am introdus aceste reguli din simplul motiv ca ne-am saturat de certuri si discutii pe server si aluzii cum ca noi,ownerii avem preferinte in randul adminilor.Sa va dovedim ca nu avem,am introdus aceste reguli.Acestea fiind zise,adminul care a luat la cunostinta aceste informatii si totusi decide sa le ignore va fi sanctionat astfel:

- La prima abatere,adminul respectiv va primi un avertisment.
- La a 2-a abatere,va fi scazut in grad.
- La a 3-a va fi lasat fara accese pe war3.freakz.ro

Noi v-am anuntat.Sa nu va prind cu scuze de genul "da n-am stiut... - ". Nu luam in considerare.

Probabil nu ati citit chestia asta, cititi-o.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 13-12-2024, 18:37:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x